Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Grifon

Ahoy, maitre !! That's what I call xxxxin'  trippin' ! Tell me, please (pretty please, with brandy on top !)...who supplies you the go(o)d stuff ? Count me in for the next joint...hahaaahaaha !

Aseneth

In primul rand, maestre Zenadron, te rog nu mai da like la orice mesaj monosilabic pe care il inghesui pe forum, pentru ca voi crede ca mi-a crescut valoarea intelectuala si voi cere marire de salariu, sau eventual o avansare de la asistenta la consistenta.

In al doilea rand, daca am facut o exceptie si am povestit un vis, ma asteptam la ironiile de rigoare, dar sper acum sa  nu transformam topicul in Evadarea din Pat.

Si acum, la subiect.
Hercule ucide serpii trimisi de Hera sa il omoare, cand era doar un tanc de biberon.
E posibil ca acesta sa nu fie un incident particular herculean, ci o "scurgere de informatie" pentru ca "misiunea" a esuat?
Acei "serpi" sunt trimisi la toti bebelusii, dar pentru ca isi fac treaba, nu mai ramane nicio dovada?
Inocularea are loc inca din primele zile de la nastere, la toti, sau doar la anumiti "alesi"?

Xanadron

Chiar esti o asistenta consistenta, colega Aseneth, da' nu mai fi asa insistenta :lol: cu scutirea de Likes - de cite ori sa-ti mai repet ca azvirl cite unu-n directia oricui are... curajul sa posteze fie si aiureli pe topicul asta "dificil", fiindca greu digerabil de everybadea? Si-o parea oniro-SF-povestirea mea bascalioasa la prima citire (nu la adresa ta in orice caz), da' nu cred ca mai trebuie sa-ti "traduc" ideile serioase ascunse printre poante.
(n.b. Exista si versiunea finala=completa a povestirii - am postat doar "ciotul" asta fiindca-i pe bune destinata unui concurs SF-umoristic - Helion mai precis - pe care, modest ca de obicei, n-are rost sa mai zic c-o sa-l cistig garantat.)

Ontopic acum si eu: mitul herculeano-reptilian sigur ca poate fi interpretat si-n cheia expusa de tine, aplicabila ca speraclu oarecum universal si altor povesti similare de pe toate continentele, de la Quetzalcuatl la dragoni, zmei, Glykoni, gargui etc. Cit despre momentul "inocularii", ipoteze-s cita frunza si iarba (fumata sau nu :-D) - variind de la perioada intrauterina la nastere sau la 3-4 anisori. La fel de variabila e apreciata si frecventza=procentajul inocularii, da-n orice caz majoritatea initiatilor sustin ca nu-i de 100%. Clar insa ca nu-i doare gura sa sustina practic ORICE, pe o felie a cunoasterii atit de ocultata taman fiindca-i aproape imposibil de substantiat prin terminologia si/sau simturile noastre "paleolitice" de cind ne-au fost - repet parerea mea de 2 dirhami - amputate cu schepsis.

Ce ma irita pe mine e doar perpetuarea cifrarilor absconse ale secretomaniei asteia hiper-parabolice din vremi imemoriale pina azi. Or fi necesare insa si ascunderile astea dupa cires - care-i ditamai baobabu' de fapt -, fiindca testarea noastra-n ambalaj fizic ar fi probabil manarita-n cazul (posibil nici macar teoretic) includerii tuturor celor 7,4 miliarde de turmalai :-D actuali intr-un gen de mega-masonerie planetara a-[aproape]-toate-stiutoare.

P.S. @Grifon: Hehe, nu beau decit tiutiun din pacate (sau din fericire?), da' se pare ca m-a "parazitat" subliminal si nick-name-ul tau - altfel nu scriam pe la sfirsit "grifono-calaretul inflamabil" :lol: in loc de "dragono-calaretul" cum ar fi trebuit.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Tiutiun - bun. Stimulează pineala. Nicotina "iși dă mâna" cu serotonina, iar acest harnic neurotransmițător face ca și neuronii să-și "dea mâna" mai des intre ei (dacă "le dă mâna", desigur).
Incercând să "țin pasul" cu domnia ta, te-am suspectat, așa, ludic, că in goana exit-matrix ai vrut să ieși champion folosind vreo champignon - de fungus non disputandum...

Apropo (pe subiect): cu acidu' poți ieși chiar "furtunos" din Matrix, ce-i drept, doar cà..prin astea ce "intră sub piele" ajungi ulterior să nu-ți "mai incapi in piele" - ceea ce ar fi deranjant de-ai mai dori să revii și să mai schimbi o snoavă - două cu tovarășii rămași 'in peșteră" (adică mai o speologie, mai o spyyologie...după cum e moda pe acest vesel forum...).

Uite așa găsit-am o idee tulburătoare : poate ajungi să regreți Matrixul abia atunci când rămâi fără el.

Cât despre mesajul subliminal pe care-l bănuiești venit din partea mea...să știi că ți l-am trimis prin gri - phone (dacă tot amintit-am de neurotransmițători ).

Aștept cu interes urmarea povestirii psihedelicioase...și mă voi căzni și eu să mai in -drug câte ceva in acest subiect morfinic (adică de la Morpheus -exmatricianu' !)


Enz

Citat din: Enz din  12 Aprilie 2016, 23:59:49
Hai sa fim noi o Universitate.

Practica.

123

1. 30 de zile de abstinena sexuala (neimportant daca in cuplu sau succubi inccubi). 30 de zile minim.

Enz

2. Daca trece cineva la numarul 2, dar nu trece, putem sa mai incercam sa mai vorbim despre ceva.

Dar nu trece. Cand ajungi la numarul doi deja esti protejat de "interferente" si abia atunci poti sa mai vezi si altceva.

Eu zic sa experimentam, sa facem o Universitate.
Sa le facem in ciuda ca ne-am prins.
Scapam mai repede sau cum, lol.

abyss

Interferențe? ....sa vezi și altceva? ...sa le facem în ciuda?....ca ne.am prins?....sa scăpăm mai repede? ...
Ce fel de interferențe?
Ce altceva?
Cui faci în ciuda?
De ce anume sa te prinzi?
De ce anume sa scapi?
Universitate?

fiulploii

#712
Citat din: Aseneth din  12 Aprilie 2016, 17:34:15


1.Omul nu poate fi manipulat fara vointa sa.
2.Cand se satura de a se lasa manipulat, nu trebuie sa se revolte. Doar sa nu se mai lase manipulat.

Ce e binele fără posibilitatea răului? Ce e Unu fără Zero ?
" Omul e făcut din bucăți " zice o vorba din bătrâni , omul vrea sa fie manipulat, omul fuge de adevăr , vrea un tutore, un îndrumător , un învățător care sa-si asume responsabilitatea greșelilor omului, care sa-l sprijine arunci cand cade , împotriva căruia sa urle cu furie si amenințări atunci cand e nemulțumit . Omul nu vrea sa știe ca poate hoinări singur fiindca asta ar însemna sa privească in oglinda si sa descopere altceva decât vrea sa creadă . De aceea omul își fabrica dovezi care sa-i susțină cei patru piloni ai destinului , de aceea omul privește in continuare umbrele focului din peșteră - @Siberia , unde esti ?  :wink: - de aceea omul arde cărți, ucide cea mai mică urma a adevărului , pentru menținerea statu-quo - ului atat de necesar  :evil:

Amin!=Amen!=Amun!=Amon-(Ra) :wink: " -toate-s vechi si noi sunt toate " zis-a poetul

Grifon

D-le @Enz, remarc din ultimele d-tale două postări că ești un adept al "șoaptelor misterioase" - pe care le consideri, cumva, un preambul necesar de selecție...vizând doar pe cei ce-ar putea surmonta "prin ei inșiși" eliptica d-tale exprimare. Drăguț...

Totodată, te constat a fi și un adept al practicilor tantrice...din câte mă sforțez eu a desluși..."de mâna dreaptă"(abstinent -continente). Nu te contrazic in hermeticul d-tale exordium, ba chiar pot confirma justețea (de principiu) a afirmațiilor fãcute. Corect, controlarea pulsiunilor erotice permite stocarea unui "fond energetic", ce apoi ar putea fi sublimat "to power up" un salt extra-matricial. Problema ar rezida insă intr-o ușoară "spirală vicioasă": ca să ajungi la un asemenea autocontrol (cu exigențe draconice) trebuie să fii deja, prealabil, "blindat" cu alte discipline mentale - altfel, efortul refulării erotice va genera fantasme tipice dezechilibrului, iar mintea va alimenta, involuntar, tribulații ce vor consolida (in loc să dizolve) aliniamentele matriciale.

De unde rezultă că la Universitatea propusă de domnia ta, aceste noțiuni ar face obiectul unui curs de "anul 2" (cu sau fără practică la seminarii...hahahaha!).

Asta nu inseamnă insă că inițiativa d-tale nu e lăudabilă...doar că nu m-am lămurit ce status iți rezervi la Universitatea propusă : cursant / aspirant sau pedagog / mistagog ? Până mă edifici, te voi păstra in memorie ca pe "misteriosul continent" (vezi cum te laud ? ca și cum te-aș considera un atlant...).

Enz

Citat din: abyss din  17 Aprilie 2016, 08:54:20
Interferențe? ....sa vezi și altceva? ...sa le facem în ciuda?....ca ne.am prins?....sa scăpăm mai repede? ...
Ce fel de interferențe?
Ce altceva?
Cui faci în ciuda?
De ce anume sa te prinzi?
De ce anume sa scapi?
Universitate?


Iti blindezi scutul energetic (prin abstinenta) si nu mai prinzi interferente. Nu-ti mai "sopteste" "nimeni".

Din perspectiva mea observationala si oarecum experimentala:

1: destula energie (intr-un ambalaj stabil dupa cum zice si Grifon... de aia si trebuie destula energie... scopul si calea merg mana-n mana). 

2: tehnici de meditatie sau explorari astrale.

3: dai share la ce ai invatat in afara "matrixului".
Si nu ca nu s-ar mai fi facut faze in aer liber doar ca eu ma refeream la un stil universitar predat la liber (ca internetul ajuta). Daca astia (agentii matrixului sa zicem) vor sa ne tina in "facultate" noi sa facem o universitate deci fara ghilimele.

Lor sa le facem in ciuda ca ne-am prins. Si daca ei s-au prins ca noi ne-am prins am putea sa ajungem mai repede la "absolvire" daca intelegi driftul. Ca nu le place ca sa iesim in curte.

Sa scapam/iesim mai repede din facultate. Bineinteles e doar o perspectiva personala si la subiectul topicului nu si neaparat universal valabila.

Enz

Citat din: Grifon din  17 Aprilie 2016, 14:49:58
Asta nu inseamnă insă că inițiativa d-tale nu e lăudabilă...doar că nu m-am lămurit ce status iți rezervi la Universitatea propusă : cursant / aspirant sau pedagog / mistagog ? Până mă edifici, te voi păstra in memorie ca pe "misteriosul continent" (vezi cum te laud ? ca și cum te-aș considera un atlant...).

cursant. evident.

abyss

Ok. Mulțumesc.
Sa auzim cursul punctului 1.
....ENERGOFAGUL.....

Aseneth

Citat din: Enz din  17 Aprilie 2016, 23:34:58
Si daca ei s-au prins ca noi ne-am prins am putea sa ajungem mai repede la "absolvire" daca intelegi driftul. Ca nu le place ca sa iesim in curte.

Te-ai prins tu de ceva, dar nu te-ai prins bine.
Ei se prind ca tu te-ai prins inainte ca tu sa stii ca te-ai prins. Si te vor out. D-abia atunci incepi tu sa iti pui intrebarea : Cum evadez eu din Matrix? Pentru ca Ei deja te vor evadat. Dar nu te pot da afara, trebuie sa iesi tu.

fiulploii

Citat din: Aseneth din  18 Aprilie 2016, 18:04:27
Te-ai prins tu de ceva, dar nu te-ai prins bine.
Ei se prind ca tu te-ai prins inainte ca tu sa stii ca te-ai prins. Si te vor out. D-abia atunci incepi tu sa iti pui intrebarea : Cum evadez eu din Matrix? Pentru ca Ei deja te vor evadat. Dar nu te pot da afara, trebuie sa iesi tu.

Ei .... poate cineva sa definească conceptul " Ei " in acest caz ? fiindca părerea mea e că acești "Ei " nu sunt organici sau o forma cu constiinta .
   Si varianta asta nu e sprijinita de vreo dovada si cum zicea cineva , " tocmai asta este o dovada " !

Aseneth

Cea mai buna definitie pe care am gasit-o in cautarile mele :
EI= totalitatea ipostazelor perfecte/ideale ale individului.