Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O experienta ...

Creat de klingonianul mascat, 19 Mai 2013, 09:49:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

SLEAH19

Hai că s-a rezolvat , am vorbit eu azi la noi la BOR ( Biserica Obtuză Română ), le-am spus că şi abisul şi partea întunecată  patinează pe subiect, diluaţi şi deturnaţi de epitrahilurile şi ignoranţa nostră şi că vor să introducă psihoanaliza şi cenzura şi dacă  îngăduie o vreme,  s-o las mai moale cu acatistierul pe forum  :

- Bine bă, nu mai băga religie o vreme , da  spune şi nouă , tu ai priceput ceva din ce zic ăia acolo despre experienţele alea drăceşti , fă şi tu un rezumat!

-   Păi eu cred că nu orice pămpălău poate fi sofisticat , da orice pămpălău poate să pară sofisticat, doar să fie un pic coerent, da mă rog,  au unii  nişte reprezentări mentale holografice , metafizice etc,  pe care eu fiind un obtuz,  deşi am înţeles mental o gramadă de lucruri spirituale , filozofice, metafizice , ezoterice , am ajuns la concluzia că de fapt nimic nu este concret şi ceia ce ştiu este că : - Nu ştiu nimic pentru că nu pot percepe în mod direct nimic !
       Da eu cred că cei cu experienţe urâte , sunt de fapt blocaţi într-o ceaţă mentală a încercărilor lor şi din această cauză un dialog pe acest subiect subtil cu cineva ca mine devine irelevant  pentru că ei sunt agăţaţi de adevărurile lor şi se iau la trântă virtuală cu oricine. Consumă energie, care probabil este în detrimentul altor organe,  ies din conceptul material al corpului dar intră într-o concepţie mentală tot a corpului, un fel de iluzie astrală care nu cred că depăşeşte creierul/mintea.
Dar am ajuns totuşi  să mă înteb : - Cine sunt EU?

- Doamne apăra şi păzeşte, treci la spovedanie , spalăte cu aghiazmă din cristelniţă şi la noapte te înlocuieşte altcineva pe forum şi tu bagi mătanii şi spui crezul de patruzeci de ori că altfel te pomeneşti că te prinde dracul cu rătăcirile astea !

Băăăă ....al dracu popa, de fapt vă spui că are el ceva cu mine din alte motive , i-am felicitat o dată preoteasa că e însarcinată, am întrebat-o în ce lună e , ce sex are bebeluşul şi ea mi-a răspuns : - Nu sunt gravidă !

Hai că vă las , a început schimbul trei şi vine colegu .
                                                                                          Vă salută SLEAH , cruciatu de serviciu !

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

uforever

Fratioare, nici vorba de spovedanie pe forum, ohoooo, eram departe acum. Totul pe forum consta in interactiune, aici e smecheria, cutarica vs. cutare. Daca sunt baieti misto, intelegi multe, daca nu, iti traiesti cotidianul in format de forum.  Ce misto e interactiunea ce contine bun simt si simtire. Cu alte cuvinte, cand te lovesti de-un individ si-ti pare familiar, ai un sentiment placut, nu?  8-)

Ganditorul

Nu credeti ca pentru a merge mai departe ar trebui schimbat intai titlul "o experienta frumoasa/interesanta/inedita" - asta ca sa nu luam cu noi' ca bagaj intelectual, o sugestie negativa intr-o experienta complexa in care fiecare gand isi are valoarea lui de interferenta cu ...experienta propusa.

cuconu

Vă salut! Scuze că am deschis un subiect religios care nu se mai termină . Nu am formulat bine mesajul! Acum hai să ne întoarcem la o experienţă urîtă ! Am postat o altă experienţă urîtă cu multe pagini în urmă la care nu am primit nici o opinie ! Cînd ajung acasă o să încerc să o postez din nou cu mare atenţie să nu mai iasă vreo discuţie urîtă ! Cu respect pentru toţi mai mult sau mai puţin religioşi !

Am mai avut acum vreo 10 ani o experienţă traumatizantă pot spune , încercam să iau legătura cu Dumnezeu, să îl întreb care e scopul meu în viaţa, prin meditaţie profundă fără să întru în dedublare!pur şi simplu te eliberezi de gînduri şi intri în mintea ta din ce în ce mai adînc! Nu am văzut nimic dar pot spune că mia spus alt ceva decît ce l-am întrebat răspunsul ma bulversat atît de mult încît am pierdut starea de meditaţie şi automat legătura cu el! Nu ştiu dacă a fost, şi cine (ce ) a fost am auzit doar o voce masculină puternică dar caldă, ciudat ! Inspira încredere . Mia spus scurt intro fracţiune de secundă ( părinţi tăi vor muri în 2025 la diferenţa de cel mult un an ! Asta ma facut sa iau o mare pauza din a experimenta lucruri noi.

ceva opinii?

uforever

CitatMia spus scurt intro fracţiune de secundă ( părinţi tăi vor muri în 2025 la diferenţa de cel mult un an ! Asta ma facut sa iau o mare pauza din a experimenta lucruri noi.

Ceva asemanator am patit si eu acum cateva zile, dar nu in stare de transa. Am auzit vocea unei vecine ce locuieste langa taica-meu(provincie), vocea am auzit-o foarte clar si mi-a spus: "Vezi ca taica-tu o sa moara". Eu sper sa nu se intample asa ceva, desi taica-meu e foarte bolnav si in mod ciudat a doua zi m-a sunat sa-mi spuna ca a avut un pre-infarct.
In permanenta creierul uman primeste si transmite miliarde de bitzi, formand un fel de fratie psihica. Probabil ca aceste fratii psihice sunt pe mai multe niveluri, de exemplu: nu cred ca fac parte din aceeasi fratie psihica cu boschetarul din colt, cum nu cred ca fac parte din aceeasi fratie cu S.H. :-D  Parerea mea e ca uneori patrundem involuntar si in fratii psihice de care nu apartinem, asta ar putea fi o explicatie pentru anumite voci ce incearca sa ne transmita informatii utile(uneori).  Alta explicatie ar putea fi schizofrenia, pe care am  discutat-o la chat cu schizofreni, dar sunt convins ca nu are legatura cu cuconu. As putea sa atac putin si subiectul legatura individului cu eul superior, dar ma opresc aici, sa nu-i dau de lucru lui abiss, daca ii stric aspiratorul tre' sa-i cumpar unul nou. :lol: :-D

oniguc

Citat din: uforever din  17 Iunie 2013, 22:39:41
In permanenta creierul uman primeste si transmite miliarde de bitzi, formand un fel de fratie psihica. Probabil ca aceste fratii psihice sunt pe mai multe niveluri
...A.K.A. "niveluri vibrationale" In cateva cuvinte:ganduri bune,pline de iubire fata de tot ce te inconjoara(mai greu)=vibratii inalte;ganduri cu incarcatura negativa si subconstient intoxicat de credinte si precepte ancestrale=vibratii joase care conduc inevitabil la "o experienta urata"(ca sa fiu 100% on topic) ;)

cuconu

Am venit cu experienţă nouă. Şi am remarcat faptul că oobe nu este tot una cu faza chiar dacă asta crede doctor X cum îi spune lu ăla de a studiat faza pe sute de oameni.

Acum va voi explica cum de am ajuns la concluzia asta .
Am reuşit după multe încercări să întru în faza , mă trezesc dormind pe burta de şi io dormeam pe spate , mă ridic foarte greu şi încerc să merg spre baie, avansez greu de parcă aş merge prin apă , şi mă grăbesc să ajung mai repede la oglindă şi zbor foarte repede la oglindă . Mă uit şi văd oglinda aburită o şterg şi mă văd încetoşat mă concentrez să mă văd mai bine şi se clarifica imaginea ! Văd în oglindă o fetiţă (sînt o fetiţă )de aproximativ 10 ani ochi căprui par lung un şaten închis . Mă întorc şi parcă sînt în altă casa în casa se mai joacă o fata cu o fizionomie asemănătoare cu a mea (a fetei ) cam aceaşi vîrstă parcă am fi gemene. Vreau să mănînc un măr şi mă duc la bucătărie (ştiam unde e de şi nu eram în casa mea )văd acolo o femeie de vreo 30 de ani cu păr şaten deschis aproape de blond, făcea curat prin bucătărie. Îi cer un măr şi caută în frigider ( un frigider sărăcăcios caută găseşte mere vechi şi cîteva stricate îl alege pe cel mai frumos şi mil dă , ştiu că am muşcat cîteva guri , nu îmi aduc aminte gustul că m-am trezit brusc .

Sentru cei ce m-au făcut schizofrenic! !
Vă informez că sînt şef de echipa la electricieni şi înţeleg foarte bine meseria mea! Nu am dificultăţi în a mă exprima emoţional sau în ori ce fel şi tot ce am experimentat am făcut cu indicaţii de la persoane care au avut trăiri asemănătoare ! Sînt perfect sănătos! Fiecare cu puterea lui de înţelegere .

A fost plăcut , menţionez că respiram normal! În schimb cînd am intrat în oobe acum 13 ani ştiu foarte bine că înainte să ies din trup am simţit cum mi sa oprit fiecare organ începînd cu rinichi plămîni (nu mai simţeam nevoia de oxigen ) inima şi o senzaţie de durere uşoară în partea dreapta pe la jumatea creierului! Şi cînd am reintrat în trup mă furnica tot corpul semne că mi se irigau cu sînge toate ţesuturile! Acestea au lipsit de data asta !

padme

cuconule, vezi poate te trezeşti ca în serialul ăla "quantum leap" :)))

Citat din: cuconu din  18 Iunie 2013, 09:33:22
Sînt perfect sănătos!
Se spune ca asta e primul simptom! :)))

glumesc evident! :))

cuconu

chiar mai bine dispus! E o glumă reuşită :D

oniguc

@cuconu,e un vis lucid cel in care te-ai "trezit" cu fata in jos.Te cred si te inteleg,ma bucur ca ai o dorinta puternica de a cocheta cat mai des cu fenomenul si mai ales de a obtine si rezultate,insa nu prea ai o atitudine potrivita.Cel putin eu deduc o stare de frustrare si un permanent zbucium in modul in care explici si incerci sa te faci inteles.Nu e prea bine.Si ce daca sunt doar un anumit procent de oameni de buna credinta pe forum,restul fiind manipulatori,securisti sau derutati psihic si cu tendinte maniheiste?Asta nu inseamna ca tu trebuie sa te enervezi si sa-ti scazi nivelul vibrational din cauza lor,ar fi o prostie.Ba chiar ar fi un rau pe care ti-l faci inconstient si in mod gratuit.Si n-ar fi pacat sa te pierzi ca suflet,incarcandu-te cu niste sentimente negative? Ca idee,sa stii ca este o mica diferenta intre fenomene.Vis lucid=calatorie in subconstientul tau,unde iti poti "materializa" toate dorintele ascunse.Fazajul=transpunerea "EU"-lui prin intermediul celui de-al treilea ochi(lucru ce implica exercitii de imagerie mentala), absolut oriunde in timp,spatiu. Obe=decorporalizare "la locul faptei"  :roll: (cel putin in primele momente),fiindca dupa aceea intr-o fractiune de secunda pleci absolut oriunde vrei(sau ramai sa bantui prin debaralele casei stresandu-ti pisica)  :lol:
   Nu pot sa-ti doresc tie si celor interesati de aceste fenomene decat GANDURI BUNE,inaltatoare si pline de iubire.Asta este solutia ridicarii frecventei si obtinerii unor experiente reusite

cuconu

ştiu că a fost un vis lucid ! De fapt asta înseamnă să intri în faza să visezi lucid ! Şi nu are nici o legătură cu oobe !să nu se mai facă confuzie .Zic asta din experienţă . După ce o să mai experimentez puţin (faza )o să încerc din nou să întru în dedublare . Toate astea din dorinţa de cunoaştere, nu sînt genul de om ce are nevoie de atenţie ! . Sînt genul de om care toată viaţa mia plăcut să ştiu cît mai multe. Şi mi-ar fi plăcut să mi se explice şi mie de acea experimentez să explic fenomenele din experienţă şi nu din auzite ! Să zicem doar că sînt omul care e dispus să experimenteze pentru a şti şi a dovedi ce e adevărat şi ce nu !

oniguc

Pai...scuza-ma,dar ai cam multe idei preconcepute pentru cineva care, cel putin la nivel declarativ ,afirma ca este (sau a fost) dispus sa invete cate ceva din experienta altora.
   Te apreciez ca esti entuziast si ai asa o sete de cunoastere, insa esti putiiiiiin in eroare la nivel informational in ceea ce priveste semnificatia fenomenelor acestora.Insa dupa parerea mea atitudinea asta putin ostila este cel mai mare dusman al tau si o sa te cam tina pe loc,deoarece nu face decat sa-ti micsoreze nivelul vibrational.
   Procedezi cum vrei,poti sa nu iei in considerare nimic din ce ti-am spus,deoarece nu intentionez sa intru cu nimeni in discutii contradictorii.
    Iti doresc mult succes si experiente cat mai placute.

cuconu

Am experimentat şi oobe şi faza şi din ce am observat sînt complet diferite . Şi doctor x de pe youtube susţine că e un vis lucid :D şi sînt de acord că l am văzut pe pielea mea ! Contează foarte mult şi cîmpul vibraţional dar contează mai mult să ştii că tu eşti puterea în acele experienţe şi indiferent de ce experimentezi vb fi bine :D

oniguc

Mamma miiia!...  :lol: Si eu care considerasem un gest gratuit de rautate la adresa ta descrierea facuta de cineva intr-unul din posturile anterioare.
   Anyway...DOAR de dragul subiectului in sine fac precizarea ca in discutie a fost vorba despre un "nivel"vibrational, nu despre un "CÂMP" vibrational.
   Sincer nu cred ca iti mai pot ura mult succes...in schimb iti doresc muuuuulta chibzuinta si putere de discernamant in tot ceea ce INCERCI sa faci referitor la aceste...fenomene...

Xanadron

Vulgarizarea populista a oricarui subiect nu zic ca n-ar fi buna pentru un anume public, dar continui sa cred (cu riscul sa va umflu ego-ul peste limita spargerii :lol:) ca altu-i nivelul RUFOn-ist.

"Perierea" topicului ar fi deci binevenita. Dupa, s-ar putea sa mai postez si eu una-alta - de ex. tehnica statului cu fatza la tavan, dar combinata cu uitatul crucis. :-D

P.S. serios: as fi vrut poate sa citesc si despre motivatia impulsului de abordare a experientelor OOBE, deloc lipsite de riscuri majore.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/