Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Decembrie 1989 (pentru cunoscatori)

Creat de baaron, 30 Ianuarie 2007, 19:00:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

adipop

Exista Legea compensatiei. Ni s-au luat atatea, deci ne-a ascutit mintea...
adi

Sidney

romulus

----
CitatNi s-au luat atatea, deci ne-a ascutit mintea
----Nu vad ce mi s-a luat mie, ca individ, si de catre cine? Eu consider ca dimpotriva, am fost din categoria acelora care cred ca intotdeauana au primit ! Ce? Educatie = traiam la tara si aveam o scoala foarte buna cu 90% din profesori veniti de la oras, sa ma invete carte;  si mai ce? Ingrijire medicala: venea si medicul si asistenta acasa la mine, ma consultau, imi faceau tratamentul adecvat GRATUIT .Si eram doar  fiul unui prapadit de muncitor CFR ist si al unei muncitoare la CAP...si mai ce? mancare pe cartela: venea tata acasa cu o paine mare neagra, luata de la oras pe cartela, o mancam cu branza de la vaca din ograda si cu lapte batut.... Hai sa comparam (daca avem cu ce) viata de acum de la tara  adipop !! Care tara?
----Ca unora din ziua de azi lipsurile le-au afectat ( nu ascutit) mintea , este foarte , foarte probabil / posibil !
---Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

adipop

Citat din: loreley din  27 Februarie 2008, 18:02:01
      Esti  sigur? :evil:

Radi : Eram odata, sigur-sigur. Poate ca-mi revin la siguranta pe care o aveam....Alta cale nu exista.

Cyberdog

---Am evitat acest topic la inceput, deoarece era etichetat clar, "pentru cunoscatori".
---Fiind totusi un forum despre paranormal, mi-am spus ca poate n-ar strica sa-mi bag un pic nasul in ciorba, cine stie?!
---Am incercat sa citesc.
---Am reusit, nu usor.
---N-am gasit nimic paranormal, dar am dat de material pentru un serial SF mai lung decat "Star Gate".
---Din comentarii am retinut doar ca personajul "NOI" a castigat ceva, in timp ce personajul "VOI" a pierdut oaresice. 
---Personajul "VOI" nu este de acord cu asta, si cu asta-basta.

NOTA: Pentru Romulus ---> Filajul se intrerupea la limita de judet? La intoarcerea din "filatura", se mai practica "talpa" de la Romanesti? Cu spuma?!

---Am afirmat!!!

sevastase

Un topic care isi merita valoarea in aur.

oops! scuze : aurul are valoare pt ca ii dam noi valoare...e doar metal....sau are valoare, dar nu pt noi ?? in fine...

Informatie foarte buna....ar trebui sa fie la dispozitia tuturor romanilor, insa nimeni nu vrea sa fie deranjat din mizeria zilnica cu nimicuri din acestea. E citita de cativa " visatori " .... Cei ce sunt luati la misto ASTAZI, sunt invatatorii de MAINE !

LupinThe3rd

Citat din: sevastase din  26 Martie 2008, 14:07:15
Un topic care isi merita valoarea in aur.

oops! scuze : aurul are valoare pt ca ii dam noi valoare...e doar metal....sau are valoare, dar nu pt noi ?? in fine...

Informatie foarte buna....ar trebui sa fie la dispozitia tuturor romanilor, insa nimeni nu vrea sa fie deranjat din mizeria zilnica cu nimicuri din acestea. E citita de cativa " visatori " .... Cei ce sunt luati la misto ASTAZI, sunt invatatorii de MAINE !
Ce informatie? Scuze ca intreb da ce varsta ai :D?

sevastase

Citat din: LupinThe3rd din  26 Martie 2008, 14:46:39
Ce informatie? Scuze ca intreb da ce varsta ai :D?
Te scuz. 32 de ani am. Ce relevanta are ?

adipop

Citat din: sevastase din  26 Martie 2008, 15:09:45
Te scuz. 32 de ani am. Ce relevanta are ?

Esti tanar...toate informatiile au insemnatatea lor.
adi

sevastase

Citat din: adipop din  26 Martie 2008, 15:13:59
Esti tanar...toate informatiile au insemnatatea lor.
adi

Am 32 de ani....ce relevanta are varsta.... ? Stiu ca informatiile au insemnatate...celegatura are ce vorbesc eu cu varsta pe care o am ?

LupinThe3rd

Citat din: sevastase din  26 Martie 2008, 15:23:08
Am 32 de ani....ce relevanta are varsta.... ? Stiu ca informatiile au insemnatate...celegatura are ce vorbesc eu cu varsta pe care o am ?
Are. Cel putin nu umblai in picioare pe sub masa la varsta aia... :

Lone Ranger

Citat din: romulus din  27 Februarie 2008, 21:31:37
--------Nu vad ce mi s-a luat mie, ca individ, si de catre cine? Eu consider ca dimpotriva, am fost din categoria acelora care cred ca intotdeauana au primit ! Ce? Educatie = traiam la tara si aveam o scoala foarte buna cu 90% din profesori veniti de la oras, sa ma invete carte;  si mai ce? Ingrijire medicala: venea si medicul si asistenta acasa la mine, ma consultau, imi faceau tratamentul adecvat GRATUIT .Si eram doar  fiul unui prapadit de muncitor CFR ist si al unei muncitoare la CAP...si mai ce? mancare pe cartela: venea tata acasa cu o paine mare neagra, luata de la oras pe cartela, o mancam cu branza de la vaca din ograda si cu lapte batut.... Hai sa comparam (daca avem cu ce) viata de acum de la tara  adipop !! Care tara?
----Ca unora din ziua de azi lipsurile le-au afectat ( nu ascutit) mintea , este foarte , foarte probabil / posibil !
---Howgh !
Eshti nostalgic al comunismului?

LupinThe3rd

Ingrijire medicala: venea si medicul si asistenta acasa la mine, ma consultau, imi faceau tratamentul adecvat GRATUIT .Si eram doar  fiul unui prapadit de muncitor CFR ist si al unei muncitoare la CAP...si mai ce? mancare pe cartela: venea tata acasa cu o paine mare
Las-o in .... Romulus. Taica-meu cand l-au operta de peritonita era sa dea ortu' popii pentru ca nu se gaseau antibilotice in Spitalul din Fagaras. Daca nu stiam pe cine trebuie acu eram orfan....
La tine poate venea. Si la mine venea ca erau prieteni de familie.

Lone Ranger

Citat din: LupinThe3rd din  26 Martie 2008, 16:29:45
Taica-meu cand l-au operta de peritonita era sa dea ortu' popii pentru ca nu se gaseau antibilotice in Spitalul din Fagaras. Daca nu stiam pe cine trebuie acu eram orfan....
La tine poate venea. Si la mine venea ca erau prieteni de familie.
Scuza-mi cinismul, Lupin, dar se putea shi mai rau!!!!

Cyberdog

Citat din: sevastase din  26 Martie 2008, 14:07:15
Un topic care isi merita valoarea in aur...
Informatie foarte buna....ar trebui sa fie la dispozitia tuturor romanilor...
1. Topicul are valoare doar daca continutul, respectiv comentariile au valoare.
2. Informatia este standard.  Nu aduce absolut nimic nou.  Toate numele din "liste" au fost publicate la vremea lor in presa.  Insiruirea de evenimente este doar o naratiune aducatoare aminte.  Informatia adevarata ( daca nu ma credeti, intrebati-l pe romulus ) nu apare pe forumuri.  Pe forumurile publice apare eventual doar informatie ce duce la dezinformare, in speta la care ne referim.
3. Singura legatura cu paranormalul este faptul ca in Romania absolut totul "este iesit din normal", ca sa zic asa. Topicul fiind publicat in sectiunea NOM, se poate spune ca pentru a merita discutat, ar trebui reamprospatat cu ceva "informatii" adevarate si noi, daca ele exista....
4. Baroon a bagat textul, a mai intrat de vreo doua ori si s-a facut ca plaua.  Adica, in traducere libera, a dat drumul la cascaval si apoi a lasat soarecii sa decida daca e proaspat sai e doar o momeala de plastic.
5. Topicul s-a transformat intr-o analiza comparativa a doua societati ( inainte/dupa ) care nici macar nu difera prea mult structural si in conceptii.