Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 21 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: Aseneth din  27 Mai 2016, 10:53:45
Daca nu a vazut nimic, de unde stia ca e lumea ailalta?
Cum bine presupunea colegul kandaon p-aici, ceva-cumva se-ntimpla cu CS-urile noastre, eminentza! :lol: ...Altfel:

1. N-ai fi repetat aidoma intrebarea mea (retorica, evident, da' la fel de clar contzinuta-n postarea initiala)
2. Nu i-ar fi placut lui @Tamerlan taman repetitia asta inutila.

...Sau nu chiar inutila? Ca poate io mi-s ala de scapai ceva ultra-profund in ambele reactii... :roll: Framintat ca o coca de-ndoiala asta criptica, astept asadar sa-mi dospeasca intai un raspuns in neuron inainte sa-mi reiau dizertatiile - fiindca taman scriam pe pagina pro- /anti- Revelatie, unde incepusem un expozeu atit de fulminant ca eram pe punctu' s-o dau in autocombustie cu strigaturi. :star:

...Ce fel de strigaturi?! Cam d-astea (disclaimer repetat: Ramin la convingerea ca Doamne-Doamne ride si EL citind Pagina Comica - mai rar cu noi, mai des de noi): :-D

- Doamneee, cine-i de vina ca ma facusi mai poli-curios din fire? Tot pacatosu' de mine?!

- Aham, matale esti deci responsabil doar de Creatia cu C mare, perfecta tot... in mare. Cu reeducarea rebuturilor ca mine l-ai delegat atunci pe adjunctu' barbos? Adica p-ala de-l rugam "sa nu ne duca pre noi in ispita"?!... Pai nu-i Cornila :evil: responsabil cu ispitele?

- OK, nu mai cerceteez!!! - ce-i drept, convins si de electrocutarea "intimplatoare" de azi-dimineatza, urmata de vizita la stomatologul ala sadic care-si cumpara pina si anestezicu' diluat de 666 ori... :lol:

- Promit deci c-o sa fiu de azi incolo si prost si fericit, sau macar o s-o fac pe prostu' mai convingator, daca altfel nu scap de Iezerul Incins din Programul Rabla Celest descris perfect de TVM.

- Cum, drept pedeapsa pentru intrebari neobrazate am de ales intre 100 de matanii  batute cu capu-n fundatia Catedralei Neamului sau [inca] 1.000 de postari pe RUFOn? ...Si daca zic PAS la amindoua?!

...La care raspunsul fuse zguduitor la propriu: butelia-mi explodase (desi era goala) :lol: simultan cu spargerea unei tzevi cu apa clocotita (inutil sa va mai zic ca n-am apa calda de anu' trecut).

- Am inteles, nu-i nevoie sa ma mai convingi – mi-a intrat deci in bila ideea ca tre' sa stam smeriti-abulici sub vremi si nu calare pe ele, asa c-o tai chiar acu' spre Sfintu' Santier.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Cristian 1

Una rece:

Cristian 1

Inainte eram gras, iar acest lucru imi provoca un disconfort psihic. Doctorul m-a sfătuit să mă operez.
- Şi ce-ai făcut?
- M-am operat iar acum sunt grasă...

Aseneth

Citat din: Xanadron din  30 Mai 2016, 14:25:34

Domnul Zen, intrebarea mea era serioasa si nu comica, intrucat nu eram sigura daca in intrebarea anterioara, aceeasi, pusa sub alta forma de domnia voastra este sarcasm sau este o intelepciune nebanuit de uluitoare. Vroiam sa stiu cum se vede cand nu se vede si nu stii ca vezi ce nu se vede.
Nu cred ca e cazul sa ma desfiintati in postari geniale, ca stiu si am recunoscut deseori superioritatea domniei voastre.

Xanadron

Uite cum ma facusi sa ma sucesc [iar] si sa aleg varianta a inca 1.000 de postari pe RUFOn, eminentza cenustie... :-D si implicit trebuie lamurita, ca sa nu zic vorbe mari (=luminata). :star: Nici vorba deci de oarece demonstratii IQ-istice (imi stiu bine limitele oricum) si nici de profunzimi insondabile - ale prostiei lis-iene mai exact, "adinca" precum banuiesti si tu de citiva milimicroni doar.

Ceva-ceva meta-conex ai dibuit totusi, in sensul ca scrisu' de-a-n pixu' pe forumul asta doar aparent prapadit poate fi pentru unii (JE included) pretext pentru ceva mai... multe. In cazul meu oarescum SF-istic clasificabil, pentru idei noi - eclozate din discutii, contre, subscrieri, divagatii, disectii, vivisectii etc.

Inclusiv din/prin/pe Pagina Comica, unde nu te/va mai agasez cu regretul ca-i loc [aproape] exclusiv pentru umor copy-pastos. :lol: Care, oricit ar fi de savuros, ajunge sa ne uniformizeze-n JOS - na ca o dadui si-n versuri.
In fine, o sa bag spre exemplificatiune si-un fragment recent "eclozat", da' cred ca p-un topic mai potrivit.

Concluzie: Nu te supara, soro !!! :lol: (ca altfel - printre multe altele - ar tinde spre infinit si raportul 7,2:1 berbanti/d-ne activi/e pe RUFOn...)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Cristian 1

"Urgent! Un copil are nevoie de ajutor!
Copil de 47 de ani are o nevoie urgentă de un Audi R8 și o fată frumoasă brunetă, orice grupa sanguina, mărimea sutienului 3 sau 4! Distribuiți, vă rugăm, acest mesaj umanitar!"

Cristian 1

Cristian 1

Una clasica:

Cristian 1

E cam greu cu engleza asta...

Arhanghelul

Citat din: Cristian 1 din  03 Iunie 2016, 06:48:05
Una clasica:
Glumid ... razand ... cu lacrimi ... pardon ... o dam ...  in lacrimi

Realitatea bate acest ... "" film"" ...

Dragu' meu ...
Am un ""fost ""coleg ... mort ... in urma cu peste 15 ani ... nu??? electrocutat ( curentat ... cum trebuia probabil sa moara ... tot iesea fum din el ...) ... ci ca ... si-a frant gatul ...  cand cineva a scos curentul (concluzia INML) ... fara sa-i asigure caderea cum spune(dl procuror) la ... REGULAment(normativ, P.M., etc.) ...

P.S. Apropo cred ca la zidar ... ia scris d-na dactilografa ... aka secretara/blonda directorului ... ca din ce scrie ... rezulta ca  ... prostul/victima/accidentatul/mortul ... este de vina ... o spun ... asa din experienta (de viata malaiata) de mai multi prosti/morti ...  :mrgreen:

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cristian 1

Cristian 1

Aseneth

Am vazut si eu fotografia asta. E o exagerare specifica jihadistilor.  Daca au inceput s-o faca si ceilalti, inseamna ca propaganda musulmana si-a facut datoria. Nu poti pune egal intre datele geografice, datele de mediu si conditiile genetice. Exista niste paralele, unele mici legaturi, dar in niciun caz nu sunt egale.

Cristian 1

Nu-i neaparat problema egalitatii,e doar hilara comparatia:oameni si soareci...
Cel putin dpmdv.

Cristian 1