Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comentarii libere

Creat de apokryphos, 19 Februarie 2006, 17:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 29 Vizitatori vizualizează acest subiect.

liviu86

Ce ati face voi daca ati da peste un extraterestru?
Sa presupune ca dintr-o greseala a ajuns pe planeta noastra si nava i s-a defectat. Nu stie sa comunice in limba noastra, este speriat, are nevoie de ajutor...
Pana la urma ati gasi o cale de comunicatie cu el, iar el v-ar cere ajutorul, v-ar ruga sa nu spuneti nimanui ca il ajutati...
Ce ati face??? L-ati ajuta in secret, s-au ati suna autoritatile???

Intrebarea aceasta mi-a venit in minte fara sa stiu o poveste adevarata, sau sa fi citit undeva.
Din simpla curiozitate.

fiulploii

Citat din: liviu86 din  13 Martie 2012, 02:26:44
Ce ati face voi daca ati da peste un extraterestru?
Intrebarea aceasta mi-a venit in minte fara sa stiu o poveste adevarata, sau sa fi citit undeva.
Din simpla curiozitate.
Dar tu?
Din simpla curiozitate si politete e recomandat sa expui intai propria parere.

parerea mea..

liviu86

Citat din: fiulploii din  13 Martie 2012, 02:35:59
Dar tu?
Din simpla curiozitate si politete e recomandat sa expui intai propria parere.

parerea mea..

Ok! Ma gandeam ca parerea mea nu prea conteaza. De vreme ce am venit cu ideea, raspunsul iera clar.
Sincer sa fiu, nu ar afla nimeni niciodata, fara sa imi ceara el (l-as ajuta cu cea mai mare placere). Nici nu as povesti acest lucru nimanui, decat persoanelor foarte, foarte apropiate. Acest lucru l-as face pentru oricine fara sa il dau in "gat", dar mai ales pentru cineva lipsit de aparare si strain.

kefren

Citat din: liviu86 din  13 Martie 2012, 03:20:47
Ok! Ma gandeam ca parerea mea nu prea conteaza. De vreme ce am venit cu ideea, raspunsul iera clar.
Sincer sa fiu, nu ar afla nimeni niciodata, fara sa imi ceara el (l-as ajuta cu cea mai mare placere). Nici nu as povesti acest lucru nimanui, decat persoanelor foarte, foarte apropiate. Acest lucru l-as face pentru oricine fara sa il dau in "gat", dar mai ales pentru cineva lipsit de aparare si strain.

Fara suparare  ,raspunsul tau e ambiguu,"n-ar afla nimeni niciodata"-dar totusi cei foarte apropiati ,da-deci e un nonsens.De remarcat ca ai un suflet bun si ai ajuta persoane aflate la ananghie.

Ganditorul

Daca dintr-o prima comunicare/observatie as ajunge la concluzia ca nuu e un contact distructiv, care sa afecteze umanitatea, l-as ajuta discret si as cauta sa invat sa comunic cat mai mult si sa aflu cat mai mult despre o civilizatie ET.
Apoi, la momentul oportun, as cauta o solutie pentru a face aceasta comunicare, aceasta cunoastere, cat mai publica - inregistrari audio/video, dovezi materiale etc etc.

liviu86

Citat din: kefren din  13 Martie 2012, 03:37:03

Fara suparare  ,raspunsul tau e ambiguu,"n-ar afla nimeni niciodata"-dar totusi cei foarte apropiati ,da-deci e un nonsens.De remarcat ca ai un suflet bun si ai ajuta persoane aflate la ananghie.

Imi cer scuze, nu am specificat, am vrut sa ma refer la persoane straine (forumuri...)
Ieram curios cum gandeste fiecare.
Eu personal nu as face nici filmulete, nici fotografi, nici nu as pastra vreo dovada ca a fost vreodata.
Colegule, daca ai face acest lucru, nu cred ca ar trece mult pana "neumani" te-ar cauta.
Todeauna este bine sa ramai doar acel om, care a incercat sa ajute pe cineva sincer, prima data punanduse el in situatia acelui ET.
Gandeste doar 2 lucruri, iar aceste 2 lucruri nu le vei simti niciodata, daca nu iubesti pe cineva cu adevarat.
Cum ar fi sa sti ca nu ai sa iti vezi niciodata familia,iubita,locul unde te-ai nascut...? Cum ar fi sa ajungi la disecare ca o broscuta pe masa de laborator?
Va multumesc pentru raspunsuri.

Ganditorul

Adica sa nu profit de contactul cu ET ? Sa nu comunic cu el si sa prevad in viitor o continuare a acestei comunicari si la nivel de civilizatii si nu numai de individ care a ajutat pe cineva ? Adica sa fiu convins ca pe Pamant nu gasesc 10-100-1000 - un milion de oameni capabili de comunicare si ca toti suntem niste "macelari cu bisturiul in mana" gata sa disece orice ET ?  Adica sa trecem cu vederea, cat mai discret si cat mai "pe burta" un astfel de contact/comunicare ? Glumesti ? Si ce e rau in asta ? Si ce-ar trebuii sa fac (facem) - sa ne inchinam la icoane asteptand "venirea zeilor" pana cand "cineva" ne va spune ca avem voie sa comunicam cu alte civilizatii ? Interesant ... Si de evoluat cand vom evolua spre un contact galactic ? La "Pastele cailor" ?

liviu86

Citat din: Ganditorul din  13 Martie 2012, 12:49:18
Adica sa nu profit de contactul cu ET ? Sa nu comunic cu el si sa prevad in viitor o continuare a acestei comunicari si la nivel de civilizatii si nu numai de individ care a ajutat pe cineva ? Adica sa fiu convins ca pe Pamant nu gasesc 10-100-1000 - un milion de oameni capabili de comunicare si ca toti suntem niste "macelari cu bisturiul in mana" gata sa disece orice ET ?  Adica sa trecem cu vederea, cat mai discret si cat mai "pe burta" un astfel de contact/comunicare ? Glumesti ? Si ce e rau in asta ? Si ce-ar trebuii sa fac (facem) - sa ne inchinam la icoane asteptand "venirea zeilor" pana cand "cineva" ne va spune ca avem voie sa comunicam cu alte civilizatii ? Interesant ... Si de evoluat cand vom evolua spre un contact galactic ? La "Pastele cailor" ?

Tocmai asta este si ideea, te gandesti doar la profit. Prin acest lucru se inteleg multe, dealtfel nu cred ca mai are rost aceasta intrebare pusa de mine. Multumesc tuturor pentru raspunsurile date. Asta este si ultimul meu post, elovutie placuta.

uforever

V-ati panica toti doar la vederea unui OZN mai aproape de 20 m de voi :ufo:i, cat despre contactul cu un E.T :-). a-ti fugii mancand pamantul, nu e ca si cum interactionam toata ziua cu asemenea fiinte.Sa-l vad eu pala care are curaj sa dea mana cu un e.t. care tocmai a aterizat, ce stii despre el? e agresiv? e prietenos? stim cate ceva din niste relatari in care se vorbeste despre experimente, biopsii, experiente de natura sexuala...etc.  :evil: Pe de alta parte exista si relatari ceva mai <fericite>, dar cum stim ce fel de entitate este in fata ochilor nostrii? pe ce ne bazam? O sa-l inviti la o bere pe nenea E.T.? daca refuza, ce faci? :lol:

fiulploii

Citat din: uforever din  13 Martie 2012, 13:47:26
V-ati panica toti doar la vederea unui OZN mai aproape de 20 m de voi :ufo:i, cat despre contactul cu un E.T :-). a-ti fugii mancand pamantul, nu e ca si cum interactionam toata ziua cu asemenea fiinte.Sa-l vad eu pala care are curaj sa dea mana cu un e.t. care tocmai a aterizat, ce stii despre el? e agresiv? e prietenos? stim cate ceva din niste relatari in care se vorbeste despre experimente, biopsii, experiente de natura sexuala...etc.  :evil: Pe de alta parte exista si relatari ceva mai <fericite>, dar cum stim ce fel de entitate este in fata ochilor nostrii? pe ce ne bazam? O sa-l inviti la o bere pe nenea E.T.? daca refuza, ce faci? :lol:
Pe ce te bazezi cand faci astfel de afirmatii ?  :evil: :-) :martiansmile:

Ganditorul

Se bazeaza pe "cultura asfaltului" - sa nu vb cu strainii pe strada si sa nu dai drumul la usa decat daca recunosti vocea ! :evil:

Iar aia cu "profitatul" e un mod de exprimare - cum sa spun altfel ca-mi va schimba viata un contact cu ET si cum sa spun altfel ca trebuie sa profiti de sansa si sa nu-i dai cu piciorul ? Limba romana are multe sensuri - de ce ne grabim sa-i dam doar sens pecuniar ... nu stiu !

uforever

Citat din: fiulploii din  13 Martie 2012, 14:05:43
Pe ce te bazezi cand faci astfel de afirmatii ?  :evil: :-) :martiansmile:

Pe relatarile oamenilor, pe relatarile amicilor mei(cativa) care toti imi confirma acelasi lucru:<nu ma puteam misca, eram paralizat de teama, creierul meu nu putea sa conceapa asa ceva>, e clar ca in momentul ala nu procesezi informatia cum trebuie.Omul in general este stapanit de teama, actionam conform temerilor noastre.Exista posibilitatea de a renunta la o parte din temeri, dar e munca, studiu, asta implica timp si nu stiu exact daca ajuta in situatia de fata.Nu exista cursuri care sa te invete exact: <cum imi infrang teama in fata unui E.T., cum sa ma port cu un E.T.> si daca cineva a scris o asemenea lucrare, ai incredere in el? E adevarat ca sunt unii care povestesc lucruri <incredibile>, cum au comunicat cu ei, cum au calatorit cu ei, intrebarea e: au facut-o de buna voie, fara sa se teama sau au fost rapiti?  pai cred ca varianta 2.
E doar parerea mea.

Ganditorul

Mai dar ce prieteni fricosi ai ! Uite, ia adresa lui "calator astral" -  da lectii de facut cruce cu limba in gura si scapat de "paralizia fricii" !  :martiansmile:
Chiar ai prieteni numai de genul asta sau ne inveti cu "frica de ET"?

uforever

Citat din: Ganditorul din  13 Martie 2012, 15:52:51
Mai dar ce prieteni fricosi ai ! Uite, ia adresa lui "calator astral" -  da lectii de facut cruce cu limba in gura si scapat de "paralizia fricii" !  :martiansmile:
Chiar ai prieteni numai de genul asta sau ne inveti cu "frica de ET"?

Te intreb si eu, fara urma de aroganta, doar pura curiozitate, ai avut vreodata o asemenea experienta? Hai sa-ti povestesc rapid cum a reactionat unul dintre amici mei <fricosi> :wink:: era la munte cu cortul si a iesit putin afara(chemarea naturii), la un moment dat <ditamai discul cu multe luminite pe margine> ii apare in fata ochilor, pai nu stiu cum sa-ti spun, dar nu a putut nici macar sa-i strige pe aia din cort, pur si simplu a ramas fara glas, nu putea decat sa se holbeze paralizat la ditamai nava.Una e sa vezi pe cer niste luminite  la mare distanta si alta e sa ai in fata ochilor ditamai obiectul de la 20,50 m.Imi aduc aminte ca o colega de liceu a venit socata la scoala spunand:<aseara am vazut un OZN pe camp, era mare, plin de lumini si piuia, era foarte aproape de mine>, pai fata aia era de-a dreptul ingrozita.Am mai postat pe undeva o relatare a unuia ce a vazut in fata lui cum o masina dispare brusc <aspirata> de un OZN, martorul si acum are cosmaruri, atacuri de panica...etc. Ce pregatire poti avea pentru asa ceva? Ca sa poti face fata psihic unei intalniri E.T., experienta trebuie repetata, prima oara oricum te vei bloca, doar nu esti Chuck Norris :lol:.Te blochezi putin doar daca un individ scoate o arma la tine(desi stii despre ce e vorba), cum ai putea sa fii stapan pe tine in fata unei fiinte total necunoscute? Doar cei care nu au avut asemenea experiente vorbesc cu atata usurinta despre asta.

Ganditorul

DA.
Dar nu compara reactia unui "elev de liceu" cu reactia unui om care are ceva experienta de viata, pt ca apoi sa tragi concluzia ca "toti suntem fricosi". Iar ideea de a fi Chuck Norris pentru a putea face fata unei intalniri de gradul 2 sau 3 ... te descalifica in aceasta discutie . Apropo, la ce ti-ar fi de folos excesul de forta fizica si tehnicile de lupta cu o entitate atat de inteligenta incat a faurit un obiect zburator capabil sa strabata (mii) ani lumina ? Vezi, si eu tot din curiozitate intreb ! Si cam care crezi tu ca e "modelul ideal" capabil de un contact cu ET ? King Kong ? :martiansad: :evil: :-D