Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

Daca tot ne-am întors la trilogia Matrix eu zic ca prezintă o falsa problema si anume existența unui război om Versus tehnologie ireconciliabil , bazat pe frica viscerala a omului de ai fi uzurpat dreptul de stăpân al universului , dreptul de a fi in vârful piramidei trofice . Inteligenta artificiala ne sperie rau fiindca ne putem pierde rolul privilegiat de viata si moarte asupra celorlalți din univers .
    Matrixul din film este de suprafață in comparație cu ce discutam noi pe aici .
    Unde sunt uriașii si piticii din vechime? Unde au disparut tehnologiile lor ? Ceea ce găsim azi e atat de putin încât poate fi ascuns si e valabilă concluzia ca ăia au făcut curat in urma lor? Sau poate ca exista unserviciu de curățenie ? Ar fi o dovada e existentei tagmei supraveghetorilor ? altii decât cei ce se învârt pe orbita lui Saturn .

Grifon

Nu trebuia să existe neapărat un "cleaning department" pentru a escamota eventuale vestigii ale unor tehnologii din precedentele "epoci de evoluție". Timpul face o treabă excelentă in direcția asta - s-au și făcut estimări in ce intervale ar dispare urmele trufașei noastre civilizații actuale...plecând de la diversele grade de perisabilitate ale materiilor prime, ș.a.m.d.

A reieșit că doar in câteva secole vestigiile rămase ar fi greu inteligibile, iar peste 1-2 milenii n-ar mai rămâne nimic din tonele de beton / sticlă / plastic / compozite, etc. Stră-anticii măcar se bazau pe roci dure (granit / bazalt), așa că de pe alocuri le mai putem contempla "urmele"...fără a le pricepe.

Personal, consider că n-am putea pricepe nimic din "lumile" anterioare, chiar dacă, prin absurd, le-am putea contempla in apogeul existenței lor. Intrucât consider "matrixul" un perpetuum evolutiv, deduc următoarea idee - "anteriorii"(pitici / uriași, cu / fără Luna-n jur), aveau cu totul și cu totul alte repere ontice, având o cu totul și cu totul altă stare de conștiență. In consecință, "matrixul" lor era zidit pe fundamental alte coordonate - din care (timid bãnuiesc) ăia nici nu doreau să scape - căci pentru a simți o claustrare trebuie mai intâi să te auto-conștientizezi ca individualitate (ceea ce cred că antecesorii nu conștientizau, nefiind incă avansați pe spirala centrifugă față de Ăl Bătrân...)

Na, că mă apucai iar de seriozități...mai bine mai caut un banc cu "evadări"....

SLEAH19

Citat din: Grifon din  24 Aprilie 2016, 11:51:19
Na, că mă apucai iar de seriozități...mai bine mai caut un banc cu "evadări"....

  Un grup de ,,nebuni,, au hotărât să evadeze dintr-un ospiciu care era înconjurat de 100 de garduri. Sar ei vreo 30 de garduri şi şeful grupului îi întreabă :

  - Mai puteţi?
  - Mai putem!

  Pe la 50 de garduri îi întreabă din nou şi ei spun că mai pot, tot aşa şi pe la 80 de garduri dar erau tot mai obosiţi, astfel că atunci când au ajuns la 99 de garduri şi şeful grupului îi întreabă:

  - Mai puteţi?

Ei răspund istoviţi în cor:

  -  Nuuuu maaai putem!

- Atunci hai 'napoi !

                                                                                              ( Legătura cu topicul este intenţionată! :wink:)
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Grifon

D-le @SLEAH19, deși gluma e mai veche, se potrivește foarte bine aici ! Mai ales după lungimea uriașă a subiectului (cre'că suntem pe la gardul 60...dar nu obosim că tot mai vin alții, cu forțe (idei) proaspete... Insă iată o glumă la fel de bună ptr. evadarea noastră (dar cu ...cheie):

Un bețiv se dădea de ceasu' morții, tot invârtindu-se bezmetic in jurul unui stâlp și ciocănind in el, ba cu degetele...ba cu pumnul. La un moment dat, lângă el apare un gardian, care-l privește cu compătimire - neștiind dacă sã intervină sau nu.
-O, ce bine că apăruși, polițistule ! Te rog, ajută-mă !
- Te ajut, prietene, da' zi-mi și mie intâi care-i problema ...
- Păi nu vezi ?! M-au zidit ăștia aici !!

Enz

Citat din: SLEAH19 din  24 Aprilie 2016, 14:30:19
  Un grup de ,,nebuni,, au hotărât să evadeze dintr-un ospiciu care era înconjurat de 100 de garduri. Sar ei vreo 30 de garduri şi şeful grupului îi întreabă :

  - Mai puteţi?
  - Mai putem!

  Pe la 50 de garduri îi întreabă din nou şi ei spun că mai pot, tot aşa şi pe la 80 de garduri dar erau tot mai obosiţi, astfel că atunci când au ajuns la 99 de garduri şi şeful grupului îi întreabă:

  - Mai puteţi?

Ei răspund istoviţi în cor:

  -  Nuuuu maaai putem!

- Atunci hai 'napoi !

                                                                                              ( Legătura cu topicul este intenţionată! :wink:)

Nu am nimic personal cu tine dar sa inteleg ca tie ti se pare totul ok. Suntem ok. Okai...

Sa nu strangi pe nimeni de gat cand vezi cate se intampla in jur. Hai sa mergem inainte, sa nu ne mai intoarcem "inapoi".

Xanadron

...poate si dupa oarece plimbarici extra-matriciale de proba, in care mi-am rupt totusi dintii :-D in Marul Cunoasterii si-am revenit rupind pamintu' la stomatolog?! Ai vrea tu, frate SLEAH19...
   Serios acu', fiindca-s convins ca fratele sus-numit ne vrea binele (nu sa ni-l confiste insa): nici vorba – parerea mea si-a altor citorva "eretici" pe linga fiulploii – c-am cauta de nebuni tzopaind ereticomani vreo "evadare din Creatie". Ginditi-va doar la ideea nu doar SF-istica a includerii mini-creatiilor gen A Demiurgului zis Al' Batrin in Mega-Creatia Celor Vesnic Tineri :star: (v. finalul lui "Men In Black-2"), dar si pe cea a inlantuirii lumilor (= a "matrix"-urilor). Doar e sugerata in toate religiile, inclusiv prin simbolistica insiruirii sferelor – pe biserici/moschei sau in mataniile cu bilutze.

Fara sa mai [re]intram in morfologia intrarilor pe jos ("portile lumilor") si iesirilor pe sus ("cheile de bolta") intre care se afla Axis Mundi cu tranzitii facute musai de-a lungul axei jos-sus, da' la fel de bine si invers cind ne-o luam in freza dupa greshale majore, se poate trage concluzia... rezonabila ca  si-n MRP (Matrixul Reeducarii Penitente) iegzista doua lumi imbinate - una cumva nedegradabila si incoruptibil-imanenta (cea "de sus") si alta "de jos" corupta macar fiindca-i reciclabila prin degradare fizica programata. Toate par emanate insa dintr-o Sursa Unica, zice-se ca Prin Sine Nascuta.

Ehehei stimabililor, taman la Sursa asta cred io, ca Venerabil nu prea Abil deocamdata, :lol: ca nu-i deloc anormal sa ne dorim a reveni (unii) si chiar sa putem a o face lata (si mai putini), fara atitea halte purgatoricesti repetate-n iluzii duplicitare. Chestie posibila totusi (nu doar dupa I.P. Culianu ori Philip K. Dick) doar dupa constientizarea IN DETALIU a naturii, dar si a mecanismelor Iluziei atit de placut gadilatoare a simturilor... citeodata.

Divagind in continuare la fel de non-mistagogic, vaz ca unii (ba chiar multi) initiati neaga total rolul Mintii in procesul asta de "trezire", dar eu cred ca se-nseala nitzel – ori cel putin nu precizeaza destul de clar despre CARE anume "minte" vine vorbirea. Fiindca The Real Minds (inclusiv a lu' Fane Spoitoru - Etero-Suprema-Materie-Neagra sa i-o hodineasca, desi parea destul de odihnita de p-acilea :wink:) par sa fie continute-n Sursa si nu in dovlecii proprii, cum mai ziceam p-aici c-au descoperit unii savanti britanici sau nu:

http://alternative-doctor.com/mind-stuff/brain-science/
"The End of Brain Science As We Know It Jim"
sau:
http://www.eurekalert.org/pub_releases/2016-01/si-mco012016.php
"Memory capacity of brain is 10 times more than previously thought. Our new measurements of the brain's memory capacity increase conservative estimates by a factor of 10 to at least a petabyte, in the same ballpark as the World Wide Web."

... unde se sustine cu argumente solide ca teoriile "mecaniciste" despre memoria umana sint nule, egal daca pariaza pe latura biochimica, p-aia biofizico-electrica (incluzind mai nou leme cuantice) sau pe amindoua-trei combinate. Structura noastra sinaptica are deci numai capacitatea de-a organiza cumva amintirile, fiind mult prea lenta pentru a le inregistra, dar si a le (re)accesa cu rapiditatea extrema constatata efectiv in experimente recente si f. serioase.

...Concluzia mea sedimentata de la banuielile de-atunci? Accesam, dar si alimentam cvasi-instantaneu o Memorie Akasha prin entanglement  (o hiper-memorie de tip "Hive" la urma urmelor, dar cu sertarase fara numar rezervate fiecarui petabyte din trili-zillioanele de  constiintze-n curs de cizelare cu startul "de jos", intr-UN sau NISTE  Univers/uri care se crede mai nou ca NU se extind, ci doar se... complica - pina unde, om afla cindva si asta.)

P.S. Clar ca si planul energetic al oricarei tranzitii intre... planuri e decisiv, dar nu din pdv strict matematic (se stie ca activarea astor +1...10  petabytes de glagorie ne consuma doar cca. 10 W, pe cind giga-computerul Tianhe-2 papa +20 milioane W si tot tampitzel ramine. :evil:) Si asta-i insa o tema mult prea stufoasa ca s-o putem aborda in extenso acum, aflati abia la al 51-lea "gard" = pagina.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

P.P.S.: Si raspunsul (unu' din milioanele posibile) la intrebarea fiuluiploii ref. la cele 27 rezonatoare Helmholtz aliniate-n Marea Piramida (as vrea sa aflu totusi apud :-D care anume sursa, fiindca nimeni nu le-a bunghit cu vreun aparat foto-n gheare... inca) poate fi cusut fara atza prea alba la topicul asta.

Pornind deci de la ceea ce se stie 100% - faptul ca majoritatea "marilor lumii" viziteaza Piramidoanele cind afla c-or sa dea curind ortu' popii (sau lui Bapho-Lucy :evil: - v. F. Mitterrand, caz mai cunoscut fiindca mediatizat - "Le 24 décembre 1995, il passe Noël à Assouan en Égypte. Ce voyage lui avait été fortement déconseillé en raison de son état de santé."), se poate banui [si] ca sint plimbati prin zone interzise turistilor, adica prin matzele mega-dispozitivului nu doar pietros, care dupa unii ar putea indeplini si rolul de hiper-arma, si de "Ressurection Machine" :star: pe linga alte destinatii gandite-n proiectul Demiurgului Deranjat - ca sa nu-i zic psiho-pupu-n pat. :lol:

...Ca sa CE? Nu sa devina nemuritori in sens simplist zic io, ci sa le poata fi "armonizata" o anume frecventza interna inainte de ultima horcaiala cu [la fel de presupusii] senzori ai circuitului CS-reciclator saturno-selenar :moon: :planet: - cu care v-am agasat indecent de mult pin-acu', da' care n-ar fi imposibil sa posede "canale" speciale destinate anumitor spirite special modelate si implicit reintrupate ciclic in pozitii-cheie ale Matrixului.

Evident ca orice alta supozitie poate fi valabila-n teorie (ex.: ca spiritul faraonilor sa aiba la fiecare 27 de minute 27 de orgasme simultan :-D), da' n-are rost sa scriem SF-uri prea fantasy aici.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

După interpretările lui Z. Sitchin care tradusese direct din tablite erau montate niște cristale mari. Nu sfere rezonatoare. Locașurile acestor cristale erau la baza pereților laterali. Oricum ideea ca sunetul era energia principala nu sta în picioare. Si nici vibrația pământului. Era altceva. Cine știe...tace. Apud @Xanadron.

fiulploii

 Dupa-apud  :evil: Christopher Dunn , Master Grand Xanadron dar cred ca știai asta  :wink: sau cel putin așa ai lăsat impresia .
Acum studiez concepția lui despre centrală electrică Giza si el considera dupa forma Marii galerii ca a fost echipata cu rezonatoare Helmholtz . Urmează sa revin cu precizări cand termin de studiat daca nu cumva va aduce cineva completări si astfel drumul va fi mai scurt .
  Matrixoială plăcuta in continuare  :lol:

Aseneth

Eu am mai multe de raspuns, o sa incerc sa scriu cat mai scurt.
In primul rand, nu am vazut pe cineva sa fi scris ca vrea sa iasa din Creatie. O fi vreo neintelegere in termeni. Nu putem exclude ceva foarte important, si anume calitatea de Eliberator al Creatorului/Zeului/Divinitatii. Problema e ca in timp s-a pierdut reteta prin care ajungeai sa te elibereze insusi "presedintele".
Si pentru ca in afara de vreo 5 useri vad ca ceilalti ori se fac ca nu inteleg, ori inteleg prea bine si incearca sa ii ia painea de la gura lui Cristian care se chinuie sa miste forumul pe la Pagina Comica, voi face un scurt rezumat al tuturor ideologiilor gnostice si religioase ale lumii:
1. Exista un singur dumnezeu : fiecare individ in parte.
2. Exista o infinitate de dumnezei, pentru ca fiecare individ in parte, in scopul progresului permanent, trebuie sa accepte, sa recunoasca, sa gandeasca, sa fie sigur ca mereu exista cineva mai presus de el. Pe care poate sau nu sa il depaseasca.
3. Conform acestui principiu, la care revin dupa rezumat, exista o insiruire de trepte de depasit cu o scara infinita. La capatul acestei scari este Cineva pe care nu l-a depasit nimeni. Acel Cineva este acest Creator de care se face vorbire.

Si acum, voi reveni la punctul 2. Chiar daca dupa toate logicile, punctul 2 nu este real, asta nu are nicio importanta. Important este sa gandesti asta. Sa iti lasi, sa iti formezi prin gandire o forta in afara Matrixului, care trebuie sa fie mai mare decat tine si care te poate salva la nevoie, sau ajuta sa te eliberezi.  ATENTIE insa! Responsabilitatea nu revine acelei forte, ci fiecarui individ in parte.
Ca exemplu cel mai evident, spuneti-mi cand a venit vreodata cineva pe pamant zicand : Eu sunt cel mai tare, eu sunt Dumnezeu si nimeni nu e mai presus de mine? Toti au recunoscut cel putin o forta mai mare decat ei. Tatal din Ceruri, Mama Natura, Ra, Zeus, etc etc etc.

Constiinta colectiva ar fi un paradox, intrucat Matrixul este format din individualitati si Orgoliul personal este unul din paznicii cei mai buni ai Matrixului. Daca se formeaza aceasta constiinta, este posibil ca cei care o formeaza sa sparga niste bariere, poate, de ce nu, sa se elibereze. Problema este aceeasi cu a Separatorului sau El Diabolo. El nu a respectat legea "Mereu e cineva mai presus de mine", dar a reusit sa se elibereze. Nerespectand legea, a creat un paradox. Un fel de "gaura neagra" in interiorul Matrixului. De aceea pare, daca mergi inspre el, pare ca te eliberezi, dar de fapt esti prins intr-o bucla spatio-temporala. Acelasi fel de bucla se poate forma si prin aceasta constiinta colectiva, fiind un paradox in sine. Bun sau rau, tot paradox de numeste. Poate sa iasa ceva bun, bineinteles, dar exista anumite riscuri, dupa cum am zis mai sus. Daca totusi, prin constiinta colectiva te referi la constiinte relatate prin persoajele "Seth" sau "Abraham" canalizate prin sotii Hicks si prietenii lor, se poate dezbate problema mai pe larg @ fiul ploii.

Am vorbit mai sus de responsabilitate, si pentru ca unii oameni vad ca au ramas la un alt nivel, chiar daca incearca sa isi ascunda ideile in cuvinte mai rasate.
"Vad ca unii vor sa scape din Creatie si de insusi Creatorul"- citat aproximativ, este egal cu pupatul in fund al unui Dumnezeu pe care e clar ca nu il cunoasteti si "O sa va bata Dumnezeu, paganilor". O luare de pozitie demna de mila, in speranta ca, in caz de urgenta, poate exista acolo undeva Cineva care va tine minte ca I-ati luat partea. Asta nu are legatura cu religia sau credinta, cu gandirea nici atat, ci sunt reminiscente comunisto-balcanice din vremurile nu demult apuse.

Sa nu uitam ca acestea sunt conditii preliminare, nu ghidul de iesire din Matrix. Si ca cei care stiu adevaratele conditii, sau macar unele din ele, nu vorbesc. Pentru ca asa e regula, de cand lumea.

In incheiere voi adresa o intrebare cunoscatorilor. Credeti ca renuntarea la atasamente ( vezi ideologia budista si hindusa a ultimilor 100 de ani) este o conditie pe drumul eliberarii? Daca da, a reusit cineva, practic, sa renunte la atasamente? Cum anume si cu ce s-a simtit diferit dupa asta?

abyss

@@fiulploii
Sir @@@Xanadron nu va aduce completări ,  cel mult avioane de hârtie...sau comentarii SiFo-nate servite la rece. Aștept de ani... sa ne spună ce a SâFâ-it J.L.

  Așa că rămân la părerea mea. Dincolo era mai ieftin. ...

  Singura informație apud Dunn care mi-a atras atenția a fost cea referitoare la structura cu semisfere de sub pardoseala camerei regelui și diferitele tipori de piatra folosite. Și mențiunea că semisferele produc electricitate. Oricum ipoteza e interesanta dar rămâne de dovedit ce efect produce sunetul intr-un câmp electrostatic sau ce o fi acolo. Lipsesc prea multe părți din puzzle în ceea ce numim piramidele de la Giseh. Totuși cred că ar trebui discutat pe un alt topic.

abyss

Pun o întrebare. ....
Care este cea mai veche informație referitoare la evadarea/mântuirea din Matrix?

Grifon

Epopeea lui Ghilgameș, aș crede...unde Ghilgameș e un soi de "Adam căzut", iar prietenul său Enkidu e un alter ego, fiind ipostaza anterioară (edenică). Metafora prezintă astfel o inversitate complementară, disimulată intr-un permanent dialog. Cum am citit pe undeva, mai demult, Enkidu se află in "exil" exterior, iar Ghilgameș intr-un "exil" lăuntric.

Mai vechi de atât...mă duci in abis, d-le @abyss.. .Apropo, te așteptăm curioși și-n abisul ritualurilor...

Grifon

Stimată @Aseneth, la intrebarea privind atașamentele emoționale pot răspunde așa:

Renunțarea la ele este extrem de dificilă, acest obiectiv devenind tangibil abia odată cu dobândirea unei deosebite ințelepciuni. Mai exact, nu doar că nu putem "rupe" afectele, ba chiar, dacă (printr-un gigantic efort de voință) am reuși asta, n-am face decât să "chiulim" de la "școală".
Doar când atingem o înaltă maturitate putem vedea că "atașamentele" dispar..de la sine...căci și-au "făcut datoria".

In ceea ce mă privește...fiind eu f.f. departe de o asemenea înțelepciune..mă tem că nu-ți pot furniza un răspuns mai pertinent.

Xanadron

@abyss: Ai un talent deosebit, Waffenbruder, de a trage de limba fara sa fii ORL-ist. :lol: Sau cel putin de-a incerca manevra pe oricine da semne c-ar sti ceva-cumva, dupa expunerea unor fragmente de sifonareli fie si involuntar-fragmentar interesante (ex. @Dharanis, prea fixist ca sa intre-n vreun dialog real; cu altii gen ex-CalatorAstral ai avut insa unele rezultate, chiar daca doar pe anumite locatii bucegiene in cazul lui.)

In fine, hai sa mai bag citeva aiureli daca tot mi-ai declansat reflexe pavloviene (disclaimer: e posibil sa fie doar o simulare... intru stimulare si afirmatia mea.) :wink: Serios acu', ramin la convingerea ca doar pornind de la avioane de hartie putem ajunge sa fabricam ozeniciuri.
Ori, ca sa fiu mai ontopic, sa ne metamorfozam vehiculul fizic limitat spatio-temporal (ba chiar blocat in AICI si ACUM) intr-unul Unlimited - clar ca NU in planul asta fizic, fin pixelat iluzoriu - zic si io sa n-adorm - suprapus altuia, tot fizic, dar Real si emanat din acelasi Eon al (E)onestilor care-n joaca lor isi permit si cacealmale cu noi (n.b. diversele "ceruri" sint o alta ciorba, pe care oi apuca poate sa v-o servesc cind s-o mai raci.)

Sa stii oricum ca nu doar tu (sau eu) ne-am dori ca "n" solutii la "n" probleme ocultate sa poata fi expuse intr-o unica [mega]postare, da-i imposibil fara sapaturi in 1001 gropi lasate neterminate de-atitia ante-curiosi incitati de nadele azvirlite in ape mereu tulburi, de la povestioarele gen Ghilgamesh-Mess incoace (btw, valabila ante-postarea colegului Grifon.)

John Lear nu trebuie in orice caz supraestimat, crede-ma. Chiar daca stie destule (unele aflate si fara sa vrea ca ex-CIA-ist, desi neaga asta mereu) are o viziune cam simplutz-fixista asupra "nevazutelor" (repet, influentzata en-gros de conceptiile lui Lou Baldin aka Sleeper – un Bill Meier reloaded, c-un minus... in plus, adica fara tentativele de "dovezi" false ale elvetianului.) Spre deosebire de Baldin (care-i un "shill" teleghidat / platit dupa mine), JL joaca involuntar acelasi rol derutant in media alternativa – cu sferturile lui de adevar niciodata circumscrise - adica fuzionate unitar - in tabloul general al viermuielii noastre p-acilea. Sferturi pe care le poti numi  "securistoide", spre deosebire de... jumatatile mele de adevar inglobate cu chiu cu vai intr-un amalgam cu pretentii de logica.

Unele informatii punctuale plecate exclusiv de la el ar fi totusi valabile, pt. bullshit-detectoru' meu cel putin – v. locatia "fabricii de PLF-uri" in Arabia Saudita ori a bazei subterane din Germania a Dracos[-]ilor, :evil: utilizarea hologramelor in tragica mega-abureala 9/11 sau existentza "releului lunar de suflete" (Turnul atit de negat, desi vizibil nu doar pe thelivingmoon - inalt de 13 km, gros de cca. 2 si avind in virf un cub la fel de translucid cu latura de 3,5 km, indreptat fix spre Terra de pe fatza vizibila si detectabil zice-se ca "destinatie a sufletelor" de Remote-Vieweri credibili - opriti insa brutal de ceva/cineva din amusinarile lor pe traiectoria presupuselor calatorii reciclante.)

Aici se cam termina insa "utilitatea" lui JL, ateul convins care sustine hodoronc-tronc – fara deductii macar livresti-zoharice ca TVM - ca ET-ii NU ne-ar "exploata" CS-urile in scopuri tip STS, chiar daca mai "altoiesc" sporadic pe unii merituosi cu containere de-ale lor dupa ce dam coltzu', prin Micii Gri. Desi, repet, JL subscrie total la zicerile lui Bob Lazar post-presupusa lui instruire dupa "Cartea Galbena", cf. carora Veghetorii ne-au upgradat genetic de fix 65 de ori de-a lungul istoriei noastre recente... de 3 milioane anisori.

Nu mai dezvolt insa tema JL, desi ar merita o retrospectiva-n rezumat pentru nou-veniti, plus ca unele [mici] detalii mi-au revenit in neuron abia acum.
Sint deci alte piste matrixo-centrifuge mult mai interesant de urmat, inclusiv pornind de la una din intrebarile la care stimabilul  TVM n-a apucat (sau n-a mai voit) sa-mi dea vreun raspuns extras de prin tainitzele Zoharului – mai exact pe tema gigantilor Nephilimi rezultati din Ingerii-Cazuti-In-Freza + fomei rapitor de sexy-rustice, care vor fi procreat la rindul lor Anakimii si Refaimii (tot cu fetele de la pagina 5 oare? - alta chestie nu tocmai lamurita inca...)

Sau, si mai precis, legat de interpretarea notiunii de "jumatate ingereasca nemuritoare" a Refaimilor "moi" care se sinucideau prin inecare (din cauza carui anume Spleen?), inclusiv prin unele zone mioritice cred eu mai nou, pe masura... inmuierii unor "parti" de-ale lor (n-o legati totusi de lipsa din nephilimo-farmacii a Viagrei.) :-D
O sa bag deci curind citeva noi presupuneri - strict subiective ca-ntotdeauna cind vine vorba de ingeri, ingineri si secsu' lor – fiindca mi se confirma-n ultima vreme teoria dupa care moartea–n legiuni a neuronilor (incinerati la mine nu stiu cit de pozitiv-evolutiv in ritualuri cu jeragai de tzigari) e totusi compensata de o anume abilitate viclean-speculativa (?) a batrinetii.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/