Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 29 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

Referitor la stirea postata de colegul @Urban in care marimea acelui obiect - care in paranteza fie spus , poate fi generat usor pe calculator - este estimata la 100.000-120.000km . Plus alte filmari de ozn gigant pe langa Jupiter de exemplu .

100.000 km ??  Enorm dupa mine . Daca   este realitate , asta poate insemna multe lucruri .
In primul rand , Zeii sunt zei fata de noi  :-D
Apoi, acolo poate fi de exemplu un transportator sau facator de ..planete .
Restul ? Nu cred ca mintea umana poate imagina ceea ce poate fi acolo .

P.S. Nici imaginara nava Borg din StarTrek nu era asa de imensa . :-)

zamotrak

Da,este enorma,desigur daca e adevarata!
Dar,daca sunt ""zeii"",dimensiunea asta nu conteaza. :evil:
Fata de alte situatii,desigur. :-D

Citat din: fiulploii din  14 Mai 2012, 19:15:42`

Referitor la stirea postata de colegul @Urban in care marimea acelui obiect - care in paranteza fie spus , poate fi generat usor pe calculator - este estimata la 100.000-120.000km . Plus alte filmari de ozn gigant pe langa Jupiter de exemplu .

100.000 km ?? Enorm dupa mine . Daca   este realitate , asta poate insemna multe lucruri .
In primul rand , Zeii sunt zei fata de noi  :-D
Apoi, acolo poate fi de exemplu un transportator sau facator de ..planete .
Restul ? Nu cred ca mintea umana poate imagina ceea ce poate fi acolo .

P.S. Nici imaginara nava Borg din StarTrek nu era asa de imensa . :-)

fiulploii

Inclin sa cred ca e adevarata . Am intrat aici
http://www.helioviewer.org/
si am descarcat niste imagini din timpul respectiv si un film pe perioada aleasa.
Ce mi se pare curios este ca imagini exista din 27, 28, 29, 30 aprilie , 1, 2, 3 mai , apoi nu mai este nimic pana in 11 mai  :-D
Poate ca atat a durat service-ul .
Interesant .

P.S. apropo, ce parere aveti ? se apropie de Soare sau se departeaza ? La marimea asta , eu zic ca obiectul este rezultatul unei aliante ET   :-)

Siberia

Sunt imagini pe SECCHI.. cauta pe la ei - pentru perioada care-ti lipeste.
Se pare ca pe unele site-uri consacrate lipsesc perioade bune de timp din activitatea solara...

http://secchi.nrl.navy.mil/index.php?p=js_secchi
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

padme

Din categoria primit pe mail - dezastre despre care n-am auzit la tv:

Tell everyone you know to watch this video

Personal nu prea am inteles ce s-a intamplat, bine... ca s-a surpat ditamai portiunea de mal si s-au pierdut conteinerele alea, dar n-am inteles ce era cu ele, care e faza cu -haarp ne-a mai rezolvat o data o problema si cu ceasul?! Daca cineva a inteles mai bine, il rog sa-mi deseneze si mie! :))))))

padme

Contine informatii grele documentarul romanesc, poate ar fi trebuit tradus si in engleza - nu stiu cu-i este destinat, doar romanilor?

Oricum, sa vedem ce va mai fi in continuare...

Siberia

Citat din: padme din  16 Mai 2012, 19:22:36
Contine informatii grele documentarul romanesc, poate ar fi trebuit tradus si in engleza - nu stiu cu-i este destinat, doar romanilor?

Oricum, sa vedem ce va mai fi in continuare...

In special romanilor :)
Strainii si-au dat seama de mai demult care e adevarul...
Apropos de asta, zilele trecute radeam pe rupte cand am vazut cu cata vehementa se straduia cineva sa explice ca sarmatii din arcul carpatic - care s-ar presupune ca au stat la baza legendei regelui Arthur si a cavalerilor sai, organizati in stilul unor cavaleri de langa Dunare de care vorbea si colegul @urban - ar fi defapt maghiari :-D

Unii incearca sa-si intinda radacinile si-n gradinile altora, iar noi le ignoram cu desavarsire pe ale noastre... ce sa-i faci...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

padme

Iti spun eu sigur ca italienii nu si-au dat seama! Poate mai putin tipul ala care a venit prin Ro sa studieze nu stiu ce! Se vede ca aia care au facut documentarul pe care l-am vazut eu si unde se mentiona ca dacii, un popor barbar, au fost platiti de romani in aur sa-i ajute in campanii militare nu si-au tinut promisiunea asa ca romanii au plecat si au luat aurul inapoi, sic - habar n-aveau de ce spun romanii in documentar! Si au mai venit si prin ro sa intrebe una, alta, peste tot numai parerea oficiala, ca da domne, asa e, romanii au venit si uite la noi ce frumosi suntem, inalti ca brazii! 

fiulploii

Citat din: Siberia din  14 Mai 2012, 23:19:09
Sunt imagini pe SECCHI.. cauta pe la ei - pentru perioada care-ti lipeste.
Se pare ca pe unele site-uri consacrate lipsesc perioade bune de timp din activitatea solara...

http://secchi.nrl.navy.mil/index.php?p=js_secchi
|Ok, multumesc . Ideea era urmatoarea : la momentul T=2012-05-03 , 13-19-41 sa gasesc si alte poze ale soarelui , preferabil in alte lungimi de unda decat cea de 304 . Ori, nu exista la acelasi moment T . Exista la 13-19-00 si nu se vede nimic .
Exista la 13-24-00 si nu se vede nimic .
Obiectul apare pe un singur cadru - din ce am rasfoit eu arhivele site-ului dat de colega @Siberia  si mie mi se par ciudate umbrele . Dupa umbre , obiectul pare intre Soare si observator si deci marimea aparenta este inselatoare , poate fi mult mai mic decat cei 100.000 km  si in plus , viteza de deplasare dedusa este f mare ca a fost noroc chior sa fie prins in cadru .
Parerile mele..

fiulploii

Siberia

As dori niste pareri (daca se poate sau daca aveti stiinta si bunavointa) despre urmatoarele:

- Ophiuchus
- Xibalba Be
- Orobus
- 3 simboluri: sarpe, vultur, Phoenix

Multumesc !

padme

O chestie interesanta gasita intr-o carte, n-am stiut unde s-o pun: autorii fac o calatorie in lume in cautarea istoriei mai putin cunoscute.
In oraselul Maaloula, Siria, orasel crestin unde se vorbeste inca aramaica, avem o fresca a Cinei cea de taina foarte interesanta, unde Maria Magdalena este infatisata alaturi de Isus

http://books.google.it/books?id=cuXD6PzZsw8C&pg=PT261&lpg=PT261&dq=l%27altare+di+Maaloula&source=bl&ots=JLIB3sjJ2B&sig=PGFZXRkHHDiasHK4M9c4DGIZ0uc&hl=it&sa=X&ei=4723T9-JNYX5sgbA7PTIBw&ved=0CFcQ6AEwAw#v=onepage&q=l%27altare%20di%20Maaloula&f=false

Daca mergeti mai in jos pe pagina este fotografia capetelor alungite ale faraonilor care se afla la Muzeul din Cairo si de asemenea si mai jos niste picturi rupestre la fel de interesante gasite in desertul libian Acacus.

zana@M

Citat din: Siberia din  19 Mai 2012, 13:03:04
As dori niste pareri (daca se poate sau daca aveti stiinta si bunavointa) despre urmatoarele:

- Ophiuchus
- Xibalba Be
- Orobus
- 3 simboluri: sarpe, vultur, Phoenix

Multumesc !

Avand putin timp liber am ''scormonit'' pe net si am gasit ceva despre Ophiuchus -(constelatia vindecatorilor)
Semnul zodiacal se numeste Ophiuchus sau Purtatorul de Serpi si cade in perioada 30 noiembrie – 18 decembrie, intre zodia Scorpionului si cea a Sagetatorului.
http://opchiuchus.wordpress.com/2009/01/16/ophiuchus-a-treisprezecea-zodie-intre-scorpion-si-sagetator/
Inca un link despre Ophiuchus ....http://astrologie.acasa.ro/astrologie-zodii-105/ophiuchus-purtatorul-de-serpi-intre-un-egiptean-din-antichitate-si-o-legenda-greceasca-11041.html

Ophiuchus este singurul semn zodiacal al carui nume trimite la o persoana care a existat in realitate. Este vorba despre Imhotep, care inseamna - "cel care vine in pace". Printre lucrarile lui cele mai cunoscute se numara textele medicale. Una dintre reprezentarile lui Imhotep a fost realizata prin simbolul sarpelui, care si astazi este folosit in domeniul medical.

Referitor la aceasta zodie sunt mai multe legende ..

''Zodia Ophiuchus este legata de legenda "primului doctor", Aesculapius. Acesta era un nemuritor, initiat in botanica si medicina de catre centaurul Chiron. Se spune ca zeita Athena i-ar fi dat lui Aesculapius doua sticlute cu sangele Meduzei. Sangele din partea stanga a trupului Meduzei avea puterea de a reda viata. Sangele din stanga era otravitor''.
Ce inseamna Ophiuchus-ophiuchi
    o constelatie de mare situată pe ecuatorul ceresc dintre Hercule şi Scorpion şi care conţin nebuloasa intunecata, Ophiuchus Nebula
[C17: prin latină din Ophioukhos greceşti,  de la şarpele ophis  + ekhein  să deţină]

,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

everyday

Fara principii, nimic nu este posibil.
Reguli de baza, sine qua non:
Regula de aur: asculta. Cei din jur sunt mult mai bucurosi sa fie ascultati, decat sa-i asculte ei pe altii. Daca nu stii sa asculti, este destul sa taci. Vei da impresia ca ai ascultat si chiar ti-a placut.
Regula de argint: mai asculta o data. Nu-i greu sa taci si a doua oara. E greu sa repari ce ai spus, dupa ce n-ai tacut.
Regula de bronz: vorbeste scurt si studiaza efectele produse. Efectul pozitiv trebuie speculat prin tacere, intrucat mai binele este dusmanul binelui. Efectul negativ trebuie speculat printr-o tacere si mai mare, intrucat mai raul este prietenul raului.
Regula generala: nu contrazice. Decat sa te opui fatis, este preferabil sa zici: "si eu gandesc asa, desi mai exista varianta...".
Regula si mai generala: nu face pe "yes man"-ul. Decat sa te declari total de acord, mai bine da din cap si taci. Aderentii ideii vor retine ca ai dat din cap, neaderentii ca ai tacut. Ceilalti nu vor fi atenti, iar momentul va trece neobservat.

padme

Citat din: fiulploii din  19 Mai 2012, 22:05:53
Globalizarea si efectele ei ..acolo unde  nu te astepti  :lol:
http://www.gwinnettdailypost.com/news/2012/may/16/moonshine-bust-a-cultural-misunderstanding/
adeca, romanu' nost' o incercatu sa faca si el o tuica in curtea din spatele casei tocmai in 'merika si aia  nu or inteles obiceiu' stramosesc.  8-)

Interesante sunt comentariile cititorilor articolului.

Comentariile chiar sunt super tari! Nici nu ma asteptam!