Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 35 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: AdarM din  28 Decembrie 2012, 14:18:39
Constat, pe zi ce trece, ca forumului ii lipseste un spatiu imperios necesar, ceva in genul vomitoriumului roman.
Alx, daca tot ai sa inchizi anumite topice, multe dintre ele adevarate supape de presiune, n-ai sa elimini problemele; tot ce-ti reuseste e acumularea lor latenta si, mai devreme ori mai tarziu, vasul o sa explodeze.

Parerea mea, care este.
Ba exista si Vomitorium-ul :-D - ii zice "Comentarii libere" si contine inclusiv proteste/critici deloc cenzurate la adresa moderatorilor.

Iar alx nu vad de ce-ar trebui sa fie abordat/judecat pentru o eventuala stergere cu buretele ceruta imperativ de un user (c.a.) si nicidecum nascuta din muschiu' lui personal. :lol:
Stergere care ar fi oricum un hatir = favor, nicidecum vreun abuz.

Hai pa acum ca m-am uschit din zona asta, deja simt ca am nevoie de emetiral. :-P
Si-n plus am citit o postare interesanta a lui daos, la care ma minca deshtele sa raspund.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Sarbatori minunate tuturor si un an nou fericit !

La Multi Ani !

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

AdarM

Citat din: alx din  28 Decembrie 2012, 22:51:49
PS1 daca acest mesaj primeste mai mult de 15 like-uri(valoare arbitrar aleasa de mine ;D ,mai mare oricum decat numarul userilor care au postat in acest topic),atunci voi considera ca mesajul acesta este un rezumat suficient de bun al topicului prezent,si il voi pastra doar pe acesta,stergand restul topicului.
PS2  daca acest mesaj aduna mai mult de 25 de like-uri,in,sa zicem,10 zile,o sa dau curs cererii userului calator astral din primul sau mesaj pe acest topic!
...ai uitat sa specifici cate like-uri vrei ca sa lasi toopicul exact asa cum e, deschis si cu toate postarile intacte.  :-D
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Nox

alx, şi eu am dat Like la mesajele lui Urban, dar îmi menţin poziţia (pe care mi-am mai exprimat-o deja, de nenumărate ori) de expulzare din această comunitate a călătorului astral. Ce mama naibii îl mai chinuim atât, noi pe el şi el pe noi.

P.S. Chestia asta, situaţia mă refer, devine (este!) o problemă de imagine atât pentru comunitate (în general) cât şi pentru noi ca indivizi (în particular). De câte ori să vă explic ca să înţelegeţi, trebuie să vă desenez?

P.S. şi am postat cu riscul de a lua 25%, dar costul faţă de câştig e nesemnificativ.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

alx

Citat din: AdarM din  28 Decembrie 2012, 14:18:39
Constat, pe zi ce trece, ca forumului ii lipseste un spatiu imperios necesar, ceva in genul vomitoriumului roman.
Alx, daca tot ai sa inchizi anumite topice, multe dintre ele adevarate supape de presiune, n-ai sa elimini problemele; tot ce-ti reuseste e acumularea lor latenta si, mai devreme ori mai tarziu, vasul o sa explodeze.

Parerea mea, care este.
stimate AdarM
Problemele acestui forum nu se rezolva lasand deschise topicuri-albie de porci! In plus,problemele nici nu ar trebui sa apara...si daca se intampla asta,e pentru ca si moderatorii sunt oamenii,si uneori ezita sa taie in carne vie atunci cand trebuie pentru a stopa cancerul...
Stiu ca tu esti unul dintre cei care are o problema cu autoritatea,insa...asta e viata.Sper sa-ti rezolvi problema,pentru ca autoritatea va continua sa existe pe forumul asta.
Si iti pot garanta ca vasul nu va exploda...
   Cat despre faptul ca impunand reguli mai...restrictive pe acest forum am putea pierde userii care au o problema cu asta...ei bine,eu iti pot spune ca din cauza acestor useri,de-a lungul timpului am pierdut membrii valorosi,oameni care chiar aveau ceva de spus...insa au fost jigniti,luati in ras si facuti albie de porci...de ce s-a intamplat asta? Din cauza vitezei de reactie scazute a moderatorilor si din cauza lipsei pedepselor directe pentru acest tip de user/troll...
Asa ca nu-mi veni mie cu posturi de tipul "lupul moralist" ca nu tine...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

Citat din: AdarM din  28 Decembrie 2012, 23:23:47
...ai uitat sa specifici cate like-uri vrei ca sa lasi toopicul exact asa cum e, deschis si cu toate postarile intacte.  ;D
Ma rog,daca trebuie sa-ti traduc...fie: mai putin de 15.Elementar,nu?  ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

AdarM

Citat din: alx din  28 Decembrie 2012, 23:33:48
stimate AdarM
Stiu ca tu esti unul dintre cei care are o problema cu autoritatea,insa...asta e viata.Sper sa-ti rezolvi problema,pentru ca autoritatea va continua sa existe pe forumul asta.
Sincer iti spun ca eu n-am avut niciodata probleme cu autoritatea, insa nu pot nega ca autoritatea a avut probleme cu mine, dar asta e problema ei si nu ma intereseaza.
Citat din: alx din  28 Decembrie 2012, 23:33:48nu-mi veni mie cu posturi de tipul "lupul moralist" ca nu tine...
Si aici trebuie sa-ti fac o marturisire:
- Eu n-am morala sa-mi ajunga mie, dar'mite sa dau la altii...
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Rayden

Am zis sa nu mai deschid un topic...asa ca astept pareri:

sunt undeva prin teleorman la ai mei care stau la casa si acum nici 10 min am iesit afara cu o lanterna sa. ...inspectez curtea un pic :-D si...dintro data atentia imi e atrasa  dinspre vest de un punct luminos, as zice cam...ca venus dimineata care venea spre est clar. La plafon de zbor ptr avioanele de pasageri sub care lumina evolua cu o viteza constanta se intersecta cu un avion care zbura mai sus ca lumina asta, avion care avea lumina de semnalizare. Totul ok pana aici numai ca..ma apuc sa ii fac semnale luminoaae cu lanterna...si lumina isi schimba traiectoria facand un arc de cerc spre sud sud vest..deci nu mai trece pe deasupra mea.. Wtf?! Imi zic..cred ca nu trebuia sa ii fac flashuri si as fi putut sa vad ceva...oare...ce?

AdarM

Citat din: alx
Din acest moment,calator astral este Vizitator pe acest forum!
Uffff!... mi-ai luat o piatra de pe suflet; m-am temut de ce era mai rau... :-D

alx

Citat din: AdarM din  30 Decembrie 2012, 20:13:10
Uffff!... mi-ai luat o piatra de pe suflet; m-am temut de ce era mai rau... ;D
Stai fara frica,ca ce-i al tau,deoparte-i pus... ;D     cu alte cuvinte,a ramas si pentru tine,nu i-am dat tot lui calator astral...

Urban

Cotzcareala ieftina.
Pun pariu ca e un mucos cu cosuri pe fata, frustrat ca nu mai scapa de onanism.
E plina lumea d'astia.
Ban definitiv si ura si la gara!

Un An Nou Fericit!

alx

Citat din: Urban din  30 Decembrie 2012, 20:22:00
Pun pariu ca e un mucos cu cosuri pe fata, frustrat ca nu mai scapa de onanism.
Cine bre?  AdarM? ;D   Sau JE? (expresia e intabulata pe Xanadron... ;D )

Urban

Citat din: alx din  30 Decembrie 2012, 20:49:02

Licuriciu domne...

AdarM

Citat din: alx din  30 Decembrie 2012, 20:49:02
Eu nu pot fi si prezint dovada:

Urban