Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Pterodactili in New York ? ?

Creat de daniel, 17 August 2008, 14:17:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

StarDust

@DepthOfField

"daniel" a raspuns asa cum ai anticipat, cu un smiles si-a incheiat propozitia. Cred ca a realizat ca pterodactilul lui s-a prabusit intre resturile gemenilor, si nu se mai gaseste nici urma de el. Normal, ca doar era din alta frecventa vibratorie deci nu exista resturi... Mai mai sa cred ca a lovit si unul din turnuri...  :D
"daniel" fara suparare, dar cu explicatia ta m-am lamurit si eu ca ai postat la misto... "it ain't that serious" ??? pai imi pare rau, dar vorbim de lucruri serioase si incercam sa dovedim ca sunt reale. Dovedeste-mi ca ala e un pterodactil asa cum sustii si te cred. Eu mi-am exps punctul de vedere aici, si altii... e clar ca nu e un pterodactil ci un fals.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

daniel

Citat din: StarDust din  25 August 2008, 00:25:38
@DepthOfField

"daniel" a raspuns asa cum ai anticipat, cu un smiles si-a incheiat propozitia. Cred ca a realizat ca pterodactilul lui s-a prabusit intre resturile gemenilor, si nu se mai gaseste nici urma de el. Normal, ca doar era din alta frecventa vibratorie deci nu exista resturi... Mai mai sa cred ca a lovit si unul din turnuri...  :D
"daniel" fara suparare, dar cu explicatia ta m-am lamurit si eu ca ai postat la misto... "it ain't that serious" ??? pai imi pare rau, dar vorbim de lucruri serioase si incercam sa dovedim ca sunt reale. Dovedeste-mi ca ala e un pterodactil asa cum sustii si te cred. Eu mi-am exps punctul de vedere aici, si altii... e clar ca nu e un pterodactil ci un fals.
nu tre sa fim de acord unul cu celalalt.

Tipul care a facut fotoul a spus ca e pterodactil, si altii care au analizat-o.

eu doar am postat poza si am tradus din comentarii

Ce e cu toata lumea pe forumul asta de e asa de intepata ?

jackie28t

Citat din: jean din  17 August 2008, 19:37:31
   Am de facut urmatoarea constatare: Pe poza atasata de mine am pus in dreptunghi de culoare verde o zona in jurul pasari respective. In interiorul dreptunghiului coloritul pozei difera fata de restul imagini.
   Acest fapt ma duce cu gandul la idea ca de fapt sunt doua poze suprapuse, cea cu pasarea peste cea cu peisajul. cea cu pasarea avand dimensiunile dreptunghiului verde. Acest fapt ducand la diferenta de culoare. Deci cred ca este trucata.

Nu jean,poza nu este trucata.Cea ce spui cu doua poze suprapuse este total fals.Acolo culorile sunt mai diferite pentru ca pixelatia este foarte proasta datorita faptului ca imaginea nu este in calitate buna si stim prea bine ca acea imagine s-a prezenat cu ''n'' ''copy'' si ''paste'' de pe net deci s-a dus la vale rezolutia si pixelatia originala.Este efectiv o pasare intr-o fotografie.Probabil un porumbel care si-a luat zborul de la copacii de pe parte adreapta.Cu totii cunoastem marimea unui porumbel,deci as spune asa dupa ochi ca pasarea respectiva era cam la aprox 50 de metri fata de fotograf.Poate ceva mai mult sau mai putin.Eu acolo vad o simpla pasare intr-o fotografie si nimic mai mult.
Uite am sa expun si o imagine mai jos,cu sageti poate se pricepe mai bine. Am uitat cei drept sa pun sageata care reprezenta coada. :-D

Normal ca daca unii vin si prezinta imaginea spunand ca acolo este un dinozaur zburator sau ma rog ''Pterodactil'', normal ca subconstientul unora vor fi influentati oarecum facand sa priveasca imaginea cu alti ochi.Este o pasare care zboara si nimic mai mult.Am spus asta chiar de la inceput.Sunt milioane de fotografii pe lumea asta ce au pe ele pasari care zboara din diferite pozitii cu tot felul de pasari.Uite asa se poate studia si observa cat de usor se poate face din tantzar armasar.

Citat din: romulus din  18 August 2008, 19:44:51
De acord cu jean.Pai tocmai despre asta e vorba in propozitie !  La un trucaj "distantele" ne ....omoara !

Am zis!

romulus,
nu exista nici un gram de dovada ca fotografia respectiva este trucata.Chiar a-ti place sa fii de-acord cu ceva fals?
De ce sa falsifici o fotografie in care se vede clar o pasare normala?
Este ca si cum ti-as arata o imagine cu o camila si a-ti spun ca este un dinozaur dupa care tu a-mi spui ca nu este dinozaur pentru ca poza e trucata. Cam asa vine dupa cele spuse de unii.

Citat din: daniel din  18 August 2008, 10:44:38
chestia e ca in poza e ceva ce zboara, si oricine cu cunostiinte elementare de avi zoologie isi poate da seama usor ca aia nu e pasare , mai mult folosing niste geometrie simpla este usor de calculat cam cat de mare e. Intrebarea care ne roade este : " Ce anume e ? "

daniel,
Intrebarea nu este ''ce anume e?'' pentru ca doar se vede clar ca este doar o pasare banala.
Intrebarea este defapt de ce trebuie sa ne pierdem timpul noi pentru o simpla imagine cu o pasare normala!?
Astfel de imagini sunt cu milioanele pe lumea asta si nu cred ca unii fac atata TAM TAM.Dar uite ca exista si exceptii.LOL

CONCLUZIE:
imaginea respectiva reprezinta o pasare normala si nimic mai mult asa cum prea-bine se si vede in fotografie.
Daca cineva crede ca este ''Pterodactil'' sau altceva decat o banale pasare sau ca imaginea este trucata atunci sa argumenteze si sa prezinte dovezile.Altfel unii risca sa vada camile in loc de girafe cea ce este tris.

DepthOfField

De acord cu postul anterior al lui Jackie, exact asta voiam sa specific si eu pe fotografie, cum vin aripile, coada si a facut-o Jackie foarte bine. De asemenea nu cred ca e trucaj, ci erori de compresie la a "n"-a mana.

Adaug inca o poza, in care prezint directia de zbor, de la dreapta departe la stanga aproape:

Si ca sa intelegi mai bine, iata o alta poza cu pasari, in postura asemanatoare (ca directie de zbor si perspectiva), in care am marcat cu sageti rosii cateva din cele asemanatoare (cea mai din dreapta pare cea mai apropiata de cazul nostru). Desigur e vorba de alta specie de pasari, poate si de nu chiar exact aceeasi perspectiva.

Te-ai gandit la asta Daniel? La asta ne refeream noi astia care sustinem ca e pasare ordinara, numai ca tu nu te pricepi prea bine la perspective si judecati de detaliu (nu e o crima) si asta te impinge catre senzational. (ba mai mult, victima a pareidoliei)
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

daniel

voi " astia " aveti parerea voastra si v-o respect, la fel cum tu trebuie sa gasesti suficienta tarie de caracter si sa faci la fel in loc sa incerci sa ma jignesti subtil.

Deci tu cu a ta iar eu cu a mea  :wink:

DepthOfField

David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

daniel

Citat din: DepthOfField din  28 August 2008, 14:38:28
Deci e pterodactil?
Pe ce te bazezi?

Nu e pterodactil ... se vede clar ca fiinta din poza este bipeda ... si are aripi ....atat poti deduce ....mai mult ar fi speculatii .....faptulca nu o poti vedea cu ochiulliber denota existenta intr-o frecventa in afara spectrului uman ...

Acum : cine ar fi interesat si indirect legat de masivul ritual dela 9/11, are aripi, e biped, si exista in afara spectrului uman uman ca frecventa ?

alx

Citat din: daniel din  09 Septembrie 2008, 00:18:50
cine ar fi interesat si indirect legat de masivul ritual dela 9/11, are aripi, e biped, si exista in afara spectrului uman uman ca frecventa ?

Arhanghelul MIHAIL ! :-D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Fr0styan