Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 23 Vizitatori vizualizează acest subiect.

alx

Citat din: AdarM din  15 Decembrie 2012, 13:34:37
Dom'le, nu te contrazic, nu atata timp cat nu-i cunosc "istoricul", insa odata ce tot voi (admin&moderator) spuneti "te-am iertat" sau "ai fost iertat", nu-i mai reprosati ce-a facut inainte - gata, s-a sters!
Stiu ca religia nu-i bine primita pe sait, insa il citez intr-o cu totul alta calitate decat cea de calugar:
"Iertarea fara uitare nu face doi bani"
N. Steinhardt
Se impune o precizare: calator astral  NU a fost iertat niciodata,ci doar ELIBERAT CONDITIONAT! Si ca si in cazul justitiei reale,daca recidivezi,pedepsele se CUMULEAZA! Cam asta e ideea...iar astralu a ajuns la momentul la care viitoarea greseala il va scoate din joc DEFINITIV!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Nox

Sunt aşa de sătul de subiectul ăsta că aş face orice să grăbesc procesul de bannare al sus menţionatului şi regret că nu am făcut-o când puteam!  :evil:
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

AndreiASM

Salutari,

Cu riscul de a mă băga ca şi musca-n lapte, încerc să-mi exprim şi eu părerea. Deşi sunt membru pe forum de relativ puţină vreme (ca o coincidenţă sumbră, împlinesc doi ani imediat după "apocalipsă"  :-D), citesc forumul de aproape 5 ani, şi am cam ajuns să încep să vă cunosc pe cei mai activi de pe aici. Nu cunosc personal absolut niciun membru de aici (cred!), şi am impresia că pot să îmi exprim părerea cât de cât obiectiv legat de problemele de disciplină a unor useri care au acaparat prima pagină ieri: principiul meu este simplu: ai greşit prima dată, eşti avertizat (verbal, mesaj privat, etc.). Ai greşit a doua, treia oară, eşti sancţionat conform regulamentului (avertizare, moderare, etc.), ai greşit a n-a oară, eşti "executat" (unde n e stabilit, bineînţeles, de către administratori şi moderatori, şi probabil poate să fie ajustat şi în funcţie de inculpat - aportul adus, calitatea informaţiei, etc.). Iertările succesive şi consecvente nu duc la altceva decât la crearea unui precedent, pe baza căruia cei predispuşi la violenţă virtuală vor căpăta şi mai mult curaj. Nu cred că se aungea în această situaţie dacă administraţia lua o măsură drastică, grea ce-i drept, la momentul potrivit. Acum puteam dezbate chestii cu adevarat importante şi interesante.

Acestea fiind spuse, cred că e clar ce părere am. Nu am avut ocazia să-mi exprim părerea ieri, pe topicul dedicat, aşa că am făcut-o aici, dacă tot sunt la subiect.

PS: @Cautatorul - să "dea jos" un site poate şi un şcolar de clasa a 8-a, o dată ce are uneltele necesare (care din păcate îs pe toate gardurile în ziua de azi - chiar acuma îmi vin in minte vreo 5 metode...). Cu toate că unele site-uri mă dezgustă chiar şi pe mine, genul ăsta de vandalism mă enervează la culme: oricine poate distruge, dar nu oricine poate crea. Şi crede-mă, şi eu ştiu ce vorbesc, pentru că lucrez în securitate IT...

Numai bine!

horia2008

Citat din: Nox din  15 Decembrie 2012, 16:07:59
Sunt aşa de sătul de subiectul ăsta că aş face orice să grăbesc procesul de bannare al sus menţionatului şi regret că nu am făcut-o când puteam!  >:D
LIKE! LIKE! LIKE!                    LIKE! LIKE! LIKE!                     LIKE! LIKE! LIKE!       LIKE! LIKE! LIKE!                    LIKE! LIKE! LIKE!                     LIKE! LIKE! LIKE!         Nu pot sa cred ca dupa o dezbatere exclusiv dedicata lui si inchisa cu rezolutie de catre alx inca se mai discuta despre acest individ si despre ce si cum presteaza el pe-aici.
Am fost de parere, ca si alti colegi, ca sa ramana moderat in ideea ca acum este tardiv, fiind tolerat mult peste orice limita, dupa parerea mea desigur.
Pentru ca in continuare sa ce? Inca sa starneasca discutii si sa polarizeze forumul???
Cum .....' reuseste :o :o :o
Ce ..... suntem aici? :?
Prea se intinde... as zice gluma dar deja dam in altceva
...??!?!?!??
editat by alx
te rog ca pe viitor sa ai mai multa grija la limbajul folosit!  multumesc anticipat.

mariusvlad

Pentru un privitor din afara acest subiect pare mai degraba comic dar nu e o comedie la care sa razi copios ci una infantila la care nu poti decat sa zambesti sarcastic.
Personal a-si regreta sa se incheie disputa, nu ca ar fi ceva ce merita consemnat dar daca pe posturile calatorului astral nu puneti mare pret, macar raspunsurile venite in urma acestor postari pot fi considerate un castig pentru cititorii forumului, iar in acest caz, indirect calatorul ar putea primi nota de trecere.
Pentru traficul pe forum si faptul ca ii tine pe multi useri in transee cu glontul pe teava asteptand sa intre calatorii in vizor (deci tot trafic se numeste) acest user primeste din partea mea un mare like.

fiulploii

In contextul proiectatului - in viitor - subiect pe teme energetico-energizante ar fi oare nimerit de discutat despre channelingul practicat cu succes de Black Sonne? Se pare ca e singurul caz in care s-au transmis informatii tehnice si la obiect care au dus la ceva palpabil .
  Restul sunt doar amagiri astrale . Creatii fictive . Oare de ce legatura aceea a fost valabila si restul nu-s?

calator astral

Citat din: fiulploii din  16 Decembrie 2012, 21:27:01
In contextul proiectatului - in viitor - subiect pe teme energetico-energizante ar fi oare nimerit de discutat despre channelingul practicat cu succes de Black Sonne .

Se pare ca e singurul caz in care s-au transmis informatii tehnice si la obiect care au dus la ceva palpabil .
  Restul sunt doar amagiri astrale . Creatii fictive . Oare de ce legatura aceea a fost valabila si restul nu-s?

black sonne....cine mai e si ala, vreun vrajitor?!.... :?

fiulploii

Citat
tema expeditiilor naziste de "puricare" nu doar ezoterica a lantului carpatic prin anii '36-'38, mai nicaieri discutata nici asta - si tot la dacii nemuritori ajungem.
Apropo de asta , nu ai impresia ca acel vehicul aterizat - prabusit , dupa unele relatari- in Carpati a gresit locatia ? Si trebuia de fapt sa vina pe undeva prin arcul carpatic?
Zic si eu , cu cateva minute inainte de miezul noptii pe varful Omu  8-)

Xanadron

Citat din: fiulploii din  17 Decembrie 2012, 00:58:29
Apropo de asta , nu ai impresia ca acel vehicul aterizat - prabusit , dupa unele relatari- in Carpati a gresit locatia ? Si trebuia de fapt sa vina pe undeva prin arcul carpatic?
Zic si eu , cu cateva minute inainte de miezul noptii pe varful Omu  8-)
N-a existat niciun vehicul de origine ET (OZN adica) pravalit prin M-tii Padurea Neagra - abureala totala internautica deci.
Fiindca la povestea asta cred ca te refereai (altfel te banuiesc de influentze oximoronice oculte).:lol:

Toate, dar absolut toate aparatele de zbor neconventionale naziste :ufo: au fost fabricate de ei, urmind indicatiile vrilezoaicelor. Care pe vremea Inchizitiei ar fi sfirsit fara dubii pe rug :star: - na ca iar ating teme cumva religioase si n-aveam gindul asta (desi amazonisticul coleg socrate cred ca jubileaza acum). :-D

D-aia nici nu erau "perfecte" - dar si dezvoltarea temei asteia ar fi aiurea-n tramvai aici, pe chat.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

socrate

Citat din: Xanadron din  17 Decembrie 2012, 01:23:01
Toate, dar absolut toate aparatele de zbor neconventionale naziste :ufo: au fost fabricate de ei, urmind indicatiile vrilezoaicelor. Care pe vremea Inchizitiei ar fi sfirsit fara dubii pe rug :star: - na ca iar ating teme cumva religioase si n-aveam gindul asta (desi amazonisticul coleg socrate cred ca jubileaza acum). :-D

D-aia nici nu erau "perfecte" - dar si dezvoltarea temei asteia ar fi aiurea-n tramvai aici, pe chat.

Hmmm...oareee.....!!! de ce sa fi fost arse  pe rug  damele-medium malefice vrilezoice de catre ET patriarhale...cand in fapt erau parte a sistemului reptilian arhonti etc.. ele deserveau cu "informati" utile sistemu patriarhal,evident iformatiile erau furate .....
....de unde furau informatiile vrilezoicele...?!,ar fi intrebarea....
scopul produceii ozn fie si mai putin performante,avione de lupta,arme atomice etc..,care le este scopul....oare nu obtinerea suprematie absolute asupra intregului univers de catre acestia :evil: ...?!!...hmmm...

Xanadron

Da' cine-a zis, colega socrate, ca mediumnicele membre ale societatii VRIL ar fi fost malefice?! :roll:
Fiindca eu cel putin nici macar n-am sugerat asta. Si nici ca informatiile lor ar fi fost "furate" de la presupusele lor surse andromedane.
Oricum, repet: tema demonizarii nazismului :evil: (desi deloc "inocent" in multe aspecte, dar cu nimic mai dihai ca pseudo-democratia actuala) si subtemele conexe privind paradoxurilor nescrise ale WW-II sint mult prea complexe pentru a fi tratate aici, pe chat.

P.S. Vad oricum ca nu esti prea multumit nici cind evidentiez unele capacitati superioare ale fomeilor, :-D asa ca ma retrag pe moment la depou. Poate chiar pina pe 22 decembrie. :lol:
Si eventual in depoul straniului metrou al proiectului Kronos din anii 1920, care ar mai circula cica si-acum nu doar sub Berlin, ci si pe Axa Timpului (aici doar colegul FiuAlPloii cred ca intelege cum vine treaba...) 8-)

horia2008

Citat din: fiulploii din  18 Decembrie 2012, 00:34:57
Numai pentru uzul celor care asteapta si spera ca apocalipsa va veni . in 2012
       - Aveti dreptate . Apocalipsa vine - pentru acesti oameni . Ea consta in continuarea acestei vieti asa cum este ea acum , poate cu si mai multe greutati si bucurii. Singura metoda de a depasi depresia dezamagirii acestui fapt este ca acesti oameni sa accepte ca viata nu se sfarseste atunci cand ei nu mai pot sa-si rezolve problemele . Toata lumea are probleme , unii le rezolva, altii nu. Si problemele si le creaza oamenii insisi.
   Deci, nu razboi general, nu haos, nu filme si scenarii din PadureaSfanta , ci aceeasi dimineata in care tre' sa mergi la servici , aceeasi oameni pe strada indiferenti la visele tale asa cum si tu esti indiferent la visele altora, aceeasi lipsa de intelegere fata de celalalt, aceleasi teorii conspirationiste .
   Deciziile nu se iau la nivelul de jos al piramidei puterii si nici macar la nivelul de mijloc. Insa deciziile de la nivelul superior pot fi schimbate prin puterea congruenta a celor multi . Si nici aici nu trebuie sa fie chiar toti ci e necesara doar o masa-critica care sa initieze procesul.
  Deci, ce ai de gand sa faci , tu cel care dupa data de 21 iti vei trai apocalipsa personala? O sa te lamentezi ? O sa speri la o venire a apocalipsei la o data ulterioara? Sau o sa pui mana sa faci ceva cu viata ta ? Cred ca mentalitatea japoneza de renastere este una demn de urmat.
   Parerea mea..
:lol: :lol: :lol: Mondial fiulploii, i-ai ruinat... :lol: :lol: :lol:

l a s a - i  s a   m o a r a   p r o s t i
Something big is coming?? poate... da' mai incolo... :lol: :lol:

padme

LA MULTI ANI UTILIZATORILOR GRATIAN SI UFOREVER! :rainbow:

Xanadron

La multi ani ambilor nostri colegi ! :rainbow:

Iar pe amicul uforever sper sa-l citesc p-aici si la 100 de ani (ca sa prind si io 122, evident)... :-D

kefren

:LA MULTI ANI",colegilor Uforever si Gratian!