Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ucideti Sistemul

Creat de Urban, 17 Septembrie 2010, 16:21:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

Citat din: angellla29 din  27 Decembrie 2011, 10:49:28

Solutii de salvare viabile....Nu se vrea asa ceva....Nu avem decat sa ne asteptam sfarsitul lumesc linistiti ca niste oi tampite....sa ne ia astia gatul....sau sa LUPTAM....cu ei!
Fie cu arma....cuvantul sau fapta!

Citat din: Urban din  11 Noiembrie 2010, 12:33:25
Solutia e un cataclism global, doar aflata in fata unei primejdii planetare omenirea e posibil sa devina unita si sa isi reconsidere valorile.

horia2008

Citat din: Siberia din  28 Decembrie 2011, 02:16:38
Frumos le zicea parintele Arsenie Boca.....

Intradevar, frumos le zicea; doar sa fim atenti la ce zice el si sa discernem, ca avem ochi de vazut si urechi de auzit.....

calator astral

Citat din: horia2008 din  28 Decembrie 2011, 09:50:44
Intradevar, frumos le zicea; doar sa fim atenti la ce zice el si sa discernem, ca avem ochi de vazut si urechi de auzit.....

Bine ai mai spus colega!
Haideti sa nu mai pierdem timpul atit de pretios in polemici sterile, imi doresc atit de mult sa nu ne mai certam inutil si sa dialogam simplu si deschis, intr-un spirit amical, un schimb de idei fara animozitate,fara atacuri personale,cu raspunsuri directe,la obiect.

Pentru cine a avut sansa de a-l asculta pe Sfantul parinte Arsenie Boca totul este extrem de clar, nu poate fi vorba sub nici o forma de un mesaj similar doctrinei sataniste atit de inselator denumita "new age".

Arsenie Boca precizeaza cit se poate de limpede asta, chiar el atrage atentia asupra riscului real de a face confuzie si de a urma o cale gresita, care nu duce nicaieri,decit la Vrajmas,bucuros ca a mai pacalit un om si inrobit un suflet.
Il citez pe Arsenie Boca, sa eliminam riscul unei confuzii:

"Vicleanul bagă de seamă ce face Dumnezeu şi face şi el la fel.
Trimite Dumnezeu slujitori, trimite şi el; trimite Dumnezeu vedenii, se arată şi el.
Propovăduieşte Dumnezeu iubirea de oameni fără deosebiri şi margini, propovăduieşte şi el.

Cu un cuvânt: contraface tot ce face Dumnezeu şi dă de râpă pe oameni cu mulţimea înşelăciunilor sale.

S-a făcut de-o îndrăzneală nemaipomenită încât şi lumina dumnezeiască o contraface, nu în înţelesul că s-ar putea apropia să strâmbe adevărata lumină, căci l-ar face scrum şi nu poate sta într-însa, ci năluceşte şi el o lumină, cu care amăgeşte pe cine poate şi pe cine vede că umblă cu îndrăzneală după daruri dumnezeieşti înainte de dobândirea smereniei statornice!

Aşa se preface în chip mincinos şi în înger al luminii (2 Corinteni 11, 14) şi în hristos mincinos (Matei 24, 24) şi înşeala pe mulţi zicând: ,,Eu sunt Hristos!" (Luca 21, 8). Şi te trimit să propovăduieşti şi să faci cutare şi cutare."

Antihrist – care nu se mulţumeşte numai cu necredinţa sa, ci vrea necredinţa tuturora – nu va avea astâmpăr decât în ziua când ar izbuti să ucidă pe Dumnezeu şi să-L azvârle din inima şi mintea celui din urmă credincios rămas pe pământ; şi nu râvneşte, nebunul la o mândrie mai mare, decât aceea de a termina o dată cu Dumnezeu, iar în locul Lui să-şi împlânte în sufletul omului ca pe o sabie a iadului, chipul său de fiară.

Chinurile cele de pe urmă, cele de la Antihrist, în care va lucra toată puterea Satanei, vor întrece toate prigoanele câte au fost impotriva crestinilor!

Orice ascultare de Stăpânul adevărat al Lumii e o daună în împărăţia ,,stăpânului" nebun şi orice ascultare de stăpânul nebun al Pământului îngrămădeşte pe oameni sub povara unei datorii sau greşeli făcute lui Dumnezeu.

Ştiţi cum sunt nebunii: se dau pe sine de ceva mare şi pretind să li se supună oamenii, se cred pe sine stăpâni şi împăraţi că aşa cere boala lor; cu atât mai vârtos o cere Lucifer, începătorul nebuniei.

Cu trecere de vreme, Satana s-a mai iscusit în rele.
Pe cine poate să-l întoarcă împotriva lui Dumnezeu, o face, rânjind (1 Petru 5, 8)  bucuros; pe cine iubeşte pe Dumnezeu, dar călătoreşte fără sfat şi întrebare, îl învaţă şi el să iubească pe Dumnezeu şi-l laudă, că face bine – fără să priceapă unul ca acesta că a căzut la laudă străină şi că în credinţa lui s-a încâlcit un fir subţire de putere vrăjmaşă!

Atentie, Diavolul ştie şi el Scriptura, însă diavoleşte, deoarece mintea lui fiind nebună, strâmbă înţelesul oricărui cuvânt, de vreme ce el nu stă în adevăr, ci în minciună.

,,Acela" nu se mulţumeşte numai să înşele pe oameni cu amânarea pocăinţei pe mâine, pe poimâine, la bătrâneţe, ci luptă nebun cerând:
1. moarte lui Dumnezeu;
2 moarte învăţăturii Sale;
3. moarte creştinilor, ucenicilor Săi;
4. pustiire Bisericii Sale şi oprirea Sfintei Jertfe cele de-a pururi, care este Sfânta Liturghie!

Asupra diavolului avem aceste trei arme:
- Numele Domnului şi al Maicii Domnului despre care zice Sfântul Ioan Scărarul că:,,Armă mai tare în cer şi pe pământ nu avem, ca numele lui Dumnezeu".

Iar a doua armă pe care o avem împotriva puteri vrăjmaşe este Sfânta Cruce (1 Corinteni 1 18).
Aş întreba pe cei ce nu au cruce: cu ce semn vă apăraţi voi de diavol ?
Ei însă nu au semn, că nu-i lasă (diavolul n.n.) să- facă.

Nu în zadar semnul Crucii îl numeşte Biserica: ,,Armă nebiruită asupra diavolului Crucea Ta ne-ai dat".

Iar a treia armă de apărare este smerenia sufletului!

Sper ca ati inteles cu totii subtilitatea machiavelica care te poate duce pe Drumul Pierzaniei...

Inchei cu atentionarea lui Rafail NOICA :

"Multi oameni sunt atrasi de ,,mutatia" omului catre o spiritualitate la care se ajunge fara eforturi prea mari.

Va vorbeam mai înainte ca am fost atras în Ortodoxie de ideea sfinteniei.
Dar, sfintenia crestina trece prin pocainta si cruce, însa omul, astazi, nu vrea nici sa sufere, nici sa se pocaiasca!

New-Age-ul vine si spune: ,,Iata, va veti dezvolta spiritual fara a fi nevoie sa suferiti sau sa va pocaiti", în putine cuvinte, aceasta este ispita pe care a suferit-o Adam prin sarpe în rai.

Aici avem de-a face cu problema fundamentului naturii umane, fiindca omul a fost creat de Dumnezeu ca sa devina asemenea Lui.

Dar sunt doua cai: aceea pe care Dumnezeu ne-a indicat-o si aratat-o El însusi facându-Se om, El fiind Calea, Adevaru si Viata.

Daca vrem sa dobândim mântuirea si sa devenim asemenea Lui, trebuie sa urmam exemplul si cuvântul lui Hristos.

New-Age indica o alta cale: ,,Iata, veti fi dumnezei fara sa fie nevoie sa treceti prin cruce".
Folosind un astfel de limbaj, acestia gasesc în om un ecou favorabil pentru propovaduirea lor, pentru ca, pe de o parte este adevarat ca noi trebuie sa devenim asemenea lui Dumnezeu, dar omul decazut în pacat nu mai are puterea si nu mai simte nevoia sa accepte suferinta.

În acest sens, cred, fiindca mi-ati cerut parerea despre New Age, ca acest fenomen reprezinta în epoca noastra cel mai mare pericol pentru viata noastra crestina!"

calator
                  :rocket:

Xanadron

Citat din: Siberia din  28 Decembrie 2011, 02:16:38
Frumos le zicea parintele Arsenie Boca... (sper ca macar despre el sa nu se zica ca propovaduia "prostiile" New Age  :-D)
Si mai sper ca schimbarea despre care vorbea dansul sa nu sperie pe nimeni...
Nici vorba de a putea discuta pseudo-predictiile citate, draga Siberia... apropo de care fac un apel amical:

Dragi colegi, iubiti coforumisti, mai nene, :-D
Va rog io sa nu mai puneti retroactiv predictii New Age :evil: in gura raposatului parinte Arsenie Boca :star: - zic asta fiindca citatul lui Tayka de pe pagina precedenta reprezinta de fapt halucinatiile unei tanti "channelizate" cica (sanchi :-P)) pe "lungimea de unda" a spiritului marelui nostru crestin.
N-are ea oricum receptor :-D pentru terrahertzii vibratiei lui A. B. ...

Si videoclipul postat de colegul @biss pe alt topic e de fapt o secventza audio de Teatru Radiofonic - dar macar asta pare sa respecte cit de cit spusele lui Arsenie Boca din timpul vietii.

P.S. strict ontopic: Schimbarea de Sistem Global cu S mare e realmente in curs, dar se produce "peste capul nostru" - ca intotdeauna.
Nici vorba deci de vreo "trezire in grup" (de 7 miliarde ;)), ci doar de un termen cosmic ciclic - si implacabil.
E doar parerea mea, evident.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

De asta pusesem ranjetul acolo langa New Age, @Xanadron  :-D
Citisem despre parintele Arsenie Boca cu ceva timp in urma si n-am gasit acel pasaj citat de @Tayka pana ieri... si parea ciudat ca nu se "pupa" cu felul in care vorbea dansul (sau cum era relatat de catre cei cu care a vorbit de-a lungul vietii).

Citat din: Xanadron din  28 Decembrie 2011, 11:21:21
P.S. strict ontopic: Schimbarea de Sistem Global cu S mare e realmente in curs, dar se produce "peste capul nostru" - ca intotdeauna.
Nici vorba deci de vreo "trezire in grup" (de 7 miliarde ;)), ci doar de un termen cosmic ciclic - si implacabil.
E doar parerea mea, evident.

Cu asta sunt de acord.

p.s. - dar faza cu Luna nu mi-o explica nimeni ? ca am crezut ca asist la un episod din Zona Crepusculara :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

Cit despre Luna :moon: "aproape atingind Pamintul" - e si asta o (pre)viziune nu tocmai noua/originala, greu de apreciat drept veridica sau nu, chiar si-n cazul sfirsitului programului genetic actual si implicit al rolului presupusului releu selenar necesar "traficarii" corpurilor spirituale. 8)

fiulploii

''Invoc punctul 7 din cele 8 legi .... :D '' -minutul 2 si ceva din clipul de mai jos

The Postman (fight scene at the end)

Si sunt perfect on-topic pentru ca aici e vorba despre ucideti sistemul si ....  :)

angellla29

Citat din: Urban din  17 Septembrie 2010, 16:21:47
Cine-i vinovat?
Tu, eu, noi, toti.
Corporatiile prin publicitate isi pregatesc piata de desfacere inca din momentul in care un copil deschide ochii.
Practic asistam la o Indoctrinare, o Conditionare la un mod de Viata predefinit al generatiilor urmatoare, creandu-le dependenta inca din copilarie si reducandu-i la simpli consumatori.
Pentru sistemul media de educatie nu conteaza Cultura ci numai Calitatea de Consumator al produselor "de firma", branduri ale marilor Corporatii, scopul ultim fiind Profitul.
Astfel, la momentul in care comunitatea oamenilor de cultura incep sa intervina in viata copiilor, acestia sunt deja setati pe calitatea de Consumator fara personalitate, gusturile si dorintele lor fiind formate de media prin publicitate si moda zilei, can-can-uri si tabloide. Razboiul intre Cultura si Incultura, intre Personalitate si Consumism, intre Oameni (persoane fizice) si Corporatii (persoane juridice) este pierdut din start. Pentru copii-diva viitorul este Disney, McDonald, Gucci, Nike, BMW, etc.
Ei vor fi cei mai buni si iresponsabili Consumatori.
Corporatiile isi formeaza Piata de Desfacere... Asta-i tot.

Sistemul ne ucide copiii... salvati generatiile urmatoare:
UCIDETI SISTEMUL !!!

Voi cel putin ati inteles ce a zis colegul nostru Urban??? Acum intelegeti? Vedeti....ADEVARUL???? :x :x :x Omul asta... colegul nostru Urban este muuuuult mai intelept decat o mie de preoti, presedinti de stat...parlamentari, Papi, judecatori , militieni etc....ce vreti voi.....Respect colega!!!!

Urban

Sarbatori Fericite si ucideti sistemul!

angellla29

Citat din: Urban din  28 Decembrie 2011, 15:08:34
Sarbatori Fericite si ucideti sistemul!

Cu cine... colega??? Crede-ma sincer....nu ai cu cine...Si asta a fost ultimul meu post aici...Tot respectul dragi colegi!!!!!

Aliosa

Ma uimeste titlul topicului, ce SISTEM sa ucidem ?, pai sistemul e format de noi, adica 7 miliarde de minti indreptate in 7 miliarde de directii, mereu o sa fie deficitar, pentru ca suntem independenti si interdependenti in acelashi timp . Tre' schimbata natura umana mai intai, dupa care merita ucis sitemul care deja nu ar mai fi prezent.
Cand o sa realizam, noi oamenii, ca ne place si face parte din felul nostru de a fi, partea cu sa ne creem probleme
sa avem ce rezolva, ca tare ne plictisim
?.

kefren

Citat din: Aliosa din  28 Decembrie 2011, 19:28:51
Ma uimeste titlul topicului, ce SISTEM sa ucidem ?, pai sistemul e format de noi, adica 7 miliarde de minti indreptate in 7 miliarde de directii, mereu o sa fie deficitar, pentru ca suntem independenti si interdependenti in acelashi timp . Tre' schimbata natura umana mai intai, dupa care merita ucis sitemul care deja nu ar mai fi prezent.
Cand o sa realizam, noi oamenii, ca ne place si face parte din felul nostru de a fi, partea cu sa ne creem probleme
?.

Corect colega Aliosa,mai greu cu schimbarea naturii umane.Si inca ceva,ca sa ucizi-sistemul in cazul de fata-trebuie sa iti cunosti adversarul,ceea ce in cazul nostru nu cred ca e posibil,il banuim doar, fara a fi siguri de asta.

abyss

Topic deblocat.

Xanadron

Citat din: Aliosa din  28 Decembrie 2011, 19:28:51
?.

Aparent adevarat graiesti, colega Aliosa - dar nu trebuie uitat ca "natura umana" e o notiune extrem de "plastica", in sensul de "supusa modelarii Operatorilor Sistemului" :evil: incepind cu virsta gradinitei sau chiar mai devreme.

O definire exacta a structurii "stratigrafice" a Sistemului (Establishmentul Babilonian al Omenirii versiunea 4.0 - in umila mea parere) si-n care de fapt doar cca. 0,01% din cele 7 miliarde au rol decident, n-ar strica insa nici ea - printre multe altele...

Asa ca decizia deblocarii topicului astuia cu potential detonant 8-) mi se pare salutara.

P.S. (later edit) - Am mai bagat un zero dupa virgula - si poate-i nevoie de inca unul. :-D

fiulploii

Exercitiu mental :
  - presupunem ca Sistemul a fost ucis .  .
Ce punem in loc ?
  a. nimic ; rezulta anarhie  , distrugere , neant
  b. un alt Sistem : - mai rau ca cel precedent
                            - mai bun ca cel precedent
Daca Sistemul a fost distrus pe baza actualelor mentalitati , rezultatul e in oricare din variante acelasi Sistem ca cel distrus  :lol:
Daca Sistemul a fost distrus avand la origini o mentalitate diferita de cea actuala atunci rezultatul este O Noua Ordine Mondiala , inevitabil .
Un Sistem social nu poate fi distrus decat la atingerea unei mase critice - un nr. minim de indivizi fara putere de decizie sau un numar si mai mic de indivizi cu putere de decizie doritori de schimbare. De obicei, dorinta de schimbare se naste din acumularea de nemultumiri sau frustari de natura economica, sociala, intelectuala, sentimentala, sexuala care toate se rezuma - dupa mine , la sentimentul de bine, de placere sau de implinire , cu alte cuvinte, de multumire . daca acest sentiment se realizeaza si spiritual, si mental, si economic , atunci Sistemul e considerat bun , nimeni sau f putini doresc schimbarea doar de dragul schimbarii .
De obicei, schimbarea unui Sistem se produce brusc , cu victime colaterale si implica doar schimbarea stapanilor sau a centrilor de putere .
Schimbarea reala se produce lent , incepand cu schimbari in mentalitatea individuala si cea colectiva . Nu se produce simultan in toata masa de manevra ci creste treptat iar indivizii care se opun devin tot mai putini, pana la disparitie totala datorita legilor firii . Intotdeauna v or exista indivizi care se cramponeaza de trecut in sensul reinvierii lui, considerand ca atunci era perfect. Prezentul si viitorul apartin celor care invata din trecut si care isi proiecteaza gandurile si faptele in viitor. Si mai ales , cei care aplica principiul lucrului bine facut  sunt cei care schimba cu adevarat sistemul in bine.
  Si mai important , mi se pare nu uciderea sistemului - ah, modul violent caracteristic societatii umane de a schimba ceva  :evil: - ci mai bine ar fi transformarea lui .
Chiar daca cunoastem la virgula  :wink: structura pe straturi a Sistemului , cu nume de persoane si locuri , cu ce ne-ar ajuta ea? la ce ar folosi ? Conducatorii nu se tem de cei cu arma sau cu pancarta in mana  :lol: . Transformarea vine doar din interior. 
  Parerea mea..