Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Tamerlan

Adevarat a inviat!
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Grifon

Dumitru Prunariu, primul român în cosmos, revine din misiunea Soiuz 40. La Otopeni, bucurie, entuziasm, flori și ziariști cu zeci de blitz-uri. I se pun zeci de intrebări, el răspunde..până când un reporter mai atent vede că mâinile cosmonautului sunt roșii.
- Tovarășe Prunariu, dar ce s-a intâmplat cu mâinile dumneavoastră, de au culoarea asta? Ați contactat, poate, o misterioasă boală cosmică ?
Prunariu, cam mohorât, dă din cap:
- Ei, pe naiba boală cosmică ! Doar că, de fiecare dată când voiam să apăs și eu vreun buton, se auzea "Niet !", și sârea un rusnac să-mi dea cu bățu' peste dește !

Cristian 1

Bruce Lee de Rromanica...

Xanadron

Sigur au clone d-astea si Cichi Cean, si Jac Noris :-D (cu anagramele agramate de rigoare, ca-n cazul avocalminului, care-i si albo- sau alvocalmin in functie de cite doctorate are pacientu' nu doar rrom, ci si rroman.)
Lombroso ar fi zis in orice caz ca, indiferent de etnia subiectului, falcile masive combinate cu microcefalia evidenta prezic o anumita inclinatie spre manele si portofele. :lol: Cum bine stiti ca nu [prea] subscriu la teoriile lui, considerati totusi ca n-am zis nimic.

Serios acu', ma tem doar ca raposatul J-Y Cousteau sa fi avut raison cind sustinea prin anii '90 ca numarul real al LOR-Bruslisorilor ar fi fost de pe-atunci de cca. 4 milioane si nu doar 4 sute de mii recenzati... constant pina-n prezent.
Nu zic ba, ie si ei oameni, da' parca-parca ar semana cu "invazia islamica" euro-metisarea asta din interior, insidios favorizata si ea de aceiasi kalergisti :evil: - pe pariu ca nu de altii.

P.S. Si mai (psih)analizabila imi pare "geneza" sucita a numelui de familie  - Ispilante in loc de Ipsilante. Ma opresc totusi aici, desi eram tentat sa-ncerc si disecarea lu' Sentiment . :-o As da-o insa garantat in fandacsie.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

""Gradina Botanica din Bucuresti a inaugurat ieri pavilionul plantelor ierbivore, care se afla chiar langa cel a plantelor carnivore.

Plantele ierbivore, printre care se numara si deja celebra Udris Helenensis Fitofaga, sunt de dimensiuni mari si necesita furajare intensa.

Angajatii nu mai prididesc cu caratul fanului

"Mananca enorm, cam 2-3 snopi de lucerna pe zi fiecare" ne-a declarat Codrut Plantescu, angajat la Gradina Botanica si a carui indatorire este sa hraneasca plantele.

Unele sunt rumegatoare

"Priboiul de Mediterana, sau Ristix Torturix Maxima, rumega in fiecare noapte de-ti ia mintile" sustine doamna Paranoiescu, care locuieste in apropierea pavilionului si nu poate dormi noptile datorita, spune dumneaei "zgomotelor infernale, ragete, urlete, pe care le aud in fiecare noapte din pavilionul cu plante ierbivore".

Se pare ca plantele carnivore sunt mult mai linistite

Desi au existat si evenimente neplacute in Pavilionul Plantelor Carnivore, un pensionar fiind muscat grav saptamana trecuta de Iliescus Mineris Comunista, totusi in general plantele carnivore sunt mai cuminti, ragaind uneori, insa firav.

Daca aveti drum pe la Gradina Botanica nu ezitati si intrati si in Pavilionul Plantelor Carnivore. Asigurati-va ca ati adus cu voi macar un buchet de garoafe, pe care le vor aprecia foarte mult. ""
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Tamerlan

Cum faci diferenţa dintre un teolog şi un informatician?  :?
......
Îi pui să citească cuvântul "scripturi"!  :-D
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Cristian 1

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Cristian 1

FB-u' asta...

Cristian 1

Soţul, către soţie:
- Scumpo, am cumpărat bilete la film!
- Vai, ce bine, mă duc să mă îmbrac!
- Grăbeşte-te, sunt pentru mâine seară!...

:lol:???

Cristian 1

Faina asta:

Arhanghelul

Grifon

Israelienii se enervează că n-au și ei astronautu' lor, așa că-i bat la cap pe verișorii din SUA să aranjeze de-o misiune comună. Se conformează ăia, iar israelienii își aleg cel mai inzestrat om (karate, parașutism, filosofie abisală, musculos și gagicar...etc..)
Pleacă ăsta în spațiu, dar se intamplă un accident și se desprinde de navetă, rostogolindu-se la mama naibii prin vid.
La Tel Aviv, doliu național, jale la Zidu' Plângerii, in fine...supărați.
După vreo trei luni, la NASA vine mesaj radio:
- Mey ameicani mey, da' nu veniți să mă ajutați, mey ?
Americanii dau fuga cu altă navetă și-l recuperează. La Tel Aviv, delir național, aplauze, fericire.
Un ziarist intreabă insă, neputând să se abțină:
- Dom' Itzikstein, da' cum făcuși dom'le de-ai supraviețuit atâta in vid, fără mâncare...fără apã...și mai ales, fără oxigen ?!
Omu'...cam jenat...se dă mai aproape să nu-l audă străinii:
- Știi tu, mey...d-ale noastre...învârteli...socoteli...

Xanadron

:-D Bun bancul, dar...
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_astronauts
...dintre care saracu' Ilan Ramon era chiar cetatean isra.helian (dus pe campiile vanatorii vesnice impreuna cu echipajul unei anumite navete 'merigane.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/