Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Război intr-un cuvant!!!!

Creat de angellla29, 05 Octombrie 2011, 19:46:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mr

#255
Citat din: abyss din  30 August 2013, 13:00:28
Daca cineva crede ca se mai poate opune globalizarii inseamna ca traieste o iluzie.

Nu ca globalizarea nu ar fi buna! Dar nu pe aceasta schema piramidala diabolica si pe principiile care o anima...
Ba chiar... globalizarea ar fi o dovada de maturitate a umanitatii in ansamblu. Dar cat de departe suntem de aceasta idee!
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Dar oare mai este timp pentru o alta schema? In sensul ca tehnologia a depasit cu mult nivelul general de intelegere si in plus in acest an am depasit cu mult mai devreme capacitatea de regenerare a biosferei. Din punctul meu de vedere cu cat se termina mai repede piramida asta cu tente de templu solomonian, tente ce tin mai mult de partea demonica, vor putea intra in scena fortele polaritatii opuse. Trebuie sa acceptam ca răul sa contribuie si el la lucrare. Altfel nu vad nici o realizare de durata.

mm

  Multumesc, Xanadron, pentru aducere aminte. Nu stiu daca mai are cineva aparate de vanatoare la fel de performante ca Suhoi. In orice caz, eu nu am mai vazut asa ceva - "zboara" in orice pozitie, cu burta inainte, cu coada inainte, se da peste cap, practic planeaza in orice pozitie!
  Globalizarii nu i se opune nimeni, din cate vedem si singuri, stupefiati. "Aliatii" se comporta asemeni unei cete puse pe rele care ia la bataie fara motiv, pe rand, "trecatorii" pasnici (iar cei din jur se uita fara a interveni in nici un fel). In ceea ce-i priveste pe oamenii de rand, cred ca in proportie de 90% acestia nu sunt de acord cu aceste agresiuni razboinice dar ei nu conteza in nici un fel deoarece nu conduc in nici un fel in tarile din care fac ei parte, nu-si pot manifesta in nici un fel vointa proprie. In acest fel asistam cruciti la realitatea ca o minoritate infima face ce vrea cu o lume intreaga.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

mr

#258
Citat din: abyss din  30 August 2013, 20:24:18
Dar oare mai este timp pentru o alta schema? In sensul ca tehnologia a depasit cu mult nivelul general de intelegere si in plus in acest an am depasit cu mult mai devreme capacitatea de regenerare a biosferei. Din punctul meu de vedere cu cat se termina mai repede piramida asta cu tente de templu solomonian, tente ce tin mai mult de partea demonica, vor putea intra in scena fortele polaritatii opuse. Trebuie sa acceptam ca răul sa contribuie si el la lucrare. Altfel nu vad nici o realizare de durata.

Timp, dincolo de modul in care il intelegem noi, cred ca este. Si ar fi suficient sa deslusim ce tot au vrut sa ne transmita hindusii prin varstele/ciclii omenirii, mayasii prin calendare, triburile izolate de credintele lor etc, despre alternanta binelui si raului in lume (si mai ales in timp).
Pana la urma, cum ajungi sa recunosti ceea ce numim Bine, daca nu ai de ce anume sa-l separi si sa-l compari, mai exact Raul? Care si el trebuie cunoscut la randu-i!
Suntem contemporani cu Raul, dar asta nu inseamna neaparat ca-i ceva rau... :)
E complicat ca suntem agresati de Rau, spre Binele nostru, zic eu...

P.S. Dupa ce mai toate natiile occidentale au anuntat la inceputul saptamanii ca vor participa la "pedepsirea" sirienilor, acum "aliatii" principali, Marea Britanie si Germania s-au intors, lasand pe umerii SUA aceasta actiune. Pana si Obama "nu a luat inca nici o decizie" inca. Jocurile se fac oare in timp real (cu argumente veritabile si grele din partea "opozitiei") sau este o alta cacealma de marketing?
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

"Situatia frontului" pe coordonate ceva mai concrete:
http://www.infowars.com/rebels-admit-responsibility-for-chemical-weapons-attack/

Pe linia comentariilor "generaliste" (dar si ele cu bataie predictiva-n concret), cred ca traim vremuri periculoase mai ales din motivul lipsei sustinerii populare a deciziilor "arhitectilor haosului". :evil:

Nimic paradoxal in afirmatia asta, fiindca imi pare maxim riscul unor inscenari tip "false-flag" (eventual chiar cu arme chimice) in tarile deloc convinse de necesitatea faultarii Siriei.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

SUA pretinde ca are dovezi concrete ca Al-Assad si-ar fi gazat cetatenii, dovezi care nu prea sunt prezentate public decat la nivel declarativ. Sincer, ma indoiesc de acest lucru. Desi prefer sa fiu un sustinator al SUA inaintea oricaror altor puteri mondiale, cred ca SUA si-au pierdut mult la capitolul credibilitate in ceea ce priveste interventiile militare prin alte locuri de pe glob(vezi asa zise-le arme de distrugere in masa detinute de Irak), zic asa ca sa nu fiu acuzat ca sunt partinitor cu anumite state :). Cu sau fara "gaze" pentru cine a urmarit, e evident ca asa numita "FSA" care e aliata cu organizatia terorista Al-Quaeda(inamicul public nr.1) sunt acum finantate de puterile occidentale. Deci, hai sa ne facem frate cu "dracu" ca sa ne rezolvam interesele... Inutil sa mai precizez ca sustinerea cetatenilor americani pentru o lovitura militara in Siria e de aprox. 9% (cred ca bine imi amintesc) dar nu conteza, actiunea tot va avea loc, deci intrebarea mea e, unde e democratia? Cei 9% sunt cumva majoritatea?
Si DA! Si eu sustin ca globalizarea e buna, dar in momentul in care in cadrul acestei globalizari drepturile individului sunt calcate in picioare... atunci avem o problema...
Binenteles, tot ceea ce am exprimat sunt pareri pur personale, mai mult sau mai putin corecte. :)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

SLEAH19

#261
Citat din: abyss din  30 August 2013, 13:00:28
Daca cineva crede ca se mai poate opune globalizarii inseamna ca traieste o iluzie.

  Globalizarea este probabil următorul nivel, duetul capitalism/comunism a fost un dezastru în final iar dacă analizăm lucid găsim vreo 150  de state în care se practică fără succes capitalismul de vreo 150 de ani . Masa bogaţilor are puţine locuri !

Citat din: abyss din  27 August 2013, 20:15:40
Ceva trebuie schimbat acolo, cineva tot trebuie sa guverneze planeta. Cred ca spectacolul impunerii starii de tranzitie catre eterna fata morgana numita democratie se muleaza dupa psihologia  fiecarui neam.

  Mai folosesc un citat de prins în ,,insectar,, al lui abyss amintind că drumul spre Iad este pavat cu intentii (aparent) bune...Demacraţia are la origini conceptul prin care pentru 10 cetăţeni liberi există 100 de sclavi , deci fata morgana şi-a luat doar ţoale de firmă în rest nu se schimbă nici ca produs de export. La capătul tunelului ne asteaptă Globalizarea, Noua Ordine Mondială.
La prima vedere Globalizarea ar fi o formă prin care bunăstarea şi drepturiule individuale să nu se împiedice de graniţe , legi , religii, guverne şi mai ales naţiuni (naţiunile/naţionalismul distrug imperiile) şi să fie oarecum distribuite echitabil.
Există însă o mare probabilitate ca omenirea să se îndrepte către un totalitarism mondial cu rang de religie obligatorie ateist/nihilistă.

   Nu mai caut la ora asta cărui profesor universitar îi aparţine citatul de mai jos, dar la capitolul - încotro se îndreaptă omenirea- inclusiv în ce priveşte războiul din Siria, majoritatea suntem studenţi la mecanică cuantică :

          Studentii la mecanica cuantica sunt tembeli pentru ca profesorul lor nu intelege nimic!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

mm

  Intrarea directa in Siria a armatei SUA pe motivatia "chimicalelor" - evident falsa - nu putea sa tina a doua oara, dupa ce si in cazul Irakului s-a dovedit pana la urma falsa. Acuma, dupa ce am citit ca rebelii recunosc ca au "scapat din gresala" niste gaze toxice de lupta primite de la sauditi e / si nu e / de inteles declaratia lui Putin pe care o putem prelua din:
http://jurnalul.ro/stiri/externe/putin-acuzatiile-privind-folosirea-de-arme-chimice-de-catre-regimul-sirian-o-absurditate-totala-650708.html
  De ce "va fi trist" si nu "inacceptabil"? De ce Putin nu-i acuza pe americanski ca "au introdus" ei insisi, pe cai indirecte, acele gaze toxice? Ca doar rusii au si ei ceva "personal" sub acoperire pe acolo, capabil sa faca anchete si dezvaluiri...

  Democratia veritabila nu exista nici in America si niciunde la ora aceasta, chiar daca in numele ei se pornesc razboaie. Democratie exista poate in urma cu 2-3000 de ani (sau mai mult), atunci cand la zece familii vecine se alegea un cap (decar), din zece decari se alegea un sutas, din zece sutasi se alegea un "miar", etc. Adica de jos in sus si nu se propuneau candidatii singuri ei pe ei insisi cum se intampla in actualul "circ". In plus exista un criteriu la alegere: cinstea. Ati mai auzit, vorbindu-se macar, despre cinste? Pai tocmai aici e buba, in ziua de azi se promoveaza sistematic necinstea, la toate nivelurile, inclusiv la nivel statal, global. La ce alte rezultate am putea sa ne asteptam decat alea pe care le vedem/traim? Necinstea este putregaiul, cancerul care macina intreaga societate de azi si indiferent de oranduire, de structura, de organizare, etc. putregaiul ramane putregai. Si poate ca noi nu mai vedem acest adevar simplu.

  Nu exista - si nici nu a existat vreodata - sustinere din partea populatiei de rand pentru razboaie, macar si numai din simplul motiv ca la razboi nu merg conducatorii ci... ghiciti cine! De aceea este clar ca razboaiele au fost planificate de o minoritate infima (discreta, oculta, etc.) impotriva intereselor marii majoritati (si sunt false teoriile ca razboaile au cauze economice, religioase, nationaliste). Razboaiele sunt asemenea afectiunilor ce se intampla in organismul uman, sub actiunea unor "agenti patogeni" care "traiesc" si ei in organism "la fel ca toata lumea", pasnici, dar care la anume intervale de timp produc imbolnavirea organismului, prin anume mecanisme. Cred ca "razboaiele ne sunt impuse" de niste "virusi" (pare valabila si teoria ca sunt provocate din viitor de catre exponentii regimului aflat la conducere acolo in viitorime).
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

kandaon

Cred ca SUA vor ataca pana la urma, dar cum am zis in alta postare, nu va fi ceva decisiv sau de lunga durata.
Vor ataca pentru ca altfel ar pica de fraieri, dupa ce declaratii au facut inainte, dar nu vor forta pentru a nu crea alte probleme. Va fi mai mult ceva care sa transmita un mesaj si nu care sa schimbe brusc soarta razboiului

Problema lor (nu doar a SUA, a NATO in general) e si una de imagine. Adica printre luptatorii anti-Assad au fost prezentati de multe ori niste zanateci din tagma islamistilor fanatici, care faceau tot felul de chestii urate pe acolo, si care in general sunt "baietii rai" din razboiul contra terorismului, cum e prezentat el.

Ori sa vi acum sa faci ceva care i-ar ajuta pe aia e clar ca nu da bine in fata opiniei publice, care ii stie de inamici si dezaxati. De aici si retinerea oamenilor de a aproba astfel de interventii.
Pacat de sirienii care vor doar sa iasa de sub dictatura lui Assad si care s-au pricopsit cu astia pe cap (destui fiind "voluntari" straini veniti pe banii sauditilor sau qatarezilor si influentati de tampeniile gen al Qaida si secta aia saudita, genul spalati pe creier).
Assad pare alternativa mai buna la asa ceva, pentru un om normal (fara sa stim ce dedesubturi sunt acolo).
Cel mai bine ar fi un acord de pace, cu oferirea amnistiei generale pentru toti cei ce au luptat acolo, si cu o noua organizare a tarii care sa-i protejeze pe toti de masacrele celorlalti. Desi la ce interese grele par a fi pe acolo, nu stiu cum si cand se va termina

Plus de asta e si problema armelor chimice, care nu ar fi bine sa pice in mainile unor grupari din alea.

Iar Rusia, sau Putin, nu pot decat sa isi exprime tristetea, pentru ca nu pot opri un atac american (sau NATO), in primul rand pentru ca US Navy e peste marina rusa, si nici nu ii pot speria pe americani cu altceva. Pot doar sa-l alimenteze pe Assad cu informatii si poate ceva arme (de asta tot vin nave rusesti acolo cred, sa mai descarce cate ceva)

Probabil rusii doar vor marca momentul, poate chiar sa-i avertizeze pe sirieni cand pleaca rachetele spre ei, si cam atat. Nimeni nu va forta, mai ales cat timp Assad are ceva Scuduri si arme chimice iar Israelul (si chiar Turcia) sunt la o azvarlitura de racheta si mai exista spectrul unor probleme si mai mari in cazul in care Assad pica si treburile de dupa nu sunt clare si bine organizate


SLEAH19

 Părerea mea,

   americanii ştiu ce fac, scenariul războiului din Irak s-a întins peste un deceniu, care a fost foarte profitabil, acolo mai întâi a fost eliberat Kuweit-ul , s-a jucat şah peste un deceniu cu Saddam pe post de nebun, şi mai apoi când toate opiniile personale şi guvernamentale de pe mapamond erau bine fezandate, nimeni nu se mai întreba de ce trebuie înlăturat regimul Saddam ci când , atunci au apărut armele chimice.

  În cazul Siria scenariul a început de la coadă cu armele chimice dar toată tevatura asta că unii aliaţi ba vor, ba nu vor  să atace iar populaţia SUA este de acord în sondajele de opinie ( nu vreun referendum) în procent de 9% va face din intervenţie o chestie profitabilă pentru criza Occidentului pentru vreun deceniu , vînzări de arme  , dizlocări de resurse şi toată logistica unui război poziţional însemnă de fapt activitate economică .

SUA ştiu bine ce capacităţi au sirienii aşa că la început după încă ceva scenarii cu crime oribile din punct de vedere umanitar petrecute în Siria vor începe cu acordul opiniei publice mondiale un război chirurgical cu sateliţi, drone şi avioane invizibile , ocazie cu care vor fi testate în teatru real cele câteva sute de rachete sovietice ale sirienilor şi vor fi doborâte deliberat câteva drone iar noi o să vedem pe media nişte arabi cu barbă cu se bucură că au lovit diavolul şi au doborât o tablă . După ce curba afacerilor aferente războiului poziţional va fi descendentă şi opinia publică mondială va spune în cor -,, intraţi o dată peste ei şi terminaţi cu criza asta ,,- se va crea cadrul ( poate o invazie a Libanului de către Siria ) prin care invazia terestră va aduce în sfârşit democraţia în Levant !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss

Mai este un aspect. Fara trupe la sol ar fi primul razboi al dronelor...

mm

  Nu, nu este un razboi fara trupe la sol. Informatie recenta:
http://romanian.ruvr.ru/news/2013_09_03/Obama-a-anuntat-ca-in-Siria-au-inceput-sa-patrunda-luptatori-instruiti-de-CIA-1464/
   Cei 50 de "speciali" se indreapta spre... Am o usoara banuiala, ca specialii sunt prin Siria inca de cand au aparut "primii rebeli". Cine stie cate esaloane de "luptatori" pentru pace nu au fost trimise succesiv in Siria pana acuma. Totul tine de definitii: agresorii se numesc mai nou rebeli (adica niste simpatici revolutionari), ei lupteaza pentru eliberarea tarii (si Romania a fost eliberata de cateva ori in ultimii 150 de ani), conducerea legala a tarii e o adunatura de teroristi, jandarmul vigilent va salva situatia, etc. Toata lumea intelege acest nou dictionar de perfidie dar se preface ca-i normal asa. Deci nu se mai poate face nimic.
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

Interviu luat de reporterii Izvestia (rusi - ei si? - audiatur et altera pars) cu Bashar al Assad, ceva mai greu "demonizabil" :evil: decit Saddam Hussein:
http://www.voltairenet.org/article179932.html

Si-un video cuprinzind destule adevaruri incomode (pentru Cabala Khazaro-Sionista, evident) despre situatia REALA din Siria si cauzele ei:

The Syrian War What You're Not Being Told
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

#268
Referitor la Siria
Citat din: Urban din  28 August 2013, 12:22:37
Poate ca altceva mai important urmeaza sa se intample si toata agitatia asta are ca scop deturnarea atentiei globale.
Parerea mea.

Nr.1
Citat din: Urban din  29 August 2013, 11:24:04
http://www.mediafax.ro/externe/pana-de-electricitate-de-proportii-in-brazilia-opt-state-din-nord-estul-tarii-au-ramas-fara-curent-electric-11279170

Nr.2 NEWS
http://www.mediafax.ro/externe/o-pana-de-curent-electric-a-afectat-o-mare-parte-din-teritoriul-venezuelei-foto-11290726

Ambele la distanta de 7 zile... oare ce instalatie necesita o cantitate atat de mare de energie incat aproape doua state (deloc mici) sa fie paralizate energetic?
NSA sau altii or avea ceva dedesubturi pe acolo?

jean

#269
1 octombrie 2013. Lumea nu va mai exista. Lumea va pieri prin explozii!"
Profeţia, care ar urma să se împlinească pe data de 1 octombrie 2013 - în mai puţin de o lună - a fost făcută de un fiu care suferă de autism, dar care, potrivit tatălui său, ar avea puteri supranaturale.
http://www.antena3.ro/life-show/bizar/in-mai-putin-de-o-luna-lumea-nu-va-mai-exista-profetia-socanta-facuta-de-un-baiat-autist-s-ar-putea-implini-pe-1-octombrie-226573.html

O avea vreo legatura cu viitorul razboi din Siria??? Dar este bine, cine va scapa va trai pe Marte.
Este clar, cred ca avem mari probleme cu giroscoapele. Suntem dezorientati total. O fi de la furtuna solara care a maturat si pamantul??
Adevarul este dincolo de noi