Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss

Desigur, ne putem întâlni și pe alte meleaguri domnule Grifon... când o ușă se închide, o alta se deschide... cu speranța că nu către abisul unor hărți mentale incomplete.
  Dar revin asupra întrebării mele de mai sus cu o completare. Mai sunt și alte asemenea informații vechi? Au ceva în comun? Sunt prezentate și niscaiva tehnici ori tehnologii? Și eventuale motivatii pentru  o existenta manifestabilă de dorit pe alte planuri sau planete? Sunt informații care vorbesc despre nu 5 simțuri ci 360 ale ființei energetice din noi.
  Practic toate așa zisele religii vorbesc despre promisiunea unor existențe ce urmează a fi parcurse pana la eliberarea din Matrix/Brahman acest angrenaj energetic multidimensional care are cicluri și reseturi parțiale precum și totale . După eliberarea din Brahman viața continua parabrahman, adică în afara angrenajului unde găsim iarăși ființe energetice .
  Tehnicile ne ajuta sa ieșim din corp și sa exploram pe cât posibil alte planuri sau planete eventual. Lucru foarte important fiindcă lumea în eroare fiind zice ca nu s-a întors nimeni de "dincolo " sa ne zică cum este.

Xanadron

#751
Revin neplanificat fiindca ipoteza cu (Para)Brahmanu' mi-a reamintit unele presupuneri ale lui JL, dupa care Micii Gri :moon: ar fi doar instrumente intru ghidare evolutiva prin hatzisul testarii reincarnarilor noastre multiple cu A.I.-mintile lor tip Hive subordonate sefilor.
Doar astia nu tocmai pitici ar cunoaste insa "destinatia" rezervata putinilor "absolventi merituosi", un Pseudo-Rai care ar fi cica intr-o prima faza cite-o planeta "ideala" ocupata de spirite compatibile (si nu "amestecate" ca aici) si-abia dupa alte testari s-ar ajunge in huzureala unei zone pur eterico-energetice, unde orice Intentie ar deveni mintenas Fapta.
(Interludiu nu chiar inutil: ultima speculatie pare chiar logica si-n sensul justetzei interzicerii absolute De-Mai-Sus a hoinarelilor pleziriste in Planuri Superioare, :star: unde nu le POATE fierbe oala novicilor in 1001 sensuri; imaginati-va consecintzele binomului Gind-Fapta pus in aplicare d-un Bercea Mondial ajuns din greseala de eroare :lol: la butoanele Universului... Demiurgul Deranjat al gnosticilor ar fi trucaj pe linga el.)

JL e deci convins ca MG au rol de "observatori-ingrijitori" doar pentru containerele noastre carnale, de suflete/CS-uri avind grija sefii lor (Marii Gri Insectiformi? Reptoizii? Andromedanii? Ultraterestrii?) Chiar daca el sustine ca, tehnic vorbind, Grizuliii ar fi capabili sa si transfere CS-uri de colo-dincolo - adica in special de la oameni la clone si/sau hibrizi umano-ET.

...Pe cine sa credem insa mai intai? Fiindca:
-   Una zice John Lear despre Micii-Gri-Veghetori-Dorei cu bune intentii "implantate" in bio-hard-diskuri de Marii-Gri dupa stiintza lui, inclusiv algoritmuri dupa care ne-ar rapi si "regla" invariabil la 3, 7 si 13 ani cica
-   Alta - dr. "Saurion" Greer cu-a lui teorie unilaterala a ET-ilor buni in corpore si-a Micilor Gri PLF-isti de fabricatie exclusiv umana – fara alte explicatii ale oximoronului inclus (partial digerabil doar in ipoteza uber-fortzata a curiozitatii maladive a NWO-sforarilor nici macar subtil sforariti de ET, dar care ar fi accesat accidental unele ponturi exo-high-tech)
-   Cu totul alta sustine raposatul Whitley Strieber, care ne sfatuia parinteste sa nu alegem cumva "calea Luminii din Tunel" cind dam coltzu' si s-o taiem in directia nebulos descrisa drept "opusa" – care din pacate nici el nu prea bunghea unde duce.
-   Pe alte coordonate-i Bob Dean cu-a lui convingere despre acordul secret (Greada Treaty din '54 SUA-Greys, dupa altii SUA-Reptoizi ori SUA-Mari Blonzi – o mai conta insa?) deloc respectat zice-se de partea... gri, solzoasa ori oxigenata.
-    La alta abureala ne incalzeste si Alex Collier cu andromedanii lui inalti, blonzi, sexy, buni si omnipotenti, da' cam... impotenti in lupta lor milenara pt. "eliberarea" noastra versus reptoizii masivi (dupa altii, grizuliii inalti?!) si-ai lor sclavi-bioroboti gri ce-ar fi doar niste Kapo Kozmici ai lagarului sufletelor noastre aka The Prison Planet Earth.
-   Dar Truman Cash zice ca nu Inaltii Gri, ci doar Insectiformii cam Bejulii ar fi de fapt responsabili de manglelile-transferurile complexe de CS-uri dintre multiplele reintrupari - din care el sustine c-a reusit sa-si reamnteasca "doar" 130.
-   Iar treaba se-mbirliga si mai derutant cu povestea Arhontilor (aparent Reptoizi Serpilieni si Mici Gri Embrioformi amestecati) din manuscrisele gnostice... si tot asa pin-om evada.

Trecind peste detaliile un pic mozaice ale conceptiei lui JL/Lou Baldin (incluzind inexistentza Raiului sau a Iadului sub forma lor biblica), e interesanta si ideea ca Judecata de Apoi ar fi doar o confruntare (auto)critica post-mortem a experientzelor noastre cu propria constiintza - adusa de "veghetori" intr-o stare neutra, lipsita de subiectivismul deshart-maritor al EGO-ului.
La fel de interesant-discutabil e si criteriul dupa care am fi sau nu retrimisi in ITI (Iadul Testarilor Incarnate) ar fi (ne)reusita de-a ne fi trait vietile "cu integritate, fara ura, lacomie sau invidie", fara sa ne pese de nimic altceva in afara de liniile personale de conduita - chestie cu care (printre multe altele) m-am si contrat cu JL nu doar pe forumuri, din motivul evident al respingerii pozitiei de non-implicare intr-o viatza deloc "ideala" dupa mine, fiindca egocentrica-n definitiv.

Legat ontopic de ultima zicere, cred ca si un anume grad de... colectivism e musai necesar pentru reusita oricarei Eliberari (cu bilet de voie sau nu) – in sensul ca, de unu' singur fiind afundat in presupuneri aproape invariabil evoluabile-n fixisme neproductive (sa ma lase deci sustinatorii metodei "golirii mintii" aplicate ad-litteram – trebuie revenit totusi cu nuantzari si la asta), ai toate sansele sa fii tinut la nesfirsit in tzarcu' caprei, visind steril Evadari "murdar-palpitante".

Clar ca nu pariez insa pe vreo Mare Uscheala Spiralata c-un guru-n coada si altu-n frunte, dar presimt (vag) ca o anume forma de colectare/fuzionare energetica macar preliminara ar fi utila. De-o fi una vampiroid-condamnabila sau nu, si asta ramine-n suspensie deocamdata.

P.S. Ca sa fie plictisu' si mai deplin, atasez niste imagini a caror privire stimuleaza pur inutitiv-speculativ viziuni dincolo de ochiurile Plasei (stiu compadre, la modu' concret merg pe topicul stuparitului, :lol: da' mi-e lene sa scriu alte aiureli hiper-long si acolo.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Interesting.
Sigur ca una e sa auzi tot felul de lucruri de la diverși oameni cum ar fi cei menționați de către tine și alta e sa fi trăit realmente experiențe incredibile și sa nu le poți găsi noima, pentru ca mai apoi sa asculti ce zic acestia și sa compari llucrurile. Îți mulțumesc pentru răspunsul acordat, mă declar mulțumit. Nu te voi mai trage de limbă fiindcă acum am înțeles.
   După atâta timp și vreme... Prima mea impresie rămâne valabila. Și anume ca au fost și încă vor mai fi pana la un moment oameni care s-au făcut singuri stăpâni chiar și peste "Dumnezeu" adică peste adevăr și realitate.
  Rămân la ipoteza ca doar o sursă de energie ne-ar putea propulsa înțelegerea și conștientizarea la nivel de grup ori de individ. În rest nu mai contează nimic fiindcă tehnicile ori codurile morale necesare pentru corecția sufletului nu prea funcționează.  Nici arta , cultura, virtuțile etc. Totul e deșertăciune. Ne facem ca avem un scop în timp ce marea masa de oameni zace în întuneric și adormire spirituala.
   Când lucrezi cu "maimuțe" ai nevoie de o structura de tip piramidal. Care e instabila la nivel de societate. Însă când lucrezi cu oameni adevărați atunci situația se schimba. Exista o sincronizare , o înțelegere doar din priviri , o stare de comunicare lipsita de cuvinte. Fiecare e responsabil și atent la scopul stabilit și se ajuta unul pe altul. Am avut astfel de experiențe precum și contrariul.
   Dacă ai vreodată chef de stuparit la modul serios da un semn pe topicul dedicat. Dacă nu e ok , acum înțeleg...

Xanadron

#753
Pai da compadre, ar fi fost si culmea sa nu intelegi tocmai tu ca unele tablouri devin inteligibile abia privite de la citiva metri distantza – mai ales cind e vb. de o lucrare colectiva, cu tushe grosiere azvirlite de mai multi pictori. Multi matoi sau "high" – inclusiv din orgoliu-n exces -, putini onesti, si mai putini onesti+bine informati, unii platiti sa-ncurce itzele ori altii atinsi de... ozenita.
(n.b. pentru RUFO-rookies: John Lear e si inventatorul expresiei "bolnav de ozenita" - maladie de care-i acuza pe raposatii Phil Schneider sau Bill Cooper, dar si pe contemporanii Alex Collier, David Wilcock, Corey Goode, Dan Burisch etc.  Posibil sa aiba dreptate ca, dupa ce respectivii au "turnat" in primele interviuri/ conferintze tot ceea ce stiau realmente din domenii secrete, au ramas gadilati de adulatia auditoriului si malaiul incasat, scotzind din burta ulterior diverse alte bazaconii inventate 100% ca sa nu-si piarda aureola eroica si privilegiile.)

La fel nu tre'sa-ti explic ca, fie si-n eventualitatea improbabila c-as sti prea multe... din pvd. Sforaresc, nu le-as turna p-aciulea in ruptu' capului (la propriu.) :-D Sau cel putin nu sub forma de dovezi palpabil-demonstrabile, fie si-n cartzulii presupus non-fictionale de tip strainez.
In plus, chiar unele informatii punctual-exacte n-au vreo utilitate – nici practica, nici teoretica. Practicaliceste vb. deci, la ce mi-ar servi de ex. mie – sau voua – dac-am sti locatia exacta a fabricilor de PLF-uri sau a a bazelor Dracos-ilor :evil: sapate la 9 km sub Alpii Bavarezi cu milenii inainte de vizitele lui Adam Weishaupt p-acolo?!
(Na c-am scapat-o p-asta, da' ramine intre noi...  :lol: noroc totusi cu scleroza, ca nu mai tin minte coordonatele intrarii mascate oricum holografic.)

...Serios acu', dintr-un pdv teoretic (cu posibile aplicatii practice) ar fi mai mult decit interesante cu totul alt gen de sifonareli, care ar merge mai adinc de 9 km spre radacina cauzala a "misterelor". Dar astea-s ori lipsa la apel, ori ocultate-deformate pina la confuzie sau (dez) iluzie.

Back ontopic, ar fi aiurea sa nu subscriu si la ideea "sincronizarii cu oameni adevarati" – din ce in ce mai greu de pus in practica din pacate. Fiindca un individualism de tip nou (hiper-egocentrist desi nu pare, simulind pervers comunicarea extinsa) e promovat en-gros De-Mai-Sus in ultima vreme prin smart-dumbphone-mania (clipul linkuit ma scuteste de vorbarie):
https://www.youtube.com/watch?v=iTduyvT8zoM

"Colaborarea" dintre oameni e redusa asadar treptat-insidios (si clar fara vreo opozitie, ba chiar dimpotriva) la retzele de interese in scopul facerii de bani si iar bani. Numai ei-tzechinii au ramas deci simbolul unei pseudo-Libertati – consumatoriste, evident. Si-s reciclati perpetuu in acelasi cerc vicios, care doar pe noi-tumalaii nu ne duce de fapt nicaieri, fiindca pe altii ii duce... undeva.
...Are rost sa mai exemplific cu mediatizari MSM idioate de tipu': "Cutareasca a devenit milionara de succesuri din reclamele pe youtube la clipurile ei axate pe sfaturi de shopping – milioane care o fac fericita fiind folosite la shopping."??

Si "undeva"-urile astea-s insa total diferite pentru fiecare treapta trofica intro-, para- si exo-matriciala – tema atinsa deja p-aici en-passant, dar care se adauga la zecile (sutele?) care merita sapaturi mai adinci.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Dialogul dintre abyss si Xanadron  - sau de la A la X , o fi si asta vreo coincidență  :roll: - arată după mine in mod clar necesitatea existentei de frății, ordine sau alte tipuri de grupuri ce dețin un anume gen de cunoaștere pe care publicul larg nu o poate recunoaște ca atare sau nu o poate asimila . Aceasta cunoaștere ar trebui sa aibă si o cale de a fi transmisă celor apți a duce mai departe un anumit gen de investigare - si iată cum apare si necesitatea unei A doua Fundație

   Lumea e amestecată , nivelurile sunt bulversate, mișcarea browniană este legea de bază prin al nostru univers  :lol: insa poate fi găsit un fir călăuzitor - asta e varianta pozitivă  :lol: :lol:
    Firul călăuzitor e rupt in bucăți , uneori găsești legate intre ele bucăți fără continuitate - asta e varianta perversă  :evil:
    Nu exista nici un fir călăuzitor - asta e varianta negativă  :evil: :wink: :evil:
    Lumea e așa cum e , pt unii exista o speranța de recompensa prin intermediul unei divinitati , pt altii Cerul e gol , pt mulți oamenii reprezintă in esența doar niste sisteme excretoare ce se mișca haotic - sau alt tip de sisteme - asta este Realitatea  :martiansmile:  :-) ce te lovește in față dur si nemilos .
   Toate astea până intr-o zi când ... Eternitatea se întoarce pe dos și ...  :lol:

Grifon

Multe "frății" s-au format de-a lungul istoriei, tocmai pe considerente precum cele enunțate de d-ta, @fiulploii. Fundamentul lor a fost nobil, iar practica "ocultării" celor descoperite n-a fost - la debut - decât o tristă necesitate, izvorâtă din neputința comunicării deschise cu majoritatea...apoi intărită de reacțiile (de la batjocoritoare la violente) ale aceleiași "adormite" majorități.

Toate aceste "frății" au eșuat (unele prin degenerescență, altele lovite de rigidele sisteme ale "matricei"...altele terminându-se reciproc in lupte intestine). Dintre toate motivele care au contribuit la eșecul lor, cel mai tulburător dintre toate - cred eu - e cel ce-a fost prezentat și-n trilogia fraților Wachovski : când unul din combatanții lui Morpheus face pactul cu "diavolul"/Mașina, vânzându-și camarazii...și idealul (deci ..."sufletul") pentru un loc "fruntaș" in insidiosul angrenaj matricial.

Oare câți ar putea...chiar și dintre noi...cinstit vorbind...să refuze "tentația de pe streașina templului"?

fiulploii

Tocmai ce ai descris perfect al 99-lea gard din parabola fratelui SLEAH19 , stimate Grifon !
Părerea mea ...

L.E. Să vedem cum va continua Matrix-ul in noua orientare a surorilor Wachovski

Xanadron

Citat din: fiulploii din  27 Aprilie 2016, 12:09:53
[...]
   Toate astea până intr-o zi când ... Eternitatea se întoarce pe dos și ...  :lol:
Si... apare pe norii de chemtrails un mega-banner afisat din disperare pe toate meridianele si-n toate limbile de Sforaristii convinsi ca 3 rufonisti amariti sint pe punctul sa-i exmatrixuleze definitiv PE EI si nu invers, fie si din strafundul mamei bunkerelor - clar ca abia dupa ce au incercat cu toate armele cuantice disponibile sa-i anihileze-n plan molecular-celular (imposibil, cei 3 nemaiavind celulare.)

Nici Micii Gri condusi de Furnicoizii veniti in ajutor n-au facut vreo scofala cu hiper-device-urile aduse-n graba prin Portalul Solar :star: de la tanti/nenea Shiva, prea ocupat/a sa intervina personal fiindca nu-si terminase manichiura la prea multele-i minutze si astepta o nava-muma sa-i aduca oja hipnotica din Canis Mojaris. :star:

Ai 'reaku' forumisti fuzionati ideatico-energetic intr-o A Treia Fundatie De Temelie tzopaiau deci lejer dincolo de ochiurile Plasei si-napoi intre sedintze strategice cam neclare si lor pe moment, imuni la EM-traznete vorticiale si alte mega-marafeturi cu scantei. Pierdeau insa doar aparent timpul aiurea, deseori cu hlizeli generate de contemplarea noii viziuni a sacilor de zemuri semi-constiente viermuind pe bulgarele iluzoriu suspendat in vid, la cheremul unor evenimente care abia acum li se revelau ca nu-s deloc aleatorii. Inclusiv aparitia Blue-Beam-Bannerului omniprezent si clar electoral:

"Paminteni, a venit vremea sa va alegeti in fine, fara intermediari mincinosi, adevaratul Conducator Suprem spre o noua Epoca de Aur! Noi-Cei-De-Foarte-Sus, reveniti recent in haosul terran ca sa restabilim cuvenita randuiala stricata de milenii, am preselectat trei candidati merituosi, dar alegerea va apartine - intre a, f sau X.. :-D Participati deci la referendumul global organizat pe Facebook si Instagram intre 11-12.11. 2021 - Succes, ne bazam pe inspiratia voastra bazata nu pe CV-uri, ci pe epocalele lor postari RUFOn-istice disponibile de-acum pe toate telefoanele, tabletele si VR-Googles sudate de gamaliile voastre!"

...Hai c-am obosit, asa ca inventati voi un final - care ma tem c-ar fi plauzibil doar pe linia posto-predictiei grifoneze. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  27 Aprilie 2016, 13:37:56
-  stricata de milenii....

...Hai c-am obosit, asa ca inventati voi un final - care ma tem c-ar fi plauzibil doar pe linia posto-predictiei grifoneze. :lol:

  Spunând acestea in timp ce da din cele zece mâini a lehamite umană și dispreț reptilian, lordul barzilor , al brazilor si al altor cincizeci de ordine laice si religioase , se întoarse pe cele trei călcâie rămase sănătoase după joaca cu Hercule si fu absorbit dincolo de matrice .
  "Iar Luna sclipea ca un colț de mistreț " tainic in umbra Nopții - (oare cine e tainic, Sclipea , colțul sau Mistrețul ?  :lol:)
                             *****
  La milioane de ani distanță, aiurea in Univers, un scâncet se făcu auzit .
     http://youtu.be/a6-abg1peVE

:star: :star: :star:

Aseneth

Din cultura mea generala, tin minte ca presupusii, asa zisii eliberati sau pretendenti la eliberare, erau singurei. Ca, din cand in cand, unul/una din ei mai ia cate un ucenic sau o ucenica, sau ca organizatii mondiale le cer/ le-au cerut sa le foloseasca numele in scopuri umanitare, ca mai coboara de la munte in oras ca sa isi mai dezmorteasca mintile... asta e altceva.
Ce e clar, e ca la final, aleg si se pare ca le place singuratatea. Renunta la ea uneori pentru ca inteleg nevoia celor mai putin eliberati de a socializa de dragul numarului de postari  :lol: dar cum gasesc un prilej, cum o zbughesc.


fiulploii

Citat din: abyss din  26 Aprilie 2016, 09:08:54
Pun o întrebare. ....
Care este cea mai veche informație referitoare la evadarea/mântuirea din Matrix?

Pentru ca traduttore traditore pasajul de mai jos il redau in engleza  :lol:

Hermetica , Libellus II:1-6b , dialog intre Hermes si discipolul sau Asclepius in traducerea lui Walter Scott, vol 1, pag. 135-137

Herm. - Of what magnitude must be that space in which the Kosmos is moved? And of what nature? Must not that Space be far greater, that it may be able to contain the continous
                      motion of the Kosmos, and that the thing moved may not be cramped for want of room, and cease to move?
Ascl. - Great indeed must be that Space, Trimegistus.
Herm. - And of what nature must it be, Asclepius? Must it not be of opposite nature to Kosmos? And of opposite nature to the body is the incorporeal...
                      Space is an object of thought, but not in the same sense that God is, for God is an object of thought primarily to Himself, but Space is an object of thought to us, not to itself .

Avem pe aici o triada sau trinitate - iarasi cei trei  :wink: - Theos, Topos si Kosmos sau mai pe intelesul tuturor, DumneZeul, Spatiul si Kosmosul.
Si legatura catre actuala Indie :
      Dumnezeu - Vishnu creatorul - cunoastere, nemiscare, necorporal - creatie
      Kosmos     - Shiva distrugatorul - ignoranta, miscare, corporal       - distrugere
      Spatiu        - Brahma pastratorul - ignoranta, nemiscare, necorporal - pastrare sau salvare

O sa revin pe tema asta ceva mai amplu,  incep sa fiu convins ca intr-adevar textele mistice si religioase contin metafore topologice si notiuni-concepte ale fizicii . In aceeasi cheie ar trebui sa privim si constructiile antice gen stupa . De cele spuse mai sus m-am convins lecturandu-i pe J Farrell si Bruce Cathie printre altii.
     

fiulploii

@Xanadron a zis intr-o situație asemănătoare : " Dragii moșului, băieți si fetițe , acum să vă văd! "  :lol:
    Ce credeți voi ca este in centrul Matrix -ului ăla mare si aproape etern : omul, Pamântul - planeta sau Soarele - Steaua centrală a sistemului solar ?
    Mare importanță fiindca metodologia si managementul evadării diferă in fiecare din cazurile enumerate .
    Are cineva vreo părere ?

Grifon

Ha ! Strașnică întrebare...mai ales când fiecare e cu matrixu' lui ! De vreme ce n-am definit fără echivoc "problema", și acord nu e decât pe dorința evadării (ba incă și aici sunt reticențe), câte răspunsuri ești pregâtit să primești, iscusitule @fiulploii ?

Uite, eu o să incerc un răspuns - să nu zici că-s pus numa' pe chicotit retoric.

De vreme ce (pentru mine) intreaga Creație are drept centru Punctul (cel prin care pot trece o infinitate de drepte), și care are șmechera proprietate de "a fi" și (nu sau) "a nu fi"...care se găsește pretutindeni...și simultan nicăieri...intrebării dumitale nu-i pot răspunde alegând din variantele pe care le-ai propus.

Dacă, insă, accepți ideea că "matrix"-ul este fiecare din compartimentările dimensionale - iar a noastră, ca și caz particular, e continuum-ul spațio (3d) - temporal (einsteinian), atunci pot răspunde că fiecare din noi este Centrul...oricât de bizar sună asta.

Pentru că și eu sunt Punctul, și d-ta...și fiecare din cei ce participã la acest abisal dialog. Trebuie doar să ne conștientizăm ca atare - ceea ce, cred eu, e prima condiție preliminară pentru exit (din păcate, insă, deloc simplă).

De ce nu-i simplă ? Păi...parcă am zis...din păcate.

hanzo

mintea invata, inima cunoaste tot. ( sau explicat altfel exista o alta .. minte/functie?)

la cat duce mintea pe plin, e ca nou nascutul in piata obor incarcand sa negocieze taraba cu oamenii lui ontanu. mintea este labirintul ca si principiu.

mergeti voi la o hipnoza regresiva si apoi reveniti aici cu idei proaspete.

altfel oricat de complex si de fascinat ar parea, explicatiile si etichetele mintii ii trebuie. mintea "explica" si gaseste formule, teorii, toate venite din afara, carti sau spuse.

daca vine Iisus si intreaba pe oameni ce au facut azi si aude ca au trecut pe sub masa.... cred ca moare de inima..

de admirat teoriile, explicatiile de tot felul totusi. minti stralucite cu capacitate mare de explicatii. 
faptele sunt ca aripele pasarilor. lipsesc cu desavarsire.  :mrgreen:

mustarul este rar rar..  :rainbow:

Xanadron

Citat din: fiulploii din  27 Aprilie 2016, 12:09:53
(1) Dialogul dintre abyss si Xanadron  - sau de la A la X , o fi si asta vreo coincidență  :roll: - arată după mine in mod clar necesitatea existentei de frății, ordine sau alte tipuri de grupuri ce dețin un anume gen de cunoaștere pe care publicul larg nu o poate recunoaște ca atare sau nu o poate asimila .
[...]
   (2) Lumea e amestecată , nivelurile sunt bulversate, mișcarea browniană este legea de bază prin al nostru univers  :lol: insa poate fi găsit un fir călăuzitor - asta e varianta pozitivă  :lol: :lol:
   (a) Firul călăuzitor e rupt in bucăți , uneori găsești legate intre ele bucăți fără continuitate - asta e varianta perversă  :evil:
   (b) Nu exista nici un fir călăuzitor - asta e varianta negativă  :evil: :wink: :evil:
   (c)  Lumea e așa cum e , pt unii exista o speranța de recompensa prin intermediul unei divinitati , pt altii Cerul e gol , pt mulți oamenii reprezintă in esența doar niste sisteme excretoare ce se mișca haotic - sau alt tip de sisteme - asta este Realitatea  :martiansmile:  :-) ce te lovește in față dur si nemilos .
   Toate astea până intr-o zi când ... Eternitatea se întoarce pe dos și ...  :lol:
1. De acord - numai pina la un punct evolutiv insa (destul de avansat ce-i drept), dupa care fiecare ramine pe cont propriu intr-un labirint caruia tot ar fi bine sa i se fi descoperit macar intrarea (scapa... egal iese/evadeaza cine poate). Mai clar, desi pe scurt, fiecare "cu aia a ma-sii" - notiune care ar include de fapt dotarile genomic-native esentiale si strict personale.

Dotari variabile cu rare versiuni full options, dar care nu-s definite doar de cunoscutul dublu-helix adenina-guanina etc., ci de toate experientele (re)traite-vazute-simtite-intzelese ciclic-reciclant, insa nu doar aici si acum... de catre unii. Si-ar fi in orice caz toate [f. probabil] incluse in si trasmise prin asa-zisul Junk-DNA, ca altfel n-ar avea zic io sens per se influentza recent demonstrata ca fiind clar modelatoare a ADN-ului pina si a cuvintelor = NLP, care ajunge si ea sa fie cunoastere in definitiv - doar daca-i trecuta prin anumite filtre.
Nu m-apuc sa le enumar insa, ca lista-i mai lunga decit cele 64-72 pagini cuprinzind dotatile optionale ale unei amarite cutii de tabla pe 4 roti, fie ea numita Mercedes-Benz (E-Klasse, S-Klasse, KK-Klasse etc.) :-D
(n.b.) Ca sa nu mai vb. de modelarea post-traume - ca si post-alte-infinite situatii, dar fiindca cele post-extazuri sint mai rarutze nu merita puse-n capul listei.

2. Mai tot ce-i considerat "pozitiv" - inclusiv prima varianta expusa de tine - e derulat (ca orice fir narativ basmos :lol:) cu maxima parcimonie - cel putin in mediul viermuirii noastre trecatoare de aici si acum.
a) Pare cea mai frecventa situatie - doar traim in cea mai perversa lume din cvadrantul asta galactic, nu?
b) Raul Absolut nu pare sa serveasca cuiva - nici macar Railor Absoluti. :evil: L-au incercat de fapt si n-a mers deloc. Nicaieri.
c) E de fapt versiunea "a" , chiar daca explicitata-n manifestarile ei vizibile - similar unei autopsii care spune la miligram otrava folosita si la minut ora intoxicarii mortale, fara sa poata zice o iota despre manutza (cu solzi? :-)) care [ne-]a varsat-o in pahar.
Citat din: hanzo din  29 Aprilie 2016, 18:46:41
[...]
mustarul este rar rar... :rainbow:
Da, fiindca-i transportat cu avioane de hartie (sintagma preferata de stiti voi cine). :lol: Iar cei mai multi vor sa demonteze din prima Jumbo-Jet-uri. :rocket:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/