Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Visul

Creat de baaron, 02 Aprilie 2006, 15:25:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Dreamy

:-D multam de sfat...si sigur cu placere o sa te tin la curent daca e ceva interesant...sincer te invidiez, si mie mi-ar fi placut sa studiez ce studiezi tu...psihologia..insa acum e prea tarziu, nu mai am atat de mult timp si nici foarte multa rabdare...insa respect pentru cei care o fac, DA!!!

keep in touch!!!

florik

Du pa o zi agitata am culcat copiisi abia atipisem cin din utima camera amauzit un clinchet de clopotei. Am asteptat o perioada tragind cu ureche crezind ca mi se pare. M-am ridicat in cot si am privit catre usa sufrageriei cind am observat o umbra,sa indreptat catre biblioteca a deschis usa fara zgomot si cu un betisor care in capat avea un fel de staniol a controlat raftul in care tineam medicamentele. la un momendat a simtit ca il urmaresc sa uitat la mine si sa facut nevazut prin geamul de la sufragerieurcinduse pe un motoscuter fara roti plecint catre apus.
am mai povestit la citeva persoane devenind chiar ridicola .Eu cred foarte mult in aceste intimplari pt. ca am avut parte de ele din belsug

Skywalker

Buna, Florik si bine ai venit printre noi.

Ai putea sa descrii mai amanuntit aceea umbra?
Ce as vrea sa stiu ca sa iti pot raspunde:
  -Inaltimea aproximativa a acelei umbre
  -daca umbra a facut zgomot la plecare pe acel motoscuter
  -daca ai reusit sa observi o anumita forma a acelei umbre. Poti sa descri ce forma avea? Cu ce semana?

Din cate ai descris, ma gandesc la ce ar putea fi, insa pentru ca sa iti pot raspunde sigur, as avea nevoie de acele date

sysascendent

Cand eram mic am inceput sa imi controlez visele, cum credeti ca am pus prima data mana pe o fata ??? :-P puteam sa zbor in cateva saptamani se realizeaza.
Acum daca vreau sa vad ceva ce s-o intamplat si am cateva detalii si o idee despre acea intamplare ori mintea mea o creeaza ori pot vedea ce s-o intamplat.(asta e dureros).
Cel mai ciudat e at cand am un sentiment de deja vu si imi amintesc de visu de acum o sapt -2 1an in care fix lucru asta il faceam .. cu persoanele alea in detalii...
Acum cateva saptamani era sau mi s-o parut ca am iesit din corp pt 2-3 secunde
eram in vis un batran/batrana apare de nicaieri si ma strange tare in brate,
atunci am inceput sa vibrez violent si ca de obicei am dat comanda de iesire din vis ... da nu puteam sa ma misc vedeam tavanu tot, nu ma puteam misca pt ca nu imi simteam ca am corp....in 2-3 sec. mi-am revenit da r ochi ma usturau.
Voi ce parere aveti ?

Skywalker

salut,  Sysascendent!

Ceea ce ti s-a intamplat este mai degraba o dedublare/ decorporalizare. Te invit sa citesti despre dedublare aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,17.0.html

francis.dumas

Citat din: Skywalker din  05 Aprilie 2006, 14:24:29
Am remarcat ceva ciudat: De cate ori mi se intampla sa aleg aceea "directie" de a visa, atunci parca visul dispare si ma trezesc. Ar fi o arta sa iti dirijezi visul, insa fara a-l pierde.

Asta mi se intampla si mie. Am visuri frumoase si  imi doresc sa le finalizez ,insa  cu cat imi doresc mai mult ,acestea  se departeaza , se descompun usor  sau pur si simplu sunt trezit de ceas.

Unele temeri sau bucurii pe care le traim cred ca se transforma seara in vise .
De exemplu mie unul imi este frica de inaltime .De foarte multe ori am visat ca eram la ultimul etaj al unui bloc turn ,gata gata sa cad .Mai toata noaptea ma chinuiam sa  ma salvez. Nici nu stiu de cate ori am avut acel vis.
Sper sa nu ajung sa si traiesc astfel de momente :-o :-D

sysascendent

Multumesc f mult Skywalker voi citi si urmari topicul cu mare atentie.
Edit: da stiam ce mi-sa intamplat ultima oara... dar ce s-o intamplat at cand i-am vazut cum ma inselau: femeia iubita si ceilati barbati ... ? detalii si multe altele ... ciudat cand te privesc oamenii in ochi si cred ca nu stii nimic decat o vorba dar at cand stii ca ai vazut imagini si sunete soapte si nu poti dormi sau avea liniste , asta e ceea ce am vrut sa stiu intotdeauna adevarul asa ca nu pot spune ca e dar, blestem sau imaginatie.
Tot ce pot spune e ca astept parerea d-voastra.

pri3st3ss

ce vrei sa afli de fapt?
incearca sa iei legatura cu "ingerul pazitor" / gardianul/protectorul tau....
sau explica mai clar
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

darkness

a mai visat cineva ceva interesant????
priestess,dreamy?udar?

eu am visat o tipa blonda - nu ca ma incanta blondele  :-D ( ma scuzati,fetelor,nu am nimic cu blondele, sper ca nu v-ati simtit jignite)- care culegea stele...de pe cer adica...ciuat nu? nu era vreo constelatie anume, dar nici nu era incantata de ceea ce facea..canta ceva religios si avea in mana o harpa... :? ( asta e cel mai ciudat vis pe care l-am avut vreodata)

apropo,.dreamy,ai gasit persoana de langa tine care te "sperie" sau iti induce stari aiurea?sau ai uitat?sau nu ai gasit?

Dreamy

:lol: darkness...dupa cum povestesti pare sa fi fost un cosmar!!!  :-D

fata blonda...nu prea iti e pe plac :-D...cantec religios...asemenea.. :-D

Citat din: darkness din  11 Decembrie 2006, 18:50:03
apropo,.dreamy,ai gasit persoana de langa tine care te "sperie" sau iti induce stari aiurea?sau ai uitat?sau nu ai gasit?

ca in orice viata de om, avem parte de prieteni si dusmani...insa o vorba din batrani spune "fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur"....altceva nu mai comentez :oops:

pri3st3ss

cosmar in toata regula :-D
saracul de tine!
sorry ,dreamy..ma simt vinovata... :cry: :-(
http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_50.gif
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

darkness

offtopic
da,sa stii ca a fost un cosmar,nu prea am veleitati de preot! :-D
priestes,eu nu cred ca ar trebui sa te simti vinovata pt dreamy, ca ai ajutat-o sa gaseasca sursa raului!

cine a mai visat ceva interesant?

eu am zburat noaptea trecuta.ceva mai relaxant intr-un final,numai ca m-am trezit brusc,stiti senzatia aia nasoala de cadere in goooool.... .. numai ca nu exista parasuta :-D

calinahanna

@ Udar...
Intrebare... Imi poti spune macar un exercitiu pe care il folosesti pentru a dormi normal? De fapt, pentru a fi sigur ca tetrezesti odihnit... Am uneori foarte mult de lucru, si extrem de extenuant, iar ochii si creierul imi sunt mai mult decat intens folositi... Am remarcat ca dupa asemenea perioade nu ma odihnesc deloc, decat dupa 2-3 reprize a cate 10-12 ore de somn... De obicei imi ajung 7-8  ore... Mi-ar folosi orice sfat, momentan.. (multumesc anticipat).

calinahanna

Citatpai tu faci o decorporalizare singur,fara un "protector" in jur?,protectorul are misiunea de a-ti proteja trupul in cazul in care intentionezi sa pleci mai departe de zidurile camerei tale,insa adevarul e ca nu stiu daca e adevarata aceasta teorie cu "protectorul" ...
@pri3st3ss
Buna...
Doream sa te intreb ce fel de "protector" poate fi pe langa noi in momentul "plecarii"... Sa fie o persoana, un inel, un animalut de casa?...Un spirit, ceva?...
Chiar si doar in teorie...

Dreamy

Citat din: pri3st3ss din  12 Decembrie 2006, 20:35:44
sorry ,dreamy..ma simt vinovata... :cry: :-(

nu!!... cum sa-ti para rau...pai ce fel de Psiholog vei fi tu daca te simti vinovata ca ajuti in rezolvarea problemelor neelucidate?? :wink:
fi linistita...parerea exista de mult...acum mi-am definitivat-o!!! :-)
Deci MULTAMMMMM