Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 28 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Siberia

Citat din: fiulploii din  05 Iunie 2012, 00:44:21
Mai ziceam si :A fost cineva prin piata Victoriei sa vada daca e pe bune ce ziceau astia in ziar?

Trec in fiecare zi prin piata respectiva si pot spune ca acea "minunatie" de racheta se vedea chiar si din Bulevardul Iancu de Hunedoara . A zacut in weekend acolo spre delectarea taximetristilor, care aveau un subiect nou de discutie.

http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/racheta-orbitala-haas-2c-expusa-in-piata-victoriei-din-bucuresti-9696467/foto
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

La prima tema de chatuiala (aia cu ceacrili 8-)) indraznesc sa re-pun pe tapet o intrebare a regretatului Shadowman (desi-s departe de scepticismul lui... avansat apropo de "nevazutele lumii asteia", :star: n-am cum sa nu fiu de acord indeosebi cu portiunea bolduita):

Citat din: Shadowman din  19 Decembrie 2009, 18:59:54
Citesc pe unele topicuri de pe forum si pe Net, despre ciacre.De ciacre am auzit si la unele emisiuni TV...Ciacra-n sus,ciacra-n jos,ciacra-n frunte,ciacra-n buric,ciacra-n piept... S-ar roti, s-ar activa, s-ar curata, s-ar destupa...Ce e ceacra sau ceacrili astea,stie cineva...? :roll:  Ce se face cu ele ? Cum arata ? Sunt de mici dimensiuni ? Sunt umflate,sunt colorate... ?  :roll:  Se pateaza ,se curata... ?  :roll:
Astept raspuns din partea unui cunoscator si vazator de ciacre . Daca exista un cunoscator si vazator de ciacre  aici, pe forum ,il rog sa nu-mi raspunda prin insiruiri de copy-paste de pe Internet...

Cit despre spalatorii de bani de la ARCA ce transforma cca. 10% din fonduri in bucati de machete ...supersonice, doar ca un pic  statice parasutate-n mare si clipuri dragutze, ce-i drept (ramin deci ferm la convingerea asta), un singur lucru mai am de zis: stiam ca expunerea oricaror raschete :-D (sorry, asa apare-n stire), navete sau flasnete spatiale se face de obicei DUPA executarea misiunilor ei. :rocket:

Cum ar fi primul vehicul orbital "accesibil" proiectat si construit acum 9 ani de celebrul Burt Rutan de pilda (in foto, impreuna cu Paul Allen, unul din finantatorii proiectului cosmic 100% real SpaceShipOne, felicitind pilotul care n-a zburat doar pe-o macara in piatza). :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Despre subterane din Bucuresti, Cluj si alte locatii cu poze si informatii se poate citi aici
http://rcristea.blogspot.ro/
Altul, mai paranormal  :-D

http://amira-paranormal.blogspot.ro/2010/05/tunele-subterane-bucuresti.html

universis

Citat din: fiulploii din  05 Iunie 2012, 00:44:21
Sursa ? , ca o completare  :-D
http://www.forum.santamia.ro/986-dedublarea-constienta-exercitiu-11.html
Mai ziceam si :A fost cineva prin piata Victoriei sa vada daca e pe bune ce ziceau astia in ziar?

Asa, si? Daca stii sursa? Pana la urma ce conteaza? Oricum nu este nici un raspuns la ceea ce am intrebat... in fine
"Atunci cand va apropriati, lasati un spatiu intre voi.. lasati vanturile celeste sa danseze printre voi.Iubiti-va, dar nu transformati iubirea intr-un lant:transformati-o mai degraba intr-o mare, ale carei valuri se sparg de tarmurile sufletelor voastre"

fiulploii

Pentru userul universis 
- conform regulamentului si nu numai , un minimum de civilizatie cere sa fie specificata sursa citatelor pentru ca cititorii sa nu isi formeze opinii eronate
- tot conform regulamentului si nu numai , citatele lungi - vezi citatul de la subiectul Religia egipteana de la sectiunea in limba romana - citatele lungi in engleza sunt excluse fara o minima traducere , parca 15% zicea @alx trebuie sa fie engleza  :wink: si iarasi , specificat in mod expres sursa .
Altfel, .... dislike button  :lol: evident ca mental .
Banuiesc ca cele de mai sus reprezinta o noutate pentru tine

universis

Citat din: fiulploii din  05 Iunie 2012, 22:33:00
Pentru userul universis 
- conform regulamentului si nu numai , un minimum de civilizatie cere sa fie specificata sursa citatelor pentru ca cititorii sa nu isi formeze opinii eronate
- tot conform regulamentului si nu numai , citatele lungi - vezi citatul de la subiectul Religia egipteana de la sectiunea in limba romana - citatele lungi in engleza sunt excluse fara o minima traducere , parca 15% zicea @alx trebuie sa fie engleza  :wink: si iarasi , specificat in mod expres sursa .
Altfel, .... dislike button  :lol: evident ca mental .
Banuiesc ca cele de mai sus reprezinta o noutate pentru tine

Nu reprezinta o noutate, ci o tampenie si lipsa de intelepciune
"Atunci cand va apropriati, lasati un spatiu intre voi.. lasati vanturile celeste sa danseze printre voi.Iubiti-va, dar nu transformati iubirea intr-un lant:transformati-o mai degraba intr-o mare, ale carei valuri se sparg de tarmurile sufletelor voastre"

universis

Dar sa mai meditam, poate cine stie, asa sa ne punem contre si pentru ce?

Siberia

As avea nevoie de cateva informatii (de la cei care pot) pentru a pune cap la cap intr-o oarecare logica, anumite evenimente.
   M-ar interesa urmatoarele:

- informatii despre tehnologia Looking Glass (altele decat cele expuse de Dan Burish, daca exista)
- informatii despre posibilitatea ca si CERN sa fi activat aceasta tehnologie
- identitatea pozitiei P-1 din ierarhia SAALM
- posibilitatea ca productia J-ROD sa fi fost mutata din laboratoarele Groom Lake in cele de la Pine Gap

Va multumesc anticipat pentru orice eventuala informatie in legatura cu aceste aspecte.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

romulus

Citat- informatii despre tehnologia Looking Glass (altele decat cele expuse de Dan Burish, daca exista)
- posibilitatea ca productia J-ROD sa fi fost mutata din laboratoarele Groom Lake in cele de la Pine Gap
Mai draga pune intrebarile astea pe saitul SIE, ori SRI, ori altele ! :-D 
Asemenea tematici, sigur, sigur, le intereseaza si pe ele (adicatelea pe astea din trei litere  :evil: :evil: ) .
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

padme

Citat din: universis din  05 Iunie 2012, 23:14:30

1- sursa citatelor se specifica intotdeauna si oriunde, indiferent daca este forum sau altceva!
2- este o incalcare a regulamentului care se citeste la inregistrare;
3- sunt persoane care nu cunosc limba engleza (poate nu iti vine sa crezi) ori prin aceasta obligatie de traducere se incearca si "ne privarea" lor de informatii - deci este o lipsa de intelepciune din partea cui?
PS- nu cred ca vrea nimeni sa se contreze cu tine.

Xanadron

Citat din: Siberia din  09 Iunie 2012, 00:12:35
   As avea nevoie de cateva informatii (de la cei care pot) pentru a pune cap la cap intr-o oarecare logica, anumite evenimente.
   M-ar interesa urmatoarele:

- informatii despre tehnologia Looking Glass (altele decat cele expuse de Dan Burish, daca exista)

Va multumesc anticipat pentru orice eventuala informatie in legatura cu aceste aspecte.

...Totusi nu-mi multumi inca, :-D draga Siberia - din simplul motiv ca, in cei 4-5 ani de cind am citit prima oara "dezvaluirile" pseudo-whisleblowerului Dan Burisch, mi-am schimbat cu 180 de grade pozitia vizavi de credibilitatea lui. Fiindca orice opinie se poate modifica in timp, in functie de noile informatii "filtrate" dupa surpriza primelor aparente revelatii.

Sfatul meu amical e deci sa uiti cu totul de impostorul Dan Bursich  (sint deja 100% convins de asta) si la fel de psihotica-i partenera Marcia Schafer. Ce-i drept, unii nu stiu inca de enormitatile sustinute de ei in ultima vreme pe intreaga tarla a netului...
Implicit, povestile cu J-Rozi :-D salvati de el de prin subteranele NWO trebuie uitate urgent - zic eu.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Se pare ca fara Dan Burisch nu se poate acest subiect  :-D
http://www.boomspeed.com/joseph2/J-Rod.htm
Eu zic ca se incadreaza in acelasi tip de actiune ca si a pilotului Space Force   care fuse pe elenin si se duse apoi in alta galaxie probabil .
Parerea mea la momentul asta..

In linkul de mai sus e amestecat si Edy Teller  :-D

Siberia

Si totusi... iti multumesc din suflet Xanadron, dar din pacate, asa cum remarca si colegul fiulploii, caut informatii care sa nu contina si numele Dan Burisch.
   Dupa cum ai observat, in primul rand ma intereseaza informatii noi privind tehnologia Looking Glass (care dupa cunostintele mele a fost implementata de catre CERN si folosita... stiu, suna a S.F. ca de obicei...). Stiu ca ultimul "briefing" privind utilizarea acestei tehnologii a fost prin anii 2003-2004 si am mai inteles ca aflarea faptului ca pentru anii 2013 spre 2015 aveau parte doar de un "black-out", a generat o bulversare totala in randurile "cercetatorilor". Cautam informatii mai recente...
   Nu ma intereseaza povestea J-ROD despre care credeti ca este o aiureala (cu toate ca daca cineva din organizatiile enumerate de romulus ar avea posibilitatea sa contacteze "omologi" de peste ocean - omologi e ciudat spus, tinand cont de diferentele de nivel de tehnica si implicit informatii dintre aceste organizatii -, ar gasi niste "briefing"-uri interesante pe acest subiect). In paranteza fie spus, exista "voci" care sustin ca imaginile iutubiste cu personajul Skinny Bob fac parte defapt din aiureala J-ROD  :-D
   Ma interesa productia pe care am numit-o J-ROD - fiindca deriva din conceptul tehnologic cunoscut sub acest nume. Pe scurt, productia de "forme de viata" cu emotivitate restransa sau aproape inexistenta, clonate in laboratoare private in colaborare cu statia de la Pine Gap, (productie initial demarata in laboratoarele Groom Lake) "forme de viata" care sunt destinate a fi folosite in diverse "misiuni" terestre sau spatiale in care oamenii ar putea da anumite planuri peste cap - datorita unor posibile reactii emotionale nedorite. Stiu, si asta suna cam SF.

Cred ca voi urma sfatul colegului romulus, si voi cauta informatii in alte cotloane - pare cea mai sanatoasa idee in momentul de fata  :wink:

Multumesc oricum, si ignorati, va rog, ceea ce s-a scris pana acum pe aceasta tema  :wink:

StarDust

Citat

Pentru trolli, da! Binenteles, anumite persoane de fata se exclud(sau nu?).  :evil:
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

universis

Citat din: StarDust din  09 Iunie 2012, 19:31:36
Pentru trolli, da! Binenteles, anumite persoane de fata se exclud(sau nu?).  :evil:

Propun sa se faca o intrunire a inteleptilor sau a celor mai "batrani" pe aici (dar batrani este un pleonasm, dupa normele si tiparele societatii  se spune ca cei mai batrani sunt si intelepti, dar de cele mai multe ori nu este asa, sau nu pare a fi asa, ci mai rar) de pe acest forum pentru a se lua o decizie finala in sensul asta, de excludere sau nu?  :P
asa, sa se rezolvesi aceasta "dilema"  :rocket: