Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O experienta ...

Creat de klingonianul mascat, 19 Mai 2013, 09:49:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

cuconu

am întîmpinat paralizia în somn după ce am făcut un exerciţiu de detrupare ! Să va povestesc tot cred că ocup numai io o pagină! Şi nu ştiu dacă să postez aici sau la detrupari am văzut că avem şi subiectul asta ! Cît despre( the phase) pare real dar am o îndoială poate fi o capcană !vă scriu de pe telefon şi mă scot din minţi măsurile astea anti spam mă încurcă maxim !

StarDust

Nu trebuie sa te grabesti, astepti pana ai acces la un calculator, si iti scrii incet cu rabdare experienta. Eventual deschizi un subiect nou cu aceasta experienta la sectiunea "Fenomene conexe si paranormale"  sau in una din subsectiunile ce trateaza fenomenul dedublarii. Iar masurile antispam, sunt f. bune.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

cuconu

Aveam 14 ani eram la liceu în clasa a 9 şi nea povestit un profesor despre detrupare! Că era să moară la a3 ieşire! Cu toate astea dorinţa mea de cunoaştere era mult prea mare şi mi-am asumat riscul am început un exerciţiu pe care nil spusese şi care trebuia să dureze 3 săptămîni! După o săptămînă m -am simţit pregătit şi intro seara mă pun pe pat mă relaxez şi mă adîncesc din ce în ce mai adînc în minte! După jumate de ora am ajuns că aproape nu mai respiram de loc! Mă trezesc brusc întrun tunel de culoarea pielii un roz deschis prin care am înaintat vreo 5 secunde şi iată-mă vedeam totul cu o claritate mult superioară ochiului şi am simţit o linişte şi o pace eram foarte fericit mă întorc mă văd întins pe pat!Ce relaxat păream! Brusc mă gîndesc la toţi cei dragi:iubită,mama,tată,frate,sora etc.şi vroiam ca ei să ştie că sînt bine şi să nu sufere de loc!şi eram conştient că acest lucru e imposibil!am decis să mă întorc mă asez pe trup ca întrun sicriu,urmează tunelul o paralizie  şi mă trezesc cu tot corpul plin de furnicaturi! uimit!NE ŞTIIND CE VA URMA

cuconu

următoarea zi seara mam pus la somn! Adorm din somn întru în starea de detrupare(dedublare)fără să doresc asta era ca şi cum mar da corpul afară!ajung în ipostaza de a mă vedea din nou în pat! Intru în trup repede speriat! Neştiind de ce sa întîmplat! totul bine şi frumos cîteva zile!după o săptămînă se repetă fenomenul fără să doresc să ies din trup!de data asta am forţat toate etapele am ajuns în afara trupului şi am intrat repede şi am grăbit etapa cu tunelul mă trezesc brusc în trup ! Ce bine zic ! Respir e bine vreau să mă ridic din pat nu pot vreau să mă uit în stînga în dreapta nu pot văd numai tavanul!îmi simt mîinile îmi iau capul cu mîinile şi îl dau în stînga văd tot tavanul îl dau în dreapta văd tot tavanul mă pierd disper încep să mă rog! Brusc sînt o mîna osoasă pe umărul sting şi mă sperii şi mai tare ce e cine e îmi mişc capul cu mîinile în toate direcţiile nu văd nimic mă rog!mîna avea o mişcare repetitivă trăgînd din faţă în spate cu fiecare deget pe rînd ca un efect domino de la degetul mic pînă la arătător repetitiv! Acum cred că acea mîna ma ajutat!iniţial credeam că vrea să mă scoată să îmi ia locul! Au urmat vreo 2 ani de lupte cu mine noaptea să nu mai ies din trup cel mai eficient a fost să măresc cantitatea aerului inhalat şi să grăbesc şi ritmul !Acum nu mai am probleme!

cuconu

părerea mea este că paralizia în somn este datorată faptului că acest proces de dedublare care se întîmplă la un sfert din populaţia globului nu este dus la capăt şi rămîne sufletul blocat între lumea spirituală şi cea reală ! Acum dacă pun în calcul şi ce am văzut pe (youtube (the phase) cea ce credem că este lume spirituală este de fapt plasmuirea conştiinţei noastre !şi atunci cînd nu înţelegi ceva te sperii şi automat că vezi umbre sau demoni sau cine ştie ce am un amic care a făcut ceva asemănător şi se vedea că vorbeşte cu un demon cu picioare de urs şi chip de om ! Care cînd a fost întrebat cine e a zis că isus!sînt o fire care nu crede în demoni şi sfinţi!cred numai în dumnezeu!şi şi spirite care nu au nici o putere a supra ta decît să te sperie!puterea e la noi avem cantitate foarte mare de energie pe care neo da trupul !

abyss

Salut!
Ce exercitiu de 3saptamani ai facut? Poti descrie?

setris

Da, vrem o descriere, cu punct si virgula!
Mie, personal, mi-a fost foarte greu sa-ti urmaresc postarea.  :cry:

cuconu

exerciţiul e foarte simplu! Te întinzi pe pat îţi relaxezi corpul te uiţi în tavan 10-30 minute şi îţi eliberezi mintea de orice gînd tot acest timp!

abyss

Foarte tare. Cati ani au trecut de la acele experiente? Si de ce te-ai speriat? Ai fi dispus sa incerci tehnicile de intrare in faza sau inca iti e frica?

cuconu

postez de pe telefon şi nu e aşa uşor. Cînd ajung acasă am alte treburi de făcut. Sper că au fost suficiente detalii !. Acum am 27 de ani şi au trecut mulţi ani de atunci. Am fost speriat că nu ştiam ce ma atins şi dacă ma ajutat sau încerca să îmi ia locul.Mă gîndesc serios să întru în faza. Nu îmi este frică ,sînt conştient că io am puterea şi nu îmi poate face nici un spirit rău dacă nu îl las . Aşa am fost de mic , nu ştiu să fi avut cojmaruri care sa nu ies io învingător!. Asta dacă se mai numeşte cojmar :))

cuconu

nu e greu de ajuns în faza e mai greu să o poţi controla. La început cînd e plin de necunoscut conştiinţa e mai greu de controlat ! De aici şi fenomenul de umbre şi fenomene înfricoşătoare !

uforever

Citat din: cuconu din  07 Iunie 2013, 18:07:08
postez de pe telefon şi nu e aşa uşor. Cînd ajung acasă am alte treburi de făcut. Sper că au fost suficiente detalii !. Acum am 27 de ani şi au trecut mulţi ani de atunci. Am fost speriat că nu ştiam ce ma atins şi dacă ma ajutat sau încerca să îmi ia locul.Mă gîndesc serios să întru în faza. Nu îmi este frică ,sînt conştient că io am puterea şi nu îmi poate face nici un spirit rău dacă nu îl las . Aşa am fost de mic , nu ştiu să fi avut cojmaruri care sa nu ies io învingător!. Asta dacă se mai numeşte cojmar :))

Salutare cuconu-le si bine ai venit pe "planeta RUFOn", spui ca ai 27 de ani(frumoasa varsta) :wink:...interesant, dar oare de ce scri cu "i", de exemplu: "sunt/sint"? Doar am remarcat, nu ma lua in seama :-), pari ceva mai in varsta...in fine, nu-i bai, oricum mi-e greu sa inteleg faptul ca, nu ne poti scrie de pe un computer(am trait si eu astfel de "episoade", deci nu te acuz). E foarte interesant ce ne spui, totusi daca te apuci sa analizezi posturile tale, parca ceva nu se leaga, gen:
Citatexerciţiul e foarte simplu! Te întinzi pe pat îţi relaxezi corpul te uiţi în tavan 10-30 minute şi îţi eliberezi mintea de orice gînd tot acest timp!
Nu ne poti da mai multe detalii? Nu de altceva, dar mi-am pierdut "miliarde de secunde" cu ochii in tavan si ca sa vezi n-am reusit mai nimic, in afara de autosugestie, evident sa prind musca care ma bazaia, cu doua betze chinezesti  :lol: Cu speranta in suflet,  ca nu tastezi in timp ce conduci pe autostrada :lol:, imi doresc sa aflu mai multe de la tine, detalii mult mai "explicativiste" :lol:

Traiasca!

cuconu

Exercitiul are rostul de a te concentra mai bine sa nu ti se distraga atentia foarte usor de la meditatie de cine stie ce gind !!. si cind esti pregatit te asezi pe spate frumos inchizi ochi si faci cam la fel nu te gindesti la nimic din viata reala doar sa te adincesti in mintea ta ca si cum ar fi un tunel !acum la fiecare e diferit dar metoda e cam aceasi. bafta !! un sfat bun este sa stii ca tu detii puterea si controlul absolut pentru ca tu ai trupul ce iti ofera energie nelimitata. asta in caz de experimentezi ceva ce pare periculos !!!

cuconu

citesc acum cartea cu detalii de intrare si de controlare a starii de faza ! daca e ceva nou va voi informa plus ca o sa incerc si io citeva noi intrari dar asta in decurs de o saptamina. pina atunci experiente placute :D

abyss

Super! Sa stii ca si eu am incercat si mi-a reusit cumva. Prima data am iesit (dupa multe zile de incercari) rostogolindu-ma lateral si cazand din pat pe jos. A fost amuzant, am ramas uluit si cumva neplacut impresionat cand am vazut corpul meu zacand pe pat. De intors m-am intors usor, totusi interesant ce repulsie mi-a provocat vederea propriului corp. Parca era un defunct. Oare asa simti cand iti vezi trupul dupa ce dai coltzunashu? :)