Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ma ajutati!!

Creat de Cioby, 20 August 2008, 09:17:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cioby

Citat din: lylyt_ice din  21 August 2008, 00:50:53
mistic  ! TE-ai gandit ca aceste "viziuni" pot fii efectul practicilor pe care le faci...?                                                                .Cioby...vezi persoane cunoscute, sau necunoscute?  Practici yoga sau invataturi exotice? sau este vorba de imaginatia ta? Cit despre vorbele pe care le sugerezi sau stii dinainte de a fii rostite.....t-i se intampla paralel de persoane cunoscute, sau pe care le vezi ptr. prima oara?

Nu imi place sa practic dar imi place sa citesc foarte mult despre aja ceva....de fapt asta e pasiunea mea.si am citit multe carti si m-am documentat.....am vazut si niste practici........dar imi place mult sa lucrez cu mintea mult......adika imi place hipnoza,telepatia..........si de aceea incerc sa ajung la un nivel mai avansat:Dsi sper sa reusesc desi nu sunt sigur dak am vre-o putere......dar cu multa practica.......ce zici?

Cat despre acele persoane care le vad....sunt necunoscute nu le-am vazut in viata mea.....dar pur si simplu sunt la 2-3 metri in fata mea si cand ma apropi de ele dispar......pot sa spun ca odata ploua afara si vroiam sa urc o pasarela si aceea persoana statea la inceputul pasarelei.....m-am apropiat de ea s-a intors cu spatele si a disparut......atunci a fost cel mai bizar.......si s-au mai intamplat.....ce parere ai?

lylyt_ice

Nu contest faptul ca ar putea sa fie vorba de ceva "paranormal", dar sa nu uitam ca poate fi vorba si de unele tulburari vizuale (halucinatii)!!! iar faptul ca de multe ori stii ce vor spune altii, se poate ca in acest caz sa joace un rol f. important si inteligenta de care dispui, asociata cu o intuitie f.dezvoltata, plus banca de date acumulata de mentalul tau, care face subconstient apel la combinatiile de situatii si discutii din trecut, astfel sugerandu-ti involuntar replica sau raspunsul ce v-a unma sa fie data(dat) in situatia prezenta.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

someone_creator

Citat din: Cioby din  21 August 2008, 12:21:23
da faza asta cu ``impusul`` mi s-a intamplat.........aica am zis ceva in minte si am incercat sa ii ``impun`` celui de langa mine acelasi lucru........si pot sa spun ca am reusit dar nu de fiecare data.....oricum ms pt. explicatie

Faza ca ai vrut si ai reusit sa-i impui cuiva ceea ce tu doreai....sincer...nu-mi suna prea corect!Mai ales ca acela nu stia ce "manevre"faci tu,prin urmare incearca sa nu mai intervii in ordinea fireasca a lucrurilor....lasa-le(persoanelor) liberul arbitru!
Cred ca asa este corect!Tu ce zici?(nu cred ca ti-ar placea ca cineva sa-ti manevreze gandurile fara ca tu sa stii) :wink:

Cioby

Da si eo mi-am pus deseori intrebarea daca sunt halucinatii.Dar nu cred ca s-ar putea repeta de mai multe ori.......Dar am si eo o intrebare......daca ii s-a mai intamplat cuiva acest lucru.....a putut sa vorbeasca cu acele persoane si apoi sa dispara......  :-D

Cioby

Stiu ca nici eu nu am mai folosit faza cu ``impusul`` anumitor lucruri de mult.......ca si eu am stat si m-am gandit la fel cum zici tu aku ``Daca ar intra cineva in capul meu si ar face la fel?``
Dar dak stie cineva vre-o adresa unde poti sa inveti sa iti dezvolti simturile aste prin vre-un soi de antrenament.......sau cum?.........

someone_creator

Mai intai intreaba-te "de ce vrei ca sa-ti dezvolti aceste simturi?"....ca sa le folosesti in beneficiul cui?pt.ce?
Eu daca as fi in locul tau si as vrea sa gasesc un invatator,n-as avea incredere(deocamdata) decat in doua "persoane": Creatorul si Inima(ceea ce simti).
Azi sunt multi pseudo-invatatori si centre care dau de banuit,de aceea trebuie sa fii foarte precaut in alegere!Nu-ti pot racomanda nimic pt ca n-am incercat ...nu stiu....n-am auzit de "ceva "serios si fara interese mai mult sau mai putin ascunse.De aceea (eu daca as fi in locul tau),pana as gasi ceea ce mi se potriveste dupa suflet,as fi foarte atent la ceea ce simt si la glasul inimii.Asta cu ascultatul inimii e ceva mai complicat/complex deoarece trebuie sa faci bine diferenta intre ce spune inima si ce spune mintea,pt. ca mintea "isi baga coada"peste tot si se poate face confuzie!
Ai putea,cand vezi acele persoane care apoi dispar,sa fii f. atent la ce simti in prezenta lor (liniste sau teama).Observa-le gesturile,mersul ,expresia fetei si fii atent la ce gandesti in acel moment pt.ca s-ar putea(zic) ca sa comunice cu tine prin telepatie.
Cam atat!Acu' vezi si tu!

Cioby

Pai in primul rand as vrea sa imi dezvolt aceste simturi pentru mine nu pentru un scop anume sau sa le  folosesc impotriva cuiva..........as vrea eu sa ma simt mai increzator pe ele.......si aj vrea sa ma duc la cineva sa ma invete dar nu la orcine.......

Si in legatura cu ce simt cand vad acele persoane........poi nu imi e teama...ma atrage spre ele.....un fel de curiozitate aj vrea sa vorbesc cu ele dar nu reusesc mereu dispar inainte de timp........si sa sti ca de acu cand ami apar astfel de persoane am sa incerc sa fiu atent la exprimarea fetei,la gesturi......oricum ms pt sfat.......si dak ar fi sa comunice cu mine cine crezi ca ar fi?

romulus

Citatsi dak ar fi sa comunice cu mine cine crezi ca ar fi?
Iata cateva presupuneri /sugestii:

1.draci
2.ingeri
3.indivizi care-si pot deplasa corpul eteric ori/si material in spatiu si timp ( vezi ubicuitate)
4. extraterestrii .......si lista ar putea continua tot asa....
5.
6.
     Insa inainte de toate ai putea sa ne dai mai multe amanunte despre tine, dacat ai dat mai sus! Par igzamplu : sa zici cam ce varsta ai? Pentru ca este stiut faptul ca pana la o anumita varsta copiii pot vedea anumite chestii /entitati, inaccesibile oamenilor maturi: ingeri (pazitori ori nu, ai lor ori ai altora...) )  fantome, etc ...!
De asemenea nu ar strica sa-ti precizezi starea de sanatate : fizica, psihica,  un sumar istoric al starii de sanatate , traume din copilarie , alte ciudatenii  ...  (Iata-ma si medic ..)
Si apoi avand si noi asemenea informatii putem sa-ti mai zicem cate ceva , fiecare dupa puterea sa
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Cioby

Ar putea fi ce ziceti....bine inafar` cred de extrateresti ca nush dc mi s-ar arata mie.....

Poi sa va fac o descriere:17 ani,starea fizica o am buna....psihica la fel....aja acum partea cu traume as putea sa zic ca am avut pana aku de curand.....

De exemplu:Ma trezeam noapte foarte brusc si incepeam sa tip......sau visam desi nu eram aja adormit si in vis imi aparea ceva negru care acapara tot visul si incepeam sa tip........sau cadeam dintr-o data intr-o prapastie neagra.....etc. ar mai putea fi............dar in ultima perioada nu mi s-a mai intamplat aja......

Aceea care ati zis cu indivizi care isi pot deplasa corpul eteric in spatiu si timp ma gandeam si eu.

Si dak aveti id de mess ati putea sa il lasati intr-un mesaj personal.......asta numai dak vreti.

Multumesc

someone_creator

Mai da'ce tinerel esti!
Eu cred ca tot ceea ce zici ca ti se intampla s-ar putea sa fie din cauza ca ai oarece (nu stiu) deschis "vestitul si preacercatul" ochi....acela al 3-lea!
Am citit pe undeva ca acest ochi se deschide mult mai usor cam la aceasta varsta (17ani).Tu de la ce varsta ai aceste "chestii" care zici ca ti se intampla?
Iar acele persoane care apar-dispar NU CRED ca pot fi ingeri sau demoni.Ce motiv ar avea  sa se camufleze cu corp uman?Sa pacaleasca pe cine?Ca  ,pana acum,DOAR tu le vezi!Poate sunt entitati/spirite !Fii atent cum se misca: normal sau...in reluare?Ce consistenta au corpurile lor?Le vezi picioarele atingand pamantul sau...plutesc ...asa ca fantomele?... :-D

ps.dupa greselile de exprimare pe care le faci,as zice ca nu mai locuiesti in Romania de ceva vreme...s-ar putea sa locuiesti chiar intr-o "cisma".Asta asa...ca observatie... :-D

Yagg

s-au mai expus astfel de cazuri, aici, pe forum. ªtii, în loc de matrix-uri dintr-astea ai mai putea citi încã o carte sau sã fii voluntar într-o campanie de curãþare a mediului. Mai este un utilizator pe aici, pe forum, care a avut viziuni vreo câteva zile ºi pe urmã i-au trecut. În ultimul timp cãuta sã facã donaþii. E plictisealã mare.

Totuºi, am rãmas surprins de aceastã datã, de opinia lui Lylyt_ice. Foarte elegant  8-)
Citat din: lylyt_ice din  21 August 2008, 13:20:35
  Nu contest faptul ca ar putea sa fie vorba de ceva "paranormal", dar sa nu uitam ca poate fi vorba si de unele tulburari vizuale (halucinatii)!!! iar faptul ca de multe ori stii ce vor spune altii, se poate ca in acest caz sa joace un rol f. important si inteligenta de care dispui, asociata cu o intuitie f.dezvoltata, plus banca de date acumulata de mentalul tau, care face subconstient apel la combinatiile de situatii si discutii din trecut, astfel sugerandu-ti involuntar replica sau raspunsul ce v-a unma sa fie data(dat) in situatia prezenta.

Evia

....si multi altii sunt surprinsi.Cred ca totusi este o "scapare".. :lol:

lylyt_ice

Adica, "o scapare" in ce sens?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Cioby

hey yagg....aici e un forum.....si cred ca aj putea sa cer parerea oricui....eo doar am zis cateva din intamplarile mele si am cerut si eu parerea.....si treaba cu curatare a mediului am facut-o si pe asta....;)aja ca nu te mai ``agita`` aja cand cer parerea cuiva.......;)

Serban M