Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#720
Citat din: Aseneth din  18 Aprilie 2016, 18:04:27
[...] Dar nu te pot da afara, trebuie sa iesi tu.
Ba, io cred ca te pot exmatrixula :lol: de dracii te gasesc (sau de fapt nu te mai gasesc nici cu molifte), da' nu-i deloc in enteresu' LOR [-Operatorilor] :-( - adaugire necesara, ca Creatorii :star: nostri par a fi cu totul alte entitati.

Abia ALEA :star: inclin sa fiu convins ca aplica o strategie "non-interventionista" dupa conceperea si punerea-n miscare a moristii Samsarei, care - printre multe alte scopuri evolutive - le satisface Creatorilor si nevoia nu doar umana de-a se tavali de ris periodic urmarindu-ne timpeniile.

Eventuale suceli majore ar fi totusi posibile, dar dupa JE numai sub forma de DELETE total, en-gros al cite unui univers rebutat din graba de neatentie, :lol: fiindca n-au ei timp/chef de bibiliri punctual-punctiforme ale infinitelor pacatosenii derulate pe trilioanele de planete pe care viermuie catralioane de alte spirite (re)ambalate la foc continuu in containere fizice aiuritor de diverse.

Vag tangential am mai postat de fapt (unii, JE included) si presupuse premize ale actiunilor concrete, dar valul de indoieli  - la fel de neargumentate "palpabil" - iscat de fiecare ipoteza ne-a cam taiat elanul. In orice caz, discutiile practice tip "training" in vederea uschirii d-aici (Catre ce? Cind? Cum? Ireversibil au ba? Din lac in putz sau invers? etc.), nu stiu cit de utile ar fi, atita timp cit n-am bunghit raspunsurile macar 51% plauzibile la intrebarile din paranteze, ba nici de chestii mai simple n-avem habar.
Exemplu luat la-ntimplare: unii initiati credibili sustin ca educarea /grija atenta pentru a fi in forma perfecta cu "ambalajul fizic" pina la ultima suflare e o premiza de baza-n pregatirea evadarii din ochiurile Plasei, in timp ce altii la fel de orientali - v. topicul cu mumificare IN VIVO - au o alta abordare.
Un punct comun ar exista totusi - "Asteptindu-ti moartea linistit, ca sluga simbria" - v. Milarepa, da-n rest difera multe, iar daca adaugam si povestile despre programarile voluntare ale mortii in functie de x factori nebulosi se-mbirliga si mai mult treaba.

...Poate asta-i totusi tabloul real al listei cu "plecari-sosiri" din Gara Incarnatilor? - adica unul f. variabil fiindca personalizat pentru si de catre fiecare suflet in parte?!... Posibil, mai ales in cazul Incarnatilor Incomozi :wink: - tema atinsa cindva pe alt topic, dar la care ar merita revenit si pe coordonatele de-aici.

P.S. La fel, nici cu stilul chat-istic al ultimelor postari cam prea concis-criptice-n tramvai nu cred s-ajungem undeva - ba chiar putem avea soarta babelor (una surda, alta chioara) incinse-n discutii despre nimic :-D pe trecerea de pietoni.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Flecarelile de pe aici imi seamănă cu Poiana lui Iocan unde niste pierde-vară "halogenează" si colportează cestiuni sensibile , absurde si fantastice fără baze logice sau științifice făcându-se dă Rușinică in ochii celorlalți care culmea, citesc cu nesaț inepțiile de pe aici , eventual mai dau si câte un like o data la doi ani - de vacanța " julverniană"  :lol: - si asteapta sa pice vreo informație pe care să o folosească la piesele de "pazăl" ținute ascunse de ochii celorlalți  :lol:
   Nu-i așa că e haios? Sau haioș ?  :wink:

   O veste pt cititorii insetați de cunoaștere: toate informațiile sunt la vedere , amestecate, răsfirate , rupte si ambalate in alte informatii fără legătura cu subiectul  :evil:
   Scopul rostirilor de pe acest subiect ar fi sa ordonăm cumva toate cele de mai sus așa că orice ajutor e bine venit  8-)

   
Citat din: Aseneth din  18 Aprilie 2016, 22:32:03
Cea mai buna definitie pe care am gasit-o in cautarile mele :
EI= totalitatea ipostazelor perfecte/ideale ale individului.

:lol: Felicitări ! Set, "ghem" și meci reușite printr-un "as"  :wink:
     Dar e doar primul meci .

Al doilea ar consta in răspunsul la întrebarea : cine suntem Noi ?

fiulploii

  Încep sa constat existența mai multor rețele prinse la rândul lor in alta mai universala . Așa cum un peste sau o caracatița nu pot evada fizic din mediul marin decât numai daca sunt purtați intr-un container cu apa , s-ar putea ca analog sa se întâmple si cu omul simplu , "netranspus alchimic " înțelegând prin asta nedezvoltat spiritual .
   Existența mult discutatului "releu" de captat suflete s-ar putea sa fie in beneficiul uman , altfel , neprins, sufletul rătacind si stingandu-se in mediul nepropice. Oamenii experimentând conștiința individuală , percep greu spre imposibil existența unei conștiințe comune sau si mai mult, ar lupta din toate puterile in contra unei asimilări personale intr-o constiinta comuna , oricare ar fi ea. Inclusiv in creștinism , unirea cu Dumnezeu ar fi privită ca unirea intre doua conștiințe , una universala si titanica iar cealaltă individuală si mai insignifianta insa INDIVIDUALA chiar si dincolo de unirea christica.
   Deh, năravul din fire greu se scoate  :lol:

   Totuși exista altruismul si ceea ce numim eroism cand un individ se sacrifica pt binele altcuiva sau pt un potențial binecomun. Lumea duală este continută așadar in însăși esența matrixului iar textura acestuia este in tot si in toate - asta ar fi concepția Emanației , concepție de factura hindu si brahmanica .

   1+2+3+4=10
1-Dumnezeu
2-Materia
3-Lumea fenomenală
4-Vidul sau Forma Perfecțiunii
10-Universul intreg sau suma tuturor

S-ar putea deduce de aici ca Dumnezeu este Demiurgul Zeu - parte intrinseca si nu separată a Universului . Socrate ar fi introdus un zeu nou Dinos, ca demiurg mai mic doar creator al sistemelor solare  :-D
 
   Dar vorbim aici despre Matrix si fentarea lui , fentarea si de ce nu , distrugerea ori transformarea releelor de captare - capturare , mai curând atracție a sufletelor - spirite dezîncarnate.
   Încep sa cred ca nu ar fi util sa evadezi sau sa transformi daca nu esti pregătit sa te transformi pe tine personal. Iar posibila existența a conștiinței individuale dupa moartea fizica ar fi posibila doar daca rămâi in zona pt o noua reterranizare  :-D
    Înglobarea intr-o constiinta comuna sperie pe oricine dar am impresia la momentul actual ca e singura cale de supraviețuire îndelungata dincolo de Matrixul acesta de aici.
    Ceva păreri sunt ?

Tamerlan

Dar care este scopul discuției aici?  :?

Mie mi se pare că subiectul reflectă superb dorința și abnegația omului de face ORICE, absolut ORICE... de a da ORICE explicație posibilă și imposibilă... doar-doar să nu facă ceea ce trebuie.  :lol:

P.S.: Circula cândva o butadă: "Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă... arată-i planurile pe care le faci!"  :-D
Eu aș adăuga și... "... arată-i subiectul acesta de pe forumul Rufon".  :lol:  :roll:  :lol:
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

fiulploii

Citat din: Tamerlan din  21 Aprilie 2016, 15:15:26
Dar care este scopul discuției aici?  :?

Mie mi se pare că subiectul reflectă superb dorința și abnegația omului de face ORICE, absolut ORICE... de a da ORICE explicație posibilă și imposibilă... doar-doar să nu facă ceea ce trebuie.  :lol:

P.S.: Circula cândva o butadă: "Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă... arată-i planurile pe care le faci!"  :-D
Eu aș adăuga și... "... arată-i subiectul acesta de pe forumul Rufon".  :lol:  :roll:  :lol:

:lol: Ecce homo !

Împingerea cât mai departe a ultimei frontiere si trecerea dincolo de ea!  :wink:

http://youtu.be/o14DOOlsOkY

http://andromeda.wikia.com/wiki/Route_of_Ages

Participi sau nu ... doar o opțiune personală  :lol:

Aseneth

Citat din: Tamerlan din  26 Iulie 2012, 17:21:06
Eu am aterizat pe acest forum, pentru că undeva în Hiperconştiinţa Mondială există o anumită Frăţiei căreia îi aparţin.  :-o
Pur şi simplu sunt atras de această Frăţie spre locurile unde "activează" cei mai mulţi membri ai acesteia.  :oops:

... Sunt sigur că ni s-au mai intersectat căile.  :wink: Pentru că Frăţia lucrează cu energii subtile, eficiente, şi greu de înţeles.  8-)

Aceasta Hiperconstiinta Mondiala are legatura cu constiinta comuna de care vorbeste colgul fiul ploii? Daca e Mondiala si nu Galactica sau Universala, sa inteleg ca e tot in interiorul Matrixului?

fiulploii

#726
Citat din: Aseneth din  21 Aprilie 2016, 18:05:55
Aceasta Hiperconstiinta Mondiala are legatura cu constiinta comuna de care vorbeste colgul fiul ploii? Daca e Mondiala si nu Galactica sau Universala, sa inteleg ca e tot in interiorul Matrixului?

  Eu ma refeream in postarile de mai sus la o constiinta comuna gen ''musuroi'' sau ''stup'' la nivel de umanitate  :-o
  Hiperconstiinta ca si concept amintit cred ca se refera la conceptia corutziana care ar fi - din cate am inteles eu din scrierile domnului mentionat - un fel de zona comuna, neutra , ce inglobeaza toate trairile, evenimentele si faptele umanitatii de la inceputuri si pana in viitor, actionand separat in raport cu constiinta mamei Geea. Constiinta Geea  ar fi constiinta planetei , a viului, mineralului si etericului de pe Terra fara insa constiinta de specie a umanitatii - iar asta ar insemna clar ca noi nu apartinem acestei planete  :-o
  Identic cu Andromeda Ascendant - serialul , orice constiinta ar avea posibilitatea sa-si creeze cel putin una bucata avatar iar daca e asa atunci treaba devine si mai interesanta.

  Fratiile energetice - concept introdus in Ro sau popularizat tot de fostul spion-contraspion prolific autor - o fi stiind el ceva ? - ar fi tot matriciale , la fel ca si Hiperconstiinta Mondiala .

  Cred ca ar trebui specificat ca in cadrul matricei poti hoinari din eternitate in eternitate si sa nu ajungi sa vezi imaginea de ansamblu , fiind un fel de autogenerare - dupa parerea mea. Tot dupa impresiile mele, in vederea respectarii principiului '' efortului minim si efectului maxim '' ar rezulta ca civilizatiile umane sau nu , ar trebui plantate din loc in loc de-a lungul , de-a latul si de-a inaltul universului pt ca la un anumit moment, aceste centre crescand, sa se intalneasca. De aici incolo , e intuneric dens pt mine  :-D

Parerea mea...

Xanadron

#727
Citat din: Tamerlan din  21 Aprilie 2016, 15:15:26
Dar care este scopul discuției aici?  :?

Mie mi se pare că subiectul reflectă superb dorința și abnegația omului de face ORICE, absolut ORICE... de a da ORICE explicație posibilă și imposibilă... doar-doar să nu facă ceea ce trebuie.  :lol:

P.S.: Circula cândva o butadă: "Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă... arată-i planurile pe care le faci!"  :-D
Eu aș adăuga și... "... arată-i subiectul acesta de pe forumul Rufon".  :lol:  :roll:  :lol:
...Mi se pare doar mie sau vrei sa propui solutii de... salvare/mentinere a Matrixului, colega Tamerlan? Continui sa cred totusi ca nu poti face parte din gashca paznicilor matriciali by default, dupa cit si cum ai postat prin zona.
Altfel n-ai avea de fapt nici timp, nici chef sa pedalezi pe RUFOn, dar ai pune poate pe altii s-o faca (exclus si asta c-ar scrie prost :lol:) in timp ce-ti inspectezi bunkerul de 5 stele:

http://www.forbes.com/sites/jimdobson/2015/06/12/billionaire-bunkers-exclusive-look-inside-the-worlds-largest-planned-doomsday-escape/#5db8ab485afb

In fine, n-am sa derapez iar pe directia "Breakawaysilor" – care, desi si-or face valizele parasind o planeta pe duca, tot intr-o realitate bazata pe "666"-ul atomului de carbon (cu 6 protoni, 6 neutroni si 6 electroni) vor clar sa huzureasca. Poate d-aia se zice ca lumea materiala ar fi lumea diavolului?! :evil: Din care, dupa o logica deductiva simpla, ar trebui sa ne "transmutam" intai alchemic ca s-o putem parasi – de tot, nu doar la bordul vreunui trabuc purtator de castroane din Solar Warden :ufo:.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tamerlan

#728
Citat din: Xanadron din  22 Aprilie 2016, 11:55:14
...Mi se pare doar mie sau vrei sa propui solutii de... salvare/mentinere a Matrixului, colega Tamerlan?

Maestre... departe de mine acest gând.  :mrgreen: Doar că am o problemă (mă zgârie pe retină... nimic altceva  :-P) atunci când Matrixu' începe să fie confundat. Observ că, deși s-a pornit bine, unii vor acum să scape din Creație (adică de Dumnezeu, care-i încurcă rău de tot), sub pretextul scăpării din Matrixu' bubulilor/șerpilienilor/și altor arătări din astea despre care se mai face vorbire p-acilea.
Matrixul este o țesătură de iluzii, abil întreținută, nu Creația însăși.

Părerea mea, de-o para chioară (și ăia găurită).  8-)


Citat din: Xanadron din  22 Aprilie 2016, 11:55:14
Continui sa cred totusi ca nu poti face parte din gashca paznicilor matriciali by default, dupa cit si cum ai postat prin zona.
Altfel n-ai avea de fapt nici timp, nici chef sa pedalezi pe RUFOn, dar ai pune poate pe altii s-o faca (exclus si asta c-ar scrie prost :lol:) in timp ce-ti inspectezi bunkerul de 5 stele:

http://www.forbes.com/sites/jimdobson/2015/06/12/billionaire-bunkers-exclusive-look-inside-the-worlds-largest-planned-doomsday-escape/#5db8ab485afb

Da... sigur!...  :lol: :lol: :lol: Păzesc Matrixu' de dracii-l ia. Să nu cumva să-l fure sau să-l destrame vreun rufonist.  :-D :lol: :-D

Citat din: Xanadron din  22 Aprilie 2016, 11:55:14
In fine, n-am sa derapez iar pe directia "Breakawaysilor" – care, desi si-or face valizele parasind o planeta pe duca, tot intr-o realitate bazata pe "666"-ul atomului de carbon (cu 6 protoni, 6 neutroni si 6 electroni) vor clar sa huzureasca. Poate d-aia se zice ca lumea materiala ar fi lumea diavolului?! :evil: Din care, dupa o logica deductiva simpla, ar trebui sa ne "transmutam" intai alchemic ca s-o putem parasi – de tot, nu doar la bordul vreunui trabuc purtator de castroane din Solar Warden :ufo:.
Vezi maestre... de ce n-are lupul coadă?!  :lol: :roll: Tocmai ce-ți spusei...  :-D :-D :-D
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

fiulploii

Citat din: Tamerlan din  22 Aprilie 2016, 13:55:08
Doar că am o problemă (mă zgârie pe retină... nimic altceva  :-P) atunci când Matrixu' începe să fie confundat. Observ că, deși s-a pornit bine, unii vor acum să scape din Creație (adică de Dumnezeu, care-i încurcă rău de tot), sub pretextul scăpării din Matrixu' bubulilor/șerpilienilor/și altor arătări din astea despre care se mai face vorbire p-acilea.
Matrixul este o țesătură de iluzii, abil întreținută, nu Creația însăși.

Părerea mea, de-o para chioară (și ăia găurită).  8-)


Da... sigur!...  :lol: :lol: :lol: Păzesc Matrixu' de dracii-l ia. Să nu cumva să-l fure sau să-l destrame vreun rufonist.  :-D :lol: :-D
Vezi maestre... de ce n-are lupul coadă?!  :lol: :roll: Tocmai ce-ți spusei...  :-D :-D :-D

    :lol:  In sfarsit cineva care incepe sa constientizeze niste lucruri sau fenomene . Hai sa le luam pe rand sa nu se shocheze lumea prea tare, ok?
1. Matrixul nu e o creatie cumva? Aha, vrei sa zici ca e o creatie mai mica . Esti sigur? Tu insuti ai zis '' Matrixul este o tesatura de iluzii, abil intretinuta..''
       Asadar putem zice ca ar exista si iluzia Creatiei mari in cadrul Matrixului? Eu zic ca putem zice  :lol:
      Zici mai departe '' ...nu Creatia insasi.''  Ce dovezi, intuitii sau sentimente ai ca sa poti sustine asta , fara suparare?
      Ce ar fi Creatia insasi?
2. Posibil sa existe o confuzie de concepte definite de cuvantul ''Matrix''. Urzelile de care amintesti sunt banale tesaturi ale diversilor la fel de iluzorii ca noi astia asupritii si asupritorii , urzeli financiare, sociale, mentale , la care eu nu fac referire cand folosesc conceptul Matrix. De aceea eu am mai zis, nu caut in final Demiurgul local sau Demiurgii zonali. Ei sunt doar borne de marcare a drumului, interesante insa nu sunt tinta mea finala .

...............

10. Pentru ca s-ar putea sa uit pana o sa mai scriu pe aici  :lol: trec direct la punctul zece: cu ce te sperie @Tamerlan faptul ca cineva vrea afara din insasi Creatia ? Gandeste-te bine si poate s-ar putea sa constati uimit cum toti devenim la un moment dat membri ai Gardienilor Sistemului Matrix.
   Doar parerile mele ...

Grifon

D-le @fiulploii, respectul meu pentru domnia ta incepe să crească amețitor...proporțional cu nivelurile spre care te avânți ! Dacă am priceput bine (ceea ce nu-i sigur, de vreme ce incă n-am reușit  să-mi revin), domnia ta poftești a părăsi creația Demiurgului !
Strașnic !  Imi pariez leafa pe un an contra... unei cutii cu pilule...că insuși Demiurgul ar pocni incântat din palme, auzindu-te ! (vezi, eu nu zic ca dl.@Tamerlan c-ar râde...nu...ar fi chiar mândru că are un "fiu" așa precoce !)

Deci zi așa..vrei să dai o raită afară din Creație ? Triumfală intenție ! Ce te faci insă dacă descoperi că această Creație = Demiurg =Domnia Ta (+ domniile noastre, ăștialalți, ce ne scuzăm că te tragem in jos )? Atunci unde ne (ÎL) lași ? Dai o raită mai la vale să-ți incepi Creația ta ? Ș-apoi ești țanțoș c-ai făcut-o mai bună ?

Departe de mine gândul să fiu acum ironic. Uite ce propun : dumneata dă-i bice cu fuga de Creație, iar eu te voi urmări cu viu interes;  când scapi, vin și eu după d-ta, să-ți țin de urât în neant;  până atunci, iartă-mi timiditatea...eu o să mai zăbovesc cu Ăl Bătrân !

fiulploii

Cred ca ar fi indicat de lecturat pagina de mai jos pt evitarea confuziilor
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demiurge

Zice Ăl-Bătrân : " spune-i entității numită acum Grifon că nu imi place când cineva doar stă; i-am trimis destule semne insa ori nu le pricepe - deși i-am verificat softul si "skil"-urile si totul e in regulă , ori face pe niznaiul . Spune-i ca vreau sa văd mișcare din partea lui , vremea lâncezirii a trecut "  :lol:
Apropo, Ăl-Bătrân nu e Unul real ci complex ....

  Asta așa, să mai adaug o postare la listă  :lol:

fiulploii

   Frica de Cip cu date biometrice? Frica de codul de bare? RFID ? Ascultare convorbiri si citire e-mailuri ? Uitați toate acestea !  :lol: :lol:

http://techxplore.com/news/2016-04-brain-percent-accuracy.html?utm_content=bufferd1284&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Apropo , Master Xanadron , cum e cu subiectul ăla -" Ieșirea din Matrix - soluții complete " ? Se mai inițiază vreodată?

kandaon

Deja te ia cu ameteli la ce conceptii filosofico-spiritualo-socialo-energo-materialo-informationale etcetcetc se discuta pe aici hehe (toata lumea merita like-uri).

Se poate reveni la problema pusa chiar in film (Matrix) si in care omu e pus sa aleaga intre o realitate mai dura ori necunoscuta sau o "lume" mai iluzorie ori "falsa", un "tarc" artificial unde traieste mai ferit de realitatea reala, daca pot spune asa, conform unor linii trasate de o putere exterioara superioara. O lume unde se simte mai "in siguranta" si e invatat sa traiasca dupa niste reguli sociale, intr-o societate in care si ceilalti traiesc tot asa, unde se simte "bine" sau mai in siguranta alaturi de ceilalti din grup (sa nu zic turma) si care sunt tinuti in general la acelasi nivel de cunostinte (sau ignoranta).
Fara sa stie prea multe despre scopul sau rolul lui/ei, fiind ghidat sau controlat/a (dar si avut o anume grija pentru de el) de catre ceva/cineva superior (ca si cunostinte si/sau  putere). Poate (si probabil) exploatat intr-un anume fel (sa nu zic chiar recoltat) sau pentru anume scopuri.

Parerea mea e ca foarte multi sunt atat de obisnuiti, invatati, chiar dresati, sa traiasca in interiorul si limitele "matrixului" incat nici nu se gandesc sa iasa, ori ca e posibil sa existe ceva si in afara lui.
Nici eu nu as confunda "matrixul" cu Creatia, dar matrixul ar fi o particica a ei, chiar daca facuta de niste "creatori" mai mici si nu de catre Dumnezeu, adevaratul Creator. Creatia cuprinde totul sa zicem (inclusiv matrixul asta "local" de vorbim noi despre el), nici nu ai avea cum sa scapi din ea. Ma rog, nu cred ca aveam noi prea mult habar la nivelul nostru cum e si cat de complexa e Creatia, doar ne dam cu parerea.

Poate ca traitul in matrix e o forma de copilarie si ingrijire pana cand omul se dezvolta suficient incat "sa-si ia zboru din cuib" si sa poata vizita restul lumii (Creatia aia completa) pe propriile picioare (sau aripi) si propriile puteri. Desi mai posibil e dupa mine sa fie un fel de ferma-inchisoare sau ceva de genu, foarte sofisticata si cu niveluri greu de imaginat, daramite de vazut foarte clar.

Poate cei care scapa sunt premiati pentru abilitati sau capacitati, poate sunt urmariti sau vanati prin cine stie ce multiversuri sau lumi interdimensionale, cine stie hehe. 
In general putem doar specula cred.

Ca la orice evadare te poti baza fie pe forta/putere bruta (daca o ai) fie pe cunostinte, talent, vointa/credinta si inteligenta (iarasi, daca le ai) fie pe o combinatie intre astea (daca esti suficient de bun sau "rau" sa le ai pe toate si sa fi mai avantajat astfel) fie pe un ajutor de la unii cu posibilitati sa zic asa (care sa ajute din diverse motive, nu stiu daca implicand o plata de un anume fel sau alte interese, gen stricat planurile alora cu matrixu).
Norocul nu stiu daca poate juca un rol, da cine stie (desi se zice ca norocu si-l mai face si omu)


Grifon

Dacă mai planificăm mult evadarea, ajungem ca ăia din filmul "Naked Gun"...care, numărându-se să vadă câți riscă fuga, se trezesc că sunt cu unul in plus, iar când intreabă cine e ăla...află că e șeful gardienilor...și că și ăla vrea s-o "șteargă" pe ascuns...ptr. că.."nu-i mai place aici"..haahahaahaaha !