Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 17 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

Cine ma poate lumina ... ce este ... sau ce se executa in aceasta locatie (44.395458, 25.829205 ) de pe langa Bucuresti (Gradinari)...

https://picasaweb.google.com/lh/photo/7c_ukK9e7f8DulFk2Sp4vosAntdsk0tY1NtVedpdaV0?feat=directlink

____________________________________________________________________________________________
P.S.  Cand incerc sa atasez fisiere ... apare aceast box de avertizare ...

"A apărut o eroare! Folderul pentru ataşamente este plin. Vă rugăm încercaţi un fişier mai mic sau contactaţi administratorul."
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

elena78

intrati putin aici  sa vedeti  creaturile  unui artist  care va  va surprinde.. :wink:

http://www.beautylish.com/a/vcnpn/guido-daniele

padme

"daca cititi ,,Evanghelia dupa regele Agatars ,, ne spune ceva si despre TARA  LUANEI ,ne spune  ca in  perimetrul triunghiului Curtea de Arges  - Magura  Codlei -Tara Luanei zace ingropat  cel mai mare vestigiu  extraterestru  si arme nucleare  care pot distruge Terra  de cel putin  8 ori..."

Eu as privi cu putina incredere o asemenea lucrare a unui personaj care s-a autoproclamat "Thrcaar al XVII-lea, ultimul rege agatârs?!" si care iti scrie evanghelia si care se va sinucide la sfarsitul anului 2012 din motive care se vehiculeaza pe net de ani buni...
Eu sunt convinsa ca "datele" deosebit de importante care se gasesc in aceasta carte sunt informatii deja cunoscute si preluate - se regasec in literatura de gen. Imi aduc aminte ca am inceput si eu sa citesc aceasta lucrare si ceva din ce am gasit m-a determinat sa si inchei lectura. Nu am mai discutat la momentul respectiv, dar acum nici nu o mai gasesc ca sa-mi dau seama despre ce era vorba si nici nu mai am timp, in fine..

Banuiesc ca cineva isi da seama de absurditatea informatiilor furnizate. In momentul in care faci o asemenea afirmatie, inseamna ca stii cu siguranta chestia respectiva- in general prin astfel de lucrari, am observat ca se  se vehiculeaza informatii care nu pot fi verificate! Ele au fost doar "transmise" - de multe ori, apare foarte des cuvantul "secret" - informatii secrete, documente secrete, etc. si care scuzati-ma, daca sunt secrete cum a intrat autorul in posesia lor??
Biografia personajului care scrie cartea este destul de colorata - pana la urma fiecare dintre noi este liber sa-si viruseze creierii cu ce vrea si sa caute singur veridicitatea informatiilor.

elena78

nu stiu daca  voi reusi sa  pun imaginea  despre ceea ce se vorbea in mesajul meu precedent...

fiulploii

Poate trebuia pusa povestea la legaturi catre stiri interesante insa parca pe aici se discuta despre o eventuala conspiratiune de indepartare sau linistire a lui Cristi Minculescu .
Deci,
http://www.antena3.ro/life-show/muzica/minculescu-revine-pe-scena-cu-o-trupa-noua-el-va-canta-alaturi-de-fosti-membri-iris-189854.html

horia2008

Sa-mi fie cu iertare, dar eu nu mai inteleg nimic...

fiulploii

Citat din: Xanadron din  15 Octombrie 2012, 18:59:15
Hmm, era si-un nene care sustinea nu demult (inclusiv pe Project Camelot) c-a pus la punct un programel mititel capabil sa discearna din analiza dinamicii fluxului de... cuvinte circulante pe Internet trendul evenimentelor cruciale ce stau pe vine sa vina. :-D

Zilele trecute ma uitam la un serial american si acolo un personaj folosea un program de cautare avansata dupa cuvintele unui individ- vorbite sau scrise pentru a detecta daca persoana respectiva are de gand sa tradeze america  :-D
Ajungem pana la urma ca in acel film cu Silvestru a lu' Stalonu' in care oamenii erau saltati inainte de a comite vreo infractiune ?  :?
Daca a ajuns in filme despre lupta americii contra teroristilor , eu zic ca deja e depasita tehnologia operativa .

Din ciclul ce-am avut si am distrus , cateva poze cu ce a fost la Sibot-Alba si nu mai este , operatiunea de acoperire fiind inceputa la momentul fotografierii , in 21 octombrie si finalizata 4 zile mai tarziu . Si dupa parerea mea , nu a fost cercetat situl respectiv amanuntit ci .. pe fuga . Altii , daca ar fi avut o asemenea locatie ...

fiulploii

Citat din: mariusvlad din  02 Noiembrie 2012, 16:40:35
Uite o stire care iti va ocupa 2 minute sa o citesti si vreo jumatate de ora sa o rumegi.
Intunericul galactic
Prima data am auzit de asta prin 1999 , vag de tot , legata de sfarsitul mileniului , apoi prin 2004 incepuse sa circule prin anumite medii ca o informatie care nu se spunea la oricine si nu se dadea ca data anul 2012 . Vad acum ca a reaparut ca fiind zisa de un calugar tibetan - deci imbracata intr-o haina divina , profetica si nepatata de scandalurile religiilor europene sau europoide .
  Interesant cum se duc stocurile vechi , nu?  :roll:
Doar parerea mea..

Arhanghelul

Un virus nou pe teava ... atentie ... plata se face la ... Je ...  :evil:

Deja au venit "prieteni" la spalatoria de windoz ...

http://wiki.white-wolf.com/camwiki/images/2/2d/Achtung1.gif

Nu folositi soluti antivirus sau spyhunter sau removeDEORICE ...

Reinstalati windoza ca este mai bine si este mai ieftin la ... timp ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

padme

Citat din: Cautatorul din  06 Noiembrie 2012, 01:27:01
Deci nu era Darth Vader.. ca mesajul a ajuns la gunoi. Totusi faptul ca mesajul  "se vede cineva" a ramas inseamna ca e partial adevarat dar n-am ghicit eu...  :wink:  iar padme e pe-aproape.  Pacat de strut. :-D

Dupa ce am citit mesajul de la cos, am inteles ce-ai scris si ca de fapt nu sunt in zona crepusculara :))))))
Da, din pacate aseara n-am mai reusit sa intru si sa sterg mica gluma care banuiam ca nu va fi inteleasa - pt ca si mie imi aducea a ceva Darth Vader da' nu mi-a iesit.
Nu tre' sa fii invidios, asta e! :)))))))))

horia2008

Interesanta evolutia furtunoasa a topicului VR si misterul..., useri noi, de-un topic (sau de unica folosinta), informatii noi de tot felul, servicii, intrigi, acuzatii, conspiratii, interese, vorbe grele, vorbe mari, discreditare mediatica  :-o.....
what's next and beyond?

kefren

Citat din: horia2008 din  07 Noiembrie 2012, 20:21:55
Interesanta evolutia furtunoasa a topicului VR si misterul..., useri noi, de-un topic (sau de unica folosinta), informatii noi de tot felul, servicii, intrigi, acuzatii, conspiratii, interese, vorbe grele, vorbe mari, discreditare mediatica  :-o.....
what's next and beyond?

Ai dreptate,in orice caz se intelege tot mai putin din topicul respectiv.Pe langa faptul ca postarile contin si date interesante,cu parere de rau,cred ca multi au luat-o pe aratura.

horia2008

Citat din: kefren din  07 Noiembrie 2012, 20:38:41
Citat din: horia2008 din  07 Noiembrie 2012, 20:21:55
what's next and beyond?

Ai dreptate,in orice caz se intelege tot mai putin din topicul respectiv.Pe langa faptul ca postarile contin si date interesante,cu parere de rau,cred ca multi au luat-o pe aratura.

Oare asta o fi ideea??

spanda

Am postat un mesaj in care i-am raspuns lui ALX (unul dintre administratori), un mesaj in care ii atrageam atentia ca nu si-a facut treaba asa cum trebuie pe acest forum (el si altii), deoarece de multe ori au PERMIS in mod repetat unor useri sa incalce regulamentul forumului, si sa jigneasca in mod dur diverse persoane, ceea ce arata ca nu sunt deloc IMPARTIALI si OBECTIVI. Si pot aduce nnn argumente in directia asta! Insa acest mesaj nu a fost postat! De ce??

Astept ca acel mesaj sa apara pe acest forum. Observatia mea era indreptatita si corecta. Nu uitati ca exista zeci de alte forumuri pe internet. Daca voi incepeti sa blocati mesaje aici, pot sa merg rapid in alta parte si sa postez ceea ce voi nu permiteti sa apara aici. Oamenii nu sunt tampiti, pana la urma vor citi, si voi sunteti cei care veti pierde.

kefren

Citat din: horia2008 din  07 Noiembrie 2012, 20:48:21

Oare asta o fi ideea??

Pentru mine,postarile colegului !nofur,sunt curata "cinamareza"!  :roll: