Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Visul

Creat de baaron, 02 Aprilie 2006, 15:25:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

calinahanna

Hehe...
Sicer, cred ca pana acum in aceast alume in afara de visat si de desenat, nu ma pricep la prea multe...Sincer, la "visat" inca sunt multe de observat, mai ales in ceea ce ma priveste, insa despre ceea ce am citit aici, nu mi se par multe lucruri noi...
Intr-adevar, nu am visat vreodata vreun UFO (sau poate inca nu mi-am dat seama...?), insa pot spune ca am visat o multitudine de "personaje", toate cu chip uman insa, care de care mai variat, dar cu care comunic "numai" telepatic, fara vorbe, poate chiar direct in imagini... Nu am visat alte planete, dar pot reproduce in orice moment acele stradute, cladiri, acele "retele" de culori linii si fire (fie ele strazi, sine, ate, urme) care ma insoteau...uneori aveam senzatia ca daca nu le visez inseamna ca sunt libera. Pot descrie in orice moment bijuteriile pe care le gaseam, dar nu vroiam sa le pastrez, desi asa ceva nu exista in aceasta lume, inca nu s-a nascut bijutierul care sa le creeze.
Si toate aceste elemente se repetau, ani in sir.
Am ajuns sa am propria-mi lista de simboluri, iar in anumite momente (de maxima intensitate in lumea "reala") imi propuneam sa aflu cate ceva important legat de "dusman", si cel mult a treia, a patra noapte visam raspunsul. Adica locul, si detaliul de care aveam nevoie. Am gasit apartamente, magazine, blocuri, persoane...
Si ceea ce mi-a placut cel mai mult la mine (desi lauda de sine nu miroase-a bine) este sentimentul de indiferenta pe care il aveam de fiecare data...nu eram nici fericita, nici trista, doar atenta si incercam sa rememorez totul... Si acum imi amintesc totul. A mers!
Si pot spune ca este adevarat faptul ca nu trebuie sa te trezesti cu privirea in fereastra pt. ca "itzi zboara visul" (chiar am intrebam cum de in filme, toti americanii au patul chiar sub fereastra, si se trezesc cu fata catre usa de acces in incaperea respectiva... am incercat sa imi imaginez cum ar fi sa dormi asa, am incercat, si m-am simtit extrem de vulnerabila...hm...)

Acum lucrez extrem de mult si sunt foarte obosita...nu imi amintesc multe lucruri din somn sau vis, dar imi raman sentimentele, peste zi , ele transformandu-se in diverse reactii fata de ceilalti...
Am remarcat si faptul ca daca mananc extrem de putin ziua...sunt foarte atenta noaptea... Asa, cam ca un post continuu, cred ca e important si acest aspect.

Cat despre intalnirile in vis cu alte persoane, intalniri stabilite initial, eu nu am reusit, decat involuntar. Insa am ajuns sa imi fac prietenul sa viseze alte detalii ale aceleiasi scene...pe care o hotarasc eu, fara stirea lui... Fiecare cu atentia lui, nu?

PS... Va salut pe toti, am uitat sa fac acest lucru la inceput, cum era frumos si firesc... :wink:

jackie28t

Citat din: calinahanna din  13 Decembrie 2006, 15:43:01PS... Va salut pe toti, am uitat sa fac acest lucru la inceput, cum era frumos si firesc... :wink:

Bine ai venit printre noi ''calinahanna''  :-)

pri3st3ss

la mine merge...incearca sa iti golesti mintea de orice fel de ganduri, sentimente,imagini,dorinte etc...de obicei ma trezesc extrem de odihnita....
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

pri3st3ss

Citat din: calinahanna din  13 Decembrie 2006, 14:40:15

Citatpai tu faci o decorporalizare singur,fara un "protector" in jur?,protectorul are misiunea de a-ti proteja trupul in cazul in care intentionezi sa pleci mai departe de zidurile camerei tale,insa adevarul e ca nu stiu daca e adevarata aceasta teorie cu "protectorul" ...
@pri3st3ss
Buna...
Doream sa te intreb ce fel de "protector" poate fi pe langa noi in momentul "plecarii"... Sa fie o persoana, un inel, un animalut de casa?...Un spirit, ceva?...
Chiar si doar in teorie...

calinahanna, bine ai venit!
de obicei protectorul e o fiinta..inger protector sau spirit,daca vrei; dar numele sau nu conteaza, nici categoria din care face parte...important e cum te ajuta si cum te indruma..nu te astepta sa iti spuna " mergi acolo si fa asa"..nu..uneori vei primi raspunsul printr-o imagine, miros, idee venita din senin, instinct...ar trebui poate sa incerci sa iei legatura cu el/ea si sa alegeti un canal de comunicare...eu de exemplu am un spirit barbatesc langa mine...pt mine si doar pt mine ,i-am pus si un nume..am obiceiul de a-i vorbi mult,am stabilit un canal de comunicare...poate ai sa spui ca e un fel de inductie, sau autohipnoza/autoinfluentare,nebunie...eu sunt sigura de ceea ce fac si reusesc...ii simt mereu prezenta langa mine si comunicam in vis sau imagini...e imposibil sa iti descriu starea pe care o am at cand e el langa mine..protectie,siguranta,mult mai multe...dar mereu ma simt altfel cand il chem si cand e langa mine,fata de cum ma simt in alte momente... s-ar putea sa ti se para ciudat faptul ca am spus de prezenta masculina langa mine...asa simt...e un "el", nu o "ea" ...
si eu am propriile simboluri si primesc raspunsuri in somn...e minunat!

darkness,inainte sa ma intrebi iar numerele de la loto,iti zic ca nu visez asa ceva si nici nu mi-am propus!

dreamy
, imi pare rau daor pt faptul ca eu credeam ca ti-ai schimbat parerea despre acea persoana..dar daca banuiala exista, at e ok :-)
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

calinahanna

@pri3st3ss
Da...multumesc pentru raspuns... Am incercat asa ceva o data, am gasit un copil, cu un gavroche imens pe cap, ca o umbra, despre care mi s-a spus la un moment dat ca eu l-am creat, si ca nu are sens sa ii mai acord atentie.
Despre "prezente", este una si in viata mea si dintotdeauna a fost acolo. Bunicii mi-ar spune ca e Dumnezeu, Castaneda mi-ar spune ca e moartea, luptatorii mi-au spus ca sunt nebuna si ca e inconstienta.... Indiferent ce-o fi, are grija de mine in partea mea de viata din aceasta realitate. Pe partea cealalta, sunt de multe ori singura, sau de cateva ori cu diversi oameni, care nu vorbesc si stau cumva in spatele meu. Nu stiu ce sa mai spun... Spre exemplu, pe mine ma obseda o "vedeta" de la noi, pentru ca mi s-a spus ca "ea e impecabila, tu nu" (si orgoliul incepuse sa functioneze, nu gluma!), si, desi am terminat cu aceasta persoana si mi-am propus sa visez altceva, am visat-o aseara, am aflat ca sta la et.4... putin imi pasa acum.. asta este..imi propusesem altceva, dar cred ca am fost prea obosita ca sa reusesc... :oops:

@jackie28t
Multumesc pentru binete!

darkness

fetelor,nu sunteti nici nebune nici inconstiente,iar orgoliul e prapastios,nu prea are ce cauta..incearca sa reunti la el,te va ajuta mult acest lucru!

singuratatea se explica si ea..de fapt senzatia aceasta de singuratate..vezi tu, ar trebui sa fii ok, caci tu etsi cu un pas in fata oamenilor obisnuiti care stau in ignoranta lor si carora le e teama sa vada dincolo de limitele propriului trup...oamenii simt acest lucru,nu stiu cum sa explic,dar simt..as putea spune ca e ceva asemanator cu simtul animalelor..stii ca unele animale simt cutremurele etc...acest simt subtil il au si oamenii si intr-un fel le e teama de tine,chiar daca nu inteleg motivul acestui sentiment..teama respect, reticenta, spune cum vrei,dar ei simt ca esti "avansata"..
spre deosebire de tine si priestess,eu nu mi-am gasit protectorul si nu am conferinte cu el...stiu ca nu sunt singur,ca cineva are grija de mine, dar partea asta priestess ar intelege-o altfel si mi-ar replica probabil ca asa e omul si ca intotdeauna a avut nevoia de a crede ca e cineva langa el poate tine si de credinta...eu nu cred in astfel de protectori desi am auzit ca exista..sau nu am descoperit inca modalitatea de a intra in discutie cu el...cine stie...
stiu ca exista cineva langa mine care m-a salvat de multe ori...de ex, asta vara eram in punctul de a fi zdrobit de un bolid pe trecerea de pietoni..era verde pt mine,nu stiu de ce si cum,dar nu l-am auzit,nu l-am vazut...am realizat pericolul abia dupa ce m-am trezit,nu stiu cum, pe partea cealalta,iar o tipa draguta ma intreba daca sunt ok...eu eram atat de calm...nu am realizat absolut nimic,de parca eram un zombi...am aflat de la martori ca fata ma trasese din fata masinii...
asa am cunoscut-o si am aflat de acest site 8-)..sper sa isi aminteasca si ea de mine...
oricum ,nu vreau sa fiu nerecunoscator, dar atunci am simtit cel mai bine prezenta fiintei superioare langa mine..ca o anestezie totala...probabil daca nu era domnisoara,...eeeeh...
calinahanna,eu cred ca ar fi mai bine sa nu te mai lasi "obsedata" de vedete sau fiinte,oricare ar fi ele si sa incerci sa iti vezi drumul tau..dar desigur,daca acele vedete te ambitioneaza si fara ele nu poti continua....
spor la munca,nu zic ca e usor...

darkness

incearca meditatia,sau o atmosfera cat mai placuta...o baie fierbinte,cateva lumanari parfumate si,cel mai important,scoate telefonul din priza :lol:

calinahanna

Citatincearca meditatia,sau o atmosfera cat mai placuta...o baie fierbinte,cateva lumanari parfumate si,cel mai important,scoate telefonul din priza

Hehe... Ca a zic asa... pe astea le-am incercat deja... Ceva nou? :lol:

calinahanna

@ darkness

Am vorbit la timpul trecut de acea "vedeta"... Ma enervaza faptul ca nu ma mai intereseaza "activ" ca sa zic asa, si tot ceva legat de ea am visat... Practic imi "reprosez" mie, "celeilalte", ca nu s-a concentrat pe ceea ce imi propusesem... Sau poate ca am fost "prinsa" si nu am fost lasata sa vad ce vreau, si in schimb mi s-a "oferit" aceasta informatie...
Mai stii?

Cat despre ceea ce ti s-a intamplat, nu cred ca ar trebui sa fii mirat. Pur si simplu, nu a trebuit sa mori atunci.  E simplu. Eu spre exemplu am aflat ca am, punctul norocului in casa mortii... Adica va fi trebuit sa mor de multe ori (inclusiv cand m-am nascut) si am scapat ca prin minune... Si am sa mai scap. Asa mi-a fost dat. Actionez in consecinta. Si am sa mor cand va fi sa mor. Pur si simplu, nu imi este - momentan - frica. Mai vedem de acum incolo cum mi se scrie istoria... :wink:

darkness

hehe,ce optimism!!
stiu ca nu trebuia sa mor atunci,mi-a spus si tipa aia...
pai tu oricummori de fiecare data cand urci urmatoarea treapta..ignoranta moare...
hei,mi-a venit o idee!!1
esti minunata PASARE PHOENIX!!!si tu si priestess si ceilalti care au reusit!

da,stiu ca te enerveaza "cealalta"..pune-o la punct,ai puterea asta!

darkness

da,dar nu e prea nou si nu o pot spune pe "post" fara sa fiu cenzurat...
- incearca asa ceva,se spune ca e o pastila buna..nu vreau sa fiu grosolan,dar e o idee..
oricum,nu te speria, multi dintre cei ca tine,sufera de insomnie...probabil e ceva in aer..sau stati in asteptarea unui semnal....

calinahanna

@ darkness

Era un citat contemporan, undeva,,,
Ceva de genul "there is another one inside me and everytime that beach screems I shut her mouth up by giving her candies"
Altele sunt cuvintele, dar nu mi le amintesc acum.
Eu zic ca ai sa reusesti. Am un feeling...  :-)

darkness

stai cuminte cu feeling-urile tale..nu mai incerc nimic,am dat-o in bara cu ceva acum cateva nopti si stau cuminte sa vad consecintele...am decis ca imi voi lua o pauza de dedublare....probabil pt toata viata,pana imi trece spaima :-D

calinahanna

@ darkness...

Imi zmulgi zambete...
Hehe.
Adevarul e ca ma mai trezesc in timpul noptii cateodata lovita de lumina in frunte, mai invat cate ceva... E super naspa sentimentul. Nu ai aparare si nu stii daca mai scapi.
Sa vezi pe urma insomnie!

calinahanna

@ darkness

Ok.. stau cu minte. :-)