Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 26 Vizitatori vizualizează acest subiect.

panta_rh_ei

In urma cu vreo 10-12 zile am intrat din intamplare intr-un market. Asteptand  ca persoana in compania careia ma aflam sa-si faca targuielile, am cascat gura :) la raionul 'carti, ziare, reviste'. Trecand peste faptul ca n-am avut bani sa cumpar toate cartile pe care le-as fi vrut, am luat totusi cateva printre care si " Sa nu ma parasesti" – Kazuo Ishiguro. Citisem cele cateva randuri din pagina de prezentare si mi s-a parut interesanta dar nu ma asteptam sa citesc ce-am citit. Cand, dupa lectura ultimelor randuri, am inchis cartea, perplexitatea m-a lovit dureros in plex. Ideea in sine este oripilanta. In secunda doi mi s-au aprins cateva leduri si, asa brusc si dintr-o data,  am vazut foarte limpede multe lucruri, am gasit posibile raspunsuri la multe 'de ce' – uri.
Eu am aditia a II-a, aparuta in 2011 la Ed. Polirom. Prima editie a aparut la noi in 2006 si poate multi dintre voi au citit-o deja.( As vrea sa stiu care e parerea voastra.) Daca nu, v-o recomand .
Din curiozitate am verificat daca n-a fost cumva  ecranizata si da, a fost.
Acum descarc si eu filmul. Il gasiti aici:

http://www.990.ro/filme-8795-Never-Let-Me-Go-Sa-nu-ma-parasesti-online-download.html
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

fiulploii

Mai , ce zi este azi? ca vad ca este inflatie de vizitatori pe forum :102 pana acum  :roll:
  6 august : lansarea primei bombe atomice intr-un razboi din acest ciclu al civilizatiei umane
                   ziua cand se materializeaza piramida din Ceahlau , fenomen ce tine vreo 80 de minute datorita unui aranjament particular a 4 umbre si a pozitiei soarelui pe cer

Or mai fi si alte evenimente care imi scapa?

fiulploii

Master Zen ,

O intrebare de novice : ce legatura ar putea exista intre conceptul si teoria aferenta a Soarelui Negru si teoria planetelor interioare Soarelui ?
  Si as dori raspunsul in aceasta viata  :lol:

Pentru cine nu stie inca , exista o teorie care e bazata pe alta teorie a lui Kardashev care zice asa in linii mari: o civilizatie de gradul doi , capabila sa inchida intr-o sfera o stea si planetele aferente pentru a folosi energia stelei centrale in mod eficient a facut acest lucru cu Soarele Sistemul nostru solar inchizand in sfera respectiva si un numar ''n'' de planete - dupa unii ar fi vorba de un nr. de 12 planete interioare .
  Astfel incat ceea ce percepem noi azi ca fiind Soarele nostru ar fi de fapt aceasta sfera energetica . Teoria asta explica oarecum satisfacator si petele solare si vanturile solare precum si schimbarea polilor magnetici solari la fiecare 11,2 ani.
  Daca folosim o alta scara a timpului astfel incat cei 11,2 ani sa ii vedem ca fiind a 50-a parte dintr-o secunda , nu cumva ne apare Soarele ca fiind un generator de curent alternativ?
  Cum schimba toate astea chestiile cu clopotul nazi si toate cele conexe?

Interesant?

P.S. am rugamintea in masura in care poti sa raspunzi si aici:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4052.msg77201.html#msg77201

Multumesc.

Arhanghelul

Citat din: fiulploii din  06 August 2013, 14:26:28
Mai , ce zi este azi? ca vad ca este inflatie de vizitatori pe forum :102 pana acum  :roll:
  6 august : lansarea primei bombe atomice intr-un razboi din acest ciclu al civilizatiei umane
                   ziua cand se materializeaza piramida din Ceahlau , fenomen ce tine vreo 80 de minute datorita unui aranjament particular a 4 umbre si a pozitiei soarelui pe cer

Or mai fi si alte evenimente care imi scapa?

http://ceahlaul.wordpress.com/2010/08/07/ana-maria-balas-%E2%80%9Eziua-muntelui-ceahlau%E2%80%9C/
http://ceahlaul.wordpress.com/2008/02/11/silviu-n-dragomir-%E2%80%9Eschimbarea-la-fata-si-legendele-ceahlaului%E2%80%9C/
http://ceahlaul.wordpress.com/2008/02/11/profmaria-ciornei-arhetipul-kogaionului/

Facem ce facem si ne intoarcem inainte de "almanahe" ... si este "clar " ca printre ...sacerdoti cruciati ... se stie asta ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

Daca se face vreo legatura intre aparitia piramidei din umbre in Ceahlau si crestinism este o optiune personala . Dincolo de asta exista faptul ca daca nu era reforma calendarului atunci sarbatoarea ortodoxa nu pica azi ci in alta zi ; parca decalajul e de 16 zile  :-D Fiecare alege ce vrea sa creada.
Iar daca totusi se insista pe tema asta atunci articolele din linkurile respective nu fac decat sa intareasca cele afirmate mai inainte de @Urban si anume ca

Biblia e "almanahe", culegere de texte copiata din tablitele de lut si aici intervine partea interesanta - ADAPTATA la fiecare era sau conducator - sau in alte cuvinte "invingatorii fac intotdeauna istoria"...revenind la tablite, mai vechi cu n'shpe mii de ani, Hristos nici nu era in proiect iar Israelul era un gand pierdut prin Pleiade...

Adica facem ce facem si impingem crestinismul mult dincolo de anul conventional zero . Ca sa nu mai spun de adaptarile  care zic ca a fost cate un christ care s-a sacrificat pe fiecare planeta populata cu viata inteligenta.  :evil:
  Ceea ce deducem conform doctrinei crestine ca ''ghiavolului'' nu i s-a dat in stapanire doar asta lume ci toate planetele din univers.
   Si uite asa ne indreptam incet spre seria Dune.

Parerea mea... ca pe langa Observatori exista si Maestrii Jocului cum bine zicea H. Hesse. 

Urban

Pana una alta, misterul umbrei din Ceahlau paleste prin comparatie cu cea mai recenta descoperire:
http://cersipamantromanesc.wordpress.com/2013/08/06/o-noua-descoperire-senzationala-in-timpul-excavarilor-de-la-turdas-inscrisuri-dacice-pe-un-trovant/

...stirea am vazut-o si pe Mediafax acum cateva zile, am incercat sa gasesc linkul insa se pare ca a fost rapid sters, sau poate m-am senilizat eu...
oricum ar fi, baietii care dau cu lopata pe acolo se pare ca stiu ce zic...punem pariu ca in maxim 5 luni nu o sa mai auzim o vorba de situl ala?

Parerea mea

Xanadron

Citat din: fiulploii din  06 August 2013, 22:21:41
Master Zen ,

O intrebare de novice : ce legatura ar putea exista intre conceptul si teoria aferenta a Soarelui Negru si teoria planetelor interioare Soarelui ?
  Si as dori raspunsul in aceasta viata  :lol:

Pentru cine nu stie inca , exista o teorie care e bazata pe alta teorie a lui Kardashev care zice asa in linii mari: o civilizatie de gradul doi , capabila sa inchida intr-o sfera o stea si planetele aferente pentru a folosi energia stelei centrale in mod eficient a facut acest lucru cu Soarele Sistemul nostru solar inchizand in sfera respectiva si un numar ''n'' de planete - dupa unii ar fi vorba de un nr. de 12 planete interioare .
  Astfel incat ceea ce percepem noi azi ca fiind Soarele nostru ar fi de fapt aceasta sfera energetica . Teoria asta explica oarecum satisfacator si petele solare si vanturile solare precum si schimbarea polilor magnetici solari la fiecare 11,2 ani.
  Daca folosim o alta scara a timpului astfel incat cei 11,2 ani sa ii vedem ca fiind a 50-a parte dintr-o secunda , nu cumva ne apare Soarele ca fiind un generator de curent alternativ?
  Cum schimba toate astea chestiile cu clopotul nazi si toate cele conexe?

Interesant?

P.S. am rugamintea in masura in care poti sa raspunzi si aici:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4052.msg77201.html#msg77201

Multumesc.
Ma gindeam intai c-ar fi fost mai bine sa-i intrebi pe cei de la NASA. 8-)
Serios acum: nu-mi supraevalua stiintza, master rainson :lol: - fiindca (nici eu) nu stiu precis nici macar cite... nu stiu deocamdata.

Pe scurt: un raspuns partial/tangential la intrebarile de mai sus gasesti chiar pe linkul pus de tine recent (ala cu proiectele de OZN-uri): http://www.obiectezburatoare.20m.com/pages_RO/Partea%20I/cap1_ro.html
("De ce Pamintu-i gol pe interior")
Si se pare ca nu doar Terra-i o "bula" (toroid) cu suprafatza interioara protejata si mai mult ca sigur iluminata, populata etc (ar fi si-aici o tarla informationala de sapat, incluzind inelele aflate-n continue procese de fabricatie ale lui Saturn - Rex Deorum, dar si "hexagonul" lui de la pol). :planet:
Oricum, nimic - dar absolut nimic - din asa-zisele "ciudatenii" ale cinematicii cosmice nu-i intimplator, ci clar proiectat cu maxima atentie in scopuri care inca ne scapa, cel putin in toate detaliile lor.

OK, si asta-i in definitiv doar un mizilic de secret la scara universala, unde "sferele de tip Riess" - sisteme solare intregi prelucrate/adaptate de civilizatii hiperinteligente - se pare ca abunda (nu mai intru-n amanunte tinind de diverse clasificari, ca le-am mai puricat noi p-acilea).
Nici n-ar trebui de fapt sa ne mire asta, o logica simplista sugerindu-ne ca si etapele astea evolutive-s inerente pe scara infinita a fluxului ciclic Creator/Creatie - in care primul nu vrea (sau nu poate, zic unii :wink:) sa ne ofere totul mura-n gura.
N-am totusi timp de filozofeala prea multa acum, da-i evident ca cei mai initiati ca mine/tine cunosc macar bucatzele din Marea Taina care-i raspunsul la o doar aparent simpla intrebare: "De ce Omnipotentul/scientul are nevoie de recompunerea/recizelarea asta permanenta - a Lui Insusi in definitiv -, cind Perfectiunea pare sa-i fie oricind la indemina?"

Mai revin doar un pic la intrebarea ta punctiforma: :-D conceptul nu doar ocult Die Schwarze Sonne si notiunile tangente se pupa si ele cu teoria "Universului electric" (simplist definit - mai corect ar fi de fapt "eteric"... :star: si iar ar trebui sa umplem monitoare intregi), iar "enormitatile" cu 300 de civilizatii traitoare IN SOARE :-o emise de "ciudati" ca Lou Baldin aka Sleeper ( http://www.thelivingmoon.com/47sleeper/08pdf_files/Sleeper-1.pdf ) confirma, desi cam confuz, tabloul descusut partial si-aici in topicul "eteric" (mai ales de catre colegul mm).

Gata deocamdata - poate revin insa (anu asta :-D) si cu alte detalii. Inclusiv apropo de teoria ca Soarele "naste" periodic planete - si c-ar fi "gravid" :-o chiar acum.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  07 August 2013, 10:29:34

Gata deocamdata - poate revin insa (anu asta :-D) si cu alte detalii. Inclusiv apropo de teoria ca Soarele "naste" periodic planete - si c-ar fi "gravid" :-o chiar acum.

Merci de raspuns dar poate dai o geana si pe topicul cu timpul daca in cautarile tale nemtesti ai dat peste vreo harta cu traseul vagonului ala de tot circuleaza .

Cat despre graviditate, eu is curios cine o fi moasha si daca are cvintupleti  :lol:
  Radem noi radem dar ... ar fi bine sa ne cumparam ochelari de ..sori . :-D

Sau sa acceptam o inrolare in fortele solare .  :evil:

Xanadron

Citat din: fiulploii din  07 August 2013, 15:27:59
  Merci de raspuns dar poate dai o geana si pe topicul cu timpul daca in cautarile tale nemtesti ai dat peste vreo harta cu traseul vagonului ala de tot circuleaza .

Cat despre graviditate, eu is curios cine o fi moasha si daca are cvintupleti  :lol:
  Radem noi radem dar ... ar fi bine sa ne cumparam ochelari de ..sori . :-D

Sau sa acceptam o inrolare in fortele solare .  :evil:
Citeva mici dume suplimentare 8-) de pe blogul lui Joseph Farrell (care reia de fapt teme mai vechi, in lumina unor zvonuri noi):
http://gizadeathstar.com/2013/08/the-earth-sun-magnetic-portal-yes-you-read-that-correctly/

1. Niste baieti stiu de multa vreme ca Soarele-i folosit de alti baieti (si fete-zeitze :-D - sa nu ma besteleasca cele 1: 4,9 colege RUFOniste) drept "portal magnetic" pentru plimbarile lor intre diverse Universuri, Dimensiuni  - care totusi conteaza - :wink: etc.

"So to reference ancient writings, many depict the sun being a sort of portal for the 'gods to pass back and forth from other dimensions'. NASA has allegedly discovered portals from the Earth's general area that lead directly to the sun, commonly located tens of thousands of miles from Earth. They seem to open for just a moment; most of them are only briefly 'open', others can be vast and sustained." - http://beforeitsnews.com/alternative/2013/07/portals-leading-directly-to-the-sun-from-earths-atmosphere-discovered-by-scientists-2722158.html

2. Deja celebrul Snowden sifoneaza si pe teme... solare (EMP pericoloso sporgersi): :star: http://www.chronicle.su/news/edward-snowden-solar-flare-killshot-cataclysm-imminent/

3. HAARP si alte instalatii secretoase (EISCAT) par sa fie folosite SI pentru influentzarea activitatii solare de-aici, de pe Pamint :-o (nu neaparat de catre omuletzii-operatori, zic eu) - deci nu noi, ci EI :martiansmile: ar fi trecuti de mult "in clasa a doua" (parerea mea):

Could large high power phased arrays such as HAARP or EISCAT presumably affect such "portals"? Well, given the stated ability of the Eastland patents for such arrays to create relativistically charged particles in areas of the Earth's atmosphere, one would think the answer to this to be an inevitable "yes,"since that would imply the ability to create one end of an Earth-Sun dipole. That in turn might conceivably imply an ability thereby to "tickle" the Sun, to cause it to "burp," or even to open and maintain such a "portal."
In short, following my "Farrell corollaries" to the Kardashev classification system, one begins to approach class one or class two civilization capabilities not, pace Kardashev, when one requires the energy output of planets(class one) or stars(class two) in order to sustain the civilization, but rather, when one develops the technologies capable of manipulating systems on those scales.
In short, if the corollaries are true, then we are approaching not just class one status, but class two status.

...Si-ar mai fi citeva chestii aiuritor de verosimile, dar ma tem ca s-o-nsera... DE TOT si mai bine ne-am ocupa deja cu invelirea macar in folie de aluminiu gastronomica :-D a unor mici, dar importante piese (CDI masini de ex.)...

fiulploii

Apropo de dezvaluirile Snowden-iene.
  Eu zic ca e posibil sa fie o alta operatiune de tip steag-fals sau testare psi. Printre multe alte motive - dupa parerea mea - enumar cateva care imi vin acum in minte :
  - din dezvaluirile proiectului Montauk am aflat la vremea respectiva ca exista o bariera pentru calatorii in timp folositi atunci prin anul 2012. Apoi s-a zis ca 2012-2013 cu extindere posibila pana in 2015 . Acum, alti vazatori in duh cum le zice biserica sau RV-ari in engleza zic ca vine valul de foc peste vreo 2 luni . Deci, viitorul nu e batut in cuie . Orice e posibil respectand legile de functionare ale multi-realitatii inconjuratoare ( ca nu stiu cum s-o numesc altfel )
  - daca ne aducem aminte - cu inversunare  :lol: - anul trecut cam tot pentru aceeasi perioada era prevazuta o alta chestie catastrofica.
  - sa nu uitam ca acest eveniment se cam suprapune cu cometa creatza ISON care tre' sa apara de dupa Soare .
  - toata flotila de observatoare solare stationate prin sistemul solar sigur urmareste ceva insa eu zic ca e vorba de altceva mai important. Sa ne aducem aminte de toate chestiile alea surprinse in fotografii care se jucau pe langa Soare.
  - parerea mea e ca mister Zapadescu e o trompeta planificata insa el nu stie acest lucru sigur.
  - parca s-a anuntat saptamanile trecute ca HAARP-ul a fost dezactivat din lipsa de finantare. Asta inseamna ca fie exista ceva mai performant, fie continua in alta parte adica alta planeta . Oricum, nu isi mai are rostul aici , pe Terra.
  - daca teoria pamantului gol e adevarata si exista o alta civilizatie in interior- presupunand ca nu a plecat intre timp- atunci nu suntem singuri si deci vom fi ajutati/aparati de vreun scut ceva ca intr-un anume episod din Stargate Atlantis .
  - daca se insista in zilele urmatoare pe schema asta vom asista din nou la vanzari record de alimente si alte obiecte necesare unei vieti decente fara tehnologie
  - e posibil ca pericolul sa nu vina de la soare - ce naiba , nu e prima data cand isi schimba polii magnetici, o face la fiecare 11,2 ani - ci sa fie re-activat brusc HAARP in combinatie cu altceva astfel incat impulsul EM sa se produca pentru a realiza caderea bancara globala cu tot ce deriva din asta implicit scaderea populatiei - citeam in linkurile puse de Xanadron ca primii ar da coltul cei asistati de diverse aparate - stimulatoare cardiace, aparate auditive, proteze de tot felul si exista supozitia explodarii circuitelor respective sau a supraincalzirii lor , etc.
  Mai sunt si altele insa poate mai ziceti si voi .

Acum ma duc sa invelesc in folie de aluminiu tableta pe care se joaca copilul ca sa nu se plictiseasca in zilele de dupa.  :lol:
  Preventzia este mama intelepciunii - se zicea in perioada interbelica.  8-)

Xanadron

Sper ca nu credeai vreo secunda c-as crede :-D in spiritul justitiar independent al unui agent NSA, fiualploii! De acord deci din start ca si povestea cu Bowden e regizata, dar asta n-o face cu nimic mai putin interesanta - ca fragment dintr-un soi de Disclosure vag murmurat printre aspectele "senzationale" la fel de atent imaginate de scenaristii NWO :evil: - de genul anularii intrevederii Obama-Putin din septembrie.

Daca dam insa o geana mai atenta pe pasajul asta: "Snowden said he hopes that his coming forward will allow Project Stargate's participants to be able to live normal, open lives again, "instead of as circus animals, instead of as freaks." He added, "[Significant others of Project Stargate employees] have to get Q clearances just to cohabitate with, without even marrying, their loved ones. That's tantamount to slavery."

Humanity is about to pay a most dire price for its technological dependence. That price, said Snowden, proved a leading factor in his decision to come forward to the press – about both the global Holocaust to ensue, as well as NSA analysts' power, on the slightest whim, to listen to the phone calls of any person on earth.

Snowden said, with regard to CIA remote viewers, "I have seen too many brave whistleblowers become subjects of smear and ridicule for using their talents to expose the truth." Added Snowden, bitterly, "Well, we'll see who's Mr. Chuckles when 'the killshot' goes down."

...deducem totusi ca frictiunile dintre diverse factiuni ale sforarilor sint reale si ca grupului de elita al RV-istilor (D-Zero al lor cumva) li s-a cam acrit de fandoselile si fitzele unor arivisti incapabili (nu doar din circul politic) care decid inclusiv peste capul/opiniile lor (nu doar in Absurdistania noastra merg deci lucrurile asa, anti-meritocratic).
Plus alte citeva chestii - da' va mai las si pe voi sa le dezgropati din context... 8-)

fiulploii

Citat din: Xanadron din  08 August 2013, 12:00:07

...deducem totusi ca frictiunile dintre diverse factiuni ale sforarilor sint reale si ca grupului de elita al RV-istilor (D-Zero al lor cumva) li s-a cam acrit de fandoselile si fitzele unor arivisti incapabili...

Deducem deci ca Stargate Project este cat se poate de real  :lol: si apoi poate ca asta a fost lasat sa vada Snowden.
Nu cred ca  vom stii sigur niciodata ...mai ales ca si Teoria conspiratiei la modul general vorbind, consuma o gramada de timp, de resurse financiare si de ...nervi  :-D E o cale de stress si de pierdere de timp cu deturnarea atentiei.
  Parerea mea ..partiala  :-)

fiulploii

Citat din: fiulploii din  08 August 2013, 03:20:01
  Apropo de dezvaluirile Snowden-iene.

Preventzia este mama intelepciunii - se zicea in perioada interbelica.  8-)

:lol: :lol:

Se pare ca si altii este prevazatori  si toaata stiinta asta vehiculata de RV este un mare balon instabil :

Facem apel la absolvenții cursului de apărare și autoapărare extrasenzorială să monitorizeze fenomenele precusroare semnalate, inclusiv evoluția focarelor geopatogene seismice, în perioada cuprinsă între sfârșitul lunii august și începutul lunii octombrie, pentru a verifica viabilitatea informațiilor furnizate de Edward Snowden.
Întrucât nu putem siguri că informațiile furnizate de Edward Snowden ar fi incorecte, modului 2 al cursului de apărare și autoapărare extrasenzorială, ce urma să se desfășoare în luna septembrie într-o anumită zonă a țării, se amână cu o lună.

http://jurnalparanormal.ro/content/edward-snowden-fost-angajat-al-agen%C8%9Biei-nationale-de-securitate-din-sua-%E2%80%9C%C3%AEn-septembrie-se

Eu personal trag mai multe concluzii din acest anunt   :-D

roxaline

Citat din: fiulploii din  09 August 2013, 21:55:22
  :lol: :lol:

Se pare ca si altii este prevazatori  si toaata stiinta asta vehiculata de RV este un mare balon instabil :

Facem apel la absolvenții cursului de apărare și autoapărare extrasenzorială să monitorizeze fenomenele precusroare semnalate, inclusiv evoluția focarelor geopatogene seismice, în perioada cuprinsă între sfârșitul lunii august și începutul lunii octombrie, pentru a verifica viabilitatea informațiilor furnizate de Edward Snowden.
Întrucât nu putem siguri că informațiile furnizate de Edward Snowden ar fi incorecte, modului 2 al cursului de apărare și autoapărare extrasenzorială, ce urma să se desfășoare în luna septembrie într-o anumită zonă a țării, se amână cu o lună.

http://jurnalparanormal.ro/content/edward-snowden-fost-angajat-al-agen%C8%9Biei-nationale-de-securitate-din-sua-%E2%80%9C%C3%AEn-septembrie-se

Eu personal trag mai multe concluzii din acest anunt   :-D

Si totusi ceva s-ar putea sa fie .. insa cred ca nu au calculat corect cat ar trebui amanat cursul :)

Lasand deoparte glumele, ceva .. ceva este. Nu stiu ce, dar este. Explozii solare, schimbarea polilor magnetici sunt evenimente ce s-au mai petrecut. Insa contextul acestei veri si toamne si ce urmeaza este un pic diferit. Exista un eveniment ce este observabil de ceva vreme si, conform unor scenarii, cu cat mergi mai aproape de anumite lattudini cu atat esti mai safe. 

Intr-un raport (despre care am mai postat un link) al National Radio Astronomy Observatory din iunie 2012 despre "o chestie" in centrul Galaxiei. In raport se spune, la inceput, cam asa:
CitatWithin a few year timescale, an increase in the radio flux from the inner accretion
flow is expected to occur, accompanied by a resolvable change in the size of the radio emitting region. We emphasize, however, that given the uniqueness of this event, there could be other effects and outcomes that have not been thought of and that the community should be prepared for.
https://science.nrao.edu/enews/5.7/G2reportV3.pdf.

Observatii mai noi ( sept 2012) sunt aici http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1209/1209.2272.pdf , inclusiv interesantele puncte din sumar:

Citat5. Summary
Our main conclusions are:
• We confirm that G2 moves on a highly elliptical orbit in the plane of the clockwise stellar
disk.
• Our new observations confirm the prediction of accelerated tidal disruption of a diffuse gas
cloud inferred from data between 2004 and 2011; the speed and degree of tidal disruption is larger than predicted from these earlier data, however, because the eccentricity of the orbit of G2 is larger (e = 0.966).
• The predicted epoch of pericenter passage has shifted to early September 2013, and the nominal pericenter distance has decreased to 2200 RS only.
• G2 consists of a comparably compact head (with a velocity shear of 600 km/s by now) and a
more widespread tail of at least 400 mas length.
• The observed dynamics is fully consistent with purely Keplerian motion, i.e. [we don't detect any hydrodynamic effects.
The near unity eccentricity of the orbit is highly puzzling, because in a random distribution of orbits the value of 0.966 would only have a probability of 6.7%, inconsistent with Occam's razor.
• The flux of G2 has not changed between 2004 and 2012, making an evaporating
protoplanetary disk scenario unlikely.

Raportul din iunie 2013 este aici http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1306/1306.1374.pdf . Evident, este un eveniment ce pune sub semnul intrebarii multe modele pe care le avem de spre Univers.

Revenind la "oile noastre", ma tot gandesc asa: eu nu inteleg mare lucru din "tehnicitatile" rapoartelor de mai sus insa un lucru este clar: observam ceva ce s-a intamplat deja ( "ca mii de ani i-au trebuit luminii sa ne-ajunga"). Daca il observam .. inseamna ca lumina ( de toate felurile  8-) ) "a ajuns deja" si, probabil .. inca mai aterizeaza cu energiile si informatiile ei cu tot. Care sunt efectele acestei "lumini" / radiatii asupra noastra, a mentalului si psihicului, a soarelui, sistemului solar, asupra perceptiilor, asupra timpului etc? Cum de DARPA taman in 2013 se implica rapid in Brain Activity Mapping si pe seceta asta de fonduri au gasit banutii pentru un proiect neclar, fara end-points clare? 

Mi-am adus aminte de ceea ce spunea Paul LaViolette despre efectele "superundei" galactice despre care tot scrie de cativa ani si a tot facut diverse predictii interesante, unele am inteles ca sunt corecte. Valuri de "superunde" cosmice au tot fost si fiecare a avut efectele sale pe pamant. In cazul unei superunde de magnitudine mare pot sa apara si fenomene mai putin placute, inlcuisv "the EMP effects which might be associated with the prompt arrival of a superwave and which could knock out satellites, overload the power distribution network, and zap semiconductor electronic devices." ( sursa: http://starburstfound.org/superwave/preparedness/nextevent.html ) OK .. fara internet ar fi cam tacut  :rainbow:

"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

fiulploii

Citat din: roxaline din  10 August 2013, 13:48:56
Si totusi ceva s-ar putea sa fie .. insa cred ca nu au calculat corect cat ar trebui amanat cursul :)

S-ar putea sa ai dreptate  :-D Trebuia sa il amane pana in Noiembrie, ultimul bal fiindca in 8 octombrie apare noua bancnota de 100 de cerbi  :lol: :lol: :lol:
http://www.newmoney.gov/
   care se pare ca va schimba putin valoarea monedei americane si implicit raporturile financiare internationale - zic unii.