Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ma ajutati!!

Creat de Cioby, 20 August 2008, 09:17:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cioby

Mi se intampla de la o vreme incoace sa ganmdesc inainte de a zice altul.Adika nus cum sa va explic....Pana cineva sa zica o propozitie mie parca imi apare in minte mai inainte si o spun pur si simplu fara sa o gandesc.Si nu doar odata mi s-a intamplat ci de mai multe ori.Zic aceasi propozitie cu cel ce vrea sa o zica.Daca ati putea sa imi raspundeti.........

Multumesc!

Fr0styan

ai impresia ca esti mort dupa ce ti se intampla aceste lucruri? adica te gandesti..ba oare sunt mort si acum mi se deruleaza viata si ca acum am un moment de luciditate ..etcetc?

Cioby

Citat din: Fr0styan din  20 August 2008, 10:30:33
ai impresia ca esti mort dupa ce ti se intampla aceste lucruri? adica te gandesti..ba oare sunt mort si acum mi se deruleaza viata si ca acum am un moment de luciditate ..etcetc?

Am cate o data si aceasta impresie.....dar nu de multe ori.Despre ce vorbesc eo ma refer la faptul ca zic acea fraza sau propozitie fara sa vreu eu.....si langa mine aud.``cum ai facut asta``,``de unde ai stiut ce vreu sa zi``etc.

Serban M

Citat din: Cioby din  20 August 2008, 10:36:02
Am cate o data si aceasta impresie.....dar nu de multe ori.Despre ce vorbesc eo ma refer la faptul ca zic acea fraza sau propozitie fara sa vreu eu.....si langa mine aud.``cum ai facut asta``,``de unde ai stiut ce vreu sa zi``etc.

si eu patesc asta,insa retin gramatica totusi  :-D

Cioby

am scris in graba.......trebuia sa plec undeva si de aceea nu am fost atent la ortografie.....

Cioby

Si as vrea sa va mai pun o intrebare daca ati putea sa ma ajutati.Vi s-a mai intamplat vreodata sa vedeti oameni la o anumita distanta......si cand va apropiati sa dispara?

Fr0styan

asta nu imi amintesc sa fi mi se fi intamplat vreodata...te-ai intrebat vreodata de ce ti se intampla toate acestea?  :rainbow:

Cioby

Da m-am intrebat,dar nu am gasit o explicatie.De aceea am cerut ajutorul poate cunoaste cineva sau poate ii s-a mai intamplat cuiva.

Fr0styan

intereseaza-te de fenomenul "deja vu" si vezi daca simti ca ar fi raspunsul http://www.intrebare.ro/Deja_vu.html

Cioby

mistic

Citat din: Cioby din  20 August 2008, 11:18:39
Si as vrea sa va mai pun o intrebare daca ati putea sa ma ajutati.Vi s-a mai intamplat vreodata sa vedeti oameni la o anumita distanta......si cand va apropiati sa dispara?
cica ar putea fi ingeri, sau demonii??
deja-vu, am avut multa parte dasta in ultimu tmp, nush sigur dc.

Cioby

Citat din: mistic din  20 August 2008, 19:41:18
cica ar putea fi ingeri, sau demonii??
deja-vu, am avut multa parte dasta in ultimu tmp, nush sigur dc.

dap aja am gandeam si eu......ingeri sau demoni,dar ma gandesc toti vad asta sau anumite persoane.
Si daca anumite persoane......Dc?

someone_creator

Cioby,sa-ti spun parerea mea:
Asta cu vazutul oamenilor nu stiu ce este dar asta cu deja-vu-ul mi s-a intamplat.Si cand mi-am dat seama ca este un deja-vu,am cautat in memorie dar...n-am gasit!Unii zic ca atunci cand ai un deja-vu ,este un fel de "transmitere de date" intre doua constiinte compatibile.Adica cineva a vazut inaintea ta acel "ceva" si ti l-a transmis telepatic(de exp.atunci cand te afli in fata unei cladiri sau cand te afli intr-un oras nou).Sincer nu prea cred asta pt.ca daca acele constiinte sunt atat de compatibile  si-ar transmite "date" si atunci cand una dintre persoane sta foarte comod la ea acasa in fotoliu,nu?Si si-ar transmite si sentimente si stari fizice.Eu cel putin asa cred!
In legatura cu celalalt fapt : de a sti ce va sa spuna o persoana,mi se pare foarte interesant!Cred ca aici este un "transfer" de ganduri.
Ar fi interesant ca tu sa observi daca nu cumva TU (fara sa vrei) "impui"/transferi persoanei respective ceea ce ea va spune.
Mie ,mi se intampla, destul de des as putea spune,ca atunci cand vorbesc despre ceva,peste o ora sau in acea zi ,acel "ceva" sa se repete sau sa se intample.Ca un fel de "reactie in lant"....desi lantul e destul de scurt... :-D  (am sa dau un exemplu banal acum : vorbeam cu cineva despre scortzishoara....ca mai apoi,dupa cateva ore,vine altcineva si-mi cere niste scortisoara pt.ca-i trebuia....mai tarziu am baut la cineva o cafea in care era pus putin praf de scortisoara....!(apropo', e foarte buna si aromata cafeaua cu putin praf de scortisoara.... :-D  ).Acesta este doar un exemplu banal,cum am mai spus!

lylyt_ice

mistic  ! TE-ai gandit ca aceste "viziuni" pot fii efectul practicilor pe care le faci...?                                                                .Cioby...vezi persoane cunoscute, sau necunoscute?  Practici yoga sau invataturi exotice? sau este vorba de imaginatia ta? Cit despre vorbele pe care le sugerezi sau stii dinainte de a fii rostite.....t-i se intampla paralel de persoane cunoscute, sau pe care le vezi ptr. prima oara?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Cioby

Citat din: one_creator din  21 August 2008, 00:44:26
Ar fi interesant ca tu sa observi daca nu cumva TU (fara sa vrei) "impui"/transferi persoanei respective ceea ce ea va spune.
Mie ,mi se intampla, destul de des as putea spune,ca atunci cand vorbesc despre ceva,peste o ora sau in acea zi ,acel "ceva" sa se repete sau sa se intample.Ca un fel de "reactie in lant"....desi lantul e destul de scurt... :-D  (am sa dau un exemplu banal acum : vorbeam cu cineva despre scortzishoara....ca mai apoi,dupa cateva ore,vine altcineva si-mi cere niste scortisoara pt.ca-i trebuia....mai tarziu am baut la cineva o cafea in care era pus putin praf de scortisoara....!(apropo', e foarte buna si aromata cafeaua cu putin praf de scortisoara.... :-D  ).Acesta este doar un exemplu banal,cum am mai spus!

da faza asta cu ``impusul`` mi s-a intamplat.........aica am zis ceva in minte si am incercat sa ii ``impun`` celui de langa mine acelasi lucru........si pot sa spun ca am reusit dar nu de fiecare data.....oricum ms pt. explicatie