Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 40 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cristian 1

Xanadron

Ceva hlizeala-n plus nu strica, "glumele" sinistre gen Brexit/Jo Cox, Orlando Fake Shooting etc. fiind cam prea fierbinti pentru canicula asta: :lol:

O doamna la psihoterapeut. Spre sfirsitul sedintei, acesta ii spune:
- Saptamana viitoare vom lucra cu inconstientul !
Raspunsul:
- Nu cred ca sotul meu vrea sa vina.

Discutie intr-un cuplu de amanti:
- Iubitule, stii ce citesc acum in ochii tai?
- N-am idee, sincer.
- Ca vrei sa ne casatorim...
- Analfabeto !!!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Cristian 1

Cutu,cutu...

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Cristian 1

Cristian 1

Erau odata 3 motani lenesi. Unul dintre ei incepe sa se laude:
    -Ba,io sunt asa de lenes,ca stapanii mei imi dau mancarea la bot si mi-e lene sa o mananc.
Al doilea nu se lasa mai prejos:
    -Eu sunt asa de lenes,ca soarecii sar peste botul meu,si mi-e lene sa-i prind.
Al treilea zice arogant:
    -Ati auzit tipatul ala tare de ieri?
Ceilalti ii raspund:
    -Da ma,cine naiba a urlat asa tare 3 ore?
    -Eu eram ma.M-am asezat pe oua si mi-a fost lene sa ma ridic...

alex24

Într-un restaurant select, un muzician se apropie de masa lui Bulă și-l întreabă:
- Dumneavoastră ați cerut ceva de Beethoven?
- Nu, eu am cerut pui cu smântână. :-D
Sunt printre voi...dar...nu sunt unul dintre voi!!!

panta_rh_ei

Poza atasata unui articol in care se face  vorbire despre  transformarea UE intr-un superstat de tip totalitar.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Cristian 1

Suna cineva la usa unui apartament. Un tip deschide si vede o doamna care intreaba :
- Dumneata ai salvat ieri un băiat pe lac,de la inec?
- Da,eu!
- Si,sapca,sapca unde e ?

Cristian 1

Economia asta de piata...

Cristian 1

Daca doriti sa vedeti ce planuri au britanicii pentru iesirea din *UE:

http://thebrexitplan.com/

Cristian 1

Multumesc celui ce a redeschis acest topic!
Umorul face parte din viata noastra si ne ridica(si asta pe langa altele)de la gradul de animal la animal superior. :wink:
Dar sa lasam filosofia si sa continuam sa zambim. :-D

Cristian 1

-Iubito,ce-ai face daca as castiga la loto?
-As lua jumatate din bani si te-as parasi!
-Perfect.Uite,am castigat 40 de lei.Ia 20 si dispari!