Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

E.L.E.N.I.N. - un mare semnal de alarmă!

Creat de melanogaster36, 16 Martie 2011, 13:36:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Stirea asta foarte recenta despre coana Elenin cred ca merita totusi riscul unei duble postari. :roll:

Fiindca - daca imaginea livrata de Richard Hoagland e reala - ar trebui pina si eu :-D sa-mi schimb opinia sceptica vizavi de implicatiile mai adinci si mai ocultate ale trecerii cometei asteia pe linga noi.

http://www.coasttocoastam.com/article/enterprise-images-of-elenin

"Scutul geometric" de protectie al Eleninei si al eventualelor nave annunakiene sau nu :martiansmile: ce-o urmeaza (un tetraedru enorm, presupus de origine artificiala si cu latura de circa 500.000 km = 300.000 miles) :-o ar fi deci factorul care da de gindit... desi, repet, doar in conditiile confirmarii ferme din mai multe surse a existentzei lui.

P.S. Vezi deci, moncher calator astral, ca va tin la curent :mrgreen: (380 volti de asta data :-D) ?!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Citat din: Xanadron din  31 August 2011, 13:30:12
Stirea asta foarte recenta despre coana Elenin cred ca merita totusi riscul unei duble postari. :roll:

Fiindca - daca imaginea livrata de Richard Hoagland e reala - ar trebui pina si eu :-D sa-mi schimb opinia sceptica vizavi de implicatiile mai adinci si mai ocultate ale trecerii cometei asteia pe linga noi.

http://www.coasttocoastam.com/article/enterprise-images-of-elenin

"Scutul geometric" de protectie al Eleninei si al eventualelor nave annunakiene sau nu ce-o urmeaza (un tetraedru enorm, presupus de origine artificiala si cu latura de circa 500.000 km = 300.000 miles) :-o ar fi deci factorul care da de gindit... desi, repet, doar in conditiile confirmarii existentzei lui.

P.S. Vezi deci, moncher calator astral, ca va tin la curent :mrgreen: (380 volti de asta data :-D) ?!

Se pare ca piramida "originala" vine spre "casa" :D
Si se mai pare ca emite si semnale radio :D
Si iarasi se mai pare ca dupa ce s-a jucat cineva cu inregistrarea, a descopeirt un mesaj care ar suna cam asa :  "Terra may (might) say no, ha, ha, ha, ha" ... cat de ironic poate fi asta ?  :-D  :evil:

Nu postez deocamdata nici un link catre semnalele radio pana nu ma conving cat de cat ca nu e un fals.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

Pana cand vom asculta mesajul radio, va propun un videoclip in care vedem cum Jupiter "trage rafale" catre Elenin si Elenin schimba directia  :?  :?  :?

(sincer, daca totul este adevarat, nu ma mai mir daca cineva face ha! ha! ha! pe seama noastra !)

http://video.godlikeproductions.com/video/Elenin_Explosion_ALERT_08302011?id=0287f0dbdd25d817f6f

p.s. - si partea cea mai ciudata a lucrurilor este ca ieri, cel care pretindea ca este in flota spatiala a SUA, spunea ca a pierdut doi colegi ofiteri - prieteni apropiati - intr-o... :rocket:... misiune pe Jupiter... :-o
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Hmmm... jupiterienii or avea vreo ruda nedorita (un ET alcoolic poate :lol:) la bordul mothership-ului din spatele scutului Eleninei. :roll:

Serios acum, in clipul asta:

Comet Elenin - Possible Decoding - Earth May Say No

...zgomotele analizate (receptionate dinspre Elenin se zice) mi se par c-ar suna cam ca... limba germana. :-D

ariel

Citat din: calator astral din  31 August 2011, 09:30:46
Ieri seara NASA a facut un nou anunt destinat angajatilor Agentiei : "Pregatiti-va pentru orice tip de urgenta!".

("ALL NASA EMPLOYEES PREPARE FOR AN EMERGENCY OF ANY KIND!").
Straniu...acum citeva zile NASA a dat un comunicat destinat "muritorilor de rind" cu un mesaj exact contrariu,simplu si clar : "Stay calm!".
Pare cusuta cu ata alba...> :wink:

GOV'T EMPLOYEES TOLD TO STAY ALERT, WE GET TOLD TO STAY CALM.

aici interventia televizata de ieri,ascultati cuvintele,parca ar fi un COD de alerta destinat angajatilor >

ALL NASA EMPLOYEES PREPARE FOR AN EMERGENCY OF ANY KIND!

Am tot incercat sa verific (am  incercat sa intru pe site-ul lor si mi se blocheaza calculatorul)...acest anunt al NASA nu este cel din iunie ??....oricum ff interesante ultimele cuvinte ale d-lui Bolden...ptr cei ce stiu ce va urma seamana intr-adevar a... "s-a dat startul...fugiti".
   Oare de ce incearca sa ne sperie ??....vad ca tot mai mult se acrediteaza ideea ca ...."comeata" e de fapt altceva decat o simpla cometa...vin extraterestrii....si care-i problema ???...daca stau si ma gandesc la toate filmele cu extraterestrii pe care le-am vazut, in afara de E.T, nu-mi aduc aminte de nici un alt alien prezentat in fime care sa ne viziteze cu ganduri pasnice....poate gresesc dar cred ca in ultimii 20-25 de ani au incercat sa ne obisnuiasca (sa ne inoculeze mintile) ca "alienii" vor sa ne distruga....
     Poate ca "piramida " care inconjoara "comeata" = nava ??...e un scut de protectie....a cui ? a lor sau a noastra ?
    Eeeee....se pare ca oricum vom afla pe propriile piei multe  adevaruri......pacat ca nu vom mai avea ocazia sa le si discutam intre noi.
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Xanadron

Ba, eu cred c-o sa mai avem ocazia discutiilor, ariel - chiar daca moderati poate de "Skinny Bob". :-) :-D

Strict ontopic acum: stirea cu presupusul scut de protectie tetraedral al cometei Elenin (evident ca artificial.... daca-i real) m-a tulburat un pic mai mult decit credeam c-ar fi posibil, din simplul motiv ca mi-a readus in memorie observarea din august 1968 (nu mai tin minte ziua, dar era imediat dupa invadarea Cehoslovaciei de URSS) a unui "scut" cu structura absolut similara, pe cerul Bucurestiului.

De fapt "stationat" intre Bucuresti si Ploiesti se pare, la mare inaltime - un fenomen similar s-a raportat in luna si anul ala si-n Cluj daca tin bine minte, desi informatiile sint sarace sau inexistente acum pe net.
n.b. - daca mai gasiti voi vreuna, va rog s-o comunicati. 8-)

In orice caz, desi aveam doar 12 ani neimpliniti p-atunci, prima observatie OZN "pe bune" :ufo: din viatza clar ca m-a marcat cumva. Detalii: "obiectul" (piramida triunghiulara translucida ce-si schimba culoarea aprox. din 20 in 20 de minute si prin care se intrevedeau doua OZN-uri aparent discoidale) a stat pe cer citeva ore bune ziua in amiaza mare si-a fost vazuta de f. multi vecini de pilda, inclusiv cu ajutorul unui binoclu.

Mai nimeni n-a fost insa interesat/impresionat de fenomen (de unde si lipsa pozelor) - poate si fiindca dimensiunea aparenta a ansamblului de obiecte era destul de mica (circa 1/3 din diametrul unei Luni pline) :moon: si luminozitatea de contrast cu cerul senin nu chiar grozava.
La modul real, cred ca avea insa latura de 1,5-2 km (si-o altitudine de multe jdemii de metri).

tractorbeam

Se pare ca Elenina se dezintegreaza in mai multe fragmente ca urmare a activitatii coronale a soarelui nostru.

http://www.universetoday.com/88494/comet-elenin-could-be-disintigrating/

Odata dezintegrata  parti din ea pot lua alte traiectorii. Cine stie poate de asta NASA a emis avertismentul.  :wink:

Siberia

Da.
Mesajul sefului de la NASA seamana cu precedentul, dar asa cum ne-a "obisnuit" deja NASA, ascunde informatii "in plain sight".
Zona Golfului sa se pregateasca pentru uragane, Coasta de Vest sa se pregateasca pentru cutremure, zona Marilor Lacuri sau Coasta de Est pregatite pentru dezastre naturale sau incidente gen 9-11.

Interesant ca aceste incidente vor avea un  impact major din moment ce trebuie sa fie pregatiti si cu medicamente pentru cei care necesita ingrijiri, si cu tot ceea ce le trebuie pentru animalele de companie, in fine... se pare ca VINE !!!

Stati cu ochii larg deschisi in urmatoarele zile.

ariel

Multam Siberia, ptr confirmare
intr-adevar este ciudat  ca in decurs de doar 2 luni NASA sa dea acelasi tip de comunicat....
este de urmarit ce vor face in urmatoarele saptamani ...ce au pe agenda....mai marii lumii....oare prin ce locuri vor alege toti "sa se plimbe " ?
Intrebarea e...ce vom face noi ?
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Siberia

@ariel, vrei parerea mea sincera despre ce vom face noi ? :-D

Parerea mea este ca mai mult de jumatate din  populatia Romaniei va face precum ciobanasul din Miorita.
Dar-ar Domnu' sa gresesc ! :-D

fiulploii

@Xanadron , ceea ce ai zis a declansat amintirea unei legende conform careia deasupra Romaniei ar stationa un satelit non-terestru  :-D , nu mai stiu cu ce rol presupus .

Apoi, a facut cineva o simulare de traiectorie inversa a eleninului sa vedem cam de unde ar veni ?

Cineva avansat tehnologic de ce ar veni camuflat in spatele unei comete ? Eu zic ca ar avea alte mijloace de camuflare plus durata calatoriei ar fi mai mica . Dar fie cometa sau nava sau ce o fi este o locatie care nu poate fi parasita si asta este casa lor , fie se vine la modul asta daca ai un dusman redutabil pe aici , ceea ce nu cred ca e cazul nostru  :lol:

Parerea mea in cazul unui conflict spatial este ca noi nu suntem dusmanul in conflict , noi suntem miza conflictului iar o parte dintre noi am facut pacte guvernamentalo-particulare cu unii dintre combatantii viitoarei confruntari sau poate ca nu  :-D

fratelelup

depinde si de dimensiunea unei sau unor nave....un tir merge mai incet decat un cabriolet
cert este ca ceva se va intampla

Siberia

Citat din: fiulploii din  31 August 2011, 15:16:12
Cineva avansat tehnologic de ce ar veni camuflat in spatele unei comete ? Eu zic ca ar avea alte mijloace de camuflare plus durata calatoriei ar fi mai mica . Dar fie cometa sau nava sau ce o fi este o locatie care nu poate fi parasita si asta este casa lor , fie se vine la modul asta daca ai un dusman redutabil pe aici , ceea ce nu cred ca e cazul nostru  :lol:

Intrebarea ta, @fiulploii, mi-a amintit de serialul The Ev3nt. Mai tii minte ca in serial cei ce veneau trebuiau sa faca loc pentru 2 miliarde de semeni de-ai lor ?
Hmmm....

calator astral

O posibila explicatie aici,in sfarsit se misca si jurnalistii nostri,cei mai lenti din lume,toti codobelci, se pare ca xanadron stie ceva mai mult despre Elenin si nu ne spune,oricum nu e fair-play sa tina pentru el.

| SENZATIONAL! | COMETA ELENIN VINE IN LUNA SEPTEMBRIE!? | 25.AUG.2011 © OTV | L I V E

o posibila explicatie alternativa :

Cometa ELENIN - Ce va urma in viitorul apropiat (sub RO)

din ultimele observatii se pare ca nu a explodat absolut deloc si ca a incetinit,schimbind directia,de data asta direct spre Pamint:

COMET ELENIN SLOWING DOWN ? Space Ship Noticed Earth ! EARTH CHANGING, Volcano ! !

Carrot

Trecerea destul de apropiata de Tera a lui Elenin nu ar trebui sa puna probleme deosebit de grave DAR... sa speram ca nu o sa-si ia o noua "corectie" la traiectorie lucru care ar fi fatal Terei... "ciocnirea" cu un corp de asemenea dimensiuni se pare ca a dus in trecut la disparitia dinozaurilor si nu numai...