Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Război intr-un cuvant!!!!

Creat de angellla29, 05 Octombrie 2011, 19:46:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

#210
Citat din: mm din  02 August 2013, 01:43:34
  Bun titlul topicului, "Razboi-ntru'cuvant", numai ca razboiul asta e impotriva multimii, a "prostimii", a societatii, a fiintei N. Din ultimele postari reiese f. clar adevarul ca tradarea e sport national in Romania. Tradare indeobste binecunoscuta de la Caragiale incoace dar acu mai vizibila ca niciodata, acum stim (si) noi toti!

Citat:

"AŞA ARATĂ LEGEA ÎN RUSIA
Ruşii nu au nici DNA, nici ANI, nici DIICOT, nici alte mii de instituţii şi organisme care să lupte cu corupţia, aşa cum are România.
În schimb ruşii îl au pe Raşid Gumarovici Nurgaliev , general-colonel, ministrul Poliţiei şi al Afacerilor Interne, fost KGB-ist.
Recent, din ordinul lui Nurgaliev, toţi cei 1,4 milioane de poliţişti ruşi în frunte cu cei 340 de generali au trecut prin Comisia Specială de Reatestare Profesională care i-au verificat şi la măsele şi la portofele. Cu alte cuvinte, le-au fost controlate cunoştinţele profesionale, dar şi averile. Poliţistul care nu a fost în măsură să-şi justifice averea a rămas fără ea, considerându-se că a fost furată, iar el a luat drumul coloniilor de muncă de pe lângă Cercul Polar. Scurt.
Printre cei respinşi la examenul de reatestare pe posturi s-au aflat şi 21 de generali ruşi de poliţie.
În cele din urmă, din 1,4 milioane de poliţişti ruşi, au mai rămas 800000 ( opt sute de mii). "Puţini, dar buni!" a remarcat mulţumit ministrul Nurgaliev.
Comisiile de reexaminare au descoperit poliţişti ruşi posesori de cinci sau şase case, posesori de magazine, restaurante sau chiar hoteluri. Unii dintre ei erau chiar patroni de mici bănci.
Rashid Nurgaliev, un general extrem de respectat şi iubit de ruşi, cunoscut pentru sobrietatea şi viaţa lui austeră, a examinat listele cu respectivii ofiţeri şi a întrebat mirat: "Dar pentru ce mai stăteau ăştia aici în Poliţie dacă ei milionari? Cine-i ţinea pe aceşti indivizi în funcţii? Şi ce rezultate aveau aceşti veritabili oligarhi ca simpli sergenţi de poliţie? Probabil că aveau nişte rezultate fenomenale şi erau dedicaţi cu trup şi suflet muncii de poliţie dacă, putrezi de bogaţi fiind, ei patrulau noaptea pe străzi ca să prindă hoţii! Vreau să văd rezultatele muncii lor!"
Ministrul Nurgaliev nu a avut ce vedea, pentru că rezultatele cu pricina nu existau. Ca atare au zburat din posturi şi cei care îi toleraseră în funcţii pe primii.
Nu ar fi rău ca exemplul ruşilor să fie preluat urgent şi de Ministerul Român de Interne, dar şi de alte ministere din România.
Există sute de mii de funcţionari români de stat (mai ales la primării şi prefecturi), de poliţişti şi militari români, de directori ai unor companii de stat, de funcţionari prin diferite ministere care dacă ar fi luaţi acum la un control serios nu şi-ar putea justifica nici măcar zece la sută din averile pe care le deţin.
Există poliţişti, jandarmi, militari şi funcţionari români care posedă la ţară adevărate moşii. Mai mult decât atât, unii au proprietăţi prin străinătate, deţin case şi hoteluri sau pensiuni. Au contractate împrumuturi la bănci de milioane de euro. Mulţi dintre ei au acţiuni la diferite companii Practic sunt multimilionari. Singura spaimă reală cu care se confruntă aceşti poliţişti şi funcţionari este, în mod paradoxal, spaima de a nu fi daţi afară din "serviciul la stat".
Deşi România a revenit la capitalismul chiaburesc de acum o sută de ani de care este foarte mândră, noii moşieri şi chiaburi ai României nu se găsesc pe haturile şi ogoarele ţării ci prin birourile MAI sau prin inspectoratele Poliţiei şi ale Jandarmeriei.
O mafie de nivel naţional s-a format şi în sistemul militar de pensii.
O simplă privire aruncată asupra listelor de pensii militare arată diferenţe scandaloase şi absconse. Militari cu acelaşi grad primesc pensii extreme (unul de o 150 de euro, altul de 4000 de euro) sub pretextul că unul dintre ei a ieşit la pensie cu câţiva ani mai devreme decât celălalt sau că unul a avut "munci de răspundere" în timp ce altul nu a avut aşa ceva. Aşa se face că în România de azi există plutonieri cu pensii de două sau de trei ori mai mari decât ale unui colonel.
Dar mai presus decât toate acestea stă neputinţa Justiţiei române de a lua măsuri contra celor care s-au îmbogăţit prin furt şi şantaj.
Presa a făcut mare tam-tam în legătură cu cazul ministrului Dan Ioan Popescu căruia i s-a pus sechestru pe bunurile deţinute a căror provenienţă nu a putut fi justificată (circa un milion de euro).
Totuşi, respectivul nu a păţit nimic. Iar în România există sute de mii de proprietari care nu pot justifica în nici un fel vilele, terenurile, conturile de milioane de euro pe care le deţin sau lăzile burduşite cu sute de kilograme de aur cu care posesorii nemaiştiind ce să facă îşi poleiesc maşinile cu el. De ce nu verifică statul aceste averi?
Nu le verifică pentru că România nu are deocamdată un Nurgaliev."


Resurse:
http://www.antena3.ro/externe/asa-se-face-legea-in-rusia-omul-din-umbra-care-dirijeaza-dreptatea-in-tara-ce-le-a-facut-politistilor-222310.html
http://www.ziuanews.ro/editorial/de-la-mircea-eliade-la-rasid-nurgaliev-99683
http://www.resboiu.ro/armageddon-2012-ce-ar-face-nato-in-caz-de-un-resboi-ucraina-vs-romania/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

adrian75

"Un popor care alege conducatori corupti, nu este victima...este complice"!   Citatul nu imi apartine.     Noi, poporul roman, suntem complici la tot ce s-a intamplat in tara noastra din decembrie 89 incoace. Ne place sau nu, asta este realitatea!

Arhanghelul

#212
     Achtung! ....  la noile supozitoare ... TNT - Hemoroeasy ...

"Serviciile de securitate de pe aeroportul Heathrow din Londra, Anglia, se tem de un nou tip de atac terorist. Al-Qaeda ar fi pus la punct un tip de explozibil injectabil în implanturile mamare şi în cavităţile corpului uman."

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/teroristii-baga-explozibili-implanturile-silicon-459641.html

Luati-o-n cur (parodie hemoroeasy)

http://www.cristian-dumitru.blogspot.ro/

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#213
"Construieste distrugatoare, dar la fel ca in bancul cu masina de cusut, ale dracului distrugatoare ies mai mereu portavioane. Bancul era cam asa: La Cugir se fabricau in ailalta epoca in mod oficial masini de cusut, insa toata lumea stia ca de fapt acolo sa fac arme de asalt si mitraliere, astfel ca un muncitor din fabrica fura in fiecare zi cate o piesa, in idea de ai construi nevestei o masina de cusut. Dupa cu fura el toate piesele si se canoneste sa le asambleze, un vecin , care stie de acest lucru il intreaba cum merge masina de cusut, la care muncitorul nostru zice cu naduf: "Dracu s-o ia de masina, ca am asamblat-o si dezasamblat-o de trei ori pana acum si tot mitraliera imi iese de fiecare data!""

http://www.rumaniamilitary.ro/japonia-respecta-constitutia



"Constitutia Japoniei interzice fabricarea si operarea de nave  portavion (de fapt interzice construirea sau detinerea de armament ofensiv) si de aici probabil ca rezulta si gluma cu distrugatorul de 27000 tone. Navele din clasa "Hyuga" au insa, pe langa corpul aerian, si o capacitatea de lovire foarte serioasa. "

L.E."Dar nici numele ales de supusii Imparatului nu-i prea fericeste pe chinezi, "Izumo" fiind in 1937, cand Japonia a atacat Shanghaiul, nava amiral a flotei japoneze de invazie, iar chinezii au, dupa cum se vede, o memorie extrem de vivace."
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii


Arhanghelul

#215
"I s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruiasca"

Apocalipsa 13.7


Nesimtirea bancilor nu are limite! Au ajuns sa fure si alocatia copiilor.

http://www.bzi.ro/nesimtirea-bancilor-nu-are-limite-au-ajuns-sa-fure-si-alocatia-copiilor-385331
http://www.badpolitics.ro/bancile-lasa-copiii-fara-alocatii-aim/

"s-au atins inclusiv de acestea si astfel s-a ajuns in situatia in care copilasii raman fara alocatii sau familia unui decedat nu are ajutor de inmormantare."
Citat din: Arhanghelul din  08 August 2013, 01:41:36
"Isarescu: Nu aparam bancile, dar in definitiv clauzele astea abuzive sau neabuzive sunt intr-un contract pe care l-au semnat oamenii. Intr-un stat de drept, cand semnezi ceva, iti asumi ceea ce ai semnat!"

Comentariul personal (Arhanghelul) ... ai semnat ... ai b... p... (s-am fie cu iertare ... dar ... asa suna traducerea ... dupa Itzarescu 33) ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

#216
Cred totusi ca ceea ce se "coace" Siriei acum e mai important decit rezbelu' cu bancile (pe moment cel putin, fiindca hidra bancherilor :evil: ramine cea mai subversiva si "greu de ucis"...)

Pe nimeni nu cred deci c-o sa surprinda articole ca asta:  http://mobile.wnd.com/2013/08/video-shows-rebels-launching-gas-attack-in-syria/

sau: Leaked Documents: U.S. Framed Syria in Chemical Weapons Attack

...in care se arata clar dovezi ca "rebelii" finantati de stiti voi cine - si nu fortele guvernamentale - au executat "atacuri chimice". :x

Naivi sint si cei care cred ca martzafoii :-D bine platiti... degeaba de la gogoasa numita ONU vor/pot sa opreasca previzibilele "lovituri preventive" asupra Siriei (doar Department of Defense al SUA & comp. se... apara mereu, nu? :wink:)

Despre adevaratele motivatii ale asediului astuia sui-generis asupra Orientului Mijlociu (dar, indirect, si al Rusiei...) om reveni insa.
In orice caz, opozitia Chinei si Rusiei (sau a tuturor tarilor BRICSA) va fi mai ferma cred decit in cazul Libiei, dar nu si cu mult mai eficienta... fiindca inca-s convins ca TOTI sint trasi de aceleasi sfori... :evil:

P.S. (later edit ca sa nu par ca ma contrazic pe mine-ma): "TOTI" inseamna mai precis factiunile "luciferic-regresive" dominante inca-n tarile BRICSA (Brazilia, India, Rusia, China, South-Africa), unde-s in derulare intense (desi putzin... sau PUTIN :lol: vizibile) lupte intestine pentru o Schimbare macar partiala de paradigma globala.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#217
Pregatiti berea, semintele, rontzanelele ... incepe partida de crichet ... SUA & CO "la bataie" (lovire)... si ... Siria & Asociatii "la aruncare" (primire) ...

http://www.cadranpolitic.ro/?p=4797



http://www.resboiu.ro/cdg-in-drum-spre-siria/
http://www.challenges.fr/monde/20130827.CHA3270/la-france-envoie-le-porte-avions-charles-de-gaulle-vers-les-cotes-syriennes.html
http://defense.blogs.lavoixdunord.fr/archive/2013/08/27/syrie-le-porte-avions-charles-de-gaulle-et-la-marine-en-aler.html
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.resboiu.ro/un-mig-21-a-luat-foc-la-aterizare/#comments



Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

SLEAH19

  Or să dea cu BRIŞCA-n O(n)U şi or să se opună exportului de democraţie ?

Foarte importantă pentru geostrategia conflictului este poziţia/reacţia Iranului. Dacă Iranul muşcă şi face mai mult  dăcât gât , Siria va fi doar antreul , felul principal va fi ahmadinejadpevarză !
                                             
                                                                                                                                A mon avis. bien sur!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

StarDust

Citat din: SLEAH19 din  27 August 2013, 19:39:39
...
Foarte importantă pentru geostrategia conflictului este poziţia/reacţia Iranului. Dacă Iranul muşcă şi face mai mult  dăcât gât , Siria va fi doar antreul , felul principal va fi ahmadinejadpevarză !
...

Corect! Iar daca in aceasta porcarie vor muri mult mai multi civili decat in atacul cu gaze (false flag) atribuit lui Al-Assad nu conteaza. Operatiunea a fost perfect justificata.

Mi-e greata sa vad ca inca se pot prostii masele cu asemenea chestii, dar asta e...
pacat de cei ce mor nevinovati in lumea asta de..[cenzurat].
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

abyss

Ceva trebuie schimbat acolo, cineva tot trbuie sa guverneze planeta. Cred ca spectacolul impunerii starii de tranzitie catre eterna fata morgana numita democratie se muleaza dupa psihologia  fiecarui neam.

Xanadron

#221
Citat din: SLEAH19 din  27 August 2013, 19:39:39

Foarte importantă pentru geostrategia conflictului este poziţia/reacţia Iranului. Dacă Iranul muşcă şi face mai mult  dăcât gât , Siria va fi doar antreul , felul principal va fi ahmadinejadpevarză !                                             
Incorect! :-D
Glumesc doar, fiindca ideea ta-i valabila, colega SLEAH19 - cu mica obiectie ca prezidentu' Iranului e un anume Hassan Rouhani de-o vreme.

Ma batea gindu' sa demarez o analiza exhaustiv-sapatoare a factorilor (inclusiv postali :lol:) si agentilor secreti, orbitali, galactici etc. implicati in geostrategia asta imbirligata, da' mai bine renunt.
Fiindca toata mascarada-i demult regizata. :|
Citat din: abyss din  27 August 2013, 20:15:40
Ceva trebuie schimbat acolo, cineva tot trebuie sa guverneze planeta. Cred ca spectacolul impunerii starii de tranzitie catre eterna fata morgana numita democratie se muleaza dupa psihologia  fiecarui neam.
La fel de incorect! :-D (iar glumesc, normal, da' chiar nu mai am chef si energie de alte analize).

P.S. (relativ serios): Incep sa fiu din ce in ce mai convins ca nu doar in Irak+Afganistan, ci si-n EGIPT+Siria (urmeaza Iranul curind) e vorba de oaresce ARTEFACTE "miraculoase" stravechi :star: - inca functionale - ca miza decisiva a farselor astora tragicomice, cu motivatii clar aberante.
Asta, doar ca un mic biletzel lipit intr-un coltz al afisului cit casa "Democracy-my-ass!"
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

Nu pricep de ce democratia asta model american trebuie sa existe pe tot locul.
Trecand peste nedumerirea mea...din ce-am citit pe ici, pe colo am inteles ca distractia a durat deja prea mult si onor jandarmul mondial a decis sa-i puna capat in loc sa continue alimentarea cu "ajutoare umanitare" catre fortele rebele, forte care, dupa cate inteleg, aveau puterile vrajitoresti ale Samantei si transformau hotdogurile primite in arme si munitii 
Hotararea de-a trece la actul doi al piesei s-a luat chiar inainte de atacul asta gazos si nu cred ca se indoieste cineva cine-i in spatele lui. (Ce repede s-a uitat episodul Irak.)
Interventia armata – de scurta durata chipurile -  va avea loc indiferent de ce spun expertii ONU care...ce-ar putea oare spune? si indiferent de hotararea statelor membre(unanimitate, mai corect, unanimitate care nu va fi obtinuta). Exista umbrela NATO. Imi exprimam odata parerea ca Primavara Araba se va sfarsi printr-o vara fierbinte si cum vara e pe terminate...evenimentele se precipita facandu-ma fara voie profet. Secretarul de stat American sustine ca cei vinovati de atacul cu gaze toxice TREBUIE sa plateasca. Adevarat. Mi-as dori o minune: ADEVARATII faptuitori sa fie dati in vileag si sa plateasca. 
Si daca pe undeva-cumva ceva trebuie sa fie schimbat...ar trebui lasati fiecare sa-si opereze schimbarile. Cat despre motive...intotdeauna sunt departe de cele aficiale.


LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

mr

#223
Cu aceasta ofensiva in zona musulmana (sunnita/siita deopotriva) cred ca arienii urmaresc rezolvarea mai multor probleme, aproape simultan:
- total de acord cu Xanadron in privinta obtinerii accesului maxim la anumite "artefacte" stravechi. Am avut aceasta senzatie de la invadarea Afganistanului, iar desfasurarea evenimentelor din zona si ardoarea cu care se doreste acest lucru, pana astazi, nu face decat sa justifice/confirme acest plan bine pus la punct dinainte de 9/11. E clar ca dincolo de partea vizibila/turistica a "artefactelor" exista si altceva..
- consolidarea pozitiei Israelului in marea musulmana. Oricum este si va ramane un ghimpe (cumva veninos) acolo.
- tendinta clara de laicizare a islamului prin impunerea fortata a acestei democratii (americane) sterpe si iluzorii. Probabil ultima "reduta" doctrinara in calea stapanirii planetare.
- mutarea atentiei de la criza finaciara fara precedent a SUA (si nu numai) catre un conflict de durata si impulsionarea industriei de armanent (la pachet).

Chiar asa! Cat de repede s-a uitat mizeria de argumentatie pentru invadarea Irakului si inaintarea ca-n branza a coalitiei democratice printre armele de distrugere in masa.... virtuale :)

https://www.youtube.com/watch?v=ovHrd-Q3Av0
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

SLEAH19

Citat din: Xanadron din  27 August 2013, 22:21:06
Incorect! :-D
Glumesc doar, fiindca ideea ta-i valabila, colega SLEAH19 - cu mica obiectie ca prezidentu' Iranului e un anume Hassan Rouhani de-o vreme.

Ma batea gindu' sa demarez o analiza exhaustiv-sapatoare a factorilor (inclusiv postali :lol:) si agentilor secreti, orbitali, galactici etc. implicati in geostrategia asta imbirligata, da' mai bine renunt.
Fiindca toata mascarada-i demult regizata. :|La fel de incorect! :-D (iar glumesc, normal, da' chiar nu mai am chef si energie de alte analize).

P.S. (relativ serios): Incep sa fiu din ce in ce mai convins ca nu doar in Irak+Afganistan, ci si-n EGIPT+Siria (urmeaza Iranul curind) e vorba de oaresce ARTEFACTE stravechi :star: - inca functionale - ca miza decisiva a farselor astora tragicomice, cu motivatii aberante.

  Mea culpa, pentru că am încurcat meniul zilei, aşa este, vom avea  hassanrouhani a la rus şi la final nu va fi desert ci cocktail special: Levantus Libre cu Mix Armaghedon şi Umbreluţă  Atomică !

Amu ca să analizăm un pic Mixu Armaghedon :
Situaţia din Siria este una oribilă şi disperată, un război civil absurd unde nici o parte nu are nimic de câştigat.
Nonintervenţia (diplomatică) iresponsabilă de până acum a occidentului este echivalentă şi la fel de periculoasă ca şi intervenţia armată care se pregăteşte.

Siria este vecină cu Israelul, Iordania, Turcia , Libanul, Irakul cumva şi cu Iranul şi Arabia Saudiă , fiecare doreşte să plătească ceva cuiva , Arabia Saudită – Iranului, Turcia nu mai pozează în modernistă de dragul Europei ci cu reminiscenţe imperiale simte că poate avea un alt rol în zonă , Libanul ar masacra Siria, Iranul declară război occidentului la prima agresiune asupra Siriei , Irakul ...dacă-i ordin cu plăcere , Israelul ... îi iubeşte pe toţi, Rusia susţine Siria şi pentru că la zvonul de război preţul barilului a crescut şi în prima fază are de cîştigat, bursa a crescut cu 20 %  datorită acţiunilor producătorilor de armament  , marionetele Obama, Hollande etc vor să-şi joace ultima carte crezând că orice criză se termină cu un război sănătos . 

Există un imens cumul de interese de orice natură, inclusiv arheologice, care face inevitabil acest conflict dar oare cei care îl pornesc cunosc finalul lui ?

România, care nu mai are bani să-şi cumpere ce nu-i trebuie, cum va fi influenţată ?


O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !