Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Visul

Creat de baaron, 02 Aprilie 2006, 15:25:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

uforever

Citat din: padme din  08 Ianuarie 2012, 12:21:20

Pffffff, a visat Chirila O.Z.N-uri, asta sigur nu prea mai are succes, trebuia sa vina si el cu ceva senzational, ma mir ca nu a zis ca a vazut. Eu visez de 3,4 ori pe saptamana OZN-uri, dar.... LA NAIBA sunt pasionat de ele, normal ca visez. Am lucrat in lumea lui Chirila, daca visa sau vedea asa ceva, sigur 100% era <calare> pe acest forum, eu de ce naiba sunt aici si el nu?
Vrajala Media!!!!! 

BUNASEARAAAAAA PRIEEEETEEENIIIIII! :lol:

padme

Citat din: uforever din  07 Februarie 2012, 23:00:03
ce nu agreez in toata povestea ta este interpretarea mistico-religioasa.De ce trebuie musai ca femeia din visul tau sa fie Fecioara Maria? De ce trebuie sa fie un Arhanghel pazitorul viselor tale? ...

Pun pariu ca esti religioasa, de aici probabil interpretarea cu Fecioara,

@ZanaM este o persoana credincioasa asa ca in toate visele/mesajele  apar personaje familiare ei! Mi-a explicat si mie o psiholoaga referitor la anumite personaje care apreau in visele mele!

@uforever, n-am inteles mesajul in care ai copiat?! sau ce ai vrut sa spui....

abyss

Ma gandesc din ce in ce mai clar la faptul ca nici nu ne apartin visele ca si cadru general. Sunt ca un back door prin care cineva iti poate verifica sistemul. Pare ca bat campii dar nu e asa. Visele sun o poarta fata de care in majoritatea cazurilor stam cu spatele si poate mai grav intram cu spatele prin ele si alunecam in neant. Unele din vise sunt teste, altele reconfigureaza harta mentala, iar in toate cineva te studiaza si introduce noi parametri. Suna a paranoia dar nu-i, e drogul cel mai puternic: luciditatea. Iti poti pastra mintile asamblate cand realizezi ca devii lucid si poti controla visul in oarecare masura?

Siberia

In ultima vreme am inceput sa cred ca visele sunt crampeie din existente ce se deruleaza pe paliere paralele (daca pot sa spun asa). Nu stiu daca am dreptate sau nu, dar incerc sa analizez posibilitatea ca-n timpul visului mintea noastra sa acceseze alte lumi sau evenimente pe care noi le percepem ca fiind paralele sau din viitor, dar care probabil se deruleaza concomitent pe mai multe paliere. Ma gandesc ca exista posibilitatea ca in timpul somnului, odata declansate un anumit tip de unde, sa se formeze un portal in centrul energiilor din campul toroidal al omului si sa propulseze prin acest portal mintea (informatia) in alte lumi, sau informatia din alte lumi sa ajunga in mintea noastra prin acest portal.
   Nu stiu cat de inteligibil am explicat mecanismul (cred ca mi-ar fi fost mai simplu sa-l desenez), dar n-am reusit sa dau o alta explicatie (in ciuda analizelor pe care le-am facut) senzatiei de o alta existenta a mea traita in aceste vise, transferului de informatie care se realizeaza in timpul acestor vise si senzatia ca persoanele cu care comunic in aceste vise sunt amici pe care-i cunosc demult, dar pe care nu pot sa-i identific in aceasta lume reala in care traiesc - ca sa nu mai vorbesc de tristetea care apare in momentul in care trebuie sa ma trezesc si sa parasesc o anumita existenta din vis pentru a reveni la existenta din aceasta lume.

In fine... analizez inca aceste aspecte...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

Asta nu inseamna neaparat ca te modereaza cineva . Am impresia ca este un fel de sistem automat in care daca devii compatibil energetic cu un nivel, automat accesezi informatiile de pe acel nivel in mod voluntar , participi la si in alte linii temporale sau alte locatii paralele si simultane cu existenta proprie chiar daca in majoritatea cazurilor se face non-constient . Cu exceptia visurilor controlate voluntar si constient .
Parerea mea...  apolitica  :lol:

abyss

Citat din: Siberia din  08 Februarie 2012, 00:21:36
   In ultima vreme am inceput sa cred ca visele sunt crampeie din existente ce se deruleaza pe paliere paralele (daca pot sa spun asa). Nu stiu daca am dreptate sau nu, dar incerc sa analizez posibilitatea ca-n timpul visului mintea noastra sa acceseze alte lumi sau evenimente pe care noi le percepem ca fiind paralele sau din viitor, dar care probabil se deruleaza concomitent pe mai multe paliere. Ma gandesc ca exista posibilitatea ca in timpul somnului, odata declansate un anumit tip de unde, sa se formeze un portal in centrul energiilor din campul toroidal al omului si sa propulseze prin acest portal mintea (informatia) in alte lumi, sau informatia din alte lumi sa ajunga in mintea noastra prin acest portal.
   Nu stiu cat de inteligibil am explicat mecanismul (cred ca mi-ar fi fost mai simplu sa-l desenez), dar n-am reusit sa dau o alta explicatie (in ciuda analizelor pe care le-am facut) senzatiei de o alta existenta a mea traita in aceste vise, transferului de informatie care se realizeaza in timpul acestor vise si senzatia ca persoanele cu care comunic in aceste vise sunt amici pe care-i cunosc demult, dar pe care nu pot sa-i identific in aceasta lume reala in care traiesc - ca sa nu mai vorbesc de tristetea care apare in momentul in care trebuie sa ma trezesc si sa parasesc o anumita existenta din vis pentru a reveni la existenta din aceasta lume.

In fine... analizez inca aceste aspecte...
Misto ideea mecanismului. Probabil transferul e instantaneu, observatorul(mintea) e doar o suma de ecuatii cu potential de download in multiple locatii. Transferul are loc in afara dimensiunii noastre, chestie care presupune viteze hiperluminice. Ajungem la stiinte multidimensionale si stiinte ce tin de domeniul constiintei! Cineva cu o asemenea tehnologie ar putea fi demonic? sau angelic? sau F.(word) that, nu mai trebuie sa raspunda nimeni.

uforever

Padme, scuze, am momente de idiotenie :-o, defapt incercam sa raspund fazei cu Tudor Chirila, cred ca nu am inteles exact cum se selecteaza textul la care vrei sa raspunzi, nu ma intereeseaza tot citatul, cum fac sa selectez doar o parte din el? din greseala m-am copiat pe mine, sa-mi fie rusine ca nu am inteles cum sa copiezi ce ai nevoie.
Padme, Zana M este o persoana religioasa, credincios poate fii oricine, depinde de credinta.Eu(de ex) sunt o persoana credincioasa, cred in CEVA MARET, cred in o Hiperconstiinta, Grandioasa, Universala, cum ar spune religiosii, cred in Dumnezeu.Nu prea e locul potrivit sa explic asta, dar eu nu-l gasesc pe Dumnezeu in religie, este o diferenta intre Zei si Dumnezeu(in Biblie, Elohim=zei la plural).Sunt pe aici persoane(nu generalizez) care cred(literalmente) in e.t. adica se asteapta ca e.t. sa vina sa salveze aceasta planeta in colaps.Fiecare crede in ce vrea, crede ce vrea...Eu consider ca Dumnezeu nu prea are legatura cu toata lumea pe aceasta planeta, intervine prin oamenii geniali sau prin oamenii compatibili cu <interesele Sale>(am speculat un pic aici, nu o lua de buna).

O noapte cu vise cat mai lucide iti doresc :wink:

Siberia

Nu stiu daca se poate pune problema de demonic sau angelic  :?
   Exemplu:
- in visul meu de-acum un an, apare un "amic" pe care l-am denumit "Serghei" fiindca vorbea ruseste si-mi spune ca ar fi cazul sa-mi reamintesc de energia toroidala ce sta la baza a tot si toate, la baza universului.
   Demonic sau angelic ?
   Cert e ca m-a pus la treaba, am strans piese din puzzle si incet am inceput sa le asamblez. Cand a aparut "Thrive", am ramas cu gura cascata: acelasi toroid pe care mi-l aratase Serghei si ma tragea de maneca sa-mi amintesc de el... (dealtfel, dupa ce termin de pictat planse explicative o sa continui cu aceasta parte pe subiectul cu lumina :) )

Exemplu:
- in alte vise primesc mesaje codate in cuvinte in limba sanskrita sau sumeriana si harti cu evenimente astrale.
   Demonic sau angelic ?

Nu stiu, dar tot ce pot sa spun este ca devine foarte interesant :-D. Devin un arheolog virtual din cauza unor vise de acest gen...
Ma opresc aici  :wink:
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

Am înţeles. De fapt nu e nici demonic nici angelic. E electric. Plus şi minus.

uforever

Citat din: @biss din  08 Februarie 2012, 00:04:40
Ma gandesc din ce in ce mai clar la faptul ca nici nu ne apartin visele ca si cadru general. Sunt ca un back door prin care cineva iti poate verifica sistemul. Pare ca bat campii dar nu e asa. Visele sun o poarta fata de care in majoritatea cazurilor stam cu spatele si poate mai grav intram cu spatele prin ele si alunecam in neant. Unele din vise sunt teste, altele reconfigureaza harta mentala, iar in toate cineva te studiaza si introduce noi parametri. Suna a paranoia dar nu-i, e drogul cel mai puternic: luciditatea. Iti poti pastra mintile asamblate cand realizezi ca devii lucid si poti controla visul in oarecare masura?

@biss, eu am vise lucide foarte des, ma refer la faptul ca stiu ca visez in timpul somnului, e greu sa le gasesti o explicatie, multe sunt doar descarcari ale creierului.De obicei am vise lucide cand sunt obosit, cred ca trecerea de la <treaz> la <somn> se face mai greu si probabil simt lent trecerea de la o stare la alta.La inceput ma speriau aceste stari, acum in mod ciudat ma simt fericit si ma amuz in timpul visului lucid.N-o sa auzi de la mine ca e ceva <dar Divin> chestia asta, doar am exersat.Ciudateniile serioase le-am postat pe aici, daca te intereseaza le poti gasi aici:  http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4002.0.html, http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4003.0.html.

P.S. Povestirile sunt reale, te rog sa nu-ti imaginezi ca-s aiureli, daca te intereseaza subiectul, iti stau la dispozitie cu orice informatie pe acest forum.

Salutare.

Siberia

Citat din: @biss din  08 Februarie 2012, 01:17:26

Exact :-D

uforever

Citat din: @biss din  08 Februarie 2012, 01:17:26

Foarte interesant, de ce te-ai oprit? Pun pariu ca e vorba de Demonic sau Angelic. De ce trebuie sa fie alb sau negru, de ce nu poate fii albastru sau galben cu mov? Tot timpul aud cuvantul Demonic, ce nu intelegem si ne sperie e normal sa primeasca titlul de Demonic, cum am putea sa mai recunoastem Angelic-ul, cand avem atata teama in noi? Sincer, cred ca aiurelile mistice ne-au creeat aceasta teama, nu spun ca eu nu ma tem de necunoscut, spun doar ca exageram toti cu acest Demonic, pana la urma este un simplu simbol(salbaticia din noi, genele noastre de agresivitate si egoism).

Salutare.

mr

Citat din: @biss din  08 Februarie 2012, 00:04:40
Tind sa-ti sustin parerea pentru ca si eu am ajuns la aceleasi concluzii, pe fondul "mecanismului" Siberiei.
Pe langa multe vise care nu au nici o logica, daca e sa le analizam doar din perspectiva celor cunoscute in lumea fizica, cred ca in timpul somnului avem o activitate mult mai intensa decat in starea de veghe. De exemplu, azi noapte am visat continuu (cel putin asta era impresia mea), parca eram intr-o camera alaturata si lucram/interactionam cu un grup. Nu tin minte nimic din acest "vis", am ramas doar cu senzatia de lucru intens si, in schimb, m-am trezit foarte odihnit. Alte dati am "visat" ceea ce urma sa mi se intample in lumea fizica. Si mi s-a intamplat intocmai. Mereu am simtit niste prezente cunoscute in aceste "vise". Chiar eu acceptam constient ceea ce mi se transmitea ...acolo in "vis". Interactiunea imi era limpede.
Cred ca "visul" este un mijloc de comunicare si acces in si din alte parti decat lumea fizica. Cred ca fiintarea noasta in planurile astral si cauzal nu "doarme" niciodata.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

zana@M

Citat din: uforever din  07 Februarie 2012, 23:00:03
Zana M, eu cred tot ce spui pentru ca si eu sunt un ciudat in ceea ce priveste visele, ce nu agreez in toata povestea ta este interpretarea mistico-religioasa.De ce trebuie musai ca femeia din visul tau sa fie Fecioara Maria? De ce trebuie sa fie un Arhanghel pazitorul viselor tale? Ca sa iti dai seama ca te cred si ca am avut si eu astfel de experiente, nu chiar sa-mi moara persoana iubita, arunca un ochi pe aici:http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4002.0.htm
Pun pariu ca esti religioasa, de aici probabil interpretarea cu Fecioara, nu stim daca fecioara respectiva a existat si nu stim cum arata, poti foarte bine sa visezi un barbat cu barba si parul lung si sa interpretezi ca fiind Iisus Christos.Nu vreau sa te superi pe mine, vorbesc serios,  dar impingi totul in zona religioasa, nu e tocmai <sanatos> sa faci asta, incearca sa interpretezi liber aceste lucruri, nu te crampona in religii, numerologie si fii modesta cu tine, eu am obiceiul sa ma entuziasmez foarte tare cand traiesc astfel de lucruri si exagerez, normal ca pana la urma imi revin, analizez si imi dau seama ca poate unele dintre vise sunt doar descarcari ale creierului.Am vise care mai care mai ciudate dar nu toate sunt ce <trebuie>, a nu se intelege ca nu cred tot ce mi-ai spus, pana la urma visam in fiecare noapte.De exemplu astazi, am lucrat acasa din cauza zapezii, m-am intins putin pe canapea si am inceput sa visez lucid(din nou).In timp ce incercam sa atipesc vecinul meu bocanea ceva prin bloc, am patruns in vis constient ca visez, auzeam fiecare bocanitura a lui, Atentie,  m-am ridicat de pe canapea si m-am plimbat prin casa, totul in vis.M-am trezit la propria comanda,  ala bocanea in continuare, am incercat sa adorm din nou, am patruns in vis(constient de asta), doar ca de data asta cand m-am ridicat de pe canapea nu mai eram singur, eram cu o dublura a mea, m-am dus catre oglinda sa-mi recunosc fata si sa-mi dau seama daca cel de langa mine sunt tot eu(in vis asa am simtit), nici unul dintre noi doi nu semana cu mine, pentru ca simteam ca cel de langa mine sunt tot eu, m-am apropiat mai mult de oglinda si am vazut cum fetele noastre semanau dar nu ma recunosteam.M-am intors pe canapea si m-am trezit, tot la propria comanda.Ciudat, nu? Descarcare a creierului sau decorpolarizare? Mentionez ca traiesc des astfel de lucruri, deja nu ma mai sperie si parca imi e din ce in ce mai usor(ma amuza in vis).Citeste ce am postat(ti-am pus linkul), o sa vezi ca nu toate visele mele sunt <joaca>, unele imi creeaza panica si au legatura cu viitorul, gasesti acolo tot ce trbuie.Alt vis  pe care nu l-am povestit: am visat cand mi-a murit cainele(noaptea respectiva), visam ca ma latra din camera alaturata in timp ce tatal meu ma abuza, interpretarea e simpla, cainele meu Nikita a murit din cauza lui taica-meu, plus ca taica-meu ma batut crunt pana la 23 ani, daca mi-a facut si alte lucruri nu-mi aduc aminte.In concluzie, iti stau la dispozitie cu orice fel de informatii despre visele mele, tot ce povestesc este real, nu senzational.

Salutare!

In primul rand ,uforever nu cred sa ma cramponez exclusiv de religie.In visul meu chiar ea era .Fecioara Maria  , ea mi-a transmis asta ,a facut semnul crucii asupra noastra si a spus cuvintele''OCROTESTEI DOAMNE'' .Asta nu inseamna ca era EA .Am citit multe pagini despre vise ,sa le pot intelege ,undeva explica nu este neaparata nevoie sa fie persoana care o ''vezi'' tu in vis ,este  cu totul altcineva  ,o persoana care ti-a fost alaturi in viata ta ,dar asa ''vezi'' tu.
Despre arhanghelul Mihail nu stiu daca este ingerul meu pazitor ,spun doar ce mi-a transmis parapsihologul din Franta ,dar sigur cineva vegheaza asupra noastra.
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

zana@M

Citat din: uforever din  08 Februarie 2012, 00:48:49
Padme, scuze, am momente de idiotenie :-o, defapt incercam sa raspund fazei cu Tudor Chirila, cred ca nu am inteles exact cum se selecteaza textul la care vrei sa raspunzi, nu ma intereeseaza tot citatul, cum fac sa selectez doar o parte din el? din greseala m-am copiat pe mine, sa-mi fie rusine ca nu am inteles cum sa copiezi ce ai nevoie.
Padme, Zana M este o persoana religioasa, credincios poate fii oricine, depinde de credinta.Eu(de ex) sunt o persoana credincioasa, cred in CEVA MARET, cred in o Hiperconstiinta, Grandioasa, Universala, cum ar spune religiosii, cred in Dumnezeu.Nu prea e locul potrivit sa explic asta, dar eu nu-l gasesc pe Dumnezeu in religie, este o diferenta intre Zei si Dumnezeu(in Biblie, Elohim=zei la plural).Sunt pe aici persoane(nu generalizez) care cred(literalmente) in e.t. adica se asteapta ca e.t. sa vina sa salveze aceasta planeta in colaps.Fiecare crede in ce vrea, crede ce vrea...Eu consider ca Dumnezeu nu prea are legatura cu toata lumea pe aceasta planeta, intervine prin oamenii geniali sau prin oamenii compatibili cu <interesele Sale>(am speculat un pic aici, nu o lua de buna).

O noapte cu vise cat mai lucide iti doresc :wink:

Gresit ,uforever nu sunt o persoana religioasa ,credinta mea este in Dumnezeu care este ENERGIA  ACESTUI MARE UNIVERS ,din el ne luam energia(credinta) in noi .Cred in aceasta forta UNIVERSALA ce ne modeleaza destinele(viata).Am ''cazut'' de multe ori in viata ,dar credinta mea a fost atat de mare incat m-am ridicat tot de atatea  ori .Daca nu crezi in ceva maret (asa cum bine spui) viata te doboara.
Mi se pare tot ce a spus Siberia in mesajul ei este  plauzibil
Citat
''Ma gandesc ca exista posibilitatea ca in timpul somnului, odata declansate un anumit tip de unde, sa se formeze un portal in centrul energiilor din campul toroidal al omului si sa propulseze prin acest portal mintea (informatia) in alte lumi, sau informatia din alte lumi sa ajunga in mintea noastra prin acest portal.''
O zi buna!
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,