Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 23 Vizitatori vizualizează acest subiect.

panta_rh_ei

@ganditorul: Multumesc. La prima iesire in targ o caut si sper s-o gasesc.
@fiulploii: Chiar asa fiind tot vreau s-o citesc, ceea ce am sa fac chiar acum gratie link-ului postat,  multumindu-ti pentru gest.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

panta_rh_ei

Citit. Placut. Creatiile literare sunt pretexte/ocazii de-a spune unele lucruri ce nu pot fi spuse altfel. Dupa parerea mea cartea isi atinge scopul, declarat sau nu, acela de-a determina oamenii sa-si puna intrebari vis-a-vis de toate aceste organizatii secrete, membrii lor, actiunile lor. N-am citit creatiile cinamareze dar le am cred pe undeva prin PC.
Noapte buna, atat cat a mai ramas din ea :)
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

maura

Celor care sarbatoresc in luna August (dar nu numai) zile de nastere sau onomastica le urez:

:star: Multi ani fericti langa cei dragi , sanatate si cele 3 dorinte sa vi se implineasca...!!!  :star:

( Primele 3 dorinte ,  ca  a 4-a, a 5-a si a 6-a vi le implineste Alx  :wink:  :lol:)

"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

jean

Uite mai jos un citat de care ar trebui sa tinem cont.
CitatTimpurile moderne aduc cu sine o cantitate imensă de informație. Prin ea suntem ușor de manipulat. Putem fi făcuți să credem orice, absolut orice. Și cred că trebuie cu toții să învățăm repede și, înainte de toate, cum să deosebim adevărul de minciună.
http://stiintasitehnica.com/stiinta/nu-au-fost-pe-luna/index.html
Foarte adevarat. Pe net sunt foarte multi virusi informationali si, din pacate, foarte multi s-au infectat.
Adevarul este dincolo de noi

fiulploii

Nu aveti impresia ca in tarile in care religia ortodoxa este majoritara domina haosul social si economic?

Xanadron

Citat din: jean din  03 August 2014, 20:08:18
Uite mai jos un citat de care ar trebui sa tinem cont. http://stiintasitehnica.com/stiinta/nu-au-fost-pe-luna/index.html
Foarte adevarat. Pe net sunt foarte multi virusi informationali si, din pacate, foarte multi s-au infectat.
Sper ca n-ai cazut si tu, draga Jean, in capcana (tipica psy-ops) a filmuletelor gen "de-ntai aprilie", asa cum a cazut redactorul de la S&T - dupa ce-a vazut un filmuletz frantuzesc care oricum ataca exact argumentele subtiri si discutabile in favoarea teoriei falsificarii aselenizarilor.
Alt exemplu tipic e "Alternativa 3" - un alt "joke-movie" - britanic asta, din anii '70 - cu scop la fel de precis de a discredita din start orice alta tentativa (serioasa, evident) de scormonire a unor adevaruri incomode - recte bazele umano-terrane de pe Marte. :martiansmile:

Sa revenim la Luna :moon: insa - fara sa mai repet opinia mea argumentata de nenumarate ori (ca 'meriganii au fost totusi p-acolo-sha, da' nu de capu' lor si ajutati de sforarii lor transdimensionali :-( - implicit, NU cu rachetele alea nasparlii si parodiile de computere din vremea respectiva.)

Chiar daca banuiesc ca-mi bat din nou gura de pomana, o sa repet totusi ipoteza (care pentru JE e demult o certitudine) ca "perdelele de fum" create-n jurul aselenizarilor sint multiple si cea principala - asa-zisul hoax al aselenizarii -  a fost stimulata chiar de catre NAZA :-o sa devina populara  - clar ca printre conspirationistii de doi centi.
...Scopul? Devierea discutarii aspectelor intr-adevar importante, care vor mai fi tinute sub obroc multi ani de-acum incolo (parerea mea.):
- scopul (si durata) :wink: vizitei pe Luna
- contactele (re)stabilite atunci (factiune "amicala" a Recoltatorilor?)
- contactele... stricate TOT ATUNCI - logic, cu alta gashca
- mijloacele tehnice realmente utilizate
- etc. etc

Pina si pe John Lear l-au contactat de mai multe ori oficiali NASA (inclusiv vizite acasa - stiu asta de la el personal) care se dadeau "whistlebloweri" (sifonatori care va sa zica - ba unul din ei sustinea ca-si daduse demisia de-atita... indignare vezi-Doamne) si-l indemnau sa "dezvaluie" scenarii fantasmagorice de aselenizari simulate - oficiali care, verificati ulterior, s-au dovedit a fi bine-mersi pe statele Coanei NASA (supranumita si Never A Straight Answer). :evil:

Asta nu inseamna insa ca fake-u lui Stanley Kubrik n-ar fi fost "pe bune" - a fost (cautati Jay Weidner si-o sa fiti convinsi 100%), fie si doar fiindca nicio secunda nu s-a transmis "live" de pe Selena - ar fi fost si culmea sa fi vazut "prostimea" INIMAGINABILUL -, desi transmisiuni au existat (verificabile si de catre simpli radioamatori).

Atentie maxima deci deci la foile de ceapa !!! - ca NU ustura, ba chiar miros imbietor. 8-)

P.S. @abyss: John Lear, spre deosebire de JE, chiar a lucrat pentru CIA  :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

CitatCelor care sarbatoresc in luna August (dar nu numai) zile de nastere sau onomastica le urez:

:star: Multi ani fericti langa cei dragi , sanatate si cele 3 dorinte sa vi se implineasca...!!!  :star:
Sunt printre aceia asa ca iti multumesc maura
Am zis.
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

abyss

Xanadron

Citat din: abyss din  04 August 2014, 23:04:06
Adica...energia este disponibila din vacuumul quantic. Nasa face un pas de maimutzica pentru a explica energia si propulsia care este extrasa din campul punctului zero.
Da, s-a dat liber unui inceput debil de Disclosure.
Chiar daca nu apare nicaieri cuvintul "torsion", asta-i spilu' (torsiunea eterului), de la Walter Gerlach & Die Glocke incoace.
NAZA a obtinut valori de 30-50 micronewtoni ale fortei "antigravifice" rezultate inexplicabil (cica) - de 1000 de ori mai putin se pare decit chinezii si rusii - da-i clar ca ea exista, la fel ca forma.. suspect de similara unui OZN :ufo: a dispozitivului.

P.S. Daca bagati o geana la pag. 449 a PDF-ului asta, recent declasificat de DoD in urma unor cereri FOIA:

http://www.dod.mil/pubs/foi/operation_and_plans/Exercises_and_Projects/175.pdf

...puteti deduce ca nu-i deloc intimplatoare "strecurarea" cu schepsis a briefingului facut lui Ike Eisenhower in 1952 asupra ET-ilor pescuiti la Roswell, :-( impreuna cu ceva detalii despre un alt proiect DoD bazat pe microunde (PANDORA Project - la care cica s-ar fi renuntat in 1970 - sanchi).
Schepsisu-i adnotarea aia cu carioca pe fiecare foaie  - "This document cannot be authenticated as being an official DoD release". 8-)

Implicatiile-s oricum multiple, da' n-am acu' timp de ele  - una ar fi credibilitatea in crestere a dezvaluirilor (aparent SF) despre bazele umano-ET de pe Marte etc., facute-n ultimii ani de stranepoata lui Ike E.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

jean

Filmul de mai jos ilustreaza cel mai bine reactia omului la intalnire cu necunoscutul. Suntem stapaniti de frica si nu putem sa actionam si sa gandim rational in asemenea situatii majoritatea dintre noi. Si totusi dorim sa ne intalnim cu ei. Pentru asemenea reactii sunt de vina si filmele SF cu lupte intre noi si ei. Ei beau sange in loc de cola, etc.
https://www.facebook.com/photo.php?v=4740189656264&fref=nf#
Adevarul este dincolo de noi

tractorbeam

Ar fi interesant de estimat de catre fizicieni masa totala a acestor particule "popping out of nowhere" pe unitate de timp.
Cum eu cred ca nu pot apare particule din nimic mai cred si ca aceste particule vin de undeva - locatia ar fi interesant de aflat, de acolo de unde vin, in ce forma vin si in ce forma se intorc acolo sau in alta parte.

fiulploii

Nu o fi vreo conspiratie sau vreun ritual - ocult, evident - ca de ziua internationala a pisicii - intre noi fie vorba, se pare ca era adorata de vechii egipteni ce erau si negri si albi - deci de ziua internationala a pisicii sa fie ascuns un mare motan ..local?

Impresia mea e ca face parte dintr-un plan ce vizeaza razboi intr-un cuvant . Dar e doar o parere nesustinuta de nimic deci absurda.

:lol: :lol:

abyss

Are cineva in format pdf aceasta carte?

Mercury: UFO Messenger of the Gods by W.D. Clendenon

rontzo

si eu as vrea asta daca are cineva pdf-ul pentru

Mercury: UFO Messenger of the Gods by W.D. Clendenon