Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ucideti Sistemul

Creat de Urban, 17 Septembrie 2010, 16:21:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#75
Citat din: Tayka din  23 Decembrie 2010, 22:37:42
Ce atzi vrea voi sa facetzi este un inceput de ..federalizare,care le-ar convenii de minune celor din:sud-vest,vest,nord-vest,centru,si.. est-ul extrem(litoral),celorlaltzi insa nu le-ar convenii pentru ca ar ramane fara..tzitza :-D :-D :evil: :-P

Sa nu exageram totusi, Tayka - fiindca o eventuala placutza la poarta pe care ar scrie "Familia Federala Fara Facturi la Curent Protopopescu" :-D sa zicem, nu cred c-ar fi suficienta pentru enclavizarea respectivei curtzi. ;)

Chiar dac-ar fi aplicata in casa aia un gen de Constitutie (eventual matriarhala?  :lol:), bunicii ar fi "Sfatul Batrinilor Imuni la Taierile de Pensii", iar copiii - organizatia paramilitara cu prashtii "Soimii Ograzii".  8-)

P.S. N-o sa mai scriu de-acum postari kilometrice, fiindca vad ca la anterioara s-a "diluat" pasajul in care te-ntrebam ce parere ai (daca i-ai cunoscut) despre Claudiu Iordache si Lorin Fortuna in evenimentele de la TM de-acum 21 de ani?!  :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

Citat(daca i-ai cunoscut) despre Claudiu Iordache si Lorin Fortuna
Iordache s-a "pierdut"pe drum  deoarece el nu a avut pe nimeni "in spate" cum au avut par igzamplu Iliescu ori Brucan, ori Roman, ori....altii! Macar daca Mossadul il sustinea si pe el, departe ....ajungea!
Cat despre celalalt , Fortuna, ala e tare: are in spate o intreaga retea de ...extraterestri si masoni & illuminati! Asa ca maine, poimaine il vom avea ca "ambasador"... intergalactic.
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

#77
Ce spui imi confirma banuielile, romulus - ca Iordache e un tip capabil (a vorbit f. la obiect si alaltaieri pe la Antena 3, alaturi de Ilici Iliescu, Mironov si hipermasonul Gelu Voican - rar e bagat in seama de mass-media oricum), dar prea... idealist, sa zicem, iar Fortuna ("balaurianul"  :-D) - dus cu pluta deja...

Aduc vorba de ei fiindca si discutia de-acolo avea tangentze cu ideea de "ucidere a sistemului" ;) - chestie vizavi de care Iordache era sceptic. Cu argumente.

Eram curios doar daca-n evenimentele din TM cei doi au avut un rol intr-adevar important si colegul Tayka poate stie mai multe, ca participant efectiv la ele acum 21 de ani.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

Am sa va raspund,si chiar daca raspunsul meu va fi diferit decat cel asteptat eu ,spre deosebire de multi asa zisi luptatori de-la Timisoara, va spun dragii mei adevarul adevarat,din ceiace am vazut si trait eu atunci si nu din auzite.Nu am fost prin tot orasul ca sa va pot spune totul despre ce sa intamplat atunci dar la Maria,la Catedrala,la Opera si la Judetzean am fost intre 16 si 21,(ca circul ce a urmat dupa aceia este gretzos si nu merita a fii amintit).Vreau sa va spun ca populatzia Timisoarei sa ridicat sa scape de Ceasescu si comunism,ea nu a fost initziata vreodata cum se face o revolta organizata,si sa trezit atunci ca trebuie facut ceva,asa ca unii au luptat,altzii au furat,altzii s-au imbatat,unii mai smekeri au profitat,iar cei din umbra(organizatorii)au..dirijat.Numai ca probabil ca nu le-a prea iesit astora din urma socotelile,pentru ca odata dezlantzuit poporul si-a adus brusc aminte de vremurile bune de demult,si aruncand perestroika deoparte a cerut..democratzie ca in west.Si ce a cerut..i sa dat,numai ca cineva trebuia sa le-o dea,adica sa-i conduca,si atunci a inceput nebunia pentru fotolii, pe care o stiti bine cu totzii.Ce era insa ireal de frumos,si nu cred ca multzi au avut ocazia sa cunoasca acest fenomen,este acea solidaritate ijghebata ad-hok,increderea reciproca,care ne-a tzinut mereu si mereu intr-o stare speciala,pe care eu nu am mai trait-o vreodata,nu itzi era nici foame nici sete,nu simtzeai nevoi personale poate zile in sir,si erai dispus atunci sa te sacrifici pe bune dar sa nu iesi din randul acelor oameni din fatza carora se retrageau pana si securistii.Pana aici am scris despre fatza frumoasa a acelori vremuri,dar vad ca va intereseaza mai mult cealanta fatza,acea diavoleasca.Ei bine inca din 16 dec.89 dupa masa am stat cu catziva prieteni intalnitzi ocazional,in statia de tramvai dela Maria,unde convinsi fiind ca daca tot am  fost filmati dintr-o masina,am mai oprit si noi tranvaiele,desi mai tarziu am realizat ca tocmai asta se dorea,mai tarziu zic, cand prietenul de care spuneam atat el cat si sotzia au devenit ofitzeri sri,cand am realizat ca intradevar acestia au castigat ceva de pe urma acelui
mare risc.Ulterior dupa ce sa fraternizat cu armata,la balconul Operei s-au urcat totzi cei care credeau ca aveau cate ceva de spus dar mai ales de prins din ciolanul care se intrezarea la orizont.Majoritatea nu aveau nimic comun cu adevaratii luptatori,dar dintre ei s-au ridicat conducatori vremelnici,ca Lorin fortuna care a ramas doar cu..,,mesele'',Claudiu Iordache,un artist nevoie mare,care a reusit chiar sa si..planga in balcon,mr.Viorel Oancea,care vroia sa sara..parleazul,din mfa in frontul salvarii,si a reusit etc etc.Aceasta este insa un episod satanic din care ulterior sa format acea gasca de banditi din care unii ne mai ,,conduc'' si astazi.Parerea mea personala este ca si in '44 ca si in '89 am fost parasiti de occident care nu ne va agrea inca multa vreme,chiar daca am intrat in nato,ue,si asta pentru ca in mintea noastra noi santem prea
faloshi pentru a ne..cobori la nivelul lor. :-D :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

romulus

CitatParerea mea personala este ca si in '44 ca si in '89 am fost parasiti de occident
Este parerea ta .
Eu vad diferit:
- in februarie 1945 la Ialta Romania a fost "vanduta" nu parasita de occidentali. Si vanduta pe 30 de arginti de mi se face si greata  si ma abtin de la alte comentarii!
- in decembrie 1989, la Malta, a fost altfel : Romania a fost "sheruita" ca sa folosesc un tremen computeristic!
Rusii si Americanii au facut treaba gospodareste: mai intai au convenit ca lui Ceausescu i-a venit sfarsitul si trebuie " eradicat" (ceea ce s-a facut mintenas) si apoi au pus la cale  hacuirea: ciosvarta cu ciosvarta  !
Ceea ce s-a si intamplat - dar numai pentru cine are ochi de privit, urechi de auzit si - mai ales- creierashi ca sa priceapa !
Amin !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Tayka

Intrucat sant solicitat vad la M.P.sa vorbesc si despre acea ploaie torentiala cu fulgere si tunete din noaptea de 17 dec.'89,intradevar a fost ceva total deosebit,o ploaie de vara in plin Decembrie care chiar va jur ca a spalat sangele celor cazutzi primii la Catedrala si laMaria oameni care au inaintat fara frica crezand ca inca se mai trage cu gloante oarbe si care voiau sa ajunga la Catedrala.La Timisoara in acea zii au impuscat oameni;militarii garnizoanei Giroc,militarii de pe C-lea Lipovei,ei au fost condusi in actiuni de catre securitatea vremii si ofitzeri superiori ai militiei imbracati civil,care au produs si debandada cu spartul vitrinelor si jaful general,pentru a se motiva apoi venirea tancurilor si decretarea represaliilor.Dar despre astia poate stie mai multe si Romulus.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

romulus

CitatLa Timisoara in acea zii au impuscat oameni;militarii garnizoanei Giroc,militarii de pe C-lea Lipovei,ei au fost condusi in actiuni de catre securitatea vremii si ofitzeri superiori ai militiei imbracati civil,care au produs si debandada cu spartul vitrinelor si jaful general,pentru a se motiva apoi venirea tancurilor si decretarea represaliilor.Dar despre astia poate stie mai multe si Romulus.
Da. Asa este.
Am avut acolo colegi de la filaj, plecati din Ploiesti sa-i sprijine pe cei de la filaj din Timisoara care nu mai faceau fata avand in vedere multitudinea de "obiective" (in special ori exclusiv straini) care brusc calatorau ca "turisti" in Timisoara .De la ei, de la acesti colegi, am informatiile care confirma ce spune Tayka.
Da: in piata, la catedrala , pe Calea Girocului colegii mei (unii din ei)  au fost si ei sub focul mitralierelor  de pe tab-uri ori de pe tancuri; au vazut oameni murind in jurul lor ; instructia militara primita in scoala de ofiteri le-a folosit atunci ... asa ca s-au putut descurca  foarte bine in teren si au scapat neatinsi. Niciunul dintre ei nu a fost ranit insa fiind sub focul militarilor au pierdut de sub observare obiectivele. Din fericire nu au fost trasi la raspundere pentru asta,  insa informatiile aduse de fiecare dintre ei au permis ulterior  sa ne facem o imagine a tabloului general de lupta de atunci .
Da , militarii romani au tras in multime, insa este de discutat ce a stat la baza emiterii ordinului. Pentru ca, va reamintesc, pentru cei care au uitat ca in armata, ordinul SE EXECUTA , nu se discuta !
Asa ca, daca DIA le furniza informatii precum ca cei care ataca unitatile NU SUNT ROMANI , ci inamicul venit de  exterior, ce erau sa faca?
Oricum, este mult de discutat pe tema asta .
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Tayka

#82

Derulari a evenimentelor de-la Timisoara destul de impartiale si de credibile  puteti gasii aici;
1)-episodul 1.  http://www.ceausescu.org/ceausescu_texts/revolution/raportul_sri11.htm
2)-episodul 2.  http://www.ceausescu.org/ceausescu_texts/revolution/raportul_sri12.htm
3)-http://ro.wikipedia.org/wiki/Revolu%C8%9Bia_Rom%C3%A2n%C4%83_din_1989
Recurg la aceste link-uri pentru a evita sa-i numesc direct pe acei criminali care asa cum arata si Romulus executau totusi un ordin.Desii intamplarea face ca ii cunosteam f bine deoarece erau cantonati o parte din ei chiar la intreprinderea unde lucram rcunoscuta ca mare fief(barlog)comunist,si care recunosteau ca au tras ba chiar aveau nesimtirea sa se si laude cu ispravile lor macabre.Erau din garnizoana Giroc..proaspat recruti care nici nu terminasera bine perioada de instructie cu armamentul.Personal caut(si acum) pe un scutier care la data de 17 dec.in jurul orei16 in dreptul fostului magazin-autoservire dela Maria ma lovit miseleste pe la spate cu un baston, avea accent puternic oltenesc,era in varsta si avea parul grizonat.Tzin sa-i multumesc caci voind sa-mi faca un rau mi-a facut un mare bine,in sensul ca fiind ranit cu sangele siroind pe fatza,care probabil imi masca infatisarea si fugind invers;adica direct spre securisti acestia credeau ca sant de-ai lor..si m-au lasat,ulterior am aflat ca inca nu se daduse ordinul Radul cel frumos diferentza era de cateva ore,caci altfel nu va mai scriam acum si aici pe forum.
  :roll:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

romulus

CitatPersonal caut(si acum) pe un scutier care la data de 17 dec.in jurul orei16 i
Trebuie sa stii ca acei "scutieri" de care pomenesti tu erau cadre de militie de pe la diferite formatiuni (evidenta populatiei, criminalistic, paza si ordine, etc) si nu aveau o pregatire specifica, asa cum au azi cei din jandarmerie. Care era procedura numirii lor?
Sefii se orientau cel mai adesea dupa talie, sa fie inalti, solizi, bine facuti, ca sa poata sustine contre cu suporterii de fotbal, aceasta fiind principala lor "misiune": cand erau meciuri de fotbal, acei asa-zisi "scutieri" erau luati de la treaba lor cotidiana, de multe ori de la birou si erau trimisi " in dispozitiv" - denumire specifica.
Repet: nu aveau pregatire deosebita si in afara pulan, casca si scut alb nu era nimic de capul lor . Militieni obisnuiti.
Faptul ca ti s-a parut ca avea accent oltenesc, este normal, avand in vedere ca asa cum au fost chemati din securitate la Timisoara, tot asa au fost detasati si militienii si putea foarte bine sa fie din Severin ori Craiova.
Nu cred ca-l vei gasi vreodata...
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

#84
Citat din: romulus din  24 Decembrie 2010, 21:45:07
Este parerea ta .
Eu vad diferit:
- in februarie 1945 la Ialta Romania a fost "vanduta" nu parasita de occidentali. Si vanduta pe 30 de arginti de mi se face si greata  si ma abtin de la alte comentarii!
- in decembrie 1989, la Malta, a fost altfel : Romania a fost "sheruita" ca sa folosesc un tremen computeristic!
Rusii si Americanii au facut treaba gospodareste: mai intai au convenit ca lui Ceausescu i-a venit sfarsitul si trebuie " eradicat" (ceea ce s-a facut mintenas) si apoi au pus la cale  hacuirea: ciosvarta cu ciosvarta  !
Ceea ce s-a si intamplat - dar numai pentru cine are ochi de privit, urechi de auzit si - mai ales- creierashi ca sa priceapa !
Amin !

Corect: Romania n-a fost parasita, ci efectiv vinduta in toate momentele istorice citate.

Fiindca Marea Finantza (nu doar evreiasca) ce include FMI-ul chiar prefera uneori sa negocieze cu unitati corporatiste centralizate, asa cum a fost cazul "statului socialist".
Sclavii (ai bancilor... democratice :-P sau ai represiunii totalitare "pe fatza") n-au oricum culoare politica.

Totul e-n functie de strategiile fiecarei perioade istorice, incluzind false polarizari - in sensul de artificiale.
Asa cum a fost macabrul scenariu :x (prin consecintze - milioane de vieti distruse) comunism/capitalism.

Revenind asadar ontopic, definirea precisa a Sistemului (in sens de Establishment) care-ar trebui ucis e ceva mai complicata decit pare.

In orice caz, dezvoltarea exhaustiva a unor conceptii/strategii plauzibile pe un forum public mi se pare cea mai mare imprudentza pe care ar putea-o face cineva. Din simplul motiv ca da.... idei ;) Sistemului.
Evident, in ipoteza ca ar exista cineva capabil sa sintetizeze concis si eficient principiile de baza ale unei reale "Ucideri a Sistemului". :roll:

Exemplele negative de genul cauza/efect sint nenumarate. Citez doar unul: recenta Lege care pedepseste pina si culegerea de ciuperci, fragi, mure sau plante medicinale de prin padurile Statului (Sistemului adicatelea). :-D - cu target clar prevenirea "dizidentzei" oricui va intentiona sa iasa din apropiatul Sistem "Big Brother" si... sa fuga-n munti de exemplu.  
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#85
Hai cã ne-am atras toþi atenþia gardienilor sistemului :)

Din pct meu de vedere nu se poate schimba sistemul prin forþã ori impunere brutalã a voinþei cuiva. Nu aceasta e calea. Fundamentul Sistemului este conºtiinþa pervertitã a omului.

darksid3

Mare adevar ai grait @biss! Asta este realitatea crunta. Am mai zis-o de multe ori. E nevoie de un Reset la nivel de civilizatie. Suna dureros dar asta e situatia.
11.11

Tayka

#87
 .....Hai ca neam atras atentia gardienilor..
Acesti gardieni ai sistemului fiind din sfera virtualului nu se activeaza decat daca decodeaza semnale doveditoare ale organizatiilor declarate antistatale:(extrem.. drea)..(tiner..legion)..(noua dr)..(roma..mar)..(suman..neg)..)care sant puse pe lista neagra,ori noi cei dela Rufon santem deocamdata declarati..intr-o doaga. Dar chiar si cei de pe lista sant liberi sa scrie ori ce pe blogurile lor,la big- brother beculetzul rosu se aprinde doar daca scri ceva care sa se configureze cu textul- cod al lor,acest lucru se intampla doar daca scriam de exemplu denumirea complecta a organizatiilor de mai sus... :martiansmile: :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

#88
Partial e asa cum spui tu, Tayka.
Tabloul complet al sistemelor de supraveghere a "virtualului" e insa cu mult mai complex.
Nu mai vorbesc de cele destinate.... influentzarii spatiului virtual.

Fiindca sistemele automate de recunoastere/tracking a cuvintelor "sensibile" se aplica mai ales la "puricarea" mesajelor de e-mail/messenger/SMS personale (modul de selectare a destinatarilor/expeditorilor "suspecti" e o alta intreaga parascovenie, iar decriptarea parolelor personale e joaca de copii pentru EI 8-)), si nu in cazul forumurilor sau blogurilor - care-s citite efectiv de oameni si nu de roboti, si chiar cu minutiozitate maxima.

Celebra "Puzzle House" a NSA (care are acum peste 60.000 de angajati de toate natiile, dar lucreaza si cu sisteme terifiant de avansate AI - Artificial Intelligence) e doar unul din centrele de control al informatiei/comunicarii globale. La nivelul fiecarei tzari din Sistemul Licuriciului :star: :-D sint insa in functiune si alte numeroase organizatii - inclusiv firme particulare subcontractate de catre "servicii".
Iar cind spun toate astea (adica un pic din toate astea) nu... vorbesc discutii, cunoscind efectiv si un tip cu o asemenea firma, deloc mica.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

#89
Harshssss...mi se zburleste parul pe shira spinarii(adica pãrul) :-D Daca e asa cum spui e ca si cum am vorbii dela tribuna..parlamentului cu cele doua microfoane care se ,,topesc'' si se lasa in jos cand mint aleºii,si trebuie mereu sa le reajusteze :-D(cred ca ai observat)Cate unul care minte foarte tare trebuie sa le tzina cu ambele maini ca pe beþele de la schiuri :-D :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).