Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

E.L.E.N.I.N. - un mare semnal de alarmă!

Creat de melanogaster36, 16 Martie 2011, 13:36:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: Siberia din  02 Septembrie 2011, 15:19:13
     .... sau ma duc sa fac 3 siruri de flip-flap in diagonala Soarelui Negru si trag si doua rugaciuni cvadridimensionale ca sa ma ierti ? :-D

:roll: interesant exercitiul liber ales ... in special daca s-ar incheia in ,,sss-shpagat''  :lol:
No, am fost la medic si m-a programat pentru luna decembrie ceea ce ma duce cu gandul la o idee on-topic :

,,Persoana de incredere , ma ofer sa va pastrez banii si bijuteriile la loc sigur pana dupa apocalipsa contra unui comision
rezonabil. Ofer si cer seriozitate. Dupa ora  22.00 .''

8-)                                                                                             8-)                                                                                      8-)

panta_rh_ei

Postarea  este, doar aparent offtopic-dupa parerea mea, evident-pe fond.. cred ca este compatibila perfect; cu alte cuvinte.... putem lasa imaginatia sa zburde dar sa ne pastram picioarele bine 'infipte' pe pamant.

DESPRE  NIMIC
                                                                        I.Asimov
     Intreg Pamantul astepta cu sufletul la gura ca mica gaura neagra sa ii aduca sfarsitul. Aceasta fusese descoperita de profesorul Jerome Hieronymus cu ajutorul telescopului de pe Luna, in anul 2125 si, in mod clar, avea sa se apropie indeajuns de mult pentru a provoca distrugerea totala prin intermediul mareelor.
    Locuitorii intregului Pamant si-au facut testamentul si au plans unii pe umerii celorlalti, spunandu-si «  Ramas bun, ramas bun,ramas bun » . Sotii si-au luat ramas bun de la neveste, fratii si-au luat ramas bun de la surori, parintii-de la copii,stapanii- de la animalele lor preferate, iar indragostitii si-au murmurat unii altora soapte dulci de despartire.
   Dar, pe masura ce gaura neagra  se apropia, Hieronymus a observat ca nu se producea nici un fel de efect gravitational. Profesorul a studiat fenomenul cu mai multa atentie si, in cele din urma , a anuntat, razand pe infundate, ca, de fapt, nu era vorba despre nici un fel de gaura neagra.
  -Nu e nimic,a spus el. E doar un asteroid obisnuit pe care cineva l-a vopsit in negru.
  Profesorul a fost ucis de multimea furioasa, dar nu din cauza greselii pe care o facuse.  A fost ucis doar dupa ce a anuntat in mod public ca va scrie o mare, o emotionanta piesa de teatru despre intreaga patanie.
-O voi intitula Mult Adio Pentru Nimic, subliniase el.
  Intreaga omenire a aplaudat moartea sa.
        (scrisa in 1975, publicata in 1977)

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

calator astral

Citat din: panta_rh_ei din  04 Septembrie 2011, 09:09:34
Postarea  este, doar aparent offtopic-dupa parerea mea, evident-pe fond.. cred ca este compatibila perfect; cu alte cuvinte.... putem lasa imaginatia sa zburde dar sa ne pastram picioarele bine 'infipte' pe pamant.

DESPRE  NIMIC
                                                                        I.Asimov
     Intreg Pamantul astepta cu sufletul la gura ca mica gaura neagra sa ii aduca sfarsitul. Aceasta fusese descoperita de profesorul Jerome Hieronymus cu ajutorul telescopului de pe Luna, in anul 2125 si, in mod clar, avea sa se apropie indeajuns de mult pentru a provoca distrugerea totala prin intermediul mareelor.
    Locuitorii intregului Pamant si-au facut testamentul si au plans unii pe umerii celorlalti, spunandu-si «  Ramas bun, ramas bun,ramas bun » . Sotii si-au luat ramas bun de la neveste, fratii si-au luat ramas bun de la surori, parintii-de la copii,stapanii- de la animalele lor preferate, iar indragostitii si-au murmurat unii altora soapte dulci de despartire.
   Dar, pe masura ce gaura neagra  se apropia, Hieronymus a observat ca nu se producea nici un fel de efect gravitational. Profesorul a studiat fenomenul cu mai multa atentie si, in cele din urma , a anuntat, razand pe infundate, ca, de fapt, nu era vorba despre nici un fel de gaura neagra.
  -Nu e nimic,a spus el. E doar un asteroid obisnuit pe care cineva l-a vopsit in negru.
  Profesorul a fost ucis de multimea furioasa, dar nu din cauza greselii pe care o facuse.  A fost ucis doar dupa ce a anuntat in mod public ca va scrie o mare, o emotionanta piesa de teatru despre intreaga patanie.
-O voi intitula Mult Adio Pentru Nimic, subliniase el.
  Intreaga omenire a aplaudat moartea sa.
        (scrisa in 1975, publicata in 1977)

foarte frumoasa si extrem de interesanta povestioara ta...am si eu una superfaina,
adaptare dupa Gyuri Pascu - Tara arde & Babele se piaptana:
Atinge-ma, touch me, mai Vasile,
Asa ca-n marile idile.
Mangaie-mi parul ca la Hoollywood
Saruta-mi pistruii de pe chip
Ca lu' Meryl Streep.

Dar mai termina, mai muiere
Cu chestii de-astea efemere
Tu nu vezi ca Elenin vine-n tromba,
Ca Omenirea sucomba?

Tara arde Babele se piaptana!
Tara arde Babele se piaptana...

Hai mai Vasile, vino
Fii un fel de Al Pacino.
Politist si mafiot
Da' misto de tot.
Fii mai natural,
Ca Robert de Niro
Cum te porti.

Dar mai lasa-ma Rafiro
Cu Pacino si de Niro
Tu nu vezi ca Elenin vine-n tromba
Ca Omenirea sucomba?

Tara ar Babele se piaptana!

Da! Tara arde Babele se piaptana!

Hai, Vasile nu fi bou!
You know that i want you so,
Vasile faci atata animatie dar nu e nici o comparatie, zau
Cu Isaac Asimov ala al tau.
Hai iarta-ma si da pe sony, ca e Pavarotti,
mama Taci mai Rafiro, din gura!
Ce-i tot dai despre cultura

Tu nu vezi ca Elenin vine-n tromba,
Ca Omenirea sucomba?
Tara arde Babele se piaptana!
Mai tata, mai.

pacate amarite...

fratelelup

ariel

o declaratie f interesanta a lui Berlusconi...

"Sunt transparent, atât de curat în afacerile mele, încât nu mă poate deranja nimic. Nu fac nimic din ceea ce poate fi considerat o infracţiune. Se poate spune despre mine că fac amor. Este singurul lucru care se poate spune. În câteva luni mă duc să-mi văd de treabă, altundeva. Mă duc din această ţară de rahat, care mă face să vomez", a declarat Berlusconi într-o conversaţie la 13 iulie cu Valter Lavitola.

http://www.gandul.info/international/silvio-berlusconi-afirma-conform-unor-interceptari-telefonice-ca-italia-este-o-tara-de-rahat-8684378

de ce ar declara un prim ministru aflat in functie pana in 2013 asa ceva ?...
singura cale de a intelege ceva din noianul de minciuni cu care suntem asaltati este sa urmarim cu atentie "miscarile" si declaratiile celor ce conduc aceasta lume...macar vom putea intui cand ...daca nu si ce ne pregatesc
refuz sa cred ca o armata de alieni vine spre noi numai ptr a ne distruge....n-are logica
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

StarDust

Citat din: calator astral din  04 Septembrie 2011, 10:00:43
foarte frumoasa si extrem de interesanta povestioara ta...am si eu una superfaina,
...

Si eu zic ca e superpenibila... Ce-ar fi sa revi la subiect cu chestii serioase?
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

fratelelup

trecand peste isteria 2012...repet "isteria",ceva se intampla,un conglomerat de evenimente, ca sunt sau nu manipulari si mistificari'
declaratia lui berlusconi ma duce la gandul filmului 2012 dar si la "portile stelare" si al NAZA  si ale ei secrete, si cum zice romanul, nu trebuie decat sa asteptam sa se sparga "buboiul"
dar...este un dar,nu cred ca trebuie sa fim ignoranti
fiecare cu "dracii"lui,aviz amatorilor

dida

Citat din: fratelelup din  04 Septembrie 2011, 11:38:22
trecand peste isteria 2012...repet "isteria",ceva se intampla,un conglomerat de evenimente, ca sunt sau nu manipulari si mistificari'
declaratia lui berlusconi ma duce la gandul filmului 2012 dar si la "portile stelare" si al NAZA  si ale ei secrete, si cum zice romanul, nu trebuie decat sa asteptam sa se sparga "buboiul"
dar...este un dar,nu cred ca trebuie sa fim ignoranti
fiecare cu "dracii"lui,aviz amatorilor

- eu atit presimt, ca se va intimpla Ceva....pur si simplu dintr-o cauza necesara (naturala) , ...

s-a acumulat prea mult 'artificial'....iar oamenii nu mai rezista,...mult...

Siberia

Update de la Captain S aka bluecoat2

CitatThe majority of the "Alliance" members, that govern our Solar System, have voted to annul Earth's membership. The current representative body of Earth will  be dissolved on the 7th of September. All the leading members of Earth's representative body are under arrest and will be charged. I Hope to get a copy of the complete list of charges. There was a Motion to only suspend Earth's membership until a new body with new members could be appointed, but that motion was denied. It's a full annulment. (This is why I was late)

The most immediate implications, as I see them, are as follow:
The non-interference clause is now null and void. Any Race can now openly enter and influence the planet with whatever technology. They don't need to cloak, hide or act covertly. They can now openly announce their presence and intentions. There is now no limit on the abduction quota for each race.
The non-nuclear security measures are now null and void. Earth will no longer have the right to protection from nuclear devices and missiles being detonated anywhere on Earth. The friendly races that were helping Earth to stay safe from nuclear threats, no longer have to comply or monitor their "covertly" installed safety measures.
Earth is now an open target or sitting duck.
Our travel and transit thru our solar system is indefinitely and immediately halted.

There are more. This is all I have time to update you with for now
.

Deci fiecare cu imaginatia lui :-D

p.s. - grija mare la reptilieni :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

Musai sa punem d-un gratar la disc sa cujetam o tzira la situatie si eventual sa fumam pipa pacii .
:-)   8-)  :martiansmile:  :fullmoon:  :ufo: 

fiulploii

angellla29

'Povestea începe în anul 1984, atunci când Oliver North, un ofiţer din armata americană, membru al Consiliului de Securitate Naţională al SUA, implicat mai târziu în scandalul Iran-Contra (vânzarea clandestină de arme Iranului, deşi era supus embargoului), este audiat în cadrul Congresului SUA. Jack Brooks, parlamentar democrat de Texas, îl întreabă pe ofiţerul North o întrebare care n-ar fi trebuit s-o pună: "Dle North, în munca dvs. de la NSC, nu vi s-a cerut niciodată să lucraţi asupra planurilor privind continuitatea guvernului în eventualitatea unui risc major?"

http://www.costel.ro/programul-secret-american-rex-84-dovada-ca-ne-asteapta-un-dezastru-natural-masiv

Aliosa

Citat din: angellla29 din  05 Septembrie 2011, 10:49:39
http://www.costel.ro/programul-secret-american-rex-84-dovada-ca-ne-asteapta-un-dezastru-natural-masiv
In articolul de mai sus "Corpul misterios a fost observat de două ori. Prima observaţie a fost făcută atunci când satelitul a putut să observe cele mai reci corpuri din cer. Cea de a doua observaţie a fost realizată la 6 luni după prima, şi s-a observat că acest corp ceresc misterios nu s-a mutat din locul său din constelaţia Orion."
Cea mai apropiata stea din constelatia Orion e la peste 500 ani lumina, chiar tre sa ne facem probleme legate de un corp aflat la dintanta asta ???
Elenin se afla in momentul de fata foarte aproape(dam o tura in jurul soarelui impreuna :D) si culmea nu se vede nimic MARE pe cer.