Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O experienta ...

Creat de klingonianul mascat, 19 Mai 2013, 09:49:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

cuconu

timpul e relativ ! Io am spus că am reuşit 3 dedublări la 14 ani dar nu am călătorit în timp ! Treaba cu călătoriile mă fac foarte curios ! Oricum vă ţin la curent în caz că experimentez ceva nou ! Şi mi se pare interesantă şi teoria cum că ai putea să îţi iei şi corpul cu tine ! Băiatul ăla ori ştie ceva ori are imaginaţie multă!. Nu pot spune decît că mia mai marit puţin orizontul !Ce frumoasă e imaginaţia combinată cu setea de cunoaştere .

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

SLEAH19

Când uşa e larg deschisă, unii se caţără să intre prin fereastra de la etaju doi!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

padme

Citat din: fiulploii din  11 Iunie 2013, 13:36:14
Cam atat aici ca am spus destule si nu este vorba despre lauda cum presupune colega @padme .

Mda, recunosc că m-am exprimat cam tare - nu am înţeles de ce te-ai dus drept la cuconu' care spusese destul de clar ce a făcut până atunci şi l-ai luat la sigur ca şi cum ar fi trebuit să ştie chestia aia! Şi chiar lăsând la o parte gazoane, mobile de grădină şi verighete, şi noi ne-am schimbat la figură faţă de începuturile de secol trecut ce să mai zic de acum două secole!
Eram sigură că foto a fost făcută în condiţiile scrise de tine, chiar mă pregăteam să caut pe net...

Citat din: fiulploii din  11 Iunie 2013, 13:36:14

Materializarea la destinatie se face imbracat  :lol:

Lol - aici cred că intrăm în altă secţiune de sf. Îmbrăcat cu hainele cui? se dedublează şi hainele? Uite pe asta n-o mai cred! :/p

fiulploii

Citat din: padme din  11 Iunie 2013, 18:12:28

Eram sigură că foto a fost făcută în condiţiile scrise de tine, chiar mă pregăteam să caut pe net...
Lol - aici cred că intrăm în altă secţiune de sf. Îmbrăcat cu hainele cui? se dedublează şi hainele? Uite pe asta n-o mai cred! :/p
Mda, si? ai renuntat? Inseamna ca nu ai citit bine postarea respectiva , din graba probabil.  :-D  Poti sa cauti pe net , exista niste poze . Printre multe falsuri daca ai rabdare o sa gasesti si cateva facute de unii care au descoperit mijloace de a face astfel de inregistrari si care sunt considerate a fi reale.
  Dedublarea nu este chiar asa cum se crede in occident . Este sa zicem doar primul pas facut . Dupa ce ai facut primul pas - in caz ca iti mai aduci aminte- credeai ca o sa fie posibil sa alergi ? Din pacate fiecare din noi, oamenii mari , am uitat determinarea pe care am avut-o cand eram mici si doream sa ..mergem  8-)
  Si atunci cum poti sa vrei sa iti aduci aminte de ce a fost ..pe celalalt taram?
  Si poti sa iti materializezi ce imbracaminte doresti  :lol:

Citat din: SLEAH19 din  11 Iunie 2013, 16:50:30
Când uşa e larg deschisă, unii se caţără să intre prin fereastra de la etaju doi!
Unii nu vad/percep nici macar fareastra de la etajul ''X'' . Si apoi, fiecare merge pe calea lui. Ce unuia i se pare o usa pentru altul este o fereastra, ce unuia i se pare un zid pentru altul este o poteca. Ca asa e in lumea asta speciala.

zamotrak

Citat din: Ganditorul din  11 Iunie 2013, 14:44:12
Am gasit asta :
Curs de decorporalizare 21-23 iunie 2013
http://www.nexusmagazine.ro/
Cost 239 euro - Dar macar o faci cu un profsionist care-ti arata cum "te rotesti", cum "pleci din corp", cum revi si probabil iti da primul ajutor daca ramai "agatat" pe undeva prin cosmos.
- 239 de euro e un fleac daca stam sa socotim ca putem merge atat in viitor cat si in trecut - cum spunea @cuconu - mai ales ca totul e permis fara riscuri sau bariere.
Macar pana duminica viitoare - sa vezi numerele la 6/49 si inapoi, si tot merita sa dai banii pe curs pentru un pot de 8 mil euro.
- Ma intreb insa - daca totul e atat de usor si poti "iesi din corp" doar privind tavanul in timp ce "concubinul(a)" iti face cafeaua - de ce naiba serviciili dau sute de milioane de parai pe studii, sedii acoperite, cercetare si practica in acest domeniu (ca sa nu mai vb de proaspata acuzatie publica de "activitate pe net") ?
- intrebarea 2 - cum drk mai stau astia de pot "iesi din corp" in slujba serviciilor daca cu o singura "calatorie" umfli potul de la loto si dai incolo salariul de cobai psi.

Un apropiat de-al meu a fost la cursul respectiv,in urma cu ceva timp.
Eu am cursul /cartea scrisa de Waldo Vieira -Projectiology ,1219 pagini.
Se ofera cineva,GRATIS, sa o traduca si sa o posteze pe forum ????

cuconu

e cam mult de tradus :p ! Cred că mi-ar lua o luna să stau numai şi numai la tradus ! Şi cum am servici nu am timp !

mariusvlad

Citat din: fiulploii din  11 Iunie 2013, 18:27:53Este sa zicem doar primul pas facut . Dupa ce ai facut primul pas - in caz ca iti mai aduci aminte- credeai ca o sa fie posibil sa alergi ? Din pacate fiecare din noi, oamenii mari , am uitat determinarea pe care am avut-o cand eram mici si doream sa ..mergem  8-)
  Si atunci cum poti sa vrei sa iti aduci aminte de ce a fost ..pe celalalt taram?
...cobor la pas un drum in panta...apoi incep sa alerg la vale...si sar, alerg si sar...sunt tot mai usor iar salturile sunt tot mai lungi... Ajung sa parcurg 20-30 de metri la un salt...apoi un gand nebunesc ma cuprinde...oare ce ar fi daca, oare cum ar fi...? Hmmmmm.....si in toata viteza... cu o euforie de nedescris ma arunc inainte...si ZBOOOOOR. Imi dau lacrimile...plang si zbor. Dupa cateva secunde aterizez in iarba si ma trezesc brusc. Am fata plina de lacrimi si imi vine sa urlu de fericire. EU POT!
Si cred ca pot mult mai mult...poate a-si putea sa vad numerele la loto dar ce folos? Eu pot sa zbor, in vis dar pot. Si o fac cand vreau eu iar tie cititorule iti las banii de la loto si amagirea ca ai putea cumpara o farama de fericire cu ei.

fiulploii

Citat din: padme din  11 Iunie 2013, 18:12:28
, chiar mă pregăteam să caut pe net...

Pădurea Hoia-Baciu e cunoscută pentru vegetaţia ei foarte, foarte uscată, aşa că era ceva neobişnuit ce văzusem noi acolo. A doua zi, când ne-am întors, nu mai era nici urmă din seva aceea abundentă ce curgea de pe miile de copaci. Pământul uscat o absorbise cu totul.

Mai există o altă întâmplare tulburătoare la care am asistat, şi pe care n-am povestit-o nimănui până acum. S-a petrecut după 1989 şi în ea a fost implicată o studentă de la Cluj. Eram cu toţii la liziera pădurii, la doar 50 de metri de oraş, pe coasta dinspre sud, care dă spre Someşul Mic şi de unde se vede tot oraşul, în­tr-o deschidere panoramică frumoasă şi mare.

Şi atunci, ceva i s-a întâmplat fetei... Am văzut-o cum a stat tă­cută şi pierdută ca într-o transă, vreme de o oră. Şi când s-a trezit, ne-a povestit ceva straniu. Brusc, în­cepuse să vadă Clujul cel vechi, de acum mai bine de 50 de ani. Nu numai că-l văzuse, dar chiar se plim­base o oră întreagă (ora aceea a ei de transă!) prin Clujul fără blocuri. Mersese pe străzile şi pe bulevardele lui, aşa cum se înfăţişau ele şi înainte, şi în timpul răz­bo­iului. O vreme, am ascultat-o toţi, unii mai încrezători, alţii mai sceptici, după care ne-am dus la autobuz. Sfâr­şitul poveştii a fost stupefiant. Când să plătească, fata a găsit în buzunar o monedă de argint de 100 de lei, cu chipul Regelui Mihai. Apărută de niciunde! Era do­vada că ea fusese cu adevărat, o oră, în trecut. Călă­to­rise, nu avusese o simplă retrocogniţie. E ceva greu de gândit, încă", povesteşte profesorul Adrian Pătruţ.

"Altă întâmplare aparte am trăit-o în 1975. Fu­sesem să fotografiez nişte ruine, erau chiar în centrul pădurii. Era prin ianuarie şi am făcut câteva sute de fotografii lângă ruinele alea, cu un grup foarte mare de prieteni. După vreo două săptămâni, m-am întors să caut locul acela, pentru că-mi plăcuse, mă simţisem bine acolo. Dar ruinele nu mai erau acolo, nici ţipenie, ca şi când n-ar fi fost!... Şi nici nu le-a mai văzut după aia nimeni, nicicând! Iar după câţiva ani, şi imaginile lor au dispă­rut, s-au volatilizat pur şi simplu din fotografiile mele", continuă profesorul.

- prof univ Adrian Patrut dixit -

@-----v------ , eu am explicat clar si pana la capat motivatiile spre deosebire de alti onorabili dupa care as fi fost acuzat - in gluma evident , ca am baut apa  - he, he -  si m-am molipsit. Poate ca ai fost prea obosit aseara sau daca sunt nelamuriri le putem discuta pe MP. Parerea mea..

fiulploii

Aseneth

Citat din: cuconu din  11 Iunie 2013, 16:03:38Oricum vă ţin la curent în caz că experimentez ceva nou

Tu inceteaza cu joaca de-a iesitu si intratu din corp. Nu e pentru tine. Adica, e periculos pentru oricine, dar pentru tine e pericol total.
Multa sanatate.

cuconu

mulţumesc pentru griji! Din cîte zice în filmuleţu de pe youtube (the phase ) nu pare periculos ! Mă gîndesc că în trecut nu ştiam suficiente, de acea nu am avut experienţe plăcute ! Nu cred în demoni şi nici în ce scrie în biblie ! Io sînt de părere că o fiinţă atît de înţeleaptă şi puternică ca Dumnezeu să se limiteze la barbarisme! E ceva de genul dacă nu faci ca mine te bat în fiecare zi pe veci !Noi sîntem copii lu Dumnezeu şi ne vrea binele oricît rău am face , ştie că dacă facem rău facem să ne apărăm şi dacă facem rău doar pentru a ne simţi bine tot noi o să ne alegem pedeapsa pe pămînt în următoarea reîncarnare ! Ţinînd cont de toate astea nu înţeleg ce ar putea merge rău !

cuconu

Ce te face să crezi că pentru mine e pericol total ? Îţi mulţumesc pentru grijă ai un suflet bun !

alx

Citat din: cuconu din  12 Iunie 2013, 16:03:05
Din cîte zice în filmuleţu de pe youtube (the phase ) nu pare periculos !
OOOpa! Bre,ma lasi? Stii ce intrebare imi pun eu acum? Banuiesti,banuiesc...
Adecatelea ma intreb Nu cat de prost esti tu,ca nu esti...ci cat de prosti ne crezi pe NOI,astia de ne facem veacul pe gălendărul rufon?
   Urmaresc cu interes >:D postarile tale,si observ o anumita...inconsecventa...tipica unor personaje cu ochii ca si cerul... ;D
Fii atent ce spui DOAR in ultimul mesaj:
Nu cred în demoni şi nici în ce scrie în biblie !
Noi sîntem copii lu Dumnezeu
Pai bine mă prietene,da sa nu crezi tu ce scrie in cartea aia,da in schimb sa il bagi in text pe sefu? Pai ti se pare normal asa? Si sa-i dai si puteri depline,exact asa cum e descris in carte?
Eu zic sa te hotarasti,si sa treci in dosarul din fata ta care e pozitia ta vizavi de spinoasa problema...nu de alta,da uiti repede si te faci de...sti tu ce!

Ba mai mult,ii dai si indicatii sefului...fi atent:
Io sînt de părere că o fiinţă atît de înţeleaptă şi puternică ca Dumnezeu să se limiteze la barbarisme!

Si coliva de pe tort...
Noi sîntem copii lu Dumnezeu şi ne vrea binele oricît rău am face , ştie că dacă facem rău facem să ne apărăm şi dacă facem rău doar pentru a ne simţi bine tot noi o să ne alegem pedeapsa pe pămînt în următoarea reîncarnare!
Serios?

Una cu alta,bag sama ca va scoleste tot mai putin,pe zi ce trece...criza o fi de vina?  macar inainte erati mai...subtili... :D

PS   nu-i musai sa-mi raspunzi la mesajul asta... ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

cuconu

Fiecare e liber sa creada in ce zei sau entitati doreste ... De ce aveti impresia ca ortodoxia este credinta adevarata?? Nu este din cazul ca asa am fost noi invatati de mici si ne e greu sa ne desprindem de ce am crezut toata viata ? Io cred numai si numai in Dumnezeu ! am fost de mic foarte apropiat de biserica credeam tot mo ta mo ! Exorcizari etc am observat ca aia de se dadeau exorcizati isi luau multi bani de la un preot de mir Iliescu Lucian care ce facea manipula pe toti in jur ...EDITAT!... plus ca biblia e plina de minciuni !! poate sint io limitat sau poate nu ... Si umbrele alea de urmaresc pe unii si pe altii in stare de veghe sint create tot de (sa ii spunem visator) el din frica si din necunoastere asociaza totul cu ce a invatat de la religiile care incearca sa tina omul supus >> Demoni :)) citi de astia am batut io in vise cind eram mic stiind ca dumnezeu e cu mine orice s-ar intimpla si asa este dumnezeu e cu noi fiecare secunda din viata!o mai spun exista boli psihice si sarlatani in biserici la masluri nu exista demoni.. (parerea mea :D )

cuconu ti-am editat postarea, chestii ca cea care am eliminat-o nu ne privesc pe acest forum unde cred ca ar trebui sa pastram o anumita decenta. StarDust