Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

niphilim

... Bine ..... ( am voie sa respir ? )
Singura certitudine din viata e faptul c-am sa mor ....

niphilim

"Supravegheat" ........ Hmmm

Dragilor , intrucat nici lu' tata si nici nevesti-mii macar nu le dau voie sa ma ...... "supravegheze" ....... nu-i mai bine sa-mi vad io de ale mele ?

Pe bune acum ..........

Aliosa

Citat din: niphilim din  04 Martie 2013, 17:37:58

Dragilor , intrucat nici lu' tata si nici nevesti-mii macar nu le dau voie sa ma ...... "supravegheze" ....... nu-i mai bine sa-mi vad io de ale mele ?

Pe bune acum ..........
Fii fericit , cineva vegheaza asupra ta  :D :P

alx

Citat din: niphilim din  04 Martie 2013, 17:37:58

Pe bune acum ..........
@niphilim
"Supravegheat"e doar doar numele unei actiuni de...monitorizare! :D Ca tie nu iti place cum suna...ei bine,asta e alta poveste.
  Din punctul meu de vedere,reactia moderatorului care ti-a facut "cadoul" este perfect justificata,si o sa-ti spun si de ce: daca AdarM a primit cele 15% pentru limbaj...stii tu de care,tu ai primit cele 15% pentru atac la persoana si limbaj...tot de ala! Asa ca eu ti-as fi dat cadou 20-25%...be happy!

PS   Doua lumi,chiar daca sunt paralele,nu e necesar si obligatoriu sa aiba aceeasi scara a valorilor si a permisivitatilor...stii tu bine despre ce vorbesc... ;D
PS2  Daca dintr-o amarata de avertizare doresti sa ne parasesti...alegerea e a ta.Personal mi-ar parea rau,dar nu intentionez sa ma pun in genunchi in fata nimanui ca sa ramana pe acest forum...traim intr-o lume...libera( ;D ),asa ca ai dreptul sa iei propriile decizii si sa faci ce vrei...pe bune...

In rest,numai bine iti doresc.   alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

niphilim

Citat din: alx din  04 Martie 2013, 21:02:34
  @niphilim
tu ai primit cele 15% pentru atac la persoana si limbaj...tot de ala! Asa ca eu ti-as fi dat cadou 20-25%...be happy!

:-o :-o :-o :-o :-o Multumesc pentru generozitate ! Marire si slava !!!

niphilim

Citat din: niphilim din  04 Martie 2013, 17:13:51
"poanta", "Mazare" ! LOOOOOOOOOOOL ! ( Mama ce-am mai ras ! e ok ? )

E 23 00 h ..... Inca rad la "poanta" aia .....
Te anunt cand ma opresc . Fii pe faza , sa nu-ti scape momentu' !  :wink:

horia2008

Amice, văd ca insisti, stii cum e aia cu râsul.....; nu cumva ai gresit/incurcat forumul, cu ala unde "vă râdeţi"?

Arhanghelul

Sa nu pateasca ... faza aia ... rasul ... plansul ...  :evil:

P.S. ... si nu m-am gandit la poezia lu' Nichita Stanescu
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

O "sursa" mi-a dat adresa clipului de mai jos   - filmare ce teoretic face parte dintr-o supraveghere video stradala - cu intrebarea "E adevarat sau fals ?". Poate pentru unii dintre noi fimarea e veche (sept 2012) si la o prima vedere totul pare real, numai ca unghiul de filmare plaseaza camera de supraveghere undeva pe mijlocul soselei, suspendata de un cablu si nu pe stalp cum este normal.
Dar pana la urma n-am de unde sa stiu cum isi plaseaza "columbenii chinezi" camerele de supraveghere...
Intrebarea ramane : Teleportare si "calatori in timp" sau fals bine realizat ?

AWESOME teleportation in China - Impresionante teleportación en China

si varianta "Canal D" a evenimentului :

Exista INGERI printre noi Imaginile INCREDIBILE care au pus pe ganduri MILIOANE.....

fiulploii

Dateaza din 1910 si ghici ce mi-a sarit in ochi la ea? A fost donata in memoria unui tip .. banal . Si mai interesant - dupa mine.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sather_Gate

Xanadron

Abia acum aflasi ca steaua LUCIFERICA :star: in 5 colturi e si pe emblema universitatii Berkeley/California? 8-)

Semnele astea "plantate" de sforari :evil: pe ici pe colea cu decenii inainte de mari experimente sociale pritocite la foc mic (bolsevismul in cazul asta) nu trebuie sa ne mai mire deloc.

Let there be light! :fullmoon:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

niphilim

Citat din: horia2008 din  05 Martie 2013, 10:09:28
Amice, văd ca insisti, stii cum e aia cu râsul.....; nu cumva ai gresit/incurcat forumul?
"Amice" , ..... n-am incurcat nimic . Tu-ti incurci valorile reale-n viata . Chiar n-ai sa discuti despre ozeneuri si la coada la paine ? La asta te pricepi tu cel mai bine ?

Uite , iti recomand din toata inima "Numele Trandafirului" - Umberto Eco ( cartea , "amice" , nu "ieftinu" ala de film ) . Si te astept cu noi consideratii asupra ideii de-a rade .

Got me ? ...... R U sure ?  :wink: :wink: :wink:

..... Amice , .... ca sa-t' zic asa , ...... si de mi-oi face vreodata cont pe vreun forum de ...... pompe funebre ....... io tot am sa rad si-am sa am chef de poante . Indiferent de toleranta si capacitatea ta de perceptie asupra acestora ! N-aveti decat sa ma "supravegheati" si cu microscopu' , si cu telescopu' , si cu Mossadu' !

Uite , Un mascul de OZN ia o OZN-ita de nevasta ! Cum crezi ca se vor numi copiii lor ?

.............................

APP : dincolo de importanta pe care-o vrei de la tine ca postator de baza in RUFON ........ "dialogul" nostru se poarta in ..... CHAT ! Cafenea ! ....... Punct .

Personal consider ca nu am gresit cu absolut nimic in afara de-un usor iz de nonconformism . N-am incalcat regulamentu' ( nu prevede sub nicio forma poantele sau mistoul , nu aduc niciunui user vreun atac la persoana ) .

....... Spuneti-mi simplu , ...... Bula !  :wink:

AdarM

Citat din: horia2008 din  05 Martie 2013, 10:09:28
Amice, văd ca insisti, stii cum e aia cu râsul.....; nu cumva ai gresit/incurcat forumul, cu ala unde "vă râdeţi"?
Nu-l zgandari, te rog!...
Individul e unic in lumea virtuala, capabil sa scrie de unu'  singur un forum intreg cu zeci de mii de postari.  :-D
Astuia, daca-i scoti netul din vena, intra in sevraj.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

horia2008

Citat din: niphilim din  05 Martie 2013, 19:43:06
"Amice" , ..... n-am incurcat nimic . Tu-ti incurci valorile reale-n viata . Chiar n-ai sa discuti despre ozeneuri si la coada la paine ? La asta te pricepi tu cel mai bine ?

Uite , iti recomand din toata inima "Numele Trandafirului" - Umberto Eco ( cartea , "amice" , nu "ieftinu" ala de film ) . Si te astept cu noi consideratii asupra ideii de-a rade .

Got me ? ...... R U sure ?  :wink: :wink: :wink:
..... Amice , .... ca sa-t' zic asa , ...... si de mi-oi face vreodata cont pe vreun forum de ...... pompe funebre ....... io tot am sa rad si-am sa am chef de poante . Indiferent de toleranta si capacitatea ta de perceptie asupra acestora !

Amice, vezi-ti tu de treba ta; si pana acum s-a ras pe RUFOn si se va rade, dar nu asa ca prostu' si de unul singur
Asa ca walk the bear, got it ?
Sa n-ajungi si tu ca calatorul ca sa zic asa, pe care l-ai savurat atat si aici si dincolo....
just chatting.....

uforever

CitatIntrebarea ramane : Teleportare si "calatori in timp" sau fals bine realizat ?
Minutul si secundele 1:06 spun totul si nimic...oricum acolo e "dracia dracului", parerea mea foarte umila: "facaturus" :evil: