Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

E.L.E.N.I.N. - un mare semnal de alarmă!

Creat de melanogaster36, 16 Martie 2011, 13:36:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

@calator astral   hai sa nu dam stiri oteviste  :lol: ca sa nu ne transformam in chat-room de proasta calitate gen MIRC   :lol:  suntem totusi niste entitati cu discernamant  :wink:
                Parerea mea !

calator astral

Am pus emisiunea OTV pt simplul fapt ca este in limba romana.Nu sint fan otevist,citeste postarile mele, vei vedea cit de dur am atacat OTVul...
Dar ipoteza "mult mai devreme" este interesanta.

Xanadron

Citat din: fiulploii din  31 August 2011, 15:36:47
@calator astral   hai sa nu dam stiri oteviste  :lol: ca sa nu ne transformam in chat-room de proasta calitate gen MIRC   :lol:  suntem totusi niste entitati cu discernamant  :wink:
                Parerea mea !

Cea mai OTV-ista :lol: stire ramine totusi aia ca as sti mai multe si - sic - nu va spun !!! :-D

Calator astral, e ultima oara deci cind iti mai spun ca:
- nu lucrez la NASA (ba chiar sint somer de-o saptamina, asa ca nu mai lucrez deloc deocamdata, nici macar in presa :lol:)
- imi pierd timpul (cam degeaba se vede :-P) pe RUFOn si ca sa pot schimba informatii utile de genul astora... precataclismice poate (biunivoc insa)
- nu-s si n-am fost vreodata in slujba vreunui serviciu secret, loja, secta :evil: sau orice alta nasparlitiune d-asta oculta - altfel imagineaza-ti ca n-as fi nici "pe liber" acum

Cred ca trebuie totusi sa repet o postare precedenta: :x
Nu-s (inca) profet, moncher calator - si clar ca nu pot sti mai multe decit voi, forumisti ceva mai informati totusi decit "turma" la TV-privitoare.
N-am deci informatii exacte despre iminentza vreunei catastrofe (egal daca evitabile sau nu), dar cred ca-s destule semne care ar trebui sa ne bage intr-o stare de "to be prepared", :-D cum obsesiv repeta nea Bowden ala de la NASA.

Evident ca o minima constiintza de om m-ar face sa va comunic si voua eventuale avertizari concrete (chiar daca pe canale mai putin publice decit RUFOn - asta-i si-un sfat amical pentru oricine ar avea date garantat sigure de "stejar extrema urgentza" :lol:), dar deocamdata nici eu, nici tu si probabil ca nici sefii de pina la un anume nivel al piramidei decizionale PTB nu stiu nimic precis - ca timing in primul rind. :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Aliosa

Citat din: calator astral din  31 August 2011, 15:27:02
o posibila explicatie alternativa :
Cometa ELENIN - Ce va urma in viitorul apropiat (sub RO)
Din cate am citit, Elenin nu a fost in acelasi plan cu Terra si Soarele sau alta planeta deci nu putem vorbi de aliniere a 3 puncte.
Avem influente gravitationale mari in sistemul solar care sunt in echilibru de atata vreme si nu am auzit de schimbari masive de relief la nivel global in istorie. Sa nu mai punem la socoteala ca un dwarf star maro(e cometa, ba nu e), alb, galben sau ce culoare o avea este totusi o STEA cu o forta gravitationala imensa care daca s-ar afla la distanta la care se afla Elenin acum ar perturba masiv echilibru in acest sistem solar cu efecte vizibile.
In cazul eclipselor totale  in care exista o aliniere aproape perfecta nu am auzit de cutremure.
Daca fortele astea gravitationale ar fi atat de usor influentate, am constata o vraiste imensa in sistemul solar implicit
in galaxie, vraiste care nu ar permite dezvoltarea formelor de viata cunoscute pe pamant in decursul a miliarde de ani.

calator astral

abyss

Auziti ce sunete baga "comeata":

ELENIN - August 2011.mp4

(a strange RF signal is picked up by radio telescopes in California from Elenin.For several days, has been analyzing radio signals picked up by the USC California Radio Telescope. The signal comes from the transit area of "Elenin" and coincides with the observation G pulse, which also are being analyzed by independent experts. The pulses are equally amazing. In various forums, experts are analyzing the signals)

calator astral

Tulburator...pare un semnal inteligent. Imposibil sa fie un zgomot natural,am reascultat si pot spune ca e o voce,un fel de limbaj.

@Lex

daaaa, foarte tulburator si marmota zicea ca e.t ne trimit semnale de avertizare ca dupe ei 'e potopu'.chiar crezi ca alea sunt semnale de la elenin???!   :lol: :lol: :lol: :-)

SkiesOfLust

surfam cu placa pe net mai deunazi si am vazut mai multe video-uri/articole despre elenin cum ca si-ar fi schimbat cursul/ar fi explodat/dezintegrat/etc.
individul din video-ul de mai jos se tot agita asupra unor pulsatii/explozii, care de fapt eu cred ca erau lense flare-uri si ca elenin nu a explodat sau s-a crapat in doua, nici nu si-a schimbat cursul ci doar a fost o iluzie video.

nu stiu exact ce sa cred, dar va dau doua surse si restul gasiti pe "goagal"
http://spaceweather.com/
Comet Elenin EXPLODES HI1-B August 31st 2011 - SLOWED DOWN VERSION

pareri? :)

calator astral

Parerea mea sky of lust?  exista deja un topic ELENIN,userul siberia a postat deja stirea dezintegrarii presupusei comete acum citeva zile,de atunci apar alte informatii contradictorii,cum ca nu ar fi explodat deloc,ba chiar emite un semnal,deci uita-te pe forum inainte de a posta,multam.

SkiesOfLust

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 19:14:59
Parerea mea sky of lust?  exista deja un topic ELENIN,userul siberia a postat deja stirea dezintegrarii presupusei comete acum citeva zile,de atunci apar alte informatii contradictorii,cum ca nu ar fi explodat deloc,ba chiar emite un semnal,deci uita-te pe forum inainte de a posta,multam.
ah, sunt prea obosit si n-am mai intrat in toate topicurile sa vad care e treaba.
cineva sa stearga asta.
bafta

Nox

Oameni buni, "comeata" nu scoate nici un sunet pentru că e în spațiu cosmic, unde sunetele nu se propagă pentru că nu există atmosferă (fizică elementară). Materialul este de fapt interpretarea în spectrul audibil (~ 20 Hz - 18 KHz) al "semnalului" radio respectiv.
Creierul uman completează cu informații datele "incomplete" primite de la simțuri (văz, auz, etc). Eu de exemplu am auzit niște mațe ghiorţăind. Cam atât, pe scurt!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Arhanghelul

Citat din: calator astral din  01 Septembrie 2011, 19:14:59

Si daca nu sa "spart" ci sa desfasurat "flota/ele"( unitatile )principala/e de lupta de "mamavimana" amiral ... si ca sa pun cireasa pe tort ,daca "mamavimana" este defapt o purtatoare de vortex spatio-temporar (stargate) ... oare se va petrece o parte din fapte ca scenele din  The Event ... o sa ne vedem viitoarea planeta de "bastina" ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Siberia

Citat din: Arhanghelul din  02 Septembrie 2011, 09:19:15
Si daca nu sa "spart" ci sa desfasurat "flota/ele"( unitatile )principala/e de lupta de "mamavimana" amiral ... si ca sa pun cireasa pe tort ,daca "mamavimana" este defapt o purtatoare de vortex spatio-temporar (stargate) ... oare se va petrece o parte din fapte ca scenele din  The Event ... o sa ne vedem viitoarea planeta de "bastina" ...

:martiansmile:
Doar de suntem pe RUFOn  :martiansmile:

Se pare ca nu s-a dezintegrat ci e bine mersi :) Deci ? :D Banuiesc ca totul a fost iluzie optica, o scama pe lentila sau magie .-D

Daca comeata e doar un precursor - un deschizator de drumuri (cum am mai zis de enshpe ori) ? Stiti cum zboara Superman prin spatiu, nu ? Ei bine, facand analogia cu el, sa zicem ca Elenin e capul sau pumnul lui Superman (comeata intelighenta) iar corpul lui Superman vine si el in spate :-D
Adica Elenin poate sa para o comeata si-atat (cu toate ca eu personal cred ca are o importanta pentru noi) dar ceea ce vine in spatele ei o sa ne "dea pe spate" si la propriu si la figurat. Sâc !
:martiansmile:
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti