Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dedublarea

Creat de Skywalker, 17 Iulie 2005, 16:12:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

xennon_2000

foarte buna profesoara ai fi!!!! pri3st3ss

calinahanna

@starlookboy

Eu iti recomand o vacanta de vara la tara, undeva in localitati gen Dealu Frumos (Sibiu), Varatec (Moldova) s.a.m.d.

Ar fi bine sa incerci in mai multa liniste. Oricum, e bine oriunde, pana la urma, atat timp cat exersezi.
Dar, crede-ma, nu ai decat 2 cai: relaxare totala sau concentrare maxima. E treaba ta pe care o alegi, dar alege si ambientul pe masura.

xennon_2000

Calina citeste in
"visul"...sa vezi ceva interesant.....vis lucid sau dedublare?pus de BAAron

pri3st3ss

Citat din: xennon_2000 din  30 Ianuarie 2007, 10:39:07
foarte buna profesoara ai fi!!!! pri3st3ss

sunt deja...ms mult

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

xennon_2000

Ma refeream la dedublari!...apropos chiar esti?..ce materie :-D?

starlookboy

Astazi am gasit pe net un program numit BrainWave Generator care emite sunete la diferite frecvente. Am ales frecventa Schummen actuala (12 Hz) si am incercat sa ma relaxez, speram eu la o dedublare.

Cred ca am stat 20 de minute in pat si apoi mi-am zis ca e suficient. Mi s-a intamplat un lucru nou. Cand am incercat sa ma ridic pret de 10 secunde nu am putut. Am incercat sa ridic capul, ba chiar m-am fortat si nu am reusit. M-am simtit greu, foarte greu. Am incercat sa ridic picioarele, am reusit, dar le-am simtit foarte greu.

Acum ma doare gatul pentru ca asa cum am zis am fortat putin ridicarea. Imi explica si mie cineva ce s-a intamplat?

xennon_2000

hmmm...poate concentrarea intensa!..sau oboseala....intreab-o pe pri3st3ss

starlookboy

de obosit nu sunt obosit, sau poate nu constientizez asta .
poate relaxarea profunda... sunt curios sa vad ce raspunde pri3st3ss

Elvin

corpul nu raspundea la comenziile creierului pentru ca organismul fizic era partial decuplat de corpul astral [impulsurile de la creier se pierdeau pe drum]. Mi s-a intamplat de multe ori si nu e problema. Periculos devine cand incerci tu sa decuplezi constient cele 2 corpuri, ba chiar din corpul astral sa extragi corpurile mai subtile. La intoarcere daca nu faci jonctiunea corecta poti ramane paralizat pe viata  :evil: gasesti un caz in 'Secretul Doctorului Honigberger' a lui Eliade [chiar de e fictiune] si inca sarmanul din carte era si maestru yoghin.... :evil:

udar

Citat din: starlookboy din  01 Februarie 2007, 11:50:15
Astazi am gasit pe net un program numit BrainWave Generator care emite sunete la diferite frecvente. Am ales frecventa Schummen actuala (12 Hz) si am incercat sa ma relaxez, speram eu la o dedublare.

Cred ca am stat 20 de minute in pat si apoi mi-am zis ca e suficient. Mi s-a intamplat un lucru nou. Cand am incercat sa ma ridic pret de 10 secunde nu am putut. Am incercat sa ridic capul, ba chiar m-am fortat si nu am reusit. M-am simtit greu, foarte greu. Am incercat sa ridic picioarele, am reusit, dar le-am simtit foarte greu.

Acum ma doare gatul pentru ca asa cum am zis am fortat putin ridicarea. Imi explica si mie cineva ce s-a intamplat?

ai amortit, daca ai stat 20 de min nemiscat. si mie cand stateam in lotus imi amorteau picioarele la greu...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

xennon_2000

asta treb sa vada pri3s neaparat :lol:

starlookboy

@udar
nu a fost prima oara cand am stat nemiscat 20 de minute. sunt zile in care stau nemiscat si cate 30-40 de minute, insa nu pentru a ma relaxa ci pentru a ma uita la tv. Orice ar fi, senzatia a fost foarte neplacuta.

AdiM

Lobsang Rampa este un caz celebru de dedublare, in sensul de trecere intr-un alt corp, cel putin din ce am citit. El s-a nascut si a fost educat in Tibet, dar dupa multe experiente, incluzind o viata petrecuta in Tibet si apoi evadarea din Tibetul ocupat de chinezi, spiritul sau s-a mutat in corpul unui occidental, din care a povestit apoi experienta sa tibetana si a scris multe carti. Nu stiu cit e de credibil pentru altii, dar mie mi se pare ca este o varianta de dedublare plauzibila si posibila daca este posibil ca spiritul sa isi schimbe corpul. Iar daca un om nascut pe Pamint a putut trai o asemenea experienta, nu vad de ce ea nu ar putea fi controlata si de fiinte superioare, poate extraterestri, daca ei au o stiinta mai inalta in asemenea fenomene.

udar

Citat din: starlookboy din  01 Februarie 2007, 17:17:52
@udar
nu a fost prima oara cand am stat nemiscat 20 de minute. sunt zile in care stau nemiscat si cate 30-40 de minute, insa nu pentru a ma relaxa ci pentru a ma uita la tv. Orice ar fi, senzatia a fost foarte neplacuta.

Acu nu stiu ce intelegi tu prin nemiscat. Eu nu cred ca stai paralizat cand te uiti la TV... Te mai zvarcolesti pe acolo prin pat sau unde stai tu. Dar in timpul unei meditatii ideea e sa nu faci nici o miscare.
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

pri3st3ss

e posibil sa fie un raspuns simplu...cat de nemiscat stateai?
daca stateai intepenit, e posibil ca anumite vene sa se fi deplasat,e normal sa ai senzatii neplacute...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.