Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 30 Vizitatori vizualizează acest subiect.

padme

Citat din: Siberia din  09 Aprilie 2012, 00:40:36
Ok, n-am sa explic - fiindca erai prea sigura ca o s-o fac, sâc  :wink:

Acum lasand gluma deoparte, exclud premiza malitiozitatii si imbratisez cu naivitate doar dorinta de cunoastere din mesajul tau, padme;

As fi putut sa jur ca asa se va intelege, dar daca te uiti mai jos in text o sa intelegi ca nu stiam cum sa scriu mai repede si nu am mai dat importanta formularii!
Multe lucruri le stiu si eu, de prin documentare sau carti dar nu cat sa-mi permita sa dau o explicatie coerenta si mai ales n-am nici carti din care sa ma exprim si sa scriu un text coerent si de aici orientarea catre cineva care ar putea sa explice.

zana@M

PASTE FERICIT ,TUTROR!SANATATE ,BUCURII SI MULTE REALIZARI!
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

kefren

UN PASTE FERICIT TUTUROR!!!

fiulploii

Legat de proiectul Horizon , ce credibilitate i se poate acorda col. Philip Corso pe o scara de la 1 la 10 ?  :roll:  ca eu unul nu prea imi dau seama.
http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_J._Corso
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Day_After_Roswell

Este 22 mai 1962, suntem pe Marte si avem aer !   cuvinte spuse de membrii echipajului sovieto-american ajunsi pe Marte cu ceea ce numim farfurie zburatoare. A fost facut un film realizat din interiorul navei spatiale si in care se prezenta aparatura de bord ce arata o presiune exterioara de 700 milibari si o temperatura de 40 grade C. Filmul a fost primit de Sir William Ballantine - radio-astronom care a murit in 1977  intr-un accident de circulatie in timp ce se ducea la intalnirea cu John Hendry , manager de la cotidian international - oare care ?
Filmul a fost totusi dat spre difuzare canalului Scepter TV - televiziune pe care nu am reusit sa o gasesc pe net -  care realiza emisiunea Science report

Se mai zice ca in SUA exista 38 de grade de secretizare iar presedintele american nu poate depasi nivelul 20, maxim .
:roll: :roll: :roll:

Siberia

Filmarea cred ca o stii. Este cea inserata in documentarul Alternative 3 difuzat in cadrul emisiunii Science Report (stii ca a fost interzisa difuzarea documentarului in SUA , deci s-ar putea sa gasesti prea putine despre asta la ei  :wink:)
   Scepter TV s-ar putea sa fi emis prin Anglia totusi prin anii '70.

Oricum, toti iti vor spune ca este un fals grosolan, ca nu se poate, Marte e o planeta moarta si asa "trebuie" sa ramana :)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

1. Pe o scara de la 1 la 10, lui P. Corso i-as acorda 0,5. :-D
Desi nu cred ca minte de-ngheatza apele, ci doar le raceste instantaneu si p-alea in fierbere - ca dezinformator bine ghidonat "de mai sus", participant la destule "Black Ops", relatate insa trunchiat si deformat pina la confuzie totala.
Un pdf (destul de "bland" totusi) pe tema asta, aici: http://exopoliticsjournal.com/Journal-vol-1-2-Salla.pdf

2. "Alternativa 3" ramine o tema clasica a UFOlogiei, ramasa deschisa doar vizavi de anumite detalii - in rest fiind clasificata definitiv ca "hoax" cu rol de sondare a reactiilor publicului, chiar daca are (se pare) si-o anume baza reala.

3. Cit despre tema la fel de inepuizabila a gradelor de secretizare, confuzia ce planeaza asupra ei e si mai dihai, :lol: find intretinuta cu buna stiintza de aceiasi nenumarati agenti Cointelpro - la modul voluntar sau nu.

Compartimentalizarea informatiei (tip "need to know only") functioneaza insa la majoritatea nivelelor decizionale. Concret vorbind acum, John Lear sustine de pilda ca presedintii americani se situeaza abia pe nivelul 14 de informare (de sus in jos, evident).

In orice caz, nu cred ca tre'sa ne luam dupa "date sigure" :-P ca unu' are "Cosmic Secret Clearance" si altu' "Pizza TOPping Secret Level", :-D fiindca standardele reale din domeniu nu-s deloc "batute-n cuie" si se schimba periodic, ca ceatza sa fie si mai densa. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

Rayden

@Urban, ala e filmuletul - imi amintesc ca l-am vazut la emisiunea "incursiuni in necunoscut" a lui Cristian Muresan pe TVR2 pe la mijlocul anilor '90 - parca am un deja-vu cu..discutia despre tema asta..
emisiunea cu pricina se pare ca a fost difuzata in UK prin '77 sau '78.. pana in perioada cand am vazut emisiunea, citisem despre posibilitatea asta, care in parerea mea cred ca are un sambure maricel de adevara tinand cont de programul spatial secret si de buna colaborare intre marile puteri in spatele culiselor..
cred ca nea P. Corso pune punctul pe "i" cu un disclosure controlat in care se spune clar ca pasul tehnologic pe care l-am facut dupa al 2lea razboi mondial nu s-a datorat noua in totalitate..ci ET/EBE prin ajutorul "umanitar" tehnologic si ..nu numai..
ca informatiile sunt revelate si trunchiat..asta e partea a2a..si motivul cred ca e prea verde in fata de la un fost militar cu o cariera ca a lui Corso..caruia eu i-as acorda totusi un 5 tras de par, ca sa treaca..
desi, ma intreb, oare serviciile si PTB, daca ar putea sa spuna adevarul si numai adevarul printro carte fie ea si SF, oare ce vom crede noi despre adevar?
daca ni se va parea prea fantastic pentru a fi adevarat? :mrgreen:

Urban

Citat din: Rayden din  17 Aprilie 2012, 18:08:38
...desi, ma intreb, oare serviciile si PTB, daca ar putea sa spuna adevarul si numai adevarul printro carte fie ea si SF, oare ce vom crede noi despre adevar? daca ni se va parea prea fantastic pentru a fi adevarat?

De ce ar spune adevarul turmei?
Ca sa ce?
La ce i-ar folosi lui Gigel daca afla ca pe Marte sunt piscine si bungalow-uri si se traieste ca in pampas?

Rayden

Hehe..te sperie gandul ca pot face cunoscut din varii motive adevarul adevarat? Oricare ar fi el?
Ok, hai sa iti raspund la intrebari...
Poate ii strang de o*@ niste ET care nu le mai permit atat PTB cat si altor ET mai mici sa se mai joace asa..poate ca PTB realizeaza in al 12 ceas ca numai impreuna putem pasi intro noua era..etc..
Acum, te intreb ai vedea adevarul oricare ar fi el si oricat de incredibil sau fantastic ar fi el daca te-ar lovi in fata?

fiulploii

Multumesc tuturor colegilor care au avut amabilitatea sa raspunda .
Citat din: Urban din  17 Aprilie 2012, 17:32:24
Asta e clipul?
Asta e clipul insa nu e originalul , se pare.
Acum, eu stiu ca magnetofonul a fost inventat in 1899 de Valdemar Poulsen
http://en.wikipedia.org/wiki/Valdemar_Poulsen
televiziunea alb-negru in 1920 iar cea in culori in 1938 , ambele de John L.Baird
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Logie_Baird
fara a lua in considerare pe N. Tesla care realizase inainte un aparat tv cu care se putea vedea prin ziduri precum si un minicasetofon fara caseta (???)
Stiu si ca orice inventie ajunge aici, pe piata dupa cel putin 50 de ani sau mai repede numai daca nu are vreo intrebuintare militara sau a devenit depasita moral fiind inlocuita cu ceva mai performant , acesta fiind si cazul internetului  :-D
Deci, clipul dupa mine, doar pare original . Eu vreau sursa  :lol:
Citat din: Xanadron din  17 Aprilie 2012, 17:09:42
:-D si am avut o zvacnire a neuronului cand am scris ''1'' , ceva imi zicea sa scriu ''0'' . O lectie importanta de la intuitia mea.
Citat din: Siberia din  17 Aprilie 2012, 16:57:49
   Oricum, toti iti vor spune ca este un fals grosolan, ca nu se poate, Marte e o planeta moarta si asa "trebuie" sa ramana :)
Daca ne luam dupa povestile cu si despre Montauk - cu sau fara Preston autor - se zice ca toti erau obsedati sa calatoreasca in timp pe planeta Marte , in piramidele de acolo si in alte locatii subterane . Pentru ca Marte e si ea protejata de centura de asteroizi si are multe elemente favorabile vietii sau se preteaza la o mini-terraformare - v. Alternativa 3, totusi  :lol:  Tot din ciclul Montauk, au fost identificate cel putin 4 planete pamant aflate in universuri paralele iar pe una , al doilea razboi mondial mondial fusese castigat de Herr H. 
Ciudat cum dam peste acest personaj cam peste tot. Mai ales ca rachetele naziste - unele din ele- aveau o minicamera de luat vederi alb-negru in varf iar cu asta vreau sa spun ca uimitor mi se pare nivelul tehnologiei atins de nazisti , de zici ca au urmat cursuri intensive  :wink:
Citat din: Rayden din  17 Aprilie 2012, 18:08:38
oare ce vom crede noi despre adevar?
daca ni se va parea prea fantastic pentru a fi adevarat? :mrgreen:

Citat din: Urban din  17 Aprilie 2012, 18:20:19
De ce ar spune adevarul turmei?
Ca sa ce?
La ce i-ar folosi lui Gigel daca afla ca pe Marte sunt piscine si bungalow-uri si se traieste ca in pampas?

Lui Gigel poate ca nu i-ar folosi fiind tinut la nivelul de tip servici- casa-taxe-imprumuturi-servici-casa-etc.etc.
Convingerea mea e ca adevarul e spus turmei , uneori e implintat cu dexteritate fix in ochi  :lol: insa ne deranjeaza si noi singuri il scoatem si il aruncam . Ne place un disclosure linistit, fara emotii, fara mari rasturnari de concepte , pe principiul , Prietenii stiu de ce . Iar a doua zi sa mergem la servici sau la piata sau la o plimbare si sa barfim :lol:  iar apoi totul devine la fel, cautam adevarul si strigam la unii
Maaa, bilderbergilor , nu ne mai manipulati atat , vrem adevarul, stim si noi sa ne conducem , ia, jos de acolo bre , bubulilor si cinicilor - se poate continua asa la nesfarsit , completandu-se cu diverse epitete si vorbe luate de  prin turma.
Adevarul se spune pentru a da posibilitatea celor cu substrat bun  :wink: , din turma , adica neinitiatii intr-o confrerie sau organizatie , si chiar si lor, pentru toti cei capabili , sa evolueze. Eu am mai zis ca Inaltarea nu e o Secerare , un proces in care recoltezi toate spicele , ci un proces de evolutie individuala . Nu vine nimeni din exterior sa te inalte , trebuie sa o faci singur .
Ma opresc aici ca altfel iar ajungem la religie  :lol: :evil: :-) :martiansmile:
Parerile mele doar .. 

Xanadron

Citeva precizari usoare, de (prima)vara, inainte sa plec de linga computer - care nici asta macar nu-i al meu (detaliu care nu intereseaza pe nimeni, dar taman d-aia il scriu: :-P am reusit, in fine, performanta de-a nu mai poseda chiar NIMIC, material vorbind, si ma simt perfect):

1. NU "Alternativa 3" ca ipoteza de lucru a sforarilor Omenirii Paralele 2.0 e considerata de majoritatea UFOlogior seriosi o mistificare, ci doar clipul naiv postat mai sus si emisiunea-test britanica de-acum patru decenii.

2. Credeam ca stiti deja ca absolut TOTUL ne-a fost deja "aruncat verde-n fatza" de Hollywood (v. vorba "Daca-i vreun gadget in Star Trek ori StarGate, il avem deja" :star:) - clar insa ca un adevar relativ azvirlit in retine en-gros, adica nu doar celor cu ochi sa auda, nas sa pipaie si urechi sa judece logic, :-D capabili deci sa separe boabele de neghina din megatonele de balast livrate in paralel si la gramada, inclusiv Gigeilor.

3. Gigeii, dar mai ales Dorelii 8-) cred io c-or sa fie totusi f. curind interesati si de "aiurelile" martiene, :martiansmile: chiar daca la un nivel simplist de intelegere a "fisei postului". Fiindca sifoneaza deja unele date c-ar fi criza de instalatori (si ospatari, vorba lu' Base - stie el deci ceva-ceva :roll:) prin subteranele si cupolele unde unii colonisti 2.0 cu IQ de premiati Nobel s-au cam saturat sa stringa (si) suruburi.
De fapt, sint voci care sustin ca Laura Eisenhower (stiti cazul "nepoata lui Ike", l-am mai comentat p-aici) a refuzat racolarea pe Marte abia cind a aflat ca n-o sa fie acolo doar "medium New Age" ca aici pe Terra, unde-o arde aiurea si-o duce bine-merci din abureli penibile, ci si camerista plus bona de mici puradei gri-verzui :-) in timpul liber. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

O mica intrebare nocturna:
   Daca exista un steag Martian care flutura in vantul zonei arctice in mod oficial, exista si vreun steag le fel de oficial Lunar sau Venusian care flutura pe undeva ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Urban

Citat din: Xanadron din  17 Aprilie 2012, 22:03:32
Citeva precizari usoare, de (prima)vara, inainte sa plec de linga computer - care nici asta macar nu-i al meu (detaliu care nu intereseaza pe nimeni, dar taman d-aia il scriu: :-P am reusit, in fine, performanta de-a nu mai poseda chiar NIMIC, material vorbind, si ma simt perfect):

1. NU "Alternativa 3" ca ipoteza de lucru a sforarilor Omenirii Paralele 2.0 e considerata de majoritatea UFOlogior seriosi o mistificare, ci doar clipul naiv postat mai sus si emisiunea-test britanica de-acum patru decenii.

2. Credeam ca stiti deja ca absolut TOTUL ne-a fost deja "aruncat verde-n fatza" de Hollywood (v. vorba "Daca-i vreun gadget in Star Trek ori StarGate, il avem deja" :star:) - clar insa ca un adevar relativ azvirlit in retine en-gros, adica nu doar celor cu ochi sa auda, nas sa pipaie si urechi sa judece logic, :-D capabili deci sa separe boabele de neghina din megatonele de balast livrate in paralel si la gramada, inclusiv Gigeilor.

3. Gigeii, dar mai ales Dorelii 8-) cred io c-or sa fie totusi f. curind interesati si de "aiurelile" martiene, :martiansmile: chiar daca la un nivel simplist de intelegere a "fisei postului". Fiindca sifoneaza deja unele date c-ar fi criza de instalatori (si ospatari, vorba lu' Base - stie el deci ceva-ceva :roll:) prin subteranele si cupolele unde unii colonisti 2.0 cu IQ de premiati Nobel s-au cam saturat sa stringa (si) suruburi.
De fapt, sint voci care sustin ca Laura Eisenhower (stiti cazul "nepoata lui Ike", l-am mai comentat p-aici) a refuzat racolarea pe Marte abia cind a aflat ca n-o sa fie acolo doar "medium New Age" ca aici pe Terra, unde-o arde aiurea si-o duce bine-merci din abureli penibile, ci si camerista plus bona de mici puradei gri-verzui :-) in timpul liber. :-D

Esti optimist, imi place.
Din pacate Gigel nu are decat preocupari instinctuale de genul "ce mancam azi","nevasta, cand o mai punem" sau "da-te domne mai incolo sa iau si io Lumina"... si asta nu o spun eu ci se vede cu ochiu' liber.
Oricum ar fi, in momentul cand vor culmina anumite evenimente (ne-apocaliptice) sunt sigur ca Gigel va desface o bere (Prietenii stiu de ce) asezat cuminte in fotoliu si urmarind jurnalul de stiri pana se va intrerupe emisia....

horia2008

Citat din: Xanadron din  17 Aprilie 2012, 17:09:42
Desi nu cred ca minte de-ngheatza apele, ci doar le raceste instantaneu si p-alea in fierbere - ca dezinformator bine ghidonat "de mai sus", participant la destule "Black Ops", relatate insa trunchiat si deformat pina la confuzie totala.
Un pdf (destul de "bland" totusi) pe tema asta, aici: http://exopoliticsjournal.com/Journal-vol-1-2-Salla.pdf
Referitor la credibilitatea lui Philip Corso ridicata de fiulploii, nici eu nu pun prea mare baza pe ea, si ieri cand a postat Xanadron, tocmai parcurgeam documentul din link, dar nu m-am mai bagat in seama din lipsa de timp...; dar uite ca revin
Din cate inteleg eu Salla ii cam desfinteaza ca debunkeri pe Stanton Friedman, Kevin Randle si Brad Sparks, cei care il pun la indoiala pe Corso; dar care la randul lui cam e desfiintat de Paul Kimball http://redstarfilms.blogspot.com/2005/03/case-against-michael-salla.html
Deci, ca sa citez din clasici, viata e complexa si are multe aspecte.... :mrgreen: :fullmoon: si cam trebuie ceva lectura si discernamant pentru a intrezari macar pe unde-i adevarul....probabil pe undeva la mijloc, parerea mea; alte opinii?