Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Visul

Creat de baaron, 02 Aprilie 2006, 15:25:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

romulus

CitatCei din jur mi-au spus de citeva ori ca vorbeam (cursiv) in somn o limba ciudata care nu se aseamana cu nici una cunoscuta.
----Nu ti-a venit ideea sa te inregistrezi? Ori pui ceva pe inregistrare tot timpul, ori cineva din familie da drumul la inregistrare cand te aude vorbind asa. Cine stie ce iese de aici !!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

lylyt_ice

Asta m-am gandit si eu mai demult dar, daca m-apuca vorbitul in limbi ciudate, o data la trei ani(?) cine are timp si nervi sa stea sa asculte in fiecare zii ore intregi de sforaituri... :-D
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Urban

Pai poti sa inregistrezi toata noaptea pe calculator...si daca nu gasesti nimic a doua zi stergi inregistrarea....

Arckadii

S-ar pierde un nr egal de ore. Iti ia la fel de mult sa il vizionezi filmul dupa ce ai inregistrat toata noaptea.

Ark

Urban

Alta modalitate sa inregistreze asa mult nu exista....si cu un programel simplu poate derula in schema grafica inregistrarea si vede exact unde apar anomalii...adica nu dureaza decat 3 minute sa vezi toata inregistrarea si sa observi exact unde a vorbit...

ariel

Citat din: romulus din  09 Martie 2008, 19:15:40
---O simpla curiozitate personala: ai sesizat vreo relatie a intamplarilor din vis cu cele din viata reala? Daca ar fi  asa ai puta concluziona ca sunt niste informatii rpimite in vis......
---Am zis.

si eu m-am gandit la aceasta posibilitate, oricum sunt intamplari care daca se vor adeveri doar in viitor ma voi convinge
sincer imi doresc sa ramana doar simple vise si nimic mai mult, deoarece erau destul de....... brrrr
adica .....cutremur....chemare a maselor la anarhie si alte chestii destul de.....naspa
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

romulus

Citatcutremur....chemare a maselor la anarhie si alte chestii destul de.....naspa
Scris : Ieri la 22:18:54Creat de: Urban 
----Poate intr-o viata anterioara - sau cine stie? intr-una viitoare - ai fost/ vei fi  - lider de haiduci ! De aici chestiile alea....
---Am zis !
Psalmul 52 al lui David

ariel

Citat din: romulus din  12 Martie 2008, 20:41:55
----Poate intr-o viata anterioara - sau cine stie? intr-una viitoare - ai fost/ vei fi  - lider de haiduci ! De aici chestiile alea....
---Am zis !

nu era vorba de viata trecuta sau viitoare deoarece totul se intampla in zilele noastre.......intr-un viitor destul de apropiat .......printre altele.........vedeam la un televizor (n-am retinut ce post era) un mesaj de genul : "daca v-ati saturat, daca nu mai suportati aceste minciuni si acest trai iesiti cu totii in piata......la ora....." eram ingrozita si incercam sa-mi conving sotul sa plecam cat mai repede la parintii mei unde sta de obicei copilul.....parca revedeam scenele de cosmar din 89 cu tancuri, taburi......

sper sa ramana doar un vis
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

romulus

Citat"daca v-ati saturat, daca nu mai suportati aceste minciuni si acest trai iesiti cu totii in piata......la ora....."
----Mesajul asta din vis, s-ar potrivi foarte bine si acum daca vreun patron  de  post tv ar fi suficient de nebun sa-l admita (permita)   la transmitere. Parca nu este - totusi - mamaliga  "coapta" cum era in 89, cand nemultumirea oamenilor ajunsese la apogeu !
----Insa in  ritmul in care este saracita/spoliata  populatia combinat cu exacerbarea rapacitatii rechinilor care se manifesta in oceanul capitalist original din Romania, acest mesaj va fi lansat in eter cu siguranta peste vreo cativa ani (5 , 6 ani poate)  depinde de cat mai intid coarda guvernantii!
---- Este deci posibil  sa ai dreptate si sa fie vise premonitorii!!  Doamne fereste .......
---Am zis !
Psalmul 52 al lui David

jean

In seara de 4 spre 5 decembrie 1997 spre dimineata, am avut un vis. Impresia mea a fost ca acest vis s-a intins pe mai mult timp din noapte. Partea cea mai importanta si consemnata de mine in agenda  am sa o povstesc aici.
   Se facea ca mergeam paralel cu un gard de sarma plasa spre stanga. La un moment dat am gasit o gaura in gard si am trecut prin aceasta gaura pe partea cealanta a gardului. Am trecut peste niste loturi de teren, si ma vad mergand paralel cu gardul prin exteriorul imprejmuiri, dar in sens invers, spre dreapta.
  Actiunea se petrece in localitatea Berceni, unde la un moment dat am avut o lucrare la o vila. Acesta vila era in grija la niste vecini. Am ajuns la un loc care semana cu gradina familiei care avea in grija vila respectiva. Eu am intrat prin fundul gradini in acea curte, asa cum era intrarea cind am lucrat la acea familie. Mergand prin interiorul curti spre vila, am auzit un suerat si m-am uitat in sus, am vazut un OZN care era aproape invizibil. Se vedea totusi la el o retea de luminite rosii care se miscau tote odata fara a se modifica distanta dintre ele, ca si cand ar fi fost prinse de un cadru mai mare care era invizibil. Acesta venea din directie opusa de cum veneam eu. Din directia porti de intrare in curte, iar curtea respectiva  se termina cu un teren gol, locul unde ma aflam eu. In momentul cand a trecut pe deasupra mea, am cazut la pamant sau am fost trantit la pamant. Dupa acea m-am ridicat si am mers in directia vilei, unde erau mai multe persoane, fete si baieti. Singura persoana pe care mi-o amintesc bine este un angajat al firmei unde lucram (B.....).
   Ei m-au intrebat despre ce s-a intamplat in gradina, eu le-am spus de OZN si printre altele am mai spus ca sunt sigur ca am mai fost rapit si alta data de OZN-uri. In acest timp acelasi OZN sau altul venind din aceiasi directie spre gradina, dar aratand ca un balon transparent in care se vedea un bust uman. O preroana care era cu noi si careia i-am zis cand am ajuns aici ,,ce faci mai viteazule", a fugit si s-a urcat pe portile curti intr-un pom uscat aflat langa poarta sa vada mai bine.
In acest timp a aparut din aceasi directie (drumul din fata curti) OZN-ul, sau altul aratand ca in figura 3. Acesta a venit in picaj spre gradina si rotinduse in sens invers acelor de ceasornic, insotit de acelasi zgomot caracteristic ca un suerat de vant puternic, a facut un viraj larg si sa postat aproape deasupra  noastra, putin mai la dreapta. I se vedea foarte bine partea inferioara care era aproximativ rotunda, care avea pe circumferinta niste lumini care clipeu aproape sesizabil. Privind aceasta forma parca pe deasupra unui autobuz, si in directia unei cladiri care semana cu o hala industiala avind multe geamuri, aceasta parea destul de mare. La scurt timp sa dematerializat cu o mica pocnitura la sfarsit.
   Am remarcat ca, dupa acea pocnitura au inceput sa se aprinda luminile la autobuz cat si la cladirea semanand cu o hala industriala. Mi-a venit idea sa-i intreb pe cei din grupul care era cu mine acolo si priveau evenimentul, sa se uite la ceasurile lor de la mana, ca sa vedem cat a durat evenimentul. La unul din ei ceasul se oprise la anul 1973, de parca ar fi sugerat ca acel ceas nu a mai functionat de la acea data. La altul ceasul arata 5.20 si ceva de minute dimineata, iar al meu arata aprox. 3.22 minute dimineata.
  Dupa ce m-am trezit, am stat putin  gindindu-ma la acest vis, am vrut sa merg in sufragerie pentru a scrie visul in agenda cu cat mai multe detalii. Uitandu-ma la ceas, era ora 3,24. Cand am vazut ca ora era aproape la fel cu ora din vis indicata de ceasul meu, mi-sa facut frica sa merg in sufragerie. Asa ca am hotarat sa trec in agenda acest vis dupa ce am sa ma trezesc de dimineata, asa ca probabil s-au pierdut mai multe detalii
  Tot in aceasta noapte am mai avut un vis in care se facea ca, aveam doi prieteni care ma invatau sa zbor, sa sar in gol, ca sa vad ca pot pluti. Ei au sarit de cateva ori pentru a-mi demonstra ca se poate. I-mi spuneau ,,daca cred cu adevarat ca pot sa fac asta, atunci pot. Am incercat si eu de cateva ori, dar rezultatele au fost modeste.
   In acea perioada de timp nu am citit carti despre OZN-uri, nu am vorbit cu nimeni despre acest subiect si nici astfel de filme nu am vazut. Im schimb in aceasi perioada de timp am citit din biblie si o carte de metapsihica.
Adevarul este dincolo de noi

jean

Explicatii privind desenul cu visul de mai sus.

in partea de sus a desenului, se vede cum arata OZN-ul in cele trei momente.
           1- prima aparitie locul din gradina, unde am fost trantit la pamant;
           2- locul din fata casei, unde m-am intalnit cu acele persoane (a doua aparitie);
           3- a treia aparitie deasupra halei cu mai multe gamuri;
   in partea de jos a fotografiei, se afla un desen vazut de sus a locului intamplari.
           a- traectoria primei apariti si intalnirea cu mine in gradina (1);
           b- traectoria celei de a doua aparitie trecand pe deasupra grupului de persoane (2);
             - la a treia aparitie OZN-ul s-a asezat deasupra cladiri cu multe geamuri (3).

Shadowman

Citat din: jean din  18 Martie 2008, 23:46:41

La unul din ei ceasul se oprise la anul 1973, de parca ar fi sugerat ca acel ceas nu a mai functionat de la acea data. La altul ceasul arata 5.20 si ceva de minute dimineata, iar al meu arata aprox. 3.22 minute dimineata.
  Dupa ce m-am trezit, am stat putin  gindindu-ma la acest vis, am vrut sa merg in sufragerie pentru a scrie visul in agenda cu cat mai multe detalii. Uitandu-ma la ceas, era ora 3,24. Cand am vazut ca ora era aproape la fel cu ora din vis indicata de ceasul meu, mi-sa facut frica sa merg in sufragerie. Asa ca am hotarat sa trec in agenda acest vis dupa ce am sa ma trezesc de dimineata, asa ca probabil s-au pierdut mai multe detalii

In acea perioada de timp nu am citit carti despre OZN-uri, nu am vorbit cu nimeni despre acest subiect si nici astfel de filme nu am vazut. Im schimb in aceasi perioada de timp am citit din biblie si o carte de metapsihica.

Foarte interesant visul.
Te-ai trezit la ceasul 3 din noapte.Ora aproape la fel cu ora din vis.... :evil:
S-au petrecut evenimente importante in viata ta in zilele sau lunile urmatoare ?  :roll:

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

jean

Nu am fost atent sa fac o legatura intre acest vis si anumite evenimente. Cred ca nu s-a petrecut nimic important in zilele sau lunile ce au urmat. 

jean

Vis  in jurul orei 00.30 din data de 22.07.2000 

In acest vis se facea ca au venit extraterestri la mine in camera, iar in monentul cand m-am trezit, ei tocmai plecau. Inca se mai auzeau facand zgomot pe balcon, dar si ceva voci... probabil de prin apartamentele vecine (am zis eu). M-am trezit respirid intr-un ritm acelerat si cu o puternica stare de panica. Mi-am schimbat pozitia si m-am uitat pe balcon, nu se vedea ninic anormal. Am stat ceva timp treaz, iar dupa un timp m-am culcat la loc.
   Acei extraterestri din vis semanau cu cenusii descrisi prin diferite carti, aveu capul mare, fata ovala, fara nas si gura doar ca o linie. Visul acesta a fost notat in agenda in jurul orei 6.45- 7 dimineata.

adelinn

tin minte ca intr-un vis mergeam odata la cineva in vizita.in momentul in care am ajuns la usa am intins mana sa sun la sonerie iar in acel moment mi-a sunat telefonul dimineata,de trezire.de fapt melodia soneriei din vis era cea de la telefonul  meu.ceea ce m-a socat e anticiparea sunetului ca sa zic asa.e ca si cum as fi stiut ca urma sa se auda ceva(soneria telefonului) si drep urmare am conceput(inconstient) un vis in care sa se integreze.nu e o coincidenta pentru ca tin minte ca au mai fost visuri de acest gen,destul de rare e adevarat,insa nu mai retin ce era vorba in ele.si pentru faptul ca am banuit ca e coincidenta,insa cand observi ca ceva se repeta... as fi curios daca ati facut si voi o astfel de legatura,intre sunetele din lumea reala si cele pe care le traiti in vis,si daca acestea apar intr-o succesiune logica a visului.
eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle