Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Visul

Creat de baaron, 02 Aprilie 2006, 15:25:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Shadowman

Citat din: Elvin din  23 Ianuarie 2007, 07:58:02
   Lui darkness i s-a aratat minciuna sistemului de valori pamantesc [aur , placeri etc] si asta vine de la Dumnezeu. Cred ca l-a pus sa aleaga intre cer si pamant.   
Elvin,daca ai sti cit de antipatice imi sunt alegerile de acest gen...
Si ce "dantura" ascutita am impotriva  acelor "creaturi" care ne ofera doar doua optiuni... :evil: Dar asta e alta poveste...
Darkness,daca se va ivi o a doua sansa,sa nu alegi "sarac si cinstit"...Ori "bogat si corupt"...Fa si tu alegerea "cumparatorului istet" : bogat,cinstit si fericit... :-)
Se poate,te asigur...! E suficient sa deschizi usa sau sa privesti pe fereastra !
Daca iti ofera doar alternativele prezentate de tine,tot "tentativa de coruptie" se cheama... :-D
Trebuie sa stii sa "negociezi"... :evil:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

xennon_2000

priestess....adik ce treb sa fac eu intr-o situatie de a alege (in vis)...asta daca binenteles constientizez????????

calinahanna

@xenon

Desi nu mie imi era adresata intrebarea ta...
Bineinteles, sa alegi. Sau sa te trezesti, daca nu esti pregatit...
Mie mi s-a intamplat sa aleg ceva intr-unul din vise, iar cand m-am trezit, am realizat ca am facut o prostie. Din aceasta cauza am fost foarte atenta ulterior, in viata de zi cu zi... Am intalnit si alegerea pe care trebuia sa o fac si in viata reala...si am ales corect. Cu chin si suparare, dar acum e bine. Si sunt convinsa ca daca in vis as fi facut alegerea corecta, poate m-as fi culcat pe o ureche...si acum nu as mai fi aici...

Deci...Dupa cum spuneam, nu te speria, caci din orice fel de experienta ai de invatat... :wink:

xennon_2000

bravo calina!..ms de explicatii! intreb pentru ca eu cred mult in vise!poate pe viitor sa mai spun din nelamuririle mele

darkness

hehe,avocatul diavolului?!!
eu fiind diavolul,priestes??  :-) :oops:  sarutmana,esti draguta ,puteai spune ceva mai rau  :evil:

elvin,avand in vedere prin ce am trecut, raman la varianta oferita de priestes..nu era dzeu in visul meu,am aflat ulterior ce am ales si am ales prost!am ales sarac si fericit,numai ca nu era nimic legat de dzeu sau rai....era legat de alegerea pe care trebuia sa o fac in viata reala, de schimbarea pe care  a trebuit sa o fac ( trecand prin usa )...plaiul miortic din vis era feeric la inceput,asa cum s-a dovedit a fi si la inceputul carierei mele,ulterior eu am vazut viermii,pe cand altii nu voiau sa ii vada...
priestess a avut dreptate din prima,..eu am avu acest vis acum 6 luni si atunci nu am crezut-o....din nefericire pt mine,am fost toma necredinciosul si pana nu mi s-a intamplat nenorocirea, nu am crezut ca mie mi se poate intampla...
shadowman,data viitoare am sa aleg aurul..

elvin,te credeam un pic mai inventiv,ai putea macar sa faci  efortul de a gandi ca diavolul poate fi o femeie frumoasa,superba,plina de toate calitatile pe care le doreai si,dupa ce te prinde in lat,cum m-a prins pe mine,caci i-am crezut rasul parintesc si linistitor,iti ofera negura...

priestess saraca m-a avertizat in privinta acestui lucru si mi-a mai spus o chestie: daca in vis mi s-ar fi parut prea usor sa ajung la acea poarta,mi-as fi dat seama ca e ceva in neregula; niciodata fortele negre nu joaca cinstit....

xenon,am acelasi indemn:ALEGE! chit ca vei constientiza sau nu,alege!

pri3st3ss

elvin, visul nu e o dejectie a creierului,de ce te contrazici?
daca visul ar fi o dejectie , atunci ce se intampla cu visul fecioarei maria?tot o dejectie a fost?ce se intampla cu visele robului din egipt care a scapat egiptul de foamete?tot o dejectie a fost?sau acum imi vei spune ca nu toate visele sunt o dejectie si ca cele venite de la dzeu sunt "luminate"?
ce se intampla cu visele simbolice?cu visele premonitoare?tot dejectii sunt?

vezi tu, eu am patit-o de foarte multe ori pe pielea mea ,deci iti vorbesc din proprie experienta..vin din intuneric,sunt in intuneric si aici voi ramane...dzeu nu se baga foarte mult in visele oamenilor, dzeu stie ca mintea umana este  slaba si poate fi influentata mai ales in timpul somnului,dzeu nu ar fi actionat niciodata atunci si in acel mod, pe cand acea forta negativa tocmai asta a facut! a gasit un moment oportun si a plusat...a putut pacali creierul foarte usor...

omul in cauza se simte tulburat, nu se poate concentra, se aprinde de manie fara sa aibe un motiv anume, in minte ii apar ganduri spurcate si ganduri de hula...Darkness n-a pomenit nimic de astea

nu avea cum sa se aprinda de manie,doar dormea!
repet:mintea umana e foarte influentabila daca nu ti-o pazesti si are o foarte mare putere,daca stii sa folosesti capacitatile date de dzeu ( acum chiar ca nu inteleg de ce vorbiti de telekinezie, hipnoza, puterea de a schimba, daca voi nu credeti in puterea mintilor voastre!credeti ca totul se va schimba in bine daca te sui pe un munte si devi sihastru si vei lasa totul in mainile lui dzeu? pt ce ne-a dat cap sa gandim?pentru ce ne-a dat liber arbitru,ca sa pasam raspunderea la el atunci cand noua, progeniturile lui, nu ne convine????!!!!  )

Si inca....daca tu zici ca a fost simplu produs al in\subconstientului, de ce nu a mai avut astfel de vise ? Ce e produs in subconstient se tot repeta pana dispare problema...stii bine ca sunt oameni care ani de zile viseaza aceleasi chestii....ori la darkness a fost singular evenimentul, ca si cum i-ar fi fost proiectat din afara...si cred ca va ramane singular pentru el deoarece Dumnezeu nu insista si nu forteaza nota niciodata.... :|
oare fortele intunericului actioneaza doar pe o singura  cale?
incearca o singura posibilitate si apoi se dau batuti daca omul nu a cazut in plasa?!!
oare omul raufacator incearca doar odata un act antisocial ( daca nu e prins) si daca nu reuseste ( si miza e mare ), se da batut?
sa fim seriosi, elvin, am citit foarte multe povestiri biblice si nu trebuie sa ma gandesc de doua ori...in aceste cazuri miza este foarte mare:sufletul uman! daca eu as fi o forta a intunericului, as folosi tot ceea ce foloseste forta luminii si as face ca in  filmul "pact cu diavolita". as scrie jos de tot, foarte mic, un paragraf in care sa ateste puterea mea asupra noului suflet racolat,dupa ce acesta a semnat,bineinteles, de bunavoie
altceva:probabil unii din noi se intreaba de ce dzeu nu intervine,asa cum m-am intrebat si eu de mii de ori cand eram in noroi si strigam dupa ajutor si dzeu nu era acolo sa ma scoata/ajute...asa credeam eu, asa vor crede si altii, caci mintea umana e in primul rand egoista!nu numai in relatiile interumane, ci si in cele cu dzeu!dzeu nu intervine caci ti-a oferit liber arbitru! dzeu nu va  sanctiona forta raului atunci cand foloseste  atributele si metodele luminii,caci dzeu a oferit liber arbitru, ti-a oferit o minte si te numesti om"civilizat"...insa doar folosesti acest apelativ si nimic mai mult,nu iti  interiorizezi si atributele care caracterizeaza acest cuvant!

Citat din: xennon_2000 din  23 Ianuarie 2007, 13:23:10
priestess....adik ce treb sa fac eu intr-o situatie de a alege (in vis)...asta daca binenteles constientizez????????
asa cum a zis si calina, va trebui sa alegi,nimeni nu te va obliga...ai observat totusi daca bunicul tau apare in anumite  conditii fizice/psihice pe care le ai? ( adica esti suparat atunci si apare, ai necazuri,ai o problema)
mie de obicei imi ofera raspunsurile pe care le cer si de care am nevoie, sau imi spun o ghicitoare prin intermediul careia ajung la raspunsuri etc...la mine ei apar ori de cate ori am nevoie; nu stiu exact ce se intampla, pentru ca eu m-am lasat de spiritism si nu am mai chemat spiritele , nu am mai vrut sa le deranjez...

P.S.: cand am spus "ti-a oferit o minte si te numesti om"civilizat" ", nu m-am referit la elvin
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

calinahanna

Probabil ca de cele mai multe ori, de vina este educatia pe care o primim.
Daca nu iti explica nimeni ce este "liberul arbitru", trebuie sa astepti pana in clasa a XIIa, sa dai de aceasta notiune in manualul de filosofie, si, daca ai ceva minte, sa evoluezi in gandire.
Tot cei "mari" ne impun un mod de a percepe realitatea... depinde de noi daca alegem sa ne "pierdem" in el si in modul de viata impus de societate... cel mai bine ar fi _ probabil _ sa nu uitam de unde am plecat si sa incercam sa ne explicam ce se intampla cu noi singuri, sa fim autodidacti pana la urma.

E vital sa nu iti vinzi sufletul, asta stie oricine. Dar in acelasi timp, daca ai un serviciu sau ti-ai ales o meserie pe care nu il/o faci din placere, daca nu ai curaj sa iti mentii o atitudine demna de respect doar pentru ca trebuie sa iei o nota mai mare, desi nu ai invatat, o simpla spaga, s.a.m.d, toate astea te fac sa iti vinzi sufletul putin cate putin...
Si rezultatul e acelasi. :|

@pri3st3ss

Si eu imi visez bunicul, dar numai cand urmeaza sa se  intample ceva rau...
La un moment dat, l-am visat cu bunica de mana, se plimbau, frumos imbracati... si ma chemasera sa ma plimb cu ei, dar i-am refuzat, le-am spus ca trebuie sa invat, desi terminasem facultatea. Mi-a parut rau ca ii refuzam, dar ei s-au intors zambind catre mine, apoi au plecat, tinadu-se de brat. De atunci nu i-am mai visat...Si mi-e tare dor de bunicul meu. Atat de dor incat l-as "deranja"... macar putin, sa il mai vad si sa vb cu el...

darkness

ai grija ce iti doresti,calinahanna!!! :wink:
eu de obicei cand visez morti frumos imbracati,mai ales daca stau la masa si fac mancare, moare cineva din anturajul meu! intotdeauna s-a intamplat asa,niciodata nu a fost in van acest "mesaj"...si chiar nu imi convine sa visez morti,intotdeauna mi-au adus vesti proaste... :|

elvin, am sa imi cer iertare..
    Si inca....daca tu zici ca a fost simplu produs al in\subconstientului, de ce nu a mai avut astfel de vise ? Ce e produs in subconstient se tot repeta pana dispare problema...stii bine ca sunt oameni care ani de zile viseaza aceleasi chestii....ori la darkness a fost singular evenimentul, ca si cum i-ar fi fost proiectat din afara...si cred ca va ramane singular pentru el deoarece Dumnezeu nu insista si nu forteaza nota niciodata.... :|

am fost certat ca nu am zis tot si de aici toata incurcatura..
visele mele cu moartea,diavolul, morti,spanzurati etc,au inceput inca din februarie aul trecut, de pe 14, cand am visat ca ma casatoream cu moartea..
apoi aceste vise s-au inmultit si au aavut o frecventa destul de mare,aveam cam 5 vise pe luna cu aceste subiecte, ca totul sa "triumfe" cu visul pe care vi l-am spus mai inainte,cel cu campia si usa...vi l-am spus numai pe acela pentru ca mi-a ramas adanc intiparit in minte si eram putin confuz deoarece nu stiam ce alesesem,nu stiam ca imi voi da seama cat de curand...
priestess a avut dreptate, mi s-au oferit semne inca inainte sa incep activitatea mea si eu nu am ascultat,am plusat, am impins la extreme totul...eu am facut alegerea cu mana mea si acum regret dar nu mai e drum de intors pentru mine...
perioada aceea, din februarie anul trecut pana in ianuarie anul acesta pe 10, a fost un calvar pentru mine atat in viata personala cat si in cea profesionala si sociala; am avut de trecut multe praguri,multe incercari,am pierdut oameni pe care i-am iubit extrem de mult, oameni in care am avut incredere si i-am ajutat,s-au intors impotriva mea etc etc etc...
visele au fost doar un semnal pe care eu nu l-am ascultat, fiind de parere,ca si elvin, ca visele sunt o dejectie a creierului, crezand ca eu nu pot avea premonitii desi dreamy imi spusese ca toti oamenii au, ca intuitia mea nu exista sau e latenta, desi si dreamy si priestess imi spusesera ca exista si atunci cand va fi necesar va semnaliza...

deci vina e a mea ca nu mi-am ascultat trupul,mintea,intuitia/premonitia, ca nu am ascultat de persoana la care am inceput sa tin etc...si cel mai mult ma doare faptul ca am lovit-o,desi m-a ajutat mereu,in orice conditii..sper ca ma va  putea ierta vreodata,nu sunt un diavol..chiar daca as fi,am un suflet al meu,nu al altuia..
calina, am aflat de mic ce e liberul arbitru,nu am invatat din carti si nici de la profesorii care nu isi bateau si asa capul cu aceasta materie,mai ales ca era inainte de bac..

asa ca imi cer iertare si voua si ....

calinahanna

@ DARKNESS

Ferice de tine, atunci, ca ai aflat de mic...
Eu am invatat tarziu despre asta, si rau mi-a fost ca nu am stiut de mult mai mult timp...

Cat despre morti...

Daca te incalzeste cu ceva, primul vis cu adevarat urat a fost in anul 1, cand am visat ca ma plimbam de mana cu amicul meu de atunci si, in locul unde obisnuiam sa ne intalnim, erau oameni spanzurati, "traia" moartea in acel loc. A fost un vis extrem de premonitoriu, daca ii pot spune asa.

Si as vrea sa fi stiut acest lucru, as vrea sa nu fi gresit prea mult pentru ca nu m-am ascultat, dar... inveti numai cand esti pregatit sa "primesti" si sa accepti informatia. Atunci te enervezi rau de tot ca nu ai acceptat "din prima" invatatura respectiva.

Si inca ceva... ar trebui sa gasesti o persoana de incredere care sa iti faca astrograma. S-ar putea sa ai la nastere luna in scorpion.
Astia sunt oameni care sunt atrasi de malefic, ocultism si care au mereu nevoie de ceva morbid in viata lor. Eu am luna in scorpion pe harta astrala... si mi-a luat mult timp sa imi stapanesc "ideile"... E o lupta in plus, si tine de vointa, exclusiv.

Si ... impaca-te cu persoana la care ai inceput sa tii. E pacat, ai si tu un aliat si tot lui  ii dai una in cap, in loc sa mergeti mai departe... :roll:

Cat despre premonitie, intuitie, samd, sunt tot simturi... unii si le educa, altii nu. Ghici, cine e mai fericit?

darkness

calina,esti o scumpa...cat despre persoana pe care am ranit-o....ea saraca m-a iertat,asa face mereu,dar ma simt prost....stiu ca nu mi-a spus ca m-a iertat doar ca sa ma faca sa ma simt bine, dar e acel sentiment de vinovatie,de rusine...mi-e atat de rusine sa o privesc,sa ii vad privirea maronie plina de amuzamentul acela parintesc,mai sa izbucneasca in ras incurajator... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

nu am luna in scorpion..iar fericiti sunt aia prostii  :wink:,care nu se educa,asa spun ca le-a venit de la dzeu si o iau de buna.toate vin de la dzeu,dar daca esti si orb.....
da,si eu m-am enervat foarte tare cand persoana respectiva mi-a adus aminte de vise ( are o memorie fantastica) si am vazut cum se leaga toate si cum se trage semnalul de alarma..asta e,data viitoare am sa ma ascult mai mult si pe mine si pe ea,si mai ales pe ea!mai ales ca are si inclinatii parapsihologice!
i-am dat in cap pentru ca am fost suparat pe mine,nu pe ea,si am lovit-o pentru ca era acolo si eram furios ( nu vorbim de lovituri fizice,sa fim clari! ) ..eram foarte furios pe mine pentru ca nu am vrut sa ascult semnele nici cand au inceput sa se adevereasca si am tot ras...

cred ca ei o sa ii cer scuze toata viata...m-a salvat a2a oara...sunt un fel de nerecunoscator care se crede atotputernic,dra uneori ea e mult mai puternica decat mine,mult mai stapana pe ea..si leaga candoarea si alinturile cu seriozitatea si maturitatea intr-un fel in care te face sa te simti extrem de prost ca nu ai ascultat-o...mi-a facut un pic de morala,prea putina pentru cat am ranit-o eu,si m-a iertat...

ma ierti?

calinahanna

@ DARKNESS....

Pai.... te iarta. Ca sa fie cu happy end!

Oricum, ca la bolnavi, in cazul unei boli primul pas e sa recunosti ca ea exista. Apoi ai vindecat-o pe jumatate...

Si, nu stiu (aici pri3st3ss ar trebui sa iti spuna mai multe), dar lasa incapatanarea in urma si mergeti mai departe...sunt atatea lucruri care va asteapta... si , nu de alta, dar altii ajung unde sunteti voi acum abia la finalul vietii.

Shadowman

Citat din: darkness din  24 Ianuarie 2007, 13:10:28
perioada aceea, din februarie anul trecut pana in ianuarie anul acesta pe 10, a fost un calvar pentru mine atat in viata personala cat si in cea profesionala si sociala; am avut de trecut multe praguri,multe incercari,am pierdut oameni pe care i-am iubit extrem de mult, oameni in care am avut incredere si i-am ajutat,s-au intors impotriva mea etc etc etc...

Cind incep sa te bintuie vise de acest fel,cind vezi ca visul incepe sa prinda realitate,cind  multe incep
sa-ti mearga pe dos,cind cosmarurile dau navala,cind "lumea de dincolo" te cauta,cind incepe sa te "furnice" sira spinarii,cind spaima si uimirea te cuprind,cind crezi ca nu poti fugi din  fata destinului si fortelor mai mult sau mai putin "celeste" ori "intunecate",cind destinul ti se hotareste "dincolo de realitate",iti ramine o singura solutie...
  Rugaciuni...? Miracole...?  Sosirea lui "Fat-Frumos"...?
  Poate...
  Atunci...?
  Ia trimbita,suna "mobilizarea",aduna-ti fortele,cheama aliatii,tocmeste mercenari si pleaca la razboi ! Transeaza problema,pentru totdeauna ...! Numai sa  reusesti sa treci armata  "dincolo de zidul somnului" !
  Poti pierde,pot apare victime colaterale sau cistiga !
  Daca intilnesti "zei" inaripati sau "creaturi copitate" ...?
  Aminteste-ti,  sunt doar masti...!  :evil:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

darkness

parca faci reclama,shadowman!
ai incercat sa te angajezi in domeniul asta? :roll:
da,daca nu as fi fost  "eroul" principal, asa as fi zis si eu,dar cand vezi ca totul se naruie in jur si mai ales cand iti aduci aminte ca ai fost avertizat, te infurii si iti vine sa iti iei campii...
ms mult de idee!!!
Citat din: Shadowman din  24 Ianuarie 2007, 15:18:20
  Ia trimbita,suna "mobilizarea",aduna-ti fortele,cheama aliatii,tocmeste mercenari si pleaca la razboi ! Transeaza problema,pentru totdeauna ...! Numai sa  reusesti sa treci armata  "dincolo de zidul somnului" !
puteam sa fac asta ,dar nici prin cap nu mi-a trecut.... :|

asta e, din greseli invatam...
in plus,eu nu cred in destin..destinul ti-l faci singur!

calina,iar esti scumpa foc; priestess mi-a spus  cam acelasi lucru, dar si ea e destul de incapatanata :-D :lol: si cam salbatica :wink:
oricum,m-a iertat,ca asa e ea,o dulce..mi-a aratat in felul ei,fara surle si trambite,ca are dreptate..cred ca are un suflet mult mai batran decat al meu,sau asa sunteti voi,fetele,mai mature...

xennon_2000

Observ o ofensa adusa fetelor dark! :roll:dar nu in sens direct!

darkness

ofensa?!!!
doamne fereasca! eu ii sunt indatorat profund unei membre,mi-a salvat viata de doua ori,cum poti crede ca o ofensez?
dimpotriva,ii sunt recunoscator pe viata
ii sunt recunoscator si lui dreamy de altfel,daca le ascultam pe ele doua, poate ca nu as fi ajuns aici!