Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 33 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss

Hai sa schimbam subiectul.

uforever

Citat din: Siberia din  04 Aprilie 2012, 16:46:12

Karman ? Manu ?
Astept cu rabdare orice informatii ;D

Este ultimul meu post pe acest subiect, asa ca stati linistiti, nu va mai "otravesc".
Sigur ca ne facem timp si pentru a citii o carte, a ne mangaia motanul de acasa si a intra pe un minunat forum ;D , doar pentru asta muncim, pentru acest timp pretios.Eu n-am spus ca viata este in totalitate o mizerie, am spus ca tara asta, pur si simplu "nu e reala", este imposibila si nu am avut intentia de a va sugestiona negativ.Daca am facut asta, imi cer scuze de pe acum.
O zi buna!

angellla29

Citat din: uforever din  04 Aprilie 2012, 17:22:25
Este ultimul meu post pe acest subiect, asa ca stati linistiti, nu va mai "otravesc".
Sigur ca ne facem timp si pentru a citii o carte, a ne mangaia motanul de acasa si a intra pe un minunat forum :-D, doar pentru asta muncim, pentru acest timp pretios.Eu n-am spus ca viata este in totalitate o mizerie, am spus ca tara asta, pur si simplu "nu e reala", este imposibila si nu am avut intentia de a va sugestiona negativ.Daca am facut asta, imi cer scuze de pe acum.
Cat despre faza cu: "noi cei fara masini personale" :oops:, nu-ti face o impresie gresita despre mine, urasc sa conduc in Ilfov, nu m-as fii inhamat sa-mi iau o masina, dar in zona mea este imposibil fara.Nu sunt genul care da 3 lei la maxi-taxi, sa merg cu 20km/h, inghesuit ca un cartof si printre cocalari mirosind a transpiratie, deci ironia ta FAILED.Continuati linistiti cu subiectul, nu mai intervin, asta este  motivul pentru care nu am interevnit in topicul respectiv, vi-l stricam si era pacat. :-D

O zi buna!

Dar ca sa fie treaba oabla de ce nu le spui cati bani au doar cei din familia Rotschild?! De ordinul  sutelor de trilioane de $$...Cu acesti bani nimeni de pe Terra nu ar mai muri de foame. Tara asta nu e sanatoasa, lumea in care traim e bolnava....daca permitem celor cateva familii de "mari destepti"  sa detina toata puterea mondiala , si noi sa fim sclavii lor. Ma intreb daca am iesit vreodata din epoca sclavagista. Cred ca nu, din pacate.....

tudorflorin96

cateva informatii despre Masonerie.
        PROGRAM DE MANIPULARE

1. a creea o problema acolo unde ea nu exista , cu ajutorul Mijloacelor Oficiale de Informare favorabile guvernului si al finantelor obtinute de la bancile asociate cu Noua Ordine Mondiala;

2. a da problemei respective o "dimensiune religioasa ", indiferent din ce sursa;

3. a amplifica disproportionat aceeasi problema, facandu-i pe oameni sa creada ca universul cotidian a ajuns dintr-o data in pericol;

4. a convinge populatia, cu ajutorul psihiatrilor, al sociologilor, al politologilor recunoscuti, ca religia inseamna "fanatism";

5. a da in mare masura publicitatii presupusele incidente religioase, astfel incat sa se demonstreze ca vietile oamenilor sunt in pericol, fiind necesara interventia autoritatilor guvernamentale;

6. aduce la locul incidentelor forte masive (disproportionate) de politisti si militari - forte speciale - pentru a da iluzia ca gruparea religioasa vizata este in realitate foarte periculoasa. A adauga la toate acestea prezenta "noilor forte speciale de interventie " - cu uniforme si echipamente noi -pentru a obisnui publicul cu imaginea lor, in vederea unor interventii asemanatoare din viitor;

7. apoi, in continuare, prin intermediul unor politicieni alesi cu mare atentie , a determina populatia sa-si hartuiasca reprezentantii parlamentari spre a obtine noi legi pentru a-si proteja familia si bunurile contra oricarei grupari sau a oricarei credine religioase nerecunoscute de catre guvern.

Toate acestea se numesc "spalare pe creier" si au fost implantate in America in anii 1960.
           Ceea ce este important de retinut aici, e orientare din ce in ce ami pronuntata impotriva a tot ceea ce este religios; cu atat mai mult, cu cat totul se va amplifica enorm prin aparitia unor probleme economice fara precedent, care vor atinge toate starturile societatii si ii vor arunca pe toti indivizii intr-o stare de profunda nesiguranta.

SERGE MONASTE
29 martie 1995
articol preluat de aici:
http://despremasonerie.go.ro/manipulare.html
"Politicienii sunt la fel peste tot. Promit ca vor construi un pod chiar si acolo unde nu exista nici un rau."

roxaline

Citat din: jean din  22 Ianuarie 2012, 21:45:21
La multi ani  Roxaline! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

Multumesc mult! Si .. iertare pentru absenta, dar a trebuit sa gestionez diverse in viata mea ... 3D.  :lol: Si a durut al naibii desi e clar ca doar ego-ul a fost "crucificat". Dar a prins bine  :-D
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

abyss

tudorflorin96
Care e treaba de postezi la "chat" un copy-paste neinsotit de un comentariu personal? Tu nu stii ca asa ceva nu este permis?
Considera interventia mea un prim avertisment.

uforever

Vazand postul lui Tudorflorin96, ma gandesc ca poate ar trebuii sa existe posibilitatea :wink: de a da si  DISLIKE, macar pe chat :-D

horia2008

poti sa vezi prin topicurile vechi circul cu karma

abyss

Fiecare isi exprima cat de cat liber opiniile. Dar un copy-paste oricat de bine plasat ar fi, ne-ar onora si mai mult daca ar fi insotit si de o scurta parere personala si ar respecta astfel regulamentul de functionare al forumului. Nu sunt pentru un sistem de pedepse ci pentru unul al compensatiilor.

alx

ok,ok,ok...
Citii tot pe topicul aista,adicatelea tot ce s-a scris de cand am plecat eu de langa calculator(si s-a scris,nu gluma...),si doresc sa scriu si io ceva.
1.Nu am nimic personal cu topicul ala despre dulcea si frumoasa Romanie,tara tuturor posibilitatilor...oops,aia era America >:D .Drept dovada,voi debloca topicul ala,permitand in continuare sa va incarcati energetic cu ++...eu procedez altfel:imi iau rucsacul in spate,si in 2-3 ore is intr-un loc unde am lumea la picioare,si dupa cateva ore de stat acolo,ma pot lua iar la tranta cu toti si cu toate...
2.Am vazut pe aici pomeniti stramosii...si eu am un "erou" in familie...e vorba despre fratele bunicului meu,disparut pe front in WWI...am pus erou in ghilimele,pt ca din punctul meu de vedere,a fi erou inseamna a face anumite lucruri VOLUNTAR,ceea ce nu cred ca a fost valabil in cazul respectiv...dar asta e alta discutie,si nu face obiectul chat-ului...
3. Avem O TARA FRUMOASA! Pacat CA-I LOCUITA! (M.B.)

Cam atat am avut de zis acum. O seara buna tuturor!   alx

PS  Ca sa vedeti ca sunt de buna credinta,o sa pun pe topicul cu Romania fotografia cu locul unde imi incarc eu bateriile,si cu privelistea pe care o am in fata...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

tudorflorin96

biss,uforever  nu stiam de aceasta regula oricuma nu se va mai intampla si zic ca nu trebuie sa se creeze agitatie si posturi pe seama acestui subiect.deci a fost o greseala moderatorul mi-a spus-o,am luat la cunostiinta ce mi-a zis si trecem mai departe la alt subiect.
acum as vrea sa va intreb stie cineva istorie coreeana catusi de putin?
am sa va spun cateva informatii despre o personalitate coreeana istorica.

Numele lui a fost Yeon Namsaeng si  s-a nascut in anul  634 si a murit in anul 679 in teritoriul Protectoratului General De Pacificare al Estului sau Protectoratul Andong administrand fostele teritorii are regatului Goguryeo.
El a fost ingropat pe Muntele Mang din Luoyang Capitala Estica a Imperiul Tang.
Yeonfost fiul cel mai mare al Comandantului Suprem Yeon Gaesomun.
Dupa moartea tatalui sau el l-a urmat ca Dae Mangji(Comandant Suprem) si a pregatit o inspectia la fortareata Yodong.
Namsaeng i-a lasat pe fratii sai Namgeon and Yeon Namsan la conducerea din Pyongyang.
Fratii au profitat de absenta sa si au preluat controlul asupra Curtii Regale din Pyongyang fortandu-l pe Regele Bojang sa ordone arestarea lui Namsaeng sub falsul pretext ca fratele lor era un tradator.
Dar Namsaeng a fugit in China la indemnul fiului sau care scapase din mainile unchiilor sai .
Dupa ce Namsaeng a fugit in China el a primit o pozitie inalta in Armata Imperiului Chinez Tang.
Imediat el a condus o campanie militara sponsorizata de Tang impotriva Regatului Goguryeo cu speranta de a recapata tot ce pierduse.
A condus  Armata Tang spre victorie iar in anul 668 Goguryeo a fost distrus.

O adevarata ironie a sortii este ca dupa ce Goguryeo a fost distrus Xue Rengui un alt general Tang a fost numit Protecot General al Protectoratului Andong acest protectorat stapanind toate teritoriile fostului regat Goguryeo iar apoi in anul 675 din motive necunoscute el a fost dat la o parte de la conducerea protectoratului  iar in locul sau ca Protector General a fost pusr Yeon Namsaeng a murit 4 ani mai tarziu in 679 detinand aceasta functie.
Mi-e mi se pare o adevarata ironie a sortii ca cineva sa primeasca puterea dupa atatia ani iar apoi peste 4 ani sa moara avand aceasta functie.
"Politicienii sunt la fel peste tot. Promit ca vor construi un pod chiar si acolo unde nu exista nici un rau."

fiulploii

Citat din: @biss din  04 Aprilie 2012, 20:28:13
Un interviu cu sergentul Clifford Stone si Bob Dean  2012 UFO Congress, Feb 2012
- Despre implicarea militara alaturi de forte ET si consecintele respective si deasemenea despre faptul ca sunt forte care se opun evolutiei speciei noastre.
interviu netradus
Am mai pus intrebarea urmatoare si o mai pun , poate stie cineva raspunsul argumentat cat de cat :
  - De ce e asa de importanta planeta asta ? desi , cred ca adevarata intrebare este de ce suntem noi atat de importanti ?  :-D
Pentru ca suntem unici .
Insa , ce anume ne face unici ? ca doara traim intr-o lume de rahat .. cu apa rece , ca uite, in UK a nins ieri-azi.

Ca fapt divers, unul din stramosii mei intra cu calul in birt , ii dadea o bere la halba si nu indraznea nimeni sa zica nimic. Platea omul berile si dupa ce termina si calul de baut , incaleca si pleca linistit.  8-)

Citat din: angellla29 din  04 Aprilie 2012, 17:56:00
Dar ca sa fie treaba oabla de ce nu le spui cati bani au doar cei din familia Rotschild?! De ordinul  sutelor de trilioane de $$...Cu acesti bani nimeni de pe Terra nu ar mai muri de foame. Tara asta nu e sanatoasa, lumea in care traim e bolnava....daca permitem celor cateva familii de "mari destepti"  sa detina toata puterea mondiala , si noi sa fim sclavii lor. Ma intreb daca am iesit vreodata din epoca sclavagista. Cred ca nu, din pacate.....
Ar fi interesant de vazut sau mai bine zis , de dedus , care era/este credinta celor care au condus lumea de la inceputuri, pe ce se bazau ei . Pentru ca aceeasi credinta o au si cei de azi care conduc lumea, mai mult sau mai putin, pentru ca toate au decazut , inclusiv informatiile stravechi . Si sper sa nu alunece discutia pe tema draci , demoni si alte cete ca in mod sigur ne departam de adevar.
Citat din: Siberia din  04 Aprilie 2012, 16:46:12

Karman ? Manu ?
Astept cu rabdare orice informatii ;D

In afara de ce se gaseste prin  wiki ?  :roll:  Poate daca ai putea sa dai niste elemente ajutatoare , de context , s-ar putea intrezari o legatura . Zic si eu .

Parerile mele, cele de mai sus .

abyss

Citat din: fiulploii din  04 Aprilie 2012, 20:59:04
Am mai pus intrebarea urmatoare si o mai pun , poate stie cineva raspunsul argumentat cat de cat :
  - De ce e asa de importanta planeta asta ? desi , cred ca adevarata intrebare este de ce suntem noi atat de importanti ?  :-D
Pentru ca suntem unici .
Insa , ce anume ne face unici ? ca doara traim intr-o lume de rahat .. cu apa rece , ca uite, in UK a nins ieri-azi.
Incluzand si citatul cu interviul banuiesc ca de acolo doresti un raspuns.
In interviu se afirma ca suntem importanti deoarece noi detinem ADN-ul mai multor specii din univers si astfel existenta noastra e cumva pretioasa pentru aceste rase din cosmos.

Desigur acesta nu e un concept nou.

tudorflorin96

cateva informatii despre Protectoratul Andong sau Protectoratul General pentru Pacificarea Estului care a fost infiintat pe teritoriul fostului Regat Goguryeo.
Ce am scris eu se poate gasi pe wikipedia dar numai in limba engleza asa caci am tradus acest text de mai jos in limba romana.

Protectoratul General De Pacificare Al Estului a fost un guvern militar de scurta durata stabilit la Pyonyang,capitala fostului regat Goguryeo,de catre Tang in anul 668.
A jucat un rol important in evenimentele turbulente care au urmat in secolul 7.
Acest protectorat a fost infiintat dupa ce regatul Goguryeo a fost doborat.
A fost guvernat de catre Generalul Tang  Xue Rengui.
China-Tang a infiintat acest protectorat nu doar ca sa conduca si sa administreze teriitorile fostelor regate Goguryeo si Baekje dar ca sa conduca si regatul Silla.
Silla l-a ajutat pe Generalul  Gom Mojam din fostul regat Goguryeo impotriva Protectoratului Andong dar Gom Mojam a fost tradat de catre Go Anseung.
Ca rezultat al razboaielor din Tang si Silla,Silla a reusit sa expulzeze armatele protectoratului din Peninsula Coreeana in 676.
Datorita acestui lucru capitala protectoratului a fost transferata catre fostul oras din Goguryeo Shinseong unde a continuat sa supravegheze afacerile privind refugiati din Goguryeo dar si portiuni din fostul regat Goguryeo.
Regele detronat al Goguryeo,Regele Bojang a fost redenumit           Regele Al Joseon si a fost facut guvernator al Protectoratului.
Activitatile sale perseverente in a ajuta rebeliunile au condus la exilarea sa dar descendentii lui Bojang au continuat sa guverneze Protectoratul timp de  mai multe generatii.
In aceasta perioada Protectoratul a devenit "Goguryeo-ul mai mic"
Datorita ingrijorarilor permanente si din cauza puterii Regatului Balhae(Acest Regat Balhae a fost infiintat de catre Dae Jo Yeon,ca succesorul regatului Goguryeo)Protectoratul si-a schimbat capitala de mai multe ori.
Acest Protectorat a fost distrus in anul 756.

tot nu vad legatura cu rufon,dar,daca asa vrei tu,as asa fie...
Insa in acest caz vreau sa vad si niscaiva explicatii/pareri personale vizavi de subiectul asta incitant...
alx

tudorflorin96

In Australia se petrec lucruri ciudate. Cu doua luni in urma, un ziar din aceasta tara a facut o cerere catre autoritati pentru a intra in posesia unor documente referitoare la OZN-urile care ar fi fost vazute pe teritoriul lor.

Autoritatile australiene au raspuns, insa, ca aceste documente au disparut, informeaza Live Science. Ceea ce inseamna ca ele au existat.

Dupa cum a declarat un oficial din Ministerul Apararii din aceasta tara, Natalie Carpenter, aceste dosare nu au putut fi gasite. In doua luni de cautari, s-a gasit un singur dosar referitor la OZN-uri. Acesta se refera la aparitii ciudate din localitatea Woomera. Ele au fost vazute intr-o zona de testare a unor arme de catre armata.

Conspiratia OZN?

Este posibil ca celelalate documente sa fi fost distruse intentionat, ascunzand secrete teribile. Presa australiana afirma, insa, ca in tara lor nu au mai fost intocmite rapoarte despre OZN-uri de la sfarsitul anilor 2000.

La inceputul acestui an, in Marea Britanie au fost facute publice mii de documente pe aceasta tema. Ele mentionau evenimente ciudate petrecute in ultimii zeci de ani, multe referitoare la OZN-uri. In mod ciudat, lipseau cele inregistrate intre anii 1980-1982.
articol preluat de aici: http://www.ziare.com/magazin/ozn/dosare-secrete-despre-ozn-uri-ascunse-in-australia-1099982
parerea mea despre acest articol este ca ozn-urile exista.
daca oamenii au fost creati atunci de ce nu ar fi fost si extraterestrii creati?universul este un loc infinit si intr-un asemenea loc e imposibil ca numai noi oamenii sa existam.
si acele documente care au disparut cu siguranta au disparut aceasta e varianta oficiala adica au fost distruse pentru ca nimeni sa nu afle adevarul.