Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

E.L.E.N.I.N. - un mare semnal de alarmă!

Creat de melanogaster36, 16 Martie 2011, 13:36:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Aliosa

Citat din: Siberia din  02 Septembrie 2011, 10:34:17
:martiansmile:
Doar de suntem pe RUFOn  :martiansmile:

Se pare ca nu s-a dezintegrat ci e bine mersi :) Deci ? :D Banuiesc ca totul a fost iluzie optica, o scama pe lentila sau magie .-D

Daca comeata e doar un precursor - un deschizator de drumuri (cum am mai zis de enshpe ori) ? Stiti cum zboara Superman prin spatiu, nu ? Ei bine, facand analogia cu el, sa zicem ca Elenin e capul sau pumnul lui Superman (comeata intelighenta) iar corpul lui Superman vine si el in spate :-D
Adica Elenin poate sa para o comeata si-atat (cu toate ca eu personal cred ca are o importanta pentru noi) dar ceea ce vine in spatele ei o sa ne "dea pe spate" si la propriu si la figurat. Sâc !
:martiansmile:
Deci Elenin e Silver Surfer si mai tarziu nitel apare si "Magaoaia" care papa planete sa inteleg :).
Dar "Magaoaia" de ce nu se vede inca ??? ca din cate stiu tehnologia ne permite sa ne holbam
destul de adanc in spatiu.
Si mie imi plac filmele SF foarte mult si eu as vrea in decursul vietii sa vad ceva spectaculos, dar
raman la logica si ma gandesc ca tot ce ne imaginam noi, gen nave mama, porti stelare si alte
tehnologii sunt in conceptia omului, in gandirea unei alte culturi sa zicem probabil nici nu exista
conceptul de a cerceta, daramite sa calatoresti prin spatiu de nebun, sa nu mai zic ca doar
noi oamenii gandim ca avem nevoie de "nave" sa calatorim , ei poate folosesc "instant transmision":P.
Si inca ceva, de ce tre sa vii cu ceva mare (flota) , chiar au nevoie ??

fratelelup

Pe cerurile acestui pamant s-au mai dat lupte...istoria a consemnat cate ceva,poate chiar au nevoie de flota si acum mi-am amintit de scenariul din Independece Day....nava mama,divizarea ei, s.a.m.d

Siberia

Citat din: Aliosa din  02 Septembrie 2011, 10:47:43
Deci Elenin e Silver Surfer si mai tarziu nitel apare si "Magaoaia" care papa planete sa inteleg :).
Dar "Magaoaia" de ce nu se vede inca ??? ca din cate stiu tehnologia ne permite sa ne holbam
destul de adanc in spatiu.
Si mie imi plac filmele SF foarte mult si eu as vrea in decursul vietii sa vad ceva spectaculos, dar
raman la logica si ma gandesc ca tot ce ne imaginam noi, gen nave mama, porti stelare si alte
tehnologii sunt in conceptia omului, in gandirea unei alte culturi sa zicem probabil nici nu exista
conceptul de a cerceta, daramite sa calatoresti prin spatiu de nebun, sa nu mai zic ca doar
noi oamenii gandim ca avem nevoie de "nave" sa calatorim , ei poate folosesc "instant transmision":P.
Si inca ceva, de ce tre sa vii cu ceva mare (flota) , chiar au nevoie ??

E bine ca-ti imaginezi o "Magaoaie" :-D. Poate nu e o magaoaie ci o biluta mica mica si din cauza scamelor de pe lentile poate unii nu vor s-o vada (de parca daca ar vedea-o ne-ar si spune :-D)
   Si daca tehnologia ne permite sa ne holbam, tu sau eu sau el sau ea de ce nu se holbeaza in spatiu ? Avem noi acces la tehnologia de holbare ? (din punct de vedere financiar, eu pe moment ma holbez in buzunarele mele si identific cu ajutorul tehnologiei oculare o gaura neagra :-D)
   Si de ce altii sa nu detina flote ? noi de ce le detinem ? Crezi ca experienta vietii in felul cum se desfasoara pe Pamant este unica si irepetabila in alt colt de univers ?
   Asa cum tu esti liber sa-ti imaginezi ca alte rase n-ar avea nevoie de tehnologie, tot la fel @Arhanghelul sau eu ne putem imagina ca unele rase au nevoie de tehnologie, sau alti colegi isi pot imagina ca furnicile sau broastele conduc lumea. Fiecare e liber sa-si imagineze ce vrea.
   De aia suntem dotati cu imaginatie ca s-o folosim cum vrem. Daca Jules Verne a putut sa-si imagineze lucruri incredibile pentru vremea lui si le-a impartasim lumii, am si eu dreptul sa impartasesc rodul imaginatie mele cu voi ?

p.s. - Si mai lasati-o vere cu : "nu vad, nu cred !". Aerul il vedeti ? sau sa inteleg ca nu credeti ca exista ? pe Dumnezeu il vedeti ? si daca nu-l vedeti de ce credeti in existenta lui ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Citat din: Nox din  01 Septembrie 2011, 22:58:00
Oameni buni, "comeata" nu scoate nici un sunet pentru că e în spațiu cosmic, unde sunetele nu se propagă pentru că nu există atmosferă (fizică elementară). Materialul este de fapt interpretarea în spectrul audibil (~ 20 Hz - 18 KHz) al "semnalului" radio respectiv.
Creierul uman completează cu informații datele "incomplete" primite de la simțuri (văz, auz, etc). Eu de exemplu am auzit niște mațe ghiorţăind. Cam atât, pe scurt!

Corect - pe voi nu va distreaza SF-urile in care bubuie asurzitor exploziile navelor klingoneze in vid ?!... :wink:

Ontopic acum: se pare ca Elenin :star: n-are vreun gind sa se dezintegreze, variatiile ei de luminozitate fiind provocate doar de "vintul solar" prin care trece.
Iar cit de "inteligent controlata" o fi (sau nu) traiectoria ei, ramine sa vedem in curind.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Daca a mai fost postat vreun link catre acest interviu rog moderatorii sa stearga postarea aceasta.

\\\Hoagland a concluzionat ca Elenin are o traiectorie stabilita specific. E un obiect artificial trimis aici de catre o inteligentza, un obiect ce poate fi o posibila capsula atimpului ce apartine ancestorilor nostri.\\\\

PS - Personal sunt de parere ca se discuta de prea mult timp prin culisele puterilor despre un asemenea obiect cosmic, ghidat se pare de o inteligentza straina. Imi amintesc ca prin anii 90 intr-o sedinta ONU un reprezentant al unei tzari din africa a clacat si a inceput sa strige ca trebuie anuntati oamenii cu privire la acest subiect. Ramane de vazut daca e adevarat, daca toate shmenurile astea cu incalzirea globala,  efect de sera, crize financiare si altele nu sunt cumva o perdea menita a camufla efectele acestui eveniment cosmic.

Coast to Coast AM 8/29/11 - Richard C. Hoagland on Comet Elenin Part 1 of 6

Coast to Coast AM 8/29/11 - Richard C. Hoagland on Comet Elenin Part 2 of 6

Coast to Coast AM 8/29/11 - Richard C. Hoagland on Comet Elenin Part 3 of 6

Coast to Coast AM 8/29/11 - Richard C. Hoagland on Comet Elenin Part 4 of 6

Coast to Coast AM 8/29/11 - Richard C. Hoagland on Comet Elenin Part 4 of 6

Coast to Coast AM 8/29/11 - Richard C. Hoagland on Comet Elenin Part 6 of 6

Siberia

Pentru cei ce cred doar ce vad, un close-up al cometei Elenin:

Comet Elenin - CloseUp - SECCHI-HI STARS B 14th-29th Aug (MIRRORED).avi

Acum, ca sa intru si eu in "trend"... eu nu prea "vad" coada cometei... deci daca n-o vad sa mai cred ca e cometa sau nu ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Citat din: Siberia din  02 Septembrie 2011, 12:33:00
Pentru cei ce cred doar ce vad, un close-up al cometei Elenin:

Comet Elenin - CloseUp - SECCHI-HI STARS B 14th-29th Aug (MIRRORED).avi

Acum, ca sa intru si eu in "trend"... eu nu prea "vad" coada cometei... deci daca n-o vad sa mai cred ca e cometa sau nu ?

Iti spun eu ce-am aflat de la un "insider": 8-)

Elenina :star: NU mai are coada fiindca alaltaieri s-a tuns scurt :-D (ii sta mai bine asa, de cind si-a tras palariutza piramidala cu cozorocul de 40 de ori mai mare ca diametrul Terrei).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Citat din: Xanadron din  02 Septembrie 2011, 12:55:39
Iti spun eu ce-am aflat de la un "insider": 8-)

Elenina :star: NU mai are coada fiindca alaltaieri s-a tuns scurt :-D (ii sta mai bine asa, de cind si-a tras palariutza piramidala cu cozorocul de 40 de ori mai mare ca diametrul Terrei).

Ti-a povestit Captain Bill ? :-D

calator astral

Biss> am postat deja opinia lui HoaXland exprimata la Coast to Coast. Propun un clip-analiza in contradictoriu:

elenin disintegrating or breaking ? Is Time To Think Pt 2

altii afirma ca nu trebuie deloc sa ne temem:

Elenin, Yu55, 2012 - Do NOT BE AFRAID!!!

Postez citeva noi informatii/clipuri de azi dimineata,unele contradictorii...
Elenin comet orbit's cycle, match perfectly, the sudden climate disaster of 10,000 BC

Elenin/Jupiter/Explosion Reality Check

Aliosa

Citat din: Siberia din  02 Septembrie 2011, 11:26:56
   E bine ca-ti imaginezi o "Magaoaie" :-D. Poate nu e o magaoaie ci o biluta mica mica si din cauza scamelor de pe lentile poate unii nu vor s-o vada (de parca daca ar vedea-o ne-ar si spune :-D)
   Si daca tehnologia ne permite sa ne holbam, tu sau eu sau el sau ea de ce nu se holbeaza in spatiu ? Avem noi acces la tehnologia de holbare ? (din punct de vedere financiar, eu pe moment ma holbez in buzunarele mele si identific cu ajutorul tehnologiei oculare o gaura neagra :-D)
   Si de ce altii sa nu detina flote ? noi de ce le detinem ? Crezi ca experienta vietii in felul cum se desfasoara pe Pamant este unica si irepetabila in alt colt de univers ?
   Asa cum tu esti liber sa-ti imaginezi ca alte rase n-ar avea nevoie de tehnologie, tot la fel @Arhanghelul sau eu ne putem imagina ca unele rase au nevoie de tehnologie, sau alti colegi isi pot imagina ca furnicile sau broastele conduc lumea. Fiecare e liber sa-si imagineze ce vrea.
   De aia suntem dotati cu imaginatie ca s-o folosim cum vrem. Daca Jules Verne a putut sa-si imagineze lucruri incredibile pentru vremea lui si le-a impartasim lumii, am si eu dreptul sa impartasesc rodul imaginatie mele cu voi ?
p.s. - Si mai lasati-o vere cu : "nu vad, nu cred !". Aerul il vedeti ? sau sa inteleg ca nu credeti ca exista ? pe Dumnezeu il vedeti ? si daca nu-l vedeti de ce credeti in existenta lui ?
Ca idee sa-ti imaginezi ceva asemanator noua, ca ideii, conceptii, mod de viata e un fel de batut pasu pe loc sau lipsa imaginatie.
Jules Verne si-a "imaginat" cu adevarat ceva la care nimeni sau aproape nimeni nici nu a visat vreodata si aia se numeste imaginatie.
Eu unul imi imaginez o specie extraterestra mai degraba cum e exemplificata in filmul "Star Man" .
Legat de "nu vad, nu cred" e foarte simplu: Tu imi spui mie ceva, iar eu tre' sa te cred pe cuvant, daca tu nu vedeai(simteai) acel ceva,nu-mi povesteai mie, deci pana nu-mi arati(dovedesti) intr-o forma sau alta ca acel ceva exista, imi pare rau nu te cred.
Eu unul pana acum nu am vazut nici o dovada ca Elenin a facut ceva iesit din comun, btw filmarile sau frame-urile luate cu un telescop si puse pe Youtube pot fi falsificate la fel ca si cele 99% din cazurile UFO. Deci inca o data unde e dovada ca trebuie
sa te cred :D, daca imi spui ca simti tu ca e ceva legat de Elenin :D:D:D te cred mai degraba decat sa cred toate balivernele din
filmuletele Utube.
Pentru "holbat" :D itzi trebuie ~1700 RON(nasol daca e o gaura neagra in buzunar, vezi ca orice bagi acolo dispare, deci nu mai folosi buzunarul pentru bani :D ) pentru un telescop bunicel. Am un prieten pasionat de astronomie care participa la cursuri de genul , care se holbeaza la cer destul de des, ....cred ca stii ce raspunsuri imi da la intrebarile legate de Elenin (ca fiind o amenintare).

ariel

...tare greu sa distingi adevarul....

http://www.davidicke.com/headlines/52138-project-bluebeam-imminent-michio-kaku-hyping-alien-invasion-as-corporate-media-says-alien-threat-would-help-global-governance

oare exista comeata...sau nava ...sau planeta albastra/maro...sau atata ne-au intoxicat incat suntem pregatiti acum sa vedem orice film ne vor rula on the sky, fie ei... omuleti verzi sau zei/stramosi/personaje biblice....

timpul ne va revela adevarul....stiu sigur doar ca si in septembrie si in noiembrie imi voi lua concediu si voi pleca catre o zona mai linistita...nu ptr ca as fi mai in siguranta ci ptr simplu fapt ca voi fi alaturi de cei dragi
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Siberia

@Aliosa, chill out man !

1. E treaba mea ce "vad" in buzunarul meu sau "ce vreau sa vad" in el.
2. Ce ma intereseaza pentru observatii este un telescop pentru banda de unde in InfraRosu. Asa ca, tu observa ce vrei tu, eu o sa observ ce vreau eu.
3. Incearca si fa diferenta intre pareri, ipoteze, vise si informatii concrete si corecte. Ceea ce povesteam si eu si @Arhanghelul erau pareri, ipoteze, la fel ca si cele ale lui Hoagland sau Hoaxland cum ii mai spun unii. Asa ca nu este nevoie sa ma crezi pe cuvant din moment ce nu ti-am prezentat o informatie pe care am cum s-o demonstrez ci doar o ipoteza izvorata din imaginatia mea (poti sa-i spui "bolnava" daca te face sa te simti mai bine).
4. Daca toti si-ar fi imaginat ceea ce-ti imaginezi tu, lumea noastra ar fi fost cu totul alta. Dar se pare ca nu este asa, si pe moment folosim INCA tehnologie, nu dam din aripile gandului prin astral si porti interdimensionale ca sa mergem la serviciu.
5. Perceptia fiecaruia este diferita. Ceea ce vad eu nu trebuie "musai" sa fie exact ceea ce vezi si tu. La fel, poate eu am capacitati sa vad lucruri pe care tu nu le vezi, sau invers. Asa ca nu te obosi sa crezi ce debitez eu, cerceteaza ceea ce vezi tu si formeaza-ti propriile pareri si convingeri.

Astea fiind zise, sa ne distram putin fiindca e un inceput de weekend.

Putem respira usurati acum ca stim ca nava spatiala Krulian i-a facut o tunsoare moderna cometei Elenin si pe moment am scapat si de mirosul de migdala si de pietricelele adunate de pe drum de imensa pleata defuncta :-D
   Nu vreau sa ma credeti pe mine sau pe @Xanadron care a adus pe tapet aceasta informatie, dar va rog, credeti ceea ce spun Andromedanii :-D

http://www.youtube.com/user/atlanticobr#p/u/0/hW-mZKvXxuE

fiulploii

Citat din: Siberia din  02 Septembrie 2011, 14:41:55
   Nu vreau sa ma credeti pe mine sau pe @Xanadron care a adus pe tapet aceasta informatie, dar va rog, credeti ceea ce spun Andromedanii :-D

@Siberia , sunt furios pe tine , ti-as da 11 unlike    :martiansad:
Sa nu spui tu aci pa forumache ca ne trEBE certificatul galactic de decontaminare? Meriti sa ramai pe planeta asta ! Fug repede la medicul de familie sa ii cer un astfel de certificat  :wink:  si sigur o sa ajung in loc linistit  , coleg cu tipul ala obsedat de tot repeta ,, scump, doamna, scump . La Aldebaran  :wink:  era mai ieftin   ! '' 
Sa nu se mai repete , da?  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Siberia

Citat din: fiulploii din  02 Septembrie 2011, 15:07:54
@Siberia , sunt furios pe tine , ti-as da 11 unlike    :martiansad:
Sa nu spui tu aci pa forumache ca ne trEBE certificatul galactic de decontaminare? Meriti sa ramai pe planeta asta ! Fug repede la medicul de familie sa ii cer un astfel de certificat  :wink:  si sigur o sa ajung in loc linistit  , coleg cu tipul ala obsedat de tot repeta ,, scump, doamna, scump . La Aldebaran  :wink:  era mai ieftin   ! '' 
Sa nu se mai repete , da?  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ah, scuze, vai mie...pisca-m-ar purecii intergalactici pentru ce  greseala am facut :-D
   Si uite, ca sa nu mai repet aceeasi greseala, iti spun si ce povestea Captain S. de data asta despre comeata :D Cica-cica la ... cum era cantecul ala din copilarie :D... cineva s-a dus si i-a implantat cometei un macrochip in cap :D ceva de genul unei antene uriase si capitanul a amestecat apoi niste cuvinte gen hidrogen plasma si puls... acum nu stiu daca era vorba despre pulsul lui sau al cometei :D
   Dar ca sa vezi ca nu-ti ascund nimic-nimic, tot nea' Captain S a zis ca ai lui colegi sunt suparati rau... fiindca au pierdut alti doi mateloti din Marina Spatiala in misiunea de pe Jupiter... cica Comandamentul i-a mintit grav si i-a suit in niste nave care n-aveau RCA-ul facut...(sau n-or fi avut nici ei "certificatul" la bord si echipajul Krulian le-a pulsat senilele ?) :-D

Cu informatiile astea de Vikend, imi mai spal din pacat ? sau ma duc sa fac 3 siruri de flip-flap in diagonala Soarelui Negru si trag si doua rugaciuni cvadridimensionale ca sa ma ierti ? :-D

Aliosa

Citat din: Siberia din  02 Septembrie 2011, 14:41:55
@Aliosa, chill out man !
Je suis CHILL :P:D

Topicul e intitulat E.L.E.N.I.N. - un mare semnal de alarmă! desi nu sunt alarmat :) da poate se alarmeaza altzii moca :D.

Tu potzi crede si imagina cetzi doreste inima(colegul Arhanghelu la fel), nu am incercat eu satzi impun alta parere so U chill
out putin mai mult decat sunt io acum (GLUMA).:P
Io doar itzi explicam ca io imi imaginez altfel, cum spui si tu, suntem liberi sa ne imaginam ce vrem,
so chill out again (Totu'i o GLUMA):D.

Nu ma intereseaza buzunarul tau (mai ales ca e gaura neagra):D , dar ca idee nutzi tre infrared(altzi se descurcau cu ochiu liber) sa observi daca e ceva pe cer sau nu (material nu imaginar evident).
Si randul de mai susu era tot in spirit de GLUMA.

Pup U. :D:P