Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 16 Vizitatori vizualizează acest subiect.

AdarM

Citat din: Xanadron din  22 Noiembrie 2012, 17:51:23
D-zeu are copyright DOAR pentru fapturi dupa chipul si asemanarea Lui.
...Ori EL nu ni s-a spus vreodata c-ar avea tot atitea chipuri cite [nenumarate] specii ET vietuiesc allover, nu? :roll:
Ia sa vedem ce-i dincolo de sofismul randurilor tale:
1 - Nimeni nu stie (inca) cum naiba arata un ET in carne si oase (sau roca si plasma, gaz si camp magnetic, vibratie si energie, etc,)
2 - Omul e facut dupa "chipul si asemanarea Lui", asta neinsemnand ca n-ar fi putut incerca si alte crochiuri dupa animalele lui de companie, dupa mobilier sau functionarii aparatului administrativ.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

alx

Citat din: Xanadron din  22 Noiembrie 2012, 17:51:23
Iti raspund c-un "flame" amical, CerescFiuAlPloii, :D deci fara riscul inchiderii ...si-a chat-ului pentru 7 zile:

Ei ei Xanadroane...cum te paste pe tine o demisie... ;D

In alta ordine de idei,dupa ce am studiat temeinic cursul lui rv,stiti voi care,mi-am deschis si-al patra-ulea ochi,am inceput sa vad foarte bine curgerea timpului,si am constat ca pot interveni,in anumite limite asupra lui...asta pe langa experientele remote-view traite...
Si cum banuiesc ca n-o sa ma credeti din prima am hotarat sa va fac o demonstratie.Demonstratia consta in urmatoarea chestie: ma concentrez eu foarte puternic si accelerez curgerea timpului(sa vedeti ce-mi sare Schumann in cap).O sa ma intrebati ce-i cu asta,si cum pot demonstra....pai eu am reusit sa concentrrrrrez 7 zile in 5...cine stie,cunoaste... ;D . Acu ma intorc la viteza normala de curgere a timpului...sa vad cum dracu fac sa rezolv problema cu 21.12.2012...gata,stiu...EVRIKA! Vorbesc cu Chuck Norris,ii explic ca e cineva care s-a laudat ca el e cel mai tare,ca face ce vrea si ca lumea e a lui...va garantez ca nu se termina lumea in ziua aia...credeti voi ca isi permite cineva sa-l enerveze pe Chuck Norris?

iN REST,NUMAI DE BINE...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Xanadron

Citat din: AdarM din  22 Noiembrie 2012, 19:52:45
Ia sa vedem ce-i dincolo de sofismul randurilor tale:
1 - Nimeni nu stie (inca) cum naiba arata un ET in carne si oase (sau roca si plasma, gaz si camp magnetic, vibratie si energie, etc,)
2 - Omul e facut dupa "chipul si asemanarea Lui", asta neinsemnand ca n-ar fi putut incerca si alte crochiuri dupa animalele lui de companie, dupa mobilier sau functionarii aparatului administrativ.
2. Mon vieux (mais trop jeune encore, helas :wink:), imagineaza-ti ca nu evaluam critic - si inca-n devans, stil Remote-Viewing - vreo opinie logica a cuiva, cum e si-a ta (chiar daca ramine si ea la stadiul de ipoteza, la fel ca si putinele povesti biblice relativ credibile de altfel).
"Sofismul" meu era asadar calat din start pe premisele din ilogica Dogma si-atit.

1. Iarasi o premisa falsa - fiindca pina si insignifiantul de JE crede-ma ca stie (nu insa de pe Youtube, evident) cum arata cel putin una din probabil numeroasele specii ET. Ca n-au vrut sa-i si pozez Dansind pentru RUFOn, :lol: asta-i o alta discutie. Oricum nu m-ar crede nimeni vreodata, asa ca ma opresc aici.

Acu', c-am reusit macar sa demonstrez prin numerotare inversa trairea intr-o lume cu fundu-n sus, pot sa-i spun mai linistit si lui alx ultima mea convorbire UFOlogica cu Chuck Norris, ca sa-i demonstrez ca-s "greu de demis" avind asa prieteni: :wink:

- Frate Ciuck (inca una si ma duc), daca zici tu - si pe tine te cred - ca extraterestrii exista, de ce nu ne-au invadat pina acum?
- Credeam ca ti-e clar: fiindca asteapta intai sa mor eu! :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Poate da cineva un link  - ca eu nu gasesc pe tema asta , gogu imi da tot aiureli - despre
Open Doors Research Group- O.D.R.G.
o organizatie care contabilizeaza portile dimensionale din lume, caracteristici, etc.
Merci en avance. 

zamotrak

Citat din: fiulploii din  23 Noiembrie 2012, 05:44:27
Poate da cineva un link  - ca eu nu gasesc pe tema asta , gogu imi da tot aiureli - despre
Open Doors Research Group- O.D.R.G.
o organizatie care contabilizeaza portile dimensionale din lume, caracteristici, etc.
Merci en avance.

Si totusi ,Gogu a fost mai indulgent ,cu mine:

http://jurnalul.ro/vechiul-site/editorial/caleidoscop/paranormal/porti-catre-dincolo-de-vizibil-562404.html

fiulploii

Xanadron

Numita Open Doors Research Group- O.D.R.G. pare sa nu (mai) existe, ori au ramas in "epoca de piatra" - pardon, de hirtie. :lol: Fiindca-s de negasit pe www. (inclusiv in zona germanofona - rascolita de JE consecutiv povestii spuse de nenea inginerul pensionar EH care ar fi vazut portitza aia pe Piatra Mare si ar fi primit din Germania un pachet cu "materiale" dupa ce le-ar fi trimis o scrisoare). :roll:

...Sa fie deci si asta doar o alta dragutza aberatie SF-protocronista insailata de servicii "cinamareze"? 8-)
Eu inclin sa cred ca DA - fiindca altfel ar fi fost chemat un Mironov/Hobana etc plus macar o televiziune acolo. Si puteau veni fara graba, doar aveau 2-12 luni la dispozitie, nu? 8-)

Interesant fiindca tangent la tema portalurilor eliptice, dar si fiindca-i "disecat" de cunoscutul UFOlog Zorgon (Ron Schmidt) e un thread din 2011 de pe ATS:
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread661940/pg12

Zorgon are de fapt si-o sectiune dedicata "misterelor" Romaniei pe website-ul sau:
http://www.thelivingmoon.com/46ats_members/Lisa2012/03files/Bucegi_Mountains_The_Mystery.html

P.S. f. necesar: Ca nu putem fotografia extraterestri superluminici :-) mai inteleg, dar ca nu putem trage-n poza macar portaluri d-astea Long-Play (2-12 luni) - cu sau fara crengutze retezate ori sfere ejectate - asta chiar n-o mai inteleg... :wink:

fiulploii

Citat din: Xanadron din  23 Noiembrie 2012, 17:09:22
Numita Open Doors Research Group- O.D.R.G. pare sa nu (mai) existe, ori au ramas in "epoca de piatra" - pardon, de hirtie. :lol:...
Cineva mi-a zis ca numitul acronim de mai sus este o sectiune militarizata a unui departament cu terminatia .mil ~(ka  :-) )

fiulploii

Ziceam aici
Citat
e doar amagirea satanului (sau a satanei ?
Citind prin linkurile puse de @Xanadron   aici
am descoperit ca in sanscrita o suta(100)=satan

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread661940/pg21
Deci, ce concluzie putem trage ? Dupa parerea mea, este un nou element care se adauga la celelalte cunostiinte care au supravietuit asa numitei Marea Uitare   si a caror simbol a fost rasturnat pentru a nu avea de a face cu el, noua omenire .
  Si mai departe nu pot decat sa speculez ca aceasta afurisenie   a vechii cunoasteri nu o puteau lasa mostenire decat supravietuitorii evenimentului care a dus la resetarea civilizatiei umane stravechi si imbecilizarea omului .
Si mai adaug cu titlu de fantasma  :-D : daca unele din primatele de azi sunt de fapt urmasii oamenilor din trecut ? Suna prea fantastic?  :roll:
Zic si eu..

Xanadron

Viata bate SF-ul, asa ca nimic nu suna prea fantastic si nu trebuie maimutzarit. :-D
Nici macar ipoteze de genul pregatirii de catre chinezi a celebrelor deja "orase pustii la cheie" ridicate prin Africa si nu numai pentru... urmatorul val de ET. :-) (vreo 200 de milioane pentru inceput poate?)

Idee doar aparent absurda de "Rapture de-andoaselea", chiar daca ne-am putea indoi c-ar exista ET - oricit de umanoizi - amatori de-a locui intr-o grasoniera la etajul 8. Decit in vreun lagar drakkonian insa...
Spre deosebire de alte idei mai glumetze (echivalentza Satan / suta de ex. ar veni de la faptul ca :evil: nu se-ncurca cu maruntis...) :lol:

Xanadron

P.S. @fiulploii (Cu sau fara scuze pt. dubla postare? Nu stiu, dar cred ca fara, find distantzate):

1. Papa Benedict/Ratzinger nu prea cred sa fi fost coleg de banca cu Merkeloaia - cel mult cu tac-su (nu mai repet filiatia fadei cancelarese ex-DeDeRiste).

2. Ma bantuie insa si-o alta filiatie... etimologica acum, pe aceeasi linie daco-sanscrita: suta / sutana / satana. :lol:
...Ia zi deci, crezi ca merita poate un studiu mai atent?! :evil:

horia2008

Update despre Cristi Minculescu si planurile lui, ca tot s-a mai discutat la chat...

panta_rh_ei

Citat din: Xanadron din  26 Noiembrie 2012, 16:26:17

2. Ma bantuie insa si-o alta filiatie... etimologica acum, pe aceeasi linie daco-sanscrita: suta / sutana / satana. :lol:

Desi nu-mi este mie adresata intrebarea zic si io ca da, merita. Poate gasesti si-un raspuns la intrebarea: de ce toti popii poarta sutana si neagra pe deasupra :-D

Si daca tot vorbim de vorbe :-o care-o fi etimologia cuvantului Dumnezeu si ce sens(altul decat cel biblic, ca i-am fi zis simplu doar Tatal-Ceresc) o avea el : DUM_NEZEU.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

fiulploii

Citat din: Xanadron din  26 Noiembrie 2012, 16:26:17
... etimologica acum, pe aceeasi linie daco-sanscrita: suta / sutana / satana. :lol:
Cred ca merita un studiu mai atent si aceasta problema . O idee la care subscriu e ca la origini, sutanele negre au fost un anumit gen de tehnicieni ramasi neinfluentati de oarece evenimente ancestrale si care s-au straduit la vremea respectiva sa transmita cunoasterea stiintifica ca noua populatie terestra , peste veacuri. Cand zic noua ma refer la faptul ca fiind urmasa celei vechi supusa la niste radiatii mutant-degenerative.
Iar peste timp, dupa disparitia initiatorilor, nu stiu cine , a rasturnat toate vechile valori cu susu-n jos pentru intarzierea accesului la cunoastere a noii omeniri. Ca si exemplu de azi, uite peste cate prejudecati si bariere mentale tre sa treci ca sa studiezi in liniste si netulburat problema Luciferica.  :evil:

calator astral

Citat din: panta_rh_ei din  26 Noiembrie 2012, 22:06:35
Desi nu-mi este mie adresata intrebarea zic si io ca da, merita. Poate gasesti si-un raspuns la intrebarea: de ce toti popii poarta sutana si neagra pe deasupra :-D

Si daca tot vorbim de vorbe :-o care-o fi etimologia cuvantului Dumnezeu si ce sens(altul decat cel biblic, ca i-am fi zis simplu doar Tatal-Ceresc) o avea el : DUM_NEZEU.

DUMNEZEU vine din latina veche, latina vulgaris, e cuvintul cel mai apropiat de DOMINE DEUS, a carei semnificatie este Zeul Dominant, dupa de politeismul a fost inlocuit cu monoteismul in Roma antica a urmat o perioada intermediara, sa se invete oamenii cu noua regula.

Popii poarta sutana pentru a disimula sabiile laser de tip jedi.