Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 16 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss

Alo, care esti nemuritoru lu matale... Vad ca o dam in de-ale lui Sitchin in care caz ma cheama AB.ZU. si daca te prind la nepoatele mele dau cu "raza mortii" direct in pasaroiul negru zburator care este a lu matale!!! :)
Dupa cum stim sunt doua categorii de nemuritori: nemuritorii (toata lumea) si nemuritorii divini(care este nemuritorii virtuosi). Prefer varianta a doua adica fiecare cu nepoatele lui  :D

fiulploii

Referitor la ceea ce a fost subiectul Descifrare text in imagine , subiect tzipat la gunoi   :lol:
- Vad ca creste numarul de vizualizari insa nu stiu cum eu nu il pot accesa . O singura data l-am putut accesa, dupa postarea de initiere . De atunci, pauza . oare altii cum il pot accesa?
-  interesant este ca volumele de carti din poza is toate intoarse invers iar tipa care mimeaza suferinta face semne privitorului , adica iti indica o directie - in sus - si un numar - cinci . Si se mai vad si altele pe acolo . Sa fie oare acelasi virus puternic si agresiv , pe numele lui de lupta : pareidolia?  :roll:
Si apoi, din titlul cartii lipseste articolul hotarat the . sau cel putin , eu nu il vad . Ca sa nu mai spun ca piramida cu ochiul nu e clasica   . Persoana e ranita la gura - oare a vorbit ce nu trebuie ? E, multe alte semne de intrebare daca e sa descifram poaza.

Siberia

Citat din: fiulploii din  09 Aprilie 2012, 11:08:57
Referitor la ceea ce a fost subiectul Descifrare text in imagine , subiect tzipat la gunoi   :lol:
- Vad ca creste numarul de vizualizari insa nu stiu cum eu nu il pot accesa . O singura data l-am putut accesa, dupa postarea de initiere . De atunci, pauza . oare altii cum il pot accesa?

Nici eu nu-l pot accesa.
L-am putut accesa doar imediat dupa ce a fost postat si cand am vrut sa raspund ca titlul cartii pare a fi Illuminati in (sau of) America iar la autor parea sa fie scris un nene Mitchell, pufff... n-am mai putut accesa pagina.
Nu stiu care a fost continuarea, dar cartea in sine nu pare a exista sau a fi de gasit pe undeva.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

E la gonoi pt ca nu merge sa-l deschizi. Rugati-l pe Nox sa-l mai puna o data.

fiulploii

Citat din: @biss din  09 Aprilie 2012, 12:28:58
E la gonoi pt ca nu merge sa-l deschizi. Rugati-l pe Nox sa-l mai puna o data.
Nox, fii te rog amabil si mai pune o data subiectul si poate poti da ceva detalii in plus.
Multumesc.

Nox

Citat din: fiulploii din  09 Aprilie 2012, 14:10:14
Nox, fii te rog amabil si mai pune o data subiectul si poate poti da ceva detalii in plus.
Multumesc.

Am refăcut subiectul aici.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

fiulploii

A auzit careva despre Proiectul Horizon sau Studiu al Armatei Terestre a SUA privind amplasarea  unui avanpost lunar ? aparut prin iunie 1959

Siberia

In 20 Martie 1959, Arthur Trudeau - pe atunci sef la Research & Development (divizia militara RAND) a inaintat o propunere pentru crearea unei baze pe Luna. Aceasta propunere a stat la baza proiectului denumit Horizon, proiect ce a luat nastere in 9 Iunie 1959.
   Motivatiile crearii unei baze (militare) pe Luna au fost urmatoarele:
- prezentarea lumii intregi pozitia S.U.A. de suprematie in spatiu (nu doar pe Pamant)
- suport pentru explorari si investigatii stiintifice
- extinderea si imbunatatirea capabilitatilor de supraveghere si spionare in spatiu
- extinderea si imbunatatirea comunicatiei in spatiu (baza lunara urmand sa fie folosita si ca statie centrala de comunicatie)
- crearea unui laborator spatial pentru activitatea de cercetare si dezvoltare
- dezvoltarea nei statii cu o gravitatie corespunzatoare si folosirea ei ca si punct de lansare a explorarilor spatiului nemarginit
- baza trebuia sa fie folosita si pentru activitati de cartografiere, supraveghere, sa ofere suport tehnic in navigatie sau in operatiuni de salvare in spatiu.

Baza ar fi putut fi construita undeva in sud-estul craterului Eratostene.
   Echipa lui von Braun avea ganduri mari  :wink: Dupa proiectul bazei lunare, prin 1963 daca nu ma insel a fost prezentat si proiectul bazei Martiene (cred c-a fost si-un simpozion prin Denver unde s-a discutat despre acel proiect... daca nu ma insel).

http://tinyurl.com/chmdjhm
http://tinyurl.com/7956erm
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

romulus

Tuturor acelora care citesc acest mesaj si au vreo tangenta cu ortodoxia le urez Sarbatori Pascale fericite cu liniste; amintiti-va de IUBIRE si LUMINA, sunt doua elemente esentiale !
Celorlati (care nu au tangenta cu ortodoxia - adicatelea )multa sanatate ! :-D
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

ryn

Lumina din lumina sa coboare si in casele voastre si sa va bucurati de cei apropiati. Un gand bun si pace in suflete...

panta_rh_ei

PENTRU VOI TOTI , PASTE FERICIT!
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Siberia

Sarbatori fericite de Paste, tuturor !

Si spor la ciocnirea oualor  :-D

SLEAH19

În lupta dintre trup şi suflet, va trebui  să câştige  întodeauna sufletul, doar el trebuie să meargă mai departe!

Lumina necreată să vă inunde sufletele!
                                                                            Paşti fericit tuturor!
                                                                                                          Hristos a Înviat!   
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

angellla29

Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

andrei

Paste Fericit tuturor!
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.