Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Visul

Creat de baaron, 02 Aprilie 2006, 15:25:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

darkness

pri3st3ss

calinahanna, ai visat vreodata de doua ori acelasi "material"? sau o continuare a unui vis?ai reusit sa intervii in vis?
vad ca visezi ceea ce iti propui sa visezi/ceea ce ceri si obtii raspunsuri concrete...
si eu fac asta,numai ca la mine  un pic mai dificil,caci daca cer de ex sa visez culoarea albastra.mi se arata marea...si nu e un singur simbol,un singur vis mie imi aduce mai multe raspunsuri,toate imbinandu-se perfect,ca un puzzle...

am visat aseara ca eram intr-un cimitir - nu mi-e teama de moarte sau cimitire,chiar ma atrag..in acel cimitir care mi se parea a fi parasit,erau multi profanatori iar eu trebuia sa pazesc mormintele...eram tare disperata ca cineva profanase mormantul iubitului meu( iubitul din vis - de obicei am acelasi iubit,e posibil sa imi fie suflet pereche,caci in toate visele imi apare...poate vei citi vise de-ale mele  si chiar te rog sa iti spui parerea,caci nu mai am idei de umplut puzzle-ul ) ...stiu ca am intrat si eu in cavou si am sarutat cadavrul si i-am luat mana,pe care o tineam la piept as zice cu disperare...era ..seara sau f dimineata in visul meu,iar intrebarea pusa de mine fusese despre vietile mele anterioare...

nu e un raspuns neobisnuit pt mine,protectorul meu imi zice parabole din care eu trebuie sa inteleg  esentialul....ideea principala a acestui vis mi-a fost spusa si in alte dati cand am cerut informatii despre vieti anterioare...probabil au raspuns incapatanarii mele intr-un mod mai brutal....
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

darkness

bleah,asta da cosmar!!!nu m-as apropia de cimitire sub nico forma!!!

..parerea mea,desi o intrebi pe calinahanna, e ca daca ai intrebat de trecut,ti s-a oferit o imagine a trecutului..ceva de genul "e mort si ingropat,las-o balta" :-D

calinahanna

@pri3st3ss

Tzi-am raspuns printr-un mp... Era prea mult de povestit. :wink:
Sper sa nu te superi.

Dar da, cred ca uneori ironia sortii isi spune cuvantul...dupa cum grait-a si darkness.

darkness

adik eu nu pot afla?! :-D
ce indiscret sunt,sunt sigur ca sunt treburi femeiesti..loool...
totusi,pri3st3ss, ziceai ca ti se raspunde in parabole....care sunt alea?le poti spune/iti mia amintesti?

Dreamy

Se intampla cand dormi...face parte din noi, insa de nenumarate ori ce visam nu apartine lumii in care traim...oare ce se intampla cu "noi" in timpul somnului...??

Am patit-o din nou, de data asta am visat o nava noua!!! :mrgreen:

Am visat o nava neagra care parea o simbioza intre un avion Concord si un Dragon zburator!!

Decolarea se realiza vertical iar propulsia cu ajutorul cozii si a gatului, acestaea fiind flexibile!!
Flexibilitatea cozii si a gatului era data de inele telescopice...

Am mai vazut si bordul ....parea un amestec viata + inteligenta artificiala....parea un organism viu insa manevrat in mare masura de ceva artificial...

calinahanna

@dreamy...

Sa nu te superi pe mine daca te intreb... dar este vreun element in visele tale care nu e din acelasi "film"? (spre exemplu, o prajitura)
Si este vreun alt element/forma despre care nu aveai de unde sa stii ca exista? (adica sa nu fi fost deja inventat de catre vreun regizor sau creator de efecte speciale etc)

Dreamy

calinahanna  hello si bine te-am gasit!!!

cred ca e prima oara cand vorbim!!

despre ce ma intrebi tu....sigur nu are legatura cu ce am vazut prin filme, sau ce am citit altfel nu va povesteam, era o imagine a celor vazute sau citite si deci gaseam o analogie....

NU... ce am visat a fost pur si simplu o conceptie proprie a creierului peste noapte...si SINCER nu a fost influentata de nici un REGIZOR sau SCENARIST!!!

xennon_2000

in descifrarea viselor crede-ti?
Astept raspunsuri din partea voastra!

pri3st3ss

da,eu cred in descifrarea lor...
asa cum s-a mai spus  pe aici,trebuie sa fi atent si sa faci analogie intre ceea ce iti doresti/ ceea ce vezi/citesti/auzi
exista si anumite simboluri..creierul tau poate ascunde sub anumite simboluri diferite lucruri/dorinte reprimate etc...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

xennon_2000

vad ca incerci sa explici stiintific!... si nu mai lasi nicio parte de mister

calinahanna

@dreamy

Ok, got it! :wink:
Te-am intrebat pentru ca mie mi s-a mai intamplat sa povestesc un vis si apoi sa realizez ca un element il vazusem intr-un muzeu, cu ceva luni in urma...
Cat despre repetarea unui lucru, ceva, te-am intrebat pentru ca si eu am fost la randul meu intrebata de pri3st3ss... :wink:

Deci...
Am inteles acum.

xennon_2000

calinahanna                   crezi ca ti se intampla ceva supranatural sau e de vina strsul?

calinahanna

@XENON_2000

Am trecut de sentimentele pe care le are un "incepator" in ale perceptiilor.
Cred ca in cazul insomniilor mele actuale este stressul.
Si...nu stiu ce inseamna pentru tine supranatural... Pentru mine "supranatural" nu mai inseamna mare lucru, m-am obisnuit deja cu multe evenimente si senzatii "para"... Si ca mine multi altii. In cazul meu, nu e multa teorie, insa farama aia de teorie pe care o stiu are in consecinta si o practica/experienta relativ egala. Ceva de genul "incet dar sigur"... Asa ca pot sa spun cu mana pe inima ca e vorba de stress.

darkness

xennon_2000, partea stiintifica e buna si da rezultate,nu neaparat totul este iesit din sfera stiintei.
priestess iti da anumiti parametri, daca tu crezi ca acei parametri nu sunt buni pt tine, sau deja stii ( asa cum calinahanna stie ca e vorba de stress, nu de ceva "para" ) ca esti sub influenta paranormalului, atunci incearca sa ne povestesti si noua, sa mai invatam si noi cate ceva