Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

John Lear ''captator de suflete '' pe Luna ?!

Creat de @Lex, 21 Martie 2011, 13:59:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

@Lex

De mult ma intereseaza sub. asta cu Turnul de pe Luna si rolul lui . John Lear face unele afirmatii cum ca acesta a fost pus acolo  de catre ''Bad E.T's''  pentru a ne capta suflete nostre dupa moarte si bla bla.Si nu este singurul care face comentarii pe acest subiect.Afirmatia facuta de el este aici la inceputul partii a 5-a http://www.youtube.com/watch?v=8byr8PdQ8hw&feature=related
Ce parer aveti. Chiar e adevarat  /:)  ?? 

Xanadron

#1
Dr. Toni Victor Moldovan (autorul "Programului Terra") a fost de acord, in principiu, cu faptul ca o asemenea ipoteza ar fi plauzibila (printre... multe altele, l-am intrebat, evident, si chestia asta in decursul scurtei sale prezentze prin zona asta forumistica).
Nici nu-i de fapt de mirare ca-i "pro releu selenar de suflete", daca tinem cont de intregul esafodaj al teoriei domniei sale (cam cinice, ce-i drept ;)) apropo de "recoltele de suflete terrane", exploatarea genetica intensiva a "gradinii de containere pamintene" etc etc.
Asa ca tema nu-i deloc noua, fiind atinsa - sporadic totusi - de citeva ori in ultimii ani.

Problema-i mai complexa oricum decit pare la prima vedere; am incercat de citeva ori sa-l "descos"  8-) personal pe John Lear (pe Open Minds Forum) apropo de credibilitatea surselor sale, dar nici eu, nici altii n-am obtinut decit afirmatii hotarite in favoarea teoriei respective, fara alte detalii colaterale insa.
Destui telepati, remote-vieweri si alti "ciudati" (dar si... initiati, shamani etc aparent "pe bune") o sustin insa. :fullmoon:
Eu, ca simplu muritor limitat, inca am anumite rezerve. :roll:

P.S. Dupa John Lear, ET-ii care-s cantonati aici pe Terra, dar si pe presupusul satelit artificial Selene pe post de "watchers" (supraveghetori) ai evolutiei noastre n-ar fi "BAD", ci doar necesari.
Un gen de rau necesar, adica. :-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

hmmm. am citit si eu pe acel forum chiar azi si el sustine ca aceasta teorie de fapt este preluata de la un anume Sleeper care are cunostiinta de acest lucru pe un topic specializat pe acest lucru. Dar si sleeper asta de unde stie el? poate s-a inspirat si el tot din cartile pe care le-a folosit TVM. :)) dar si pana la urma de ce avem nevoie de ''baietii'' astia sa ne intoarca mereu dupa fiecare moarte si pana cand acest lucru? pana la evolutie spirituala ridicata si atunci pot sa trec la ''next level'' ? ca ce chestie se baga ei in treaba umanitatii. :? e trasa de par   :fullmoon:

oniguc

  Pai din moment ce suntem o simpla cultura...le apartinem intru totul.Ca ti s-a facut o concesie si ti s-a oferit liberul arbitru...deh...probabil e o forma de amuzament pentru ei.

padme

Citat din: Xanadron din  22 Martie 2011, 20:35:49
Destui telepati, remote-vieweri si alti "ciudati" (dar si... initiati, shamani etc aparent "pe bune") o sustin insa. :fullmoon:

Cum ar fi? Cunosti pe cineva personal care ti-a spus chestia asta?? Si eu cunosc cativa ciudati, poate ca nu bat chiar pana la remote-viewing, dar... nici unu' nu mi-a zis macar ceva tangential.... si nici n-am auzit pe la altii. Cineva care "se joaca" cu remotev. aici pe forum poate sa confirme sau sa infirme.

Tzipi

Mie logic mi se pare asa : ne recolteaza, si apoi ne triaza. Sufletele care pot fi folosite ca atare ( conform teoriei d-lui Moldovan ), le folosesc. Cele care sunt pe aproape, le recicleaza ( reincarneaza ), pentru a deveni cat mai compatibile genetic cu ei .
    Ma bazez pe faptul ca nu toti oamenii care au fost supusi sedintelor de hipnoza regresiva au avut vieti anterioare : unii au, altii nu.

Cu cele care nu le mai pot fi de nici un folos, nu stiu ce fac .... probabil le distrug, le lasa in pace ?

@Lex

Yo nush daca are legatura ca suntem o simpla cultura si neevoluati indeajuns.de ce fac ei aceste lucruri daca e sa fie plauzibila teoria.? de ce sa baga ei pe treaba BOSS-ului Creator, The Allmighty , de ce nu-si vad ei de treaba lor care ar f ea.bun sa zicem ca ei ne folosesc exact ca in teoria lui TVM si folosesc sufletele evoluate. DAR ''The Allmighty ''  nu are nimic de ''spus'' in asta? este clar ca sufletul de la BOSS vine ca doar d -aia fac ei ce fac , nu pot creea suflete, DOAR capta. si aici revin iar cu intrebarea: BOSS-ul este de acord ca ''baietii astia'' sa faca ce vor aici ? uite yo poate nu's d acord sa ma incarnez intr-un e.t d- asta, binenteles daca sunt suficient de evoluat si vreau sa ma incarnez pe alte planete.de ce trebuie sa ma duc mereu pe Luna in captator, eu ca detinator de liber arbitru.?! Eu poate vreau sa ma intorc la Boss si sa ma incarnez unde vrea EL .deci in loc de captator sa ma duc direct la Sursa primordiala adica de unde vin toate sufletele prima oara si de acolo sa ma trieze iar.Complicata problema cu aceasta teorie si nici sa iau de buna ce zice Lear si care mai sunt adeptii teoriei.In fapt de ce sa nu cred k Lear e diar un agent disinformational? Weird stuff   :-)

mr

Atata vreme cat ne ignoram (cu sau fara stiinta) partile subtile ale fiintelor noastre, aceste ipoteze - precum cea sustinuta de John Lear - pot fi reale. Si Toni Victor Moldovan are dreptate in ceea ce sustine despre controlul asupra oamenilor din interpretarea (intr-un anumit fel) a Zoharului. Si Biblia interpretata intr-un anumit fel ne pozitioneaza ca fiind fara aparare in fata unor "forte" care vor sa ne controleze sufletele.
Cam tot ce se intampla astazi in jurul nostru nu face decat sa ne "slabeasca" sufletul prin separare, superficialitate, egoism si mai ales frica. "Cineva" a construit aceasta societate mareata in care suntem programati sa ne traim vietile iluzorii si centrate numai pe materie. Acest context practic ne pune pe tava sufletele ...in fata acestor asa zise "captatoare de suflete". Si asta pare miza principala a "arhitectilor"...

Unui suflet curat, puternic si constient de sine nu prea au ce sa-i faca "zeisorii" si acest fapt reiese tot din ce ne invata Zoharul, Biblia etc...  
Eu unul, dupa un contact direct cu o astfel de entitate negativa (de existenta carora sunt convins), nu ma pot considera o victima. Din contra, am invatat cum sa nu interferez cu ele si mai ales am descoperit potentialul vointei proprii. Dar asta e parerea si alegerea mea... :)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

@Lex

Si inca ceva. bun, daca treaba lor e sa trieze Sufletele EVOLUATE de ce nu fac ceva pentru a ajuta cat mai multi oameni sa evolueze cat mai bine si repede.Si incep cu afirmatia ca ei nu fac NIMIC pentru lumea de mizerie in care traim.Adica: viata pe Pamant se invarte in jurul banului adica:SCLAVIEI.poi cum pot oamenii sa Evolueze cu adevarat cand ei trebuie sa stea cu gandul la ce vor face a doua zi, ce vor pune pe masa , cu ce platesc intretinerea, cu ce platesc benzina din masini,cu ce platesc medicamentele si sanatatea.Cum te mai poti gandii la o evolutie cand tu trebuie in primul rand trebuie sa gasesti o cale sa  traiesti pe planeta asta .frate , nu se vrea o evolutie si spun si de ce.Inca din anii 40 s- a descoperit in primul rand Energia Libera si nu intru in detalii ca toata lumea stie ce si cum sta treba cu ea si multe alte lucruri si inventii care PUTEAU usura viata omului pe Pamant cu aproape 60-70%.ganditi-va cum ar fii fost daca am fii mers cu masina mereu fara sa mai alimentam vreodata , daca  energia electrica din casele oamenilor ar fii fost gratuita si astea sunt doar cateva lucruri care ar fii putut devenii realitate.DAR omul cum poate sa mai evolueze asa cum CICA vor baietii astia cand el trebuie sa fie sclavul societatii in care traieste si de aici toate rautatile lumii razboaie, crime , furturi si restul de rautati pe care toata lumea le stie si asta ne tine inapoi.Cum sa evoluezi cand te zbati sa lupti pentru ceva ce TREBUIA SA FIE GRATIS.daca ''ei'' vroiau cu adevarat asta poi faceau ceva pana acum.Niciodata nu o sa evoluam daca nu se schimba lumea in care traim adica sa renuntam la sclavie si nu cred ca motivul pentru care lumea e in halul care e pentru ca niste nenorociti fac orice pentru a tine umanitatea in sclavie.Daca E.T(''watcherii'') ne vroiau binele pana acum s-ar f rezolvat toate probleme umanitatii de mult si calici nenorociti care sunt la putere din umbra ar fii cazut de mult. din pacate asta e si multa lume nu stie de ce dracu traim pe planeta asta.doar sa film niste sclavi? 

@Lex


Tayka

#10
Nu prea înþeleg ce e aºa greu de înþeles;Se tot rãspunde la aceste întrebãri dea-lungul anilor ºi tot mai mulþi sânt cei care revin la întrebare;Doriþi sã ºtiþi dece sânteþi controlaþi!?Pentru cã cei care vã controleazã v-au ºi creat,ºi ca atare ei nu considerã necesar sã vã dea socotealã,aºa cum nici d-voastrã nu v-aþi ostenii sã daþi socotealã unui pui de gãinã pe care l-aþi crescut cu grijã ºi chiar afecþiune,ba chiar i-aþi dat ºi un nume,pentru ca apoi când e numai bun de rotisor,sã-i luaþi..gâtul.Într-un cuvânt cam asta se întâmplã ºi cu noi oamenii;am fost creaþi ºi puºi cu grijã în colivia Terrei,pentru a le slujii ca''hranã''spiritualã LOR.Iar faptul cã nouã nu ne convine aceastã situaþie este de neînþeles pentru EI.ªi mai sânt convins cã în momentul în care vor constata cã noi nu mai sântem de acord cu aceastã situaþie,vor crede cã am contractat vre-un virus necunoscut vor dezinfecta locul dând foc la colivie ºi dupã aceia vor creia alte,ºi alte generaþii de oameni,al cãror spirite vor naviga mereu ºi mereu spre Marele Curcubeu(releul de pe lunã).C-aºa e viaþa omului...Nu înþeleg aºa dar de ce nu vã împãcaþi cu ''soarta''ºi nu vreþi sã realizaþi cã în ori ºi ce creaþie s-a investit doar cu un scop bine determinat ºi numai dupã ce sa ivit o situaþie determinantã care sã genereze ºi un profit,ºi nici decum aºa de florile mãrului(lui Adam). Atât Releul cât ºi Selena au fost ºi ele create în acest scop,cât despre Boss,pãi tocmai Boss-ul a dat aceastã..dispoziþie....
'''Nimeni sã nu se amãgeascã. Dacã i se pare cuiva, între voi, cã este înþelept în veacul acesta, sã se facã nebun, ca sã fie înþelept.''' ( Corinteni 3 – 18 )
http://www.scribd.com/doc/20305327/Programul-Terra-Tony-Victor-Moldovan
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

mr

Poate ca din punctul de vedere al ingineriei genetice initiale le apartinem. Omul, controlat doar de creier/minte nu este altceva decat un android care invata si in plus mai dezvolta acea componenta formata din emotii numita suflet ...care poate fi folosit energetic ca si "hrana spirituala" . Pana aici au controlul total....pentru ca e predictibil totul.

Ceva nu se potriveste totusi in tabloul asta. Si anume modul in care anumite corpuri sunt animate de spirite de cu totul alta factura. Spirite care se folosesc de "costum - corp, minte" si care au determinat schimbari majore in gandirea umanitatii de pana acum pe toata plaja de manifestari. Aici cred ca nu mai detin controlul... si tot de aici apare "lupta" propagata pana astazi de mii de ani.
Si nu cred ca este vorba doar de "razvratirea creatiei". Ar fi prea simplu...si fara logica tinand cont si de celelalte elemente ale "decorului" care functioneaza armonios.

De aceea, Tayka, nu cred ca toate nivelele de creeatori implicati au o viziune pur economica in ceea ce priveste "profitabilitatea investitiei". Iar versetul din Corinteni 3:18 ne face atenti ca dincolo de ceea ce consideram noi ca fiind "viziune reala", exista cu un cu totul alt adevar si pentru a-l patrunde trebuie ne schimbam perspectiva - devenind nebuni din punctul de vedere al paradigmei moderne. Si nu e singurul indiciu care nu sustine "victimizarea"...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

#12
Citat din: @Lex din  22 Martie 2011, 21:32:34
hmmm. am citit si eu pe acel forum chiar azi si el sustine ca aceasta teorie de fapt este preluata de la un anume Sleeper care are cunostiinta de acest lucru pe un topic specializat pe acest lucru. Dar si sleeper asta de unde stie el? poate s-a inspirat si el tot din cartile pe care le-a folosit TVM. :)) dar si pana la urma de ce avem nevoie de ''baietii'' astia sa ne intoarca mereu dupa fiecare moarte si pana cand acest lucru? pana la evolutie spirituala ridicata si atunci pot sa trec la ''next level'' ? ca ce chestie se baga ei in treaba umanitatii. :? e trasa de par   :fullmoon:
Cite-o... raita pe situl numitului Sleeper (scriitorul SF Lou Baldin pe numele sau) poate fi utila.
Nea' Lear e intr-adevar fan convins al respectivului autor - eu nu mai mult de 49% insa. :-D
Procent nu chiar majoritar asadar.

http://ufospeak.com/index.cgi?board=sleeper

Serios vorbind acum (dar nu prea mult, :lol: timpul ce-l avem la dispozitie la modul general fiind din ce in ce mai scurt din pacate), John Lear are "n" conexiuni la niveluri inalte si, in ciuda unor acuzatii c-ar fi agent de influentza CIA (eu nu cred insa asta, argumentat zic dupa destui ani de contact cu opiniile si stilul sau direct, desi a zburat citiva ani si pt. CIA, inclusiv in celebra operatiune "Iran-contras") macar unele din "aiurelile" lui s-au dovedit intr-un final a fi fondate.

Citat din: padme din  22 Martie 2011, 23:33:49
Cum ar fi? Cunosti pe cineva personal care ti-a spus chestia asta?? Si eu cunosc cativa ciudati, poate ca nu bat chiar pana la remote-viewing, dar... nici unu' nu mi-a zis macar ceva tangential.... si nici n-am auzit pe la altii. Cineva care "se joaca" cu remotev. aici pe forum poate sa confirme sau sa infirme.
Hmmm.... tot ce-ti pot spune e ca n-am probat (inca ;)) ayahuasca si nici n-am amici printre shamani.
Coroborarea unor informatii credibile cu unele trairi-patzanii personale - unele chiar foarte recente - ma face sa inclin totusi spre considerarea serioasa a unei asemenea ipoteze (la modul generic: "exploatarea" materialului genetic "subtil" al unora dintre noi).
P.S. Ca tot veni vorba de remote-vieweri - poate ca dl. prof. Rudan ne poate spune una-alta - desi slabe sperantze, dupa consultarea sitului nou lansat al domniei sale.
Unde asteptam revelatii mai noi macar, daca nu si mai substantiale.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#13
Citat din: mr din  23 Martie 2011, 12:46:47
Poate ca din punctul de vedere al ingineriei genetice initiale le apartinem. Omul, controlat doar de creier/minte nu este altceva decat un android care invata si in plus mai dezvolta acea componenta formata din emotii numita suflet ...care poate fi folosit energetic ca si "hrana spirituala" . Pana aici au controlul total....pentru ca e predictibil totul.

Ceva nu se potriveste totusi in tabloul asta. Si anume modul in care anumite corpuri sunt animate de spirite de cu totul alta factura. Spirite care se folosesc de "costum - corp, minte" si care au determinat schimbari majore in gandirea umanitatii de pana acum pe toata plaja de manifestari. Aici cred ca nu mai detin controlul... si tot de aici apare "lupta" propagata pana astazi de mii de ani.
Si nu cred ca este vorba doar de "razvratirea creatiei". Ar fi prea simplu...si fara logica tinand cont si de celelalte elemente ale "decorului" care functioneaza armonios.

De aceea, Tayka, nu cred ca toate nivelele de creeatori implicati au o viziune pur economica in ceea ce priveste "profitabilitatea investitiei". Iar versetul din Corinteni 3:18 ne face atenti ca dincolo de ceea ce consideram noi ca fiind "viziune reala", exista cu un cu totul alt adevar si pentru a-l patrunde trebuie ne schimbam perspectiva - devenind nebuni din punctul de vedere al paradigmei moderne. Si nu e singurul indiciu care nu sustine "victimizarea"...
As usually, reusesti sa pui un necesar punct pe un "i" vag definit poate, mr...;)
Asta nu inseamna insa ca n-ar avea si stimatul Tayka (ca si dr. TVM cu-al sau Program Terra) felia lui de dreptate...
Fiindca-s de ceva vreme convins ca ierarhizari de tipul "cel bun, cel rau si cel urit" :-D sint totusi valabile si-n "cerurile superioare" - aflate si ele intr-o continua decantare/sedimentare de "ape" - spre ce anume final, doar Regizorul Suprem de Sus stie (nu insa si subalternul lui ala biblic cu barba alba-n orice caz). :star:
Pasajul din Corinteni e, fara doar si poate, un rezumat avant la lettre (cu radacini sumeriene de fapt) al scenariului din Matrix. :martiansad:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

A verifica prin RV dacã existã un captator e fãrã valoare cãci verificarea nu poate fi verificatã.

A înþelege ce naiba e un captator de suflete presupune sã ºtim ºi sã înþelegem ce este sufletul. Dacã am realiza asta am ºti cine suntem ºi de ce suntem acilea.

TVM fabuleazã plastic, plin de deziluziile ce-i alimenteazã iluziile circuitului sãu mental închis.

Deci, ce e sufletul, cum poate el acþiona asupra materiei ce-l îmbracã ºi cum se construiesc imaginile-gând sau hologramele din creierul nostru, simplã bucatã de carne?
....eu ºtiu oarecum, dar nu spun primul cãci nu doresc sã devin un ghid. Ghizii devin pe lumea cealaltã bãieþii care parcheazã maºinile ºmecherilor...ºi parcã nu-mi place asta :)