Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevaratul nume al lui Dumnezeu

Creat de alinutzu, 20 Noiembrie 2006, 22:52:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Max C.

Emi, dar despre inchizitie, de prostia acesteia si nenorocirile care le-a facut "in numele Domnului" ce poti spune?

Arckadii

max. iti pot raspunde eu. Omul a facut inchizitia, nu Dumnezeu. am mai discutat despre asta
Ark

baaron

Nu suntem in stare sa facem distinctia dintre "Inteligentele Superioare" ale unei supercivilizatii aflata in varful ierarhiei si "Divinitate".
In consecinta, pentru noi "Inteligente Superioare ale supercivilizatiilor" reprezinta doar un alt nume pentru "Divin".....

Arckadii

parerea ta Baaron. asta nu inseamna ca e si adevarat. Iti aduc din nou spre cercetare argumentul ontologic. Mai tii minte ce era? e cu putine posturi mai in spate. Totul trebuie sa aiba o cauza. deci si fiintele tale superioare intr-un final trebuie sa aiba o cauza a aparitiei. Ei bine, ala e Dumnezeu.
Nu vorbesc de cine ne-a creat direct pe noi. poate ne-a creat o broscutza. eu vorbesc despre adevaratul Dumnezeu, la care se refera si Biserica...(institutie detestata de multi si iubita de prea putini:) )
Ark

baaron

Corect si de acord cu tine....
Insa nu fi asa de sigur ca Biserica stie prea bine ce vorbeste din moment ce este in contradictie totala cu stiinta....ca sa nu mai vorbim si despre cei ce conduc Biserica... :-D

baaron

Si inca o chestiune...pentru Arckadii

Explica-mi si mie te rog, de ce mama naibii apare crucea de pe tronul Papei "intoarsa"...
cu totii stim cum arata o cruce "normala"....insa ca sa gasesc simbolul crucii intoarse tocmai pe tronul papal...asta nu face decat sa imi sporeasca neincrederea in Biserica...si nu cred ca "artistul" (care probabil a fost un initiat in simbolistica) nu avea habar de implicatiile ce pot decurge din treaba asta...

Pana una alta crucea sta bine mersi "intoarsa" si toata lumea e multumita... :-D

Arckadii

Ce sa iti zic Baaron, daca nu e coincidenta sau fake, intr-adevar e nasol. Dar ce sa ii faci. Orice padure are uscaturi:)
Ark

baaron

Mane....poza aia e din transmisie LIVE...
Vezi titlul ei...Mesa Papala pt "Tineri si Nelinistiti"...

Regretabil intradevar ca atatea capete bisericesti nu s-au gandit si le trebusoara asta... :evil:

PS..Daca vrei ceva si mai interesant intereseaza-te de simbolistica de pe sceptrul papal :evil: :evil:

baaron

Alta treaba de interes...pocalul papal....o frumusete de pocal, nu alta... :evil: :evil:

Arckadii

ei, ei...ce ai luat tu acolo e clar un fake cu steaua intoarsa, simbolul satanic, stea in care se incadreaza un cap de tap perfect, simbol al antihristului.
alta poza cu sfantul potir si cred:) aia o fac si eu in photoshop
Ark

baaron

Se gaseste pe net...intradevar, poate fi un fake, inca nu am ajuns la Vatican sa vad personal pocalul cu pricina.
Dar treaba cu tronul ramane in picioare....

asd

CitatInsa nu fi asa de sigur ca Biserica stie prea bine ce vorbeste din moment ce este in contradictie totala cu stiinta....ca sa nu mai vorbim si despre cei ce conduc Biserica...

Interesant. Este a doua oara cand spui asta fara sa aduci argumente.

Max C.

Am mai discutat cine conduce biserica ,sunt iezuitii cu al lor Black Pope...nu-i asa Baaron

emi

Pt.MAX.C       Apostolul Pavel a spus in Faptele Apostolilor ,capit.2o ,vers.29- 31:
"Stiu bine ca ,dupa plecarea mea ,se vor vara intre voi lupi rapitori, care nu vor cruta turma ;si se vor scula din mijlocul  vostru oameni,care vor invata lucruri stricacioase,ca sa atraga pe ucenici de partea lor;de aceea vegheati si  aduceti-va aminte ca ,timp de trei ani,zi si noapte n-am incetat sa sfatuiesc ,cu lacrimi ,pe fiecare dintre voi"
       Inchizitia este rodul activitatii acestor "lupi rapitori "care i-au invatat pe oameni "lucruri stricacioase",i-au dezbinat in sute sau chiar mii ,de secte ,culte ,religii care de care mai ciudata si mai "adevarata", i-au invatat sa se razboiasca pentru putere politico -religioasa,sa se tortureze pana la exterminare,sa se inarmeze cu cele mai sofisticate  arme (pe care ,reprezentantii religiilor le "sfintesc" si-i trimit pe cei ce le folosesc in rai----in raiul lui Satan ,bineinteles, adica in mormant,) ,facandu-i sa creada ca fac aceste lucruri in Numele Lui Dumnezeu; dar defapt ,ei le fac in numele dumnezeilor lor si mai ales in numele lui Satan, care  dirijeaza tot mersul acestor lucruri
       Aceia care nu au fost interesati sa ramana in ADEVARUL LUI ISUS ,adica nu au vegheat ,i-au urmat pe" lupii rapitori" si au facut ce fac lupii. Lupul are obiceiul sa omoare toate oile sau cat poate  mai multe dintre ele ;el nu se multumeste sa fure una si sa plece cu ea .

Adevaratii urmasi ai Lui Isus ,adevaratii crestini nu s-au lasat pacaliti de "lupi". Ei au studiat ce i-a invatat  Isus sa faca ,au vgheat ,pt ca  in  Ioan cap.8 ,vers. 31 si 32 ,zice:..."Daca ramaneti in Cuvantul Meu, sunteti in adevar ucenicii Mei; veti cunoaste Adevarul si Adevarul va va  face slobozi".......Slobozi de minciuna ,de pacat ,de "lupi rapitori" si de orice inselaciune  religioasa
       In  1 Ioan ,cap  2 ,vers.4 si 5 scrie :"Cine zice :"IL cunosc" si nu pazeste poruncile Lui este un mincinos si Adevarul nu este in el .Dar cine pazeste Cuvantul Lui ,in el dragostea Lui Dumnezeu  a ajuns desavarsita; prin aceasta stim a suntem in El"

baaron

Pentru Emi

Cineva spunea ca, daca o persoana cauta sa dobândeasca lumina "sub forma întaririi constiintei de sine... trebuie sa fie pregatita sa se dezbrace de toate prejudecatile si modelele de gândire avute pâna atunci si sa fie pregatita sa îsi deschida mintea, pentru a primi adevarul care poate fi socant pentru marea majoritate...
O "Epoca de Aur" - perioada în care "oamenii comunicau constient cu lumea nevazuta, fiind pastoriti, învatati si ghidati de "Zei"...a existat in vremuri demult apuse...insa omenirea a ratacit drumul si continua si astazi ...