Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ucideti Sistemul

Creat de Urban, 17 Septembrie 2010, 16:21:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: Tayka din  26 Decembrie 2010, 15:54:42
Harshssss...mi se zburleste parul pe shira spinarii(adica pãrul) :-D Daca e asa cum spui e ca si cum am vorbii dela tribuna..parlamentului cu cele doua microfoane care se ,,topesc'' si se lasa in jos cand mint aleºii,si trebuie mereu sa le reajusteze :-D(cred ca ai observat)Cate unul care minte foarte tare trebuie sa le tzina cu ambele maini ca pe beþele de la schiuri :-D :-D

:D Da-da, am observat figura asta cu agatzatu' de microfoane inclusiv la micutzul Boc...
Care nu doar minte de-ngheatza Dimbovita, da' cred ca se tine de ele si ca sa nu cada de pe postamentul suplimentar, care-i da impresia de maretzie. :-P

Serios acum, caracatitza Big Brother are mai multe tentacule decit putem sa ne imaginam. :|
Prea putin vizibile acum, dar nu si-n viitorul foarte apropiat.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

Citat din: Xanadron din  26 Decembrie 2010, 16:07:55
Serios acum, caracatitza Big Brother are mai multe tentacule decit putem sa ne imaginam. :|
Prea putin vizibile acum, dar nu si-n viitorul foarte apropiat.
Pai atunci daca avem ceva cu sistemul ori sa ne inþelegem cumva,codificat, ori sa ne dam bine cu..p.d.l.-ul ..vedeti alte soluþii? :-o
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Citat din: Tayka din  26 Decembrie 2010, 18:23:17
Pai atunci daca avem ceva cu sistemul ori sa ne inþelegem cumva,codificat, ori sa ne dam bine cu..p.d.l.-ul ..vedeti alte soluþii? :-o
Cum sa nu?
Solutia evolutiei individuale :star: continui sa cred ca-i cea optima.
Din multiple motive. Unul fiind ala ca - repet a mia oara - nu mai e timp de mai nimic. :|
Si cu atit mai putin de complexe (si de durata) operatiuni de organizare/trezire a multimilor.
Restul, se pot citi-n citeva postari anterioare (inclusiv pe "Topicul Maresalului").

Xanadron

Un mesaj primit pe e-mail azi - si care s-ar inscrie in tema topicului "ucideti sistemul":  8-)
Evident ca-i doar un gen de informare contabila clarificatoare cumva, dar fara sa includa propuneri viabile de CUM ANUME ar trebui contracarat numitul Sistem (in care subversiva abstractiune numita Stat e oricum mult mai nociva decit hulitii capitalisti).

Am cautat taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:
- acciza este de 467 EUR / tona
- taxa de drum este de 125 EUR / tona
- taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului din urma falimentului Bancorex) adica 10 EUR / tona
Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona.
Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina:370+467+125+10=972 EUR /Tona (taxe si accize)
Se adauga TVA de 24 % adica 233.28 EUR
Totalul este de 1205.28 EUR/tona
Un litru de benzina este 1,205 EUR (aproximativ 5.15 RON)
Producatorul incaseaza 370 EUR/tona
Statul incaseaza 835.28 EUR/tona
Asa ca oameni buni revolta este un cuvant prea mic,,,,da mai departe daca esti roman !
Merita sa inercam ! Nu e greu ! Dati mai departe !

fiulploii

Sistemul se pregateste sa intre in colaps  :-D , la nivel global .
Solutii de salvare ? niciuna viabila pentru 99% , fiecare e pe cont propriu si poate ca conteaza si dezvoltarea spirituala , cine stie ?
Asta se va intampla daca nu intervin si alte forte obscure pentru cei 99% de mai sus - adica pentru noi, astia care ne cetuim    :lol:
Colapsul inseamna dupa mine , facerea unei altfel de organizare sociala, economica , etc , organizare care poate fi mai rea ca asta sau mai buna . Oricum , acest lucru cred eu , nu se poate produce pasnic  :-D din multe motive desi ar fi posibil , insa intr-o luma mai ...evoluata????

angellla29

Citat din: fiulploii din  27 Decembrie 2011, 02:31:30
Solutii de salvare ? niciuna viabila pentru 99% , fiecare e pe cont propriu si poate ca conteaza si dezvoltarea spirituala , cine stie ?
Asta se va intampla daca nu intervin si alte forte obscure pentru cei 99% de mai sus - adica pentru noi, astia care ne cetuim    :lol:
Colapsul inseamna dupa mine , facerea unei altfel de organizare sociala, economica , etc , organizare care poate fi mai rea ca asta sau mai buna . Oricum , acest lucru cred eu , nu se poate produce pasnic  :-D din multe motive desi ar fi posibil , insa intr-o luma mai ...evoluata????

NWO; Guvern Mondial;Religie UNICA....probabil o singura limba oficiala (engleza, desigur), SCLAVIE MODERNA....indobitocire maxima a populatiei, moarte(nu uita ca 90% din populatie trebuie sa "crape") Securitate mondiala cum era aia pe care am avut-o noi.....dar mult mai a  :evil:( a nu se uita legea americana care da mana libera soldatilor sa ne inhate fara sa ne opunem intr-un fel) lagarele de concentrare construite de FEMA....acum parca intelegem de ce au fost construite :evil: :evil: :evil: :evil: si multe alte nenorociri pe care ni le pregatesc "baietii jmecheri" :mrgreen:
Mai vrei exemple , colega? Ca mie deja imi e sila....

Solutii de salvare viabile....din "partile japoneze"!!!! Nu se vrea asa ceva....trebuie sa intelegi!!!! Nu avem decat sa ne asteptam sfarsitul lumesc linistiti ca niste oi tampite....sa ne ia astia gatul....sau sa LUPTAM....cu ei!!!! Fie cu arma....cuvantul sau fapta!!!!

L.E. Ca sa intelegem mai multe.....putem urmari acest video postat de colegul nostru Calatorul:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3989.msg68782.html#msg68782

fiulploii

Ca sa intelegem mai multe trebuie sa cautam surse mai credibile decat clipurile iutubiste , indiferent cine le face .
Pentru ca zici sa nu ne lasam manipulati , ori daca luam ca bune numai sursele iutub ....
Si apropo, asa de amorul discutiei , ce e rau in a avea un guvern mondial ? ce e rau in a avea o singura religie ?
Cat despre asemanarea cu oile tampite sau nu  :lol: este alegerea fiecaruia cum se simte si cum actioneaza pentru ca ..desteptare cu forta nu se poate face .
Poate ca politica asta de unire fortata e o desteptare cu forta , un progres cu forta pentru ca numai asa vom putea supravietui in viitorul apropiat si nu este timp de lamurit oamenii ca sa accepte asa ceva.  :lol:
Think... think ...  8-)

P.S. despre oi si oameni s-a discutat destul pe forum, trebuie numai sa citim si sa nu repetam anumite discutii si subiecte iar...si iar ... si iar ... si iar ....  :evil: cum bine zicea colega @lylyth_ice

Tayka

După părerea mea dacă schimbarea dacă a fost deja..hotărâtă,organizată,pregătită,aprobată,parafată,etc.eu sânt convins că sa lucrat deja de mult şi la ori şi ce reacţie ar venii din partea..turmei,turmă care va avea şi ea un rol principal în ecuaţie,şi anume acela de a se ..încăiera. :evil: încăierare ce va produce...însuşi ,,motivaţia''schimbării,şi care în final va trebuii să producă şi un război mondial pe cinste.. :rocket:Desigur ca şi în ori ce acţiune strategică există şi planul 2.Acesta pentru cazul unei intervenţii extraterestre.Nu ştiu dece dar mie mi se pare că se va repeta într-un fel şmekereala din decembrie-1989 cu poporul Român,doar că va fi la scară mondială,şi binenţeles cu recuzită pe măsură.Să fi fost treaba din '89 o mini repetiţie pentru a se testa reacţia gloatei? :evil:Ori cum eu spre deosebire de îndemnul din titlu aş ucide altfel;şi anume prin neimplicare totală şi refuzarea tacită a supunerii la guvernare.Pentru că ridicarea la luptă armată,tocmai asta se va dorii,exact ca-n '89....părerea mea.. :wink:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

Teama mi-e colega @Tayka, ca oile 'intelepte" care vor prefera sa lupte prin "silenzio stampa" sau cum zici "neimplicare si refuzare tacita a supunerii" vor fi sfasiate chiar de catre restul turmei "agitate". Exemple se gasesc destule in decursul istoriei umane.

P.S.
   Isi mai aduce cineva aminte de Turnul Babel ? Isi mai aduce cineva aminte de cum arata lumea inainte ca "Dumnezeu" sa incurce limbile tuturor si sa-i trimita apoi in lumea larga ? (sau trebuie sa facem o sedinta de spiritism si sa-l intrebam pe Nimrod ???)
"They are one people and have one language, and nothing will be withholden from them which they purpose to do." So God said, "Come, let us go down and confound their speech."
http://en.wikipedia.org/wiki/Tower_of_Babel

Pana la urma dorim o Unitate sau o Diversitate ?  :-D  :evil:  :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Urban

Citat din: fiulploii din  27 Decembrie 2011, 02:31:30

Subscriu, intradevar sunt suficiente "semne" care duc catre o singura concluzie.
Sistemul se remodeleaza singur... cu noi sau fara noi.

angellla29

Citat din: fiulploii din  27 Decembrie 2011, 12:58:06
Ca sa intelegem mai multe trebuie sa cautam surse mai credibile decat clipurile iutubiste , indiferent cine le face .
Pentru ca zici sa nu ne lasam manipulati , ori daca luam ca bune numai sursele iutub ....
Si apropo, asa de amorul discutiei , ce e rau in a avea un guvern mondial ? ce e rau in a avea o singura religie ?
Cat despre asemanarea cu oile tampite sau nu  :lol: este alegerea fiecaruia cum se simte si cum actioneaza pentru ca ..desteptare cu forta nu se poate face .
Poate ca politica asta de unire fortata e o desteptare cu forta , un progres cu forta pentru ca numai asa vom putea supravietui in viitorul apropiat si nu este timp de lamurit oamenii ca sa accepte asa ceva.  :lol:
Think... think ...  8-)

P.S. despre oi si oameni s-a discutat destul pe forum, trebuie numai sa citim si sa nu repetam anumite discutii si subiecte iar...si iar ... si iar ... si iar ....  :evil: cum bine zicea colega @lylyth_ice

POFTIM???? NU ESTE TIMP???? Ba eu cred ca este destul timp....poate EI....nu mai au timp...Te-ai gandit la asta? Noi nu "plecam" nicaieri....EI poate DA :evil:
Ce e rau intr-o adunatura....numita Guvern Mondial...Cam acelasi rau care este si in UE...USA....CAER...etc Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun...ca esti inteligent :wink:

Tayka

Citat din: Siberia din  27 Decembrie 2011, 16:47:33
Teama mi-e colega @Tayka, ca oile 'intelepte" care vor prefera sa lupte prin "silenzio stampa" sau cum zici "neimplicare si refuzare tacita a supunerii" vor fi sfasiate chiar de catre restul turmei "agitate". Exemple se gasesc destule in decursul istoriei umane.
,,Urma scapă turma''- :wink:
Desigur că dacă vom rămâne doar la stadiul de ,,oi înţelepte''nu vom ajunge prea departe,dar dacă vom învăţa să ne ferim din calea turmei dezlănţuite,nu de frică ci doar urmând povaţa cu ,,tăiatul mânecii''..atunci poate că vom rămâne..nesfâşiaţi.
Nu ştiu însă dacă Noul Sistem (NWO) este ideia celor de jos sau a celor de sus,sau al amândorura,.. :lol: ciudat e însă faptul că până şi sfântul Ardealului Arsenie Boca pare a amintii câte ceva despre apropiata Mare Schimbare la faţă a întregului pământ;
Iată doar câteva fragmente(aşa cum cere Alx) din mesajul sfântului ce se închină soarelui:,,... Doresc să folosesc acest moment de întâlnire pentru a transmite câteva învăţăminte românilor mei. Vocea cunoaşterii înalte va fi realizată prin multe spirite sosite acum pe Pământ. Au venit pentru a vă ajuta să ajungeţi la un alt fel de înţelegere, la cunoaştere, la aflarea adevărului despre esenţa voastră Divină, despre ceea ce este necesar pentru a vă ridica sufletul la o altă octavă dimensională. Vă transmit cu toată demnitatea mea de român, de iubitor al naturii, de tot ce include începutul şi sfârşitul ciclului actual şi infinitatea cosmică, că vă aşteaptă mari transformări planetare. ...
A sosit momentul schimbărilor, al transformărilor înalte. Calea deschisă prin mine aţi început să o percepeţi la alte valori spirituale.
,,Cei mulţi vor fi cei puţini, iar cei puţini vor trece şi mai greu prin tot ce vă aşteaptă ca transformări majore".
Acum aveţi nevoie de ancorarea la vibraţiile noi, la informaţiile noi care vin în valuri la voi, pe Pământ. Nu daţi ascultare dezinformărilor, pachetelor-gând formate special în această perioadă pentru a influenţa construcţiile înalte ale trupurilor voastre de lumină. Barierele care se pun în faţa voastră sunt precum nişte ziduri groase, aproape impenetrabile, care vă ţin la distanţă de Ochiul Divin ce există special proiectat în această perioadă peste Pământ.
Să vă explic pe scurt ce reprezintă Ochiul Divin. Folosesc această expresie pentru a înţelege esenţa comunicării. Ochiul Divin reprezintă acea emanaţie divină proiectată prin structurile solare, care a fost direcţionată pentru modificarea elementelor vechilor energii planetare... care nu mai au susţinerea necesară, deoarece pe Pământ au intrat în lucru alte elemente noi, structurate pe alte vibraţii / octave de lucru. Corpurile voastre se vor transforma, în sensul de urcare şi de dilatare spaţială. Fiind în curs de epuizare elementele vechi, se fixează în locul lor altele noi...Acestea sunt structuri noi pe elemente noi. Nu trebuie să vă înspăimânte aceste informaţii...Trupurile vor fi schimbate în interior folosind elemente noi, neciclate pe planetă, care vă vor transforma din oameni primari- elementari în oameni cosmici, care vor fi uşor de accesat şi vor putea pătrunde în alte zone spaţiale. Ochiul Divin va fi impregnat în structura voastră celulară ca elemente esenţiale şi de compunere a ceea ce sunteţi, de fapt, în Ierarhia Divină.
Nu este uşor de explicat, deoarece sunt noţiuni noi pentru voi. Spaţiul planetar va fi transformat total. Elementele-esenţă vechi vor fi înlocuite cu altele noi. Trupurile voastre vor avea o altă construcţie de elemente şi un alt mod de manifestare. Nu toţi veţi trece peste această etapă mare de transformare, deoarece unii înota-ţi încă în materie densă.  Ceea ce voi numiţi Realitatea Divină va fi percepută cu alte noţiuni. Vor apare tehnici noi pe Pământ, ştiinţe noi şi ocupaţii noi. Dar, înainte de toate vă veţi ocupa de modelarea noului spaţiu prin cedarea din elementele vechi în vidul spaţial. Vidul spaţial este ceea ce voi numiţi ,,gaură neagră". Ea va colecta toate rezidurile planetare şi le va deplasa spre alte spaţii planetare similare Pământului actual.
Înfăţişarea voastră va fi mai măiastră, mai clară şi mai uşoară. Pământ nou cu oameni noi. Veţi vedea mai puţin cu ochii fizici şi mai mult cu Ochiul Divin. Noile percepţii se vor manifesta numai după transformări de natură eterică şi cu modificări în planul fizic. Tot ce veţi degaja prin deplasare va fi cumulat în jurul vostru, precum un aparat omniprezent, ce vă va conduce în orice spaţiu. Nu dorinţa vă va deplasa, ci intenţia creatoare de circulare a spaţiului dorit. Vor fi anihilate fără efect ulterior majoritatea noţiunilor ştiinţifice actuale. Gravitaţia Pământului va fi transformată prin antigravitaţia care se va forma pe Pământ.
Natura va fi una cu Omul, iar Omul va respecta în totalitate Natura. Cine nu va respecta noile legi ale Pământului va fi ajutat să părăsească acest spaţiu. Animalele şi plantele vor trece mult mai uşor prin aceste transformări faţă de voi. Ei nu sunt legaţi de materia creată şi au capacităţi de anihilare a vechiului mai mari decât voi.
Toate animalele carnivore vor dispare şi vor fi înlocuite cu altele noi sosite prin proiecţiile altor spaţii planetare...
Luaţi aminte, dragii mei, la acest mesaj.
Eu doresc să vă pregătesc sufletul pentru noua perioadă care vă aşteaptă.
Ascultaţi-vă Sufletul şi Cerul. Sufletul vă dă Lumină, iar Cerul vă dă înţelepciune. Nu ignoraţi informaţiile care apar despre era nouă, despre Pământului Nou. Adevăr Divin vă grăiesc vouă. Luaţi aminte la semnele de pe Cer.
Când Luna se va apropia de Pământ de veţi crede că este aşezată pe Pământ, atunci va fi momentul transformărilor voastre cheie. Totul se va face rapid şi uşor. Fără chinuri şi dureri. Durerile sunt numai în planul fizic, create de Voi.
Fiţi ceea ce sunteţi şi dăruiţi ceea ce nu vă aparţine. Iubirea este cheia care vă duce spre Noua Eră. Iertarea vă iartă pe voi de ceea ce nu conştientizaţi suficient. Învierea sufletului aparţine spaţiului nou si Pământului Nou.
Lucrarea aparţine Cerurilor şi este coborâtă pe Pământul Nou cu mult timp în urmă. Pacea va fi peste voi pană la sfârşitul veacurilor, care va plasa planeta pe alte spaţii vectoriale. Vom intra intr-un nou ciclu planetar şi vom zbura spre ceea ce Noi numim Era noii conştiinţe planetare.
Structuri noi pe elemente vechi şi elemente noi pe structuri vechi se vor interconecta reciproc şi se vor autoelimina până la formarea elementelor noi, definitorii. Este noua floare planetară cu zeci de mii de petale, care-şi va duce parfumul până la cele mai mici existenţe.
Nu este o percepţie falsă faptul că Pământul va găzdui oameni noi şi oaspeţi noi. Este o hotărâre intergalactică de modelare a Pământului nou cu o nouă organizare existenţială. Toate programele vor fi numai la nivel planetar şi vor fi accesate de toţi locuitorii ei...
Timpul transformărilor este scurt şi rapid. Ceea ce vă spun este un adevăr măreţ.
Fiţi liniştiţi şi pace vouă.
lubiţi-vă ca fraţii şi ajutaţi-vă precum animalele în deşert. Priviţi Cerul permanent şi duceţi lumina voastră în toate zonele...''
Sursa:
http://adevarul2012.blogspot.com/2011/03/mesaj-important-pentru-romania-de-la.html
http://www.serafimpantea.ro/2010/07/08/parintele-arsenie-boca-un-mesaj-pentru-romani
No voi dară ce zâceţi? fi-o mâna sfântului sau a vreunui ministru dela..NWO..? :mrgreen: :evil:

Siberia

Frumos le zicea parintele Arsenie Boca... (sper ca macar despre el sa nu se zica ca propovaduia "prostiile" New Age  :-D)
Si mai sper ca schimbarea despre care vorbea dansul sa nu sperie pe nimeni...

Singurul lucru care ma pune pe ganduri este asta:
Citat din: Tayka din  28 Decembrie 2011, 01:48:36
Când Luna se va apropia de Pământ de veţi crede că este aşezată pe Pământ, atunci va fi momentul transformărilor voastre cheie.

andrei

Salut!
  Super postarea ta @biss,cea de la topicul cu ,,Iluminatii".
  Angellla29 te inteleg perfect.Amaraciune si frustrare,cred ca simtim cu totii.Cred ca nici unul dintre noi nu suntem prea incantati de vremurile pe care le traim,dar...din pacate,dupa mine, ne-am desteptat prea tarziu...si prea putini.Si nici macar nu stiu daca ne-am desteptat :? Stim putin si banuim mult din ceea ce ne asteapta cu adevarat.Ceea ce stim ne inspaimanta ...ce banuim ne ingrozeste.Unii, probabil ne intrebam, daca mai exista vre-o sansa, sa rasturnam caruta astora care si-au luat cu de la sine putere, ingaduinta de a devenii stapanii nostrii.Foarte greu, daca nu imposibil.In fine...nu cred ca oamenii de nivelul nostru se pot opune,eficient.Sa strigam,sa azvarlim cu pietre,sa dam jos primarul,prefectul,guvernul,ar fi cam tot ce am putea face.Ei si?! Vin altii la fel si ,,Planul" merge mai departe.Nu putem decat sa speram ca undeva pe lumea asta exista o forta la fel de mare,la fel de bine organizata,la fel de bine finantata,dar care vrea cu adevarat binele omenirii si sa speram intr-un final fericit pentru noi.Putem insa sa deschidem ochii oamenilor,sa fie cat mai multi care vad ce se intampla cu adevarat.Dar sa nu crezi ca e usor.Nivelul de indobitocire este atat de mare incat risti sa fi luat drept nebun ridicol daca spui cuiva ca atunci cand i se reduce pensia sau i se mareste impozitul,decizia vine de undeva din alta parte si nu de la primarul, prefectul sau de la guvernul pe care il vede el la televizor.
     Fiulploii,in principiu nu este nimic rau in a avea un guvern mondial,sau o singura religie.Atat doar ca atunci cand te mana cineva ca pe o vaca(deci nu ca pe o oaie :-D),fara sa iti spuna unde sau de ce ,daca nu esti chiar o vaca, te intrebi de ce face treaba asta fara sa iti ceara parerea  :?
Te intrebi de ce vacaru' papa si tu rabzi,de ce cand se imbolnaveste un vacar se trateaza,pe cand vacile mor fara sa existe tratament pentru aceeasi boala si pentru ele :?.De ce cand pica bomba mor numai vacile si nu mor si vacarii :? Si de ce au hotarat vacarii ca ei sunt mai cu mot si ca trebuie cip-uri pentu vaci... ca poate vacile nu vor cip-uri. :-D
  Si daca te uiti imprejur la generatiile de tineri,nu stiu daca vezi vre-o ,,desteptare cu forta".Cred ca mai repede vezi o ,,prosteala"  fortata. :lol:
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.