Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Pterodactili in New York ? ?

Creat de daniel, 17 August 2008, 14:17:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

daniel

Am dat din intamplare peste aceasta poza facuta de Steve Moran , un politist, in timpul tragediei de la 9/11.

Textul mentiona ceva de o fiinta numita ciakar care poate zbura si reprezinta o elita extra sau inter terestriala.

Nu sunt familiar cu acesti termeni si poate sunt persoane aici care pot analiza poza mai bine .

Ce parere aveti ?

Iata textul original, care e in limba engleza.

Steve Moran writes: "I live in New York City, and today I went to take pictures of the WTC's wreckage.

I shot this first picture of the rescue operation, looking south on Greenwich Street. When I got home and previewed my pictures on the computer, I noticed something in the one entitled "Down Greenwich 3" that was not in the scene when I took the photo.

Upon blowing up the questionable image (the second picture), it appeared to me to look like an angel hovering over the pile of debris and the rescuers. It couldn't be a pigeon or a seagull because being behind the building on the right, it would be too large.

Also, we don't have any vultures or pelicans here in NYC.

From the context of the photo, it looks to be about the size of a man, and is around 60 to 100 feet above the scene. I have other photos of this scene taken from the same angle that do not contain this image.

The way I intemperate the image is, it's either a guardian angel looking over the rescuers and those poor people still trapped beneath, or the Angel of Death hovering to collect the souls of the dying. I was using a Kodak DC4800 digital camera."

jackie28t

Da, e un porumbel care zboara la o distanta nu prea mare de camera.Nimic misterios.  :lol:
La mijloc e capul,pe partea stanga si dreapta sunt aripile si in spate acea liniuta e coada.
Stiu ca unii printr-o iluzie vor confunda acel banal porumbel cu nu stiu ce dinozaur zburator dar daca te uiti atent ai sa vezi ca se vede destul de clar ca e vorba doar de o banala pasare ce zboara la o anumita distanta fata de fotograf.

daniel

pare corect ce spui tu jackie.

singura problema pare a fi faptul ca la distanta care se afla, porumbelul pozat pare a fi de aprox 2.5-3 m lungime si cu o anvergura de 4.5-5m ...

nu stiu daca exista porumbei asa de mari, poate ca o fi vreo mutatie genetica.

de asemenea are gatul si capul foarte lungi , nu are cioc, si are 2 picioare cu articulatii. Cel putin asa il descrie tipul asta.

lylyt_ice

daniel, ai cumva posibilitate sa pui si sursa de unde ai acest articol si aceasta "FOTOGRAFIE"?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Serban M

daniel

Citat din: lylyt_ice din  17 August 2008, 18:14:55
  daniel, ai cumva posibilitate sa pui si sursa de unde ai acest articol si aceasta "FOTOGRAFIE"?
http://www.s8int.com/eyewit22.html

sunt mai multe articole similare....dati-va si voi cu parerea....mie mi se pare cam trasa de par....

jean

Am de facut urmatoarea constatare: Pe poza atasata de mine am pus in dreptunghi de culoare verde o zona in jurul pasari respective. In interiorul dreptunghiului coloritul pozei difera fata de restul imagini.
   Acest fapt ma duce cu gandul la idea ca de fapt sunt doua poze suprapuse, cea cu pasarea peste cea cu peisajul. cea cu pasarea avand dimensiunile dreptunghiului verde. Acest fapt ducand la diferenta de culoare. Deci cred ca este trucata.
Adevarul este dincolo de noi

DepthOfField

Citat din: daniel din  17 August 2008, 16:38:53

singura problema pare a fi faptul ca la distanta care se afla, porumbelul pozat pare a fi de aprox 2.5-3 m lungime si cu o anvergura de 4.5-5m ...

fara suparare, dar de unde stii la ce distanta este acea pasare, si deci deduci cat de mare ar fi? ce, crezi ca este vreo legatura intre pasare si cladire, si pasarea e mai departe decat cladirea? nu e nici o legatura!
e o pasare oarecare obisnuita.

David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jean

Adevarul este dincolo de noi

Sidney

Nush de ce dar asta ma duce cu gandul la cartea lui Arthur Conan Doyle ,"O lume disparuta"..

StarDust

Sincer, eu nu stiu cum ar putea supravietuii o asemenea reptila zburatoare in zilele noastre, fara sa fie observata mult mai des datorita dimensiunii ei. Chiar daca ar trai in zone izolate, aceasta cred ca ar acoperi arii mari in zborurile ei si nu se poate sa nu fie observata mult mai des, mai ales avand in vedere traficul aerian din zilele noastre. Ar fi frumos sa fie adevarat... dar, din pacate eu nu cred asta.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

daniel

Citat din: DepthOfField din  17 August 2008, 21:18:52
fara suparare, dar de unde stii la ce distanta este acea pasare, si deci deduci cat de mare ar fi? ce, crezi ca este vreo legatura intre pasare si cladire, si pasarea e mai departe decat cladirea? nu e nici o legatura!
e o pasare oarecare obisnuita.

eram si eu nclinat sa cred ca e o fiintza umanoida cu aripi dupa structura scheletica. Dar acum vad ca m-ai ajutat sa vad adevarul. Mersi.

Inca ceva : ma poti ajuta sa deslusesc ce fel de pasare e ? pari ca te pricepi bine la astea.

daniel

chestia e ca in poza e ceva ce zboara, si oricine cu cunostiinte elementare de avi zoologie isi poate da seama usor ca aia nu e pasare , mai mult folosing niste geometrie simpla este usor de calculat cam cat de mare e. Intrebarea care ne roade este : " Ce anume e ? "

romulus

CitatAcest fapt ducand la diferenta de culoare. Deci cred ca este trucata.
De acord cu jean.
Citatsingura problema pare a fi faptul ca la distanta care se afla, porumbelul pozat pare a fi de aprox 2.5-3 m lungime si cu o anvergura de 4.5-5m ...

nu stiu daca exista porumbei asa de mari, poate ca o fi vreo mutatie genetica.

de asemenea are gatul si capul foarte lungi , nu are cioc, si are 2 picioare cu articulatii. Cel putin asa il descrie tipul asta.
Pai tocmai despre asta e vorba in propozitie !  La un trucaj "distantele" ne ....omoara !

Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

DepthOfField

Citat din: daniel din  18 August 2008, 10:44:38
chestia e ca in poza e ceva ce zboara, si oricine cu cunostiinte elementare de avi zoologie isi poate da seama usor ca aia nu e pasare , mai mult folosing niste geometrie simpla este usor de calculat cam cat de mare e. Intrebarea care ne roade este : " Ce anume e ? "

1) ai fi surprins cate manifestari aparent ciudate pot da pasarile in functie de perspectiva si momentul din zbor cand sunt fotografiate.. vezi linkul din semnatura mea cu unele exemple

2) poti face putina geometrie simpla sa vedem si noi cam cat de mare ar fi?
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm