Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ma ajutati!!

Creat de Cioby, 20 August 2008, 09:17:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Zammolxe

Citat din: Shanti Nilaya din  25 Februarie 2009, 10:59:39
Eu as spune ca e vorba mai degraba de cel de al 6-lea simt-intuitia.Evolutia fiintei umane este foarte avansata, intuitia este o etapa in dezvoltare, in care noi putem comunica cu supraconstiinta(sufletul), ea avand legatura directa su sursa(Dumnezeu). Deci  se poate spune ca avem acces la posibilitatile viitorului...

Parerea mea e ca intuitia + scenarile pe care le realizeaza subinconstientu sunt cam acelasi lucru

Ilie

Citat din: Tha D din  21 Februarie 2009, 13:03:21
Frumos.... Si mie mi se intampla aceleasi chestii... Dar ghicesc gandurile numai persoanelor foarte dragi... fratimi uetc... Eu sunt si mai mik decat tine, doar 14 ani dar duc firul familiei mele in a face spiritism... pers pe care le vezi inainte sa dispara sunt de sexul opus.. nush dar s-ar putea sa fi un pic cam indragostit.. Ai auzit de fata Morgana? Vb pe mess mai multe... uu da si visul.... Dai add la david_aparu@yahoo.com
este normal sa fie asa pentru ca legaturile telepatice se realizeaza mult mai usor cind sunt sentimente puternice. Radioestezia nu are nimic comun cu spiritismul, asa ca nu-ti face probleme, decit daca nu cumva vrei sa faci mai mult in acest domeniu. Avind in vedere virsta pe care o ai, personal nu te-as sfatui sa incerci pentru ca tarimurile respective sunt destul de periculoase pentru evolutia ta. Tot ceea ce ti se intimpla iale ca si cum ar fi normale si firesti, si nu incerca deocamdata sa le explici. Pe masura trecerii timpului, cind va veni timpul, ai sa intelegi mai mult si mai multe.

Tha D

Da.... cum ziceti voi..  :wink:

daos

Citat din: Cioby din  21 August 2008, 12:29:56
Nu imi place sa practic dar imi place sa citesc foarte mult despre aja ceva....de fapt asta e pasiunea mea.si am citit multe carti si m-am documentat.....am vazut si niste practici........dar imi place mult sa lucrez cu mintea mult......adika imi place hipnoza,telepatia..........si de aceea incerc sa ajung la un nivel mai avansat:Dsi sper sa reusesc desi nu sunt sigur dak am vre-o putere......dar cu multa practica.......ce zici?

Cat despre acele persoane care le vad....sunt necunoscute nu le-am vazut in viata mea.....dar pur si simplu sunt la 2-3 metri in fata mea si cand ma apropi de ele dispar......pot sa spun ca odata ploua afara si vroiam sa urc o pasarela si aceea persoana statea la inceputul pasarelei.....m-am apropiat de ea s-a intors cu spatele si a disparut......atunci a fost cel mai bizar.......si s-au mai intamplat.....ce parere ai?

Ai mare grija copile, nu e de joaca cu asa ceva. Poti innebuni, si asta o spun la sensul propriu al cuvintelor. Sfatul meu este sa mergi la un duhovnic sa te spovedesti, siii, daca inca te mai tenteaza "lumea misterelor" poti alege o cale crestina, rugaciunea inimii, dar asta doar dupa ce ai luat binecuvantarea de la preot pentru a o spune. Este foarte important. Cu timpul o sa-ti dai seama de ce. Incearca la inceput sa o spui pe respiratie: "Doamne Isuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu" si inspiri; "miluieste-ma pe mine pacatosul" si expiri. Pozitia in care o vei spune este in picioare, cu genunchii flexati usor, capul in piept aplecat putin spre stanga, palmele stranse impreuna in dreptul plexului solar. Totusi trebuie sa stii ca este absolut necesar sa te spovedesti inainte la un preot, de preferat unul cu har (adica si aproape de Dumnezeu, dar si un fin psiholog). E bine sa te duci la liturghie duminica si sa stai pana la sfarsitul slujbei sa te miruiasca preotul. Este foarte important pentru partea de inceput. Dupa ce vei reusi sa simti, hai sa-i spunem energia din frunte invartindu-se, o vei cobori prin vointa ta spre inima. E de preferat sa incerci sa tii post, macar de carne (in genul celui catolic), fara contacte sexuale, asta ca sa nu zic ca este obligatoriu. Dupa ce o cobori in inima treci la rugaciunea in sapte timpi: "Doamne", "Isuse Hristoase", "fiul", "lui Dumnezeu", "miluieste-ma", "pe mine", "pacatosul". Vei simti o caldura in inima care se raspandeste in corp. Pe maini vor apare niste pete sangerii rotunde in timpul rugaciunii si se vor incalzi puternic. Asta la nivel fizic. Din punct de vedere spiritual te las pe tine sa gusti senzatia de miere pe limba pe care o vei simti si de fericire si beatitudine.

Tha D

Si eu daca zic acum ca tu ai innebunit ce o sa se intample :?... Well nu ma lua in serios.. doar ca e ceva de genu Du-te la un psihiatru sa vada daca nu cumva iti lispeste ceva.... Daca pe el il intereseaza aceasta asa zisa "lume a misterelor" de ce ii spui sa se spovedeasca... E adevarat ca curiozitatea e un pacat dar adam si eva au gresit asta inaintea noastra..

Si ce cauta religia pe acest forum.... Dumnzeu cu extraterestrii?... Hmm nu se potriveste de loc...

Serban M

Citat din: Tha D din  16 Martie 2009, 18:26:55
Si eu daca zic acum ca tu ai innebunit ce o sa se intample :?... Well nu ma lua in serios.. doar ca e ceva de genu Du-te la un psihiatru sa vada daca nu cumva iti lispeste ceva.... Daca pe el il intereseaza aceasta asa zisa "lume a misterelor" de ce ii spui sa se spovedeasca... E adevarat ca curiozitatea e un pacat dar adam si eva au gresit asta inaintea noastra..

Si ce cauta religia pe acest forum.... Dumnzeu cu extraterestrii?... Hmm nu se potriveste de loc...

te referi la dumnezeul biblic,corect?

dar de Dumnezeul Creator ce parere ai,se potriveste cu extraterestrii?

Tha D

Citat din: Sirius13 din  16 Martie 2009, 18:31:16
te referi la dumnezeul biblic,corect?

dar de Dumnezeul Creator ce parere ai,se potriveste cu extraterestrii?

Nu e unu si acelasi?

Serban M

Citat din: Tha D din  16 Martie 2009, 18:34:09
Nu e unu si acelasi?

pai spuneai ca nu esti religios,sau ma insel ? ma gandesc cati atei scoate religia doar din cauza conceptului gresit de Dumnezeu; daca Dumnezeu a creat universul ce l`ar face sa nu creeze si extraterestrii ?

Tha D

Nu sunt ateu.... de fapt nici nu stiu ce sunt pentru sunt atatea solutii....... Singura intrebare la care lumea nu a gasit raspuns, lumea fiind human beeing, este cum ne-am format....

R: Big Bang

Q: cine l-a facut si pe ala?

R: Ugh.... Dumnezeu?

Deci cred in el.... dar nu exclud si celalalte posibilitati.... Dar... E doar un dumnezeu.. cel care a creat.. cel care creeaza.. cel care ia ce a dat.... E 1 buddy.. doar 1!

Serban M

Citat din: Tha D din  16 Martie 2009, 18:41:20
Nu sunt ateu.... de fapt nici nu stiu ce sunt pentru sunt atatea solutii....... Singura intrebare la care lumea nu a gasit raspuns, lumea fiind human beeing, este cum ne-am format....

R: Big Bang

Q: cine l-a facut si pe ala?

R: Ugh.... Dumnezeu?

Deci cred in el.... dar nu exclud si celalalte posibilitati.... Dar... E doar un dumnezeu.. cel care a creat.. cel care creeaza.. cel care ia ce a dat.... E 1 buddy.. doar 1!

e doar 1 cuvant nu 1 buddy; cuvantul ala poate fi orice altceva decat ne putem imagina,ai tu rabdare ca fiecare dintre noi va afla candva ce este.

Yagg

Citat din: daos din  14 Martie 2009, 17:17:03
Ai mare grija copile, nu e de joaca cu asa ceva. Poti innebuni, si asta o spun la sensul propriu al cuvintelor. Sfatul meu este sa mergi la un duhovnic sa te spovedesti, siii, daca inca te mai tenteaza "lumea misterelor" poti alege o cale crestina, rugaciunea inimii, dar asta doar dupa ce ai luat binecuvantarea de la preot pentru a o spune. Este foarte important. Cu timpul o sa-ti dai seama de ce. Incearca la inceput sa o spui pe respiratie: "Doamne Isuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu" si inspiri; "miluieste-ma pe mine pacatosul" si expiri. Pozitia in care o vei spune este in picioare, cu genunchii flexati usor, capul in piept aplecat putin spre stanga, palmele stranse impreuna in dreptul plexului solar. Totusi trebuie sa stii ca este absolut necesar sa te spovedesti inainte la un preot, de preferat unul cu har (adica si aproape de Dumnezeu, dar si un fin psiholog). E bine sa te duci la liturghie duminica si sa stai pana la sfarsitul slujbei sa te miruiasca preotul. Este foarte important pentru partea de inceput. Dupa ce vei reusi sa simti, hai sa-i spunem energia din frunte invartindu-se, o vei cobori prin vointa ta spre inima. E de preferat sa incerci sa tii post, macar de carne (in genul celui catolic), fara contacte sexuale, asta ca sa nu zic ca este obligatoriu. Dupa ce o cobori in inima treci la rugaciunea in sapte timpi: "Doamne", "Isuse Hristoase", "fiul", "lui Dumnezeu", "miluieste-ma", "pe mine", "pacatosul". Vei simti o caldura in inima care se raspandeste in corp. Pe maini vor apare niste pete sangerii rotunde in timpul rugaciunii si se vor incalzi puternic. Asta la nivel fizic. Din punct de vedere spiritual te las pe tine sa gusti senzatia de miere pe limba pe care o vei simti si de fericire si beatitudine.

E deja prea periculos subiectul ãsta. Stârneºte panica în unii mononeuronici.

Tha D

Citat din: Sirius13 din  16 Martie 2009, 18:44:16
e doar 1 cuvant nu 1 buddy; cuvantul ala poate fi orice altceva decat ne putem imagina,ai tu rabdare ca fiecare dintre noi va afla candva ce este.

Adevarat graiesti.. e doar un cuvant.. Dar nu cred ca vom ajunge sa si aflam ce este.. stai tu linistit :P

daos

Citat din: Tha D din  16 Martie 2009, 18:26:55

1. Poate ca sunt nebun sau poate ca nu sunt, cine stie. Dar in mod sigur tehnicile mistice sunt periculoase, si aici ma refer in primul rand la yoga si tehnici de meditatie zen. Si mai ales practicate dupa ureche. Tentatia este mare si ai senzatia ca totul ti se deschide in fata ta in intregul univers. Dar este periculos. Crede-ma chiar este periculos.
2. De ce sa se spovedeasca? Eu am descris o tehnica denumita oratio mentis, de factura crestina. Pentru a o practica fara primejdii este OBLIGATORIU sa te spovedesti la un preot, care sa-ti si dea binecuvantarea pentru a o spune. Suna neplacut pentru un om nedus la biserica. Dar daca ai intelege mecanismele acestei tehnici mi-ai da dreptate.
3. Subiectul acestui thread este paranormalul si cei care au avut de-a-face cu asa ceva. Si mai precis o solicitare de ajutor din partea unui forumist. Intr-adevar Dumnezeu nu are de-a-face cu paranormalul, ci Lucifer, fost inger al luminii, cunoscut acum ca Satan, printul intunericului. Prin practici pseudomistice ai sanse mari de a-l cunoaste.
4. Dumnezeu si extraterestrii: pai ia gandeste-te la ingerii din vechiul testament care au coborat pe pamant si au avut progenituri cu fiicele oamenilor, adica acei uriasi descrisi in biblie.

Serban M

Citat din: Tha D din  16 Martie 2009, 20:11:50
Adevarat graiesti.. e doar un cuvant.. Dar nu cred ca vom ajunge sa si aflam ce este.. stai tu linistit :P

ba da, desigur. insa atunci nu vom mai avea cum sa le spunem celor ce nu au ajuns inca acolo despre ce e vorba  :-D

Ilie

Citat din: daos din  16 Martie 2009, 21:13:03
1. Poate ca sunt nebun sau poate ca nu sunt, cine stie. Dar in mod sigur tehnicile mistice sunt periculoase, si aici ma refer in primul rand la yoga si tehnici de meditatie zen. Si mai ales practicate dupa ureche. Tentatia este mare si ai senzatia ca totul ti se deschide in fata ta in intregul univers. Dar este periculos. Crede-ma chiar este periculos.
2. De ce sa se spovedeasca? Eu am descris o tehnica denumita oratio mentis, de factura crestina. Pentru a o practica fara primejdii este OBLIGATORIU sa te spovedesti la un preot, care sa-ti si dea binecuvantarea pentru a o spune. Suna neplacut pentru un om nedus la biserica. Dar daca ai intelege mecanismele acestei tehnici mi-ai da dreptate.
3. Subiectul acestui thread este paranormalul si cei care au avut de-a-face cu asa ceva. Si mai precis o solicitare de ajutor din partea unui forumist. Intr-adevar Dumnezeu nu are de-a-face cu paranormalul, ci Lucifer, fost inger al luminii, cunoscut acum ca Satan, printul intunericului. Prin practici pseudomistice ai sanse mari de a-l cunoaste.
4. Dumnezeu si extraterestrii: pai ia gandeste-te la ingerii din vechiul testament care au coborat pe pamant si au avut progenituri cu fiicele oamenilor, adica acei uriasi descrisi in biblie.
Ai mare dreptate cind spui aceste lucruri, prin aceste tehnici poti ajunge la un nivel spiritual ridicat (sfintenie) sau la nebunie. Tarimurile sunt, este foarte adevarat, extrem de periculoase  si de aceea sfatul este nu le explora. De ce trebuie facuta distinctie intre Dumnezeu si "stiinta"?
Intre ele nu este nicio deosebire daca este credinta dar luate separat? Toate la timpul lor, fiecaruia i se va dezvalui adevarul atunci cind trebuie adica atunci cind ajunge la dezvoltarea spirituala care il va face sa-l inteleaga. Deci cercetati, tot ceea ce este in jurul vostru si constatati de unde vine si vedeti pe cine reprezinta. Fericirea este a celui care o sa constate ca lucrurile bune si stabile(nu cele efemere)vin dintr-un singur loc si acel loc indiferent ca vrem sau nu vrem se numeste Dumnezeu