Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

#3735
Citat din: jean din  10 Iunie 2014, 22:04:35
Pe vijelia asta si fulgere, pe cerul din Bucuresti, cativa piloti se dau cu avioanele de vanatoare. De vreo 20 de minute se aud zgomote foarte puternice de avioane de vanatoare cu reactie. Cred ca zboara deasupra plafonului de nori. Urmaresc cumva OZN-uri?......Ati auzit si voi aceste zgomote? Pare nefiresc pe o asemenea vreme.
Sau pulverizeaza ceva sa alunge norii?.....
Este posibil sa fie vorba de tunete dese care sa dea o continuitate a sunetului si eu sa fi interpretat gresit ca un sunet continuu de motor, ar fi o posibilitate. Acum se aud numai tunete.

Deocamdata nimic in Sector 6 ...  :evil: ... doar o megafurtuna de vara ... deh ceva normal ... oare ... :evil:

http://www.livetraffic.ro/
http://jurnalul.ro/webcam/camere-bucuresti.html

Resurse:

http://www.flightradar24.com/44.48,26.18/10
http://www.inmh.ro/images/radarg/index.radar.php
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

jean

Cred ca a fost o alarma falsa din partea mea. Am corectat mesajul meu de mai sus. Asa cum am spus acolo:
CitatEste posibil sa fie vorba de tunete dese care sa dea o continuitate a sunetului si eu sa fi interpretat gresit ca un sunet continuu de motor cu reactie, ar fi o posibilitate. Acum se aud numai tunete.
Cred ca aceasta este explicatia cea mai logica a fenomenului. Ce usor se pacaleste omul.......
O seara buna va doresc.
Adevarul este dincolo de noi

Aseneth

Broscoiul singuratic, disperat dupa orice forma de companie a sunat la serviciul telefonic al centrului de spiritism, incercand sa afle ce-i rezerva viitorul.
Propriul sau consultant spiritist ii spune: "Vei intalni o tanara frumoasa care va fi dornica sa afle totul despre tine."
In culmea fericirii, broscoiul care se si vedea transformat in print, spune: "Asta-i minunat! Si unde o voi intalni, la lucru, la o petrecere?"
"Nu", ii raspunde mediul, "la un curs de biologie."

prodcomb

Sunt reflexii (ecouri) repetate ale sunetului (sunetelor) tunetului (tunetelor) pe norii de furtună. Aceştia au ceva consistenţă, deci sunt buni pentru reflexii (ecouri). Consistenţa este în picături de apă, pulbere de apă.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

mr

#3739
Am vazut "Edge of Tomorrow".
http://www.imdb.com/title/tt1631867/
Ideea filmului e buna...dar nu da pe spate.
Insa am remarcat anumite amanunte care, desi par a face parte din subiectul filmului, se potrivesc destul de mult cu situatia geopolitica in care se afla astazi Europa/NATO si Rusia.

Mai intai, in debutul filmului, o harta a teritoriilor invadate de ET. Se remarca, colorat in rosu, ca extraterestii au invadat doar tarile blocului NATO pana la granita teritoriului controlat de Rusia (sic). Belarus este colorat in albastru deschis iar Ucraina in verde deschis.
Sa fie oare intamplatoare plasarea acelei pete rosii in zona Rostov-pe-Don, tinand cont ca in realitate in apropierea acelei zone se intretin niste lupte cu multe pierderi de vieti omenesti (Lugansk, Donetsk) si care amplifica situatia instabila din Ucraina?  :star:

Pe final, dupa eliminarea pericolului extraterestru, se spune, apoape fara nici o legatura cu subiectul, ca trupele rusesti si chineze inainteaza prin Europa fara a li se opune vreo rezistenta...

Doar am remarcat aceste lucruri, nu zic ca asa e... :)

Filmul aici:
http://www.filme-subtitrate.com/edge-of-tomorrow-2014-online-subtitrat/
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Sa inteleg ca filmul reprezinta confirmarea/anuntarea fatisa a unui jalon temporal? Sa intelegem ca isi anunta astfel o grupare stapanirea liniei temporale si a tehnologiilor aferente?
  Dincolo de toate dupa vizionarea filmului am ramas cu o stare foarte neplacuta. Si nu doar din cauza acestui film ci a tuturor filmelor de acest gen , care mi-au creat un sentiment repulsiv cumulat. Si cand te gandesti ca pe pamant complexul militar-industrial detine atatea patente incat in cazul in care ar veni careva dupa ceva pe aici pur si simplu i s-ar putea oferi cadou un patent cre i-ar putea produce acel lucru necesar. Prin urmare cui folosesc aceste razboaie?

acme

#3741
Nu vi se pare ca in ultimul timp toate filmele SF au actiunea pe Terra sau in apropierea ei?
Nu mai e nici un film cu actiunea in departari cosmice (gen Star Trek).
We're born alone, we live alone, we die alone.

SLEAH19

Citat din: mr din  15 Iunie 2014, 18:40:06
......
   Mai intai, in debutul filmului, o harta a teritoriilor invadate de ET. Se remarca, colorat in rosu, ca extraterestii au invadat doar tarile blocului NATO pana la granita teritoriului controlat de Rusia (sic).
........

   Hărţi bicolore roşu/portocaliu asezonate cu table de şah , nebuni, cai, etc ... fac parte şi din omniprezenta ,,cultura,, a picturilor murale, mobilă sau imobilă!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

horia2008

Citat din: SLEAH19 din  15 Iunie 2014, 22:16:48
   Hărţi bicolore roşu/portocaliu asezonate cu table de şah , nebuni, cai, etc ... fac parte şi din omniprezenta ,,cultura,, a picturilor murale, mobilă sau imobilă!
nush' a cui cultura, sau daca ale robu-lui ciudatenii-afinitati, inclinatii, dar au aparut mai multe in TM
au mai aparut de-astea si prin alte orase?


maura

 Pentru destinderea atmosferei create in ultimele zile ( de anumite subiecte nou deschise)...
"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

maura

  Continuarea :lol:...

   
O vara frumoasa si plina de ....surprize :ufo:..... placute desigur :rainbow:
"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

jean

#3747
Ciudat, cineva pe aici spunea ca pamantul este plat..... Dar, vazind filmul de mai sus am avut impresia ca zbor in jurul unei sfere  :lol:
Propun sa vada acest fim de 100 de ori, ca sa citez un coleg de forum. Filmul este cea mai buna dovada ca nu are dreptate.
Si mai lasane domnule cu Tesla asta ca te apuca nebunia de iti vine sa-ti dai cu Tesla in.......sfere pana devin plate. Tesla are meritul lui ca savant, dar, nu totul a pornit de la el.
Adevarul este dincolo de noi

Arhanghelul

#3748
https://www.youtube.com/embed/uaWA2GbcnJU

__________________________________________________________________________
Garnitura ... junkfoodista ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Aliosa