Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

John Lear ''captator de suflete '' pe Luna ?!

Creat de @Lex, 21 Martie 2011, 13:59:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

  Tayka, cunosc foarte bine acea teorie care spune ca Luna ar fi goala in interior  si mai cunosc si faptul ca a fost aruncate pe suprafata ei cateva resturi de nave pt. a se studia propagarea undelor seismice si astfel se pot trage niste concluzii despre organizarea interioara a Luni. Dar nu avem dovada clara ca ar fi goala la interior. Pana atunci aceasta ramane doar o teorie. Sa nu uitam ca este mult mai mica ca Pamantul si mai este si foarte uscata, inghetata, propagarea undelor seismice poate fi diferita fata de Pamant. Deci puem trage concluzii gresite. Teoria trebuie verificata mai intai, abia dupa aceia acceptata.
CitatNu reflecta însã lumina solarã în timpul nopþii pãmântene,ºi de aceia i sa construit un halou spre partea Terei,prin care au trecut toate misiunile terestre fãrã al sesiza,dar care devine vizibil de pe pãmânt în timpul nopþii deoarece reflectã razele soarelui.
Total gresita teoria ta. Uite un exemplu: si satatia spatiala ISIS se vede luminoasa de pe Pamant, dar un astronaut ce ar face o examinare exterioara a ei nu ar vedea-o luminoasa, nu ar vedea acel halou care se vede de pe Pamant. Rezulta, deci, ca si Luna reflecta razele Soarelui, si chiar o face. Studiaza putina astronomie, vezi fazele, luna plina, luna noua. Nu are rost sa mai discutam pe acest subiect.
Citatdesigur cã acel releu'' captator''se aflã în spatele ei.
Gandire tipic umana. Omul de mic copil este interesat nu de partea vazuta, ci de partea nevazuta a lucrurilor. C este dincolo??? Sigur se ascunde ceva, si minte incepe sa genereze ipoteze din ce in ce mai ciudate.

Cunosc si faptul ca unele roci par mai vechi decat cele de pe Pamant. Si eu cred ca Luna nu s-a desprins din Pamant, in cel mai bun caz s-a format din acelasi nor de gaz si praf ca si Pamantul. Dar originea ei ar putea fi si in alta parte si adusa si parcata pe orbita Pamantului. Dar inca nu avem dovezi in aceasta privinta. Vom trai si vom vedea.
CitatConstiinta, numai cã ea nu aparþine omului,
Aici cred ca ai dreptate, omul apartine ei. Ea nu se poate manifesta in aceasta lume fizica decat daca se imbraca cu acest corp material. Nimeni nu stie unde merge dupa ce murim. Se reintrupeaza numai pt. asi continua evolutia. Nu evoluam toti la fel. Altii au diferite misiuni aici si este nevoie sa se reintrupeze.
CitatNu de geaba ni se atrage atenþia cã''Adevãr grãiesc vouã cã acela care îmi va vedea faþa acela cu siguranþã va murii''.Desigur cã nu este vorba aici despre fãþãul LOR ci despre adevãrul ascuns cu atâta grijã.
Nu este vorba de fata lor. Este vorba de campurile si energiile, radiatiile, emise de aceste entitati. Ar putea sa ne omoare.
NU cred ca exista nici un turn, captator de suflete pe Luna. Este o mare porcarie si o mare dezinformare, nu mai credeti toate prostiile.
Adevarul este dincolo de noi

pri3st3ss

Citat din: jean din  26 Martie 2011, 16:40:59NU cred ca exista nici un turn, captator de suflete pe Luna. Este o mare porcarie si o mare dezinformare, nu mai credeti toate prostiile.


nici eu nu cred intr-un astfel de dispozitiv care ar fi putut fi ridicat( daca chiar vrem sa existe un asemenea dispozitiv) si aici langa noi,in biserici de pilda.



Citat din: Xanadron din  25 Martie 2011, 09:51:22
Strict ontopic acum: ce-i clar 100% e faptul ca straniul "turn selenar" inalt de 8 mile (cca. 13 km) - indiferent c-ar capta sau nu sufletele terranilor - EXISTA.

nu vad sensul acestor divergente.exista sau nu,ori vrem noi sa existe si hai acum sa crosetam pe idee ,pana ajungem ca in povestea cu drobul de sare.sunt alte subiecte mult mai interesante si  cat de cat valide.
acolo in poza este ceea ce vrei tu sa fie..eu nu il vad ca pe un turn de exemplu
...e ca in subiectul "ghici ce am fotografiat" sau in testul psihologic  Rorschach care se caracterizeaza prin ambiguitate si subiectivism ca in imaginea de mai jos..u/voi  ce vedeti in ea?
ce vreti sa reprezinte?
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Tayka

#47
Citat din: pri3st3ss din  26 Martie 2011, 22:26:34

nici eu nu cred intr-un astfel de dispozitiv care ar fi putut fi ridicat( daca chiar vrem sa existe un asemenea dispozitiv) si aici langa noi,in biserici de pilda.
pri3st3ss-Esti un user foarte''bãtrân''pe aici,-pentru care ai toate respectele mele.Am citit comentarii despre acest subiect;LUNA,scrise de tine cu mulþi ani în urmã,ºi tocmai de aceia nu prea înþeleg cum de ai ajuns acum la concluzia cã ar fi mai indicat sã avem''captatoarele''gata instalate,ºi taman în ...biserici..ha..haaaa..!!!
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Considerând rãspunsul ca pe o glumã (foarte gustatã de altfel)voi încerca sã scriu ºi pãrerea mea vizavi de faptul cã multã lume se întreabã iatã de ce se ascund EI de noi ºi de ce îºi mascheazã cu mare grijã aparatele ºi ustensilele
ºi nu ºi le plaseazã-vorba ta-la vedere;în biserici,primãrii,notariate,oficii de carte funciarã,cimitire,etc.Pãrerea mea este pentru cã EI ne considerã o subspecie de-a lor creatã de EI pentru uz personal,dar cãreia dea-lungul testelor i-a fost necesarã ºi''implantarea''unui infim procent de inteligenþã,aceasta însã fiind strict necesarã pentru cã prin diversificarea acþiunilor unei vieþi inteligente,creºtea implicit ºi valoarea...''mãrfii''.Se pare însã cã tocmai acest infim procent de inteligenþã ne-a schimbat statutul,ºi ne-a propulsat de-la motivaþia de fiinþe create pentru sacrificiu, la fiinþe libere,
ºi probabil undeva o instanþã (sau poate o conºtiinþã) supremã îi obligã la daune morale,adicã;Îþi ofer o viaþã,te las sã faci ce vrei cu ea,îþi ofer toate condiþiile prielnice vieþii tale,mã strãduiesc sã te simþi complect liber ºi nu sclavul meu,iar dupã ce mori ºi nu mai exiºti,îmi vei plãtii ºi tu cumva pentru toate serviciile acordate ºi anume cu..conºtienþa ta,;experienþa ta de viaþã,cu care ori cum dupã moartea ta nu vei mai avea ce face.În acest sens va trebuii sã-þi ''implantez''la naºtere un fel de hiper-mykro-cip,care însã nu te va deranja cu nimic de-a lungul vieþii tale,rãmânând normal în stend-bay.
ºi culegând doar experienþe din viaþa ta.Iar pentru cã nu putem semna contractul la începutul vieþii tale,tu fiind atunci micuþ,ºi prostuþ,îþi voi da posibilitatea sã o faci în viaþã,ºi dacã reuºeºti cumva dea lungul vieþii tale sã mã înþelegi,vom revenii asupra contractului ºi te voi face egal cu mine,iar dacã nu vom reuºii sã ne înþelegem va trebuii sã rãmâi repetent ºi sã...mori.

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

@Lex

taika cum poti sa spui ca DUPA MOARTE nu mai avem ce face cu constiinta.poi te contrazici singur.NOI suntem constiinta , lasa trupul asta muritor  cum  sa nu ne mai foloseasca constiinta daca NOI suntem constiinta.Nu corpul mimeaza constiinta  ci Constiinta mimeaza trupul.dupa ce murim, tot noi suntem aia care parasim acest corp si ne ducem cine stie unde, Constiinta noastra , cu ea simtim ce si cum intampla dincolo pentru ca asta suntem.stim doar ca materia e alcatuita din atomi , atomi care la randul lor sunt 99% goi la interior.totul e enrgie.Noi suntem energia sau constiinta cum vrei   :-P

Tayka

Citat din: @Lex din  27 Martie 2011, 19:14:56
taika cum poti sa spui ca DUPA MOARTE nu mai avem ce face cu constiinta...
Dacã vom fii puþin mai atenþi vom constata cã nu sa fãcut vorbire despre conºtiinþã ci despre ...conºtienþã ceiace este cu totul altceva. :wink:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

pri3st3ss

Citat din: Tayka din  27 Martie 2011, 13:13:27
pri3st3ss-Esti un user foarte''bãtrân''pe aici,-pentru care ai toate respectele mele.Am citit comentarii despre acest subiect;LUNA,scrise de tine cu mulþi ani în urmã,ºi tocmai de aceia nu prea înþeleg cum de ai ajuns acum la concluzia cã ar fi mai indicat sã avem''captatoarele''gata instalate,ºi taman în ...biserici..ha..haaaa..!!


oooh,ma faci sa ma simt d 1000000 d ani...nu-s asa batrana :-)

de ce nu gata instalate si de ce nu in biserici??? eu cred ca e un exemplu f bun chiar...unde poti ascunde cel mai bine un lucru,daca nu la vedere? si gandeste-te la implicatiile bisericii in viata oamenilor.si,daca e sa duc si mai departe ideea asta nebuneasca,gandeste-te ca e postul pastelui de exemplu si lumea se mai spovedeste,deci sunt mii de informatii care vin direct de la sursa si oameni/suflete/duhuri care pot fi selectate si dupa acest criteriu...
....hmmm,nu ma impinge peste margine,ca imi merge imaginatia acolo unde nici nu vrei sa stii :-D 8-)



Citat din: Tayka din  27 Martie 2011, 13:13:27
multã lume se întreabã iatã de ce se ascund EI de noi ºi de ce îºi mascheazã cu mare grijã aparatele ºi ustensilele
ºi nu ºi le plaseazã-vorba ta-la vedere;în biserici,primãrii,notariate,oficii de carte funciarã,cimitire,etc.Pãrerea mea este pentru cã EI ne considerã o subspecie de-a lor creatã de EI pentru uz personal,dar cãreia dea-lungul testelor i-a fost necesarã ºi''implantarea''unui infim procent de inteligenþã,aceasta însã fiind strict necesarã pentru cã prin diversificarea acþiunilor unei vieþi inteligente,creºtea implicit ºi valoarea...''mãrfii''.
pai si ce,in biserica nu pot fi mascate?
de acord cu tine,putem reprezenta un obiect de studiu,asa cum si noi studiem cu instrumente mascate si ascunse anumite "subspecii"...si,la fel cum e si in psihologie,regulile observarii sunt stricte si se bazeaza pe unitatea interiorului si exteriorului, subiectivului si obiectivului.dar,pt ca ridicam probabil unele intrebari { nu stim care e proportia dintre curiozitate stiintifica si perversiune} ,mai intervin niste reguli,cele ale experimentului:
- cercetatorul insasi genereaza fenomenul studiat si influenteaza activ asupra lui;
- experimentatorul poate varia, schimba conditiile in care se desfasoara fenomenul; - si aici poti da nenumarate exemple din istoria noastra
- in experiment exista posibilitatea de a reproduce rezultatele in repetate randuri;
- in rezultat experimentul stabileste legitatile cantitative ce permit formularea matematica.
O varianta specifica a experimentului, ce reprezinta o forma intermediara intre observare si experiment, constituie metoda asa – numitului experiment natural. Tendinta lui fundamentala este de a imbina caracterul experimental al cercetarilor cu caracterul  natural al conditiilor.
Logica acestei metode reprezinta: actiunii de experiment se  supun conditiile, in care se desfasoara activitatea studiata, dar insasi activitatea se observa in desfasurarea ei naturala. In schimbul studierii fenomenelor in conditii de laborator, cercetatorii tind a tine cont de influenta si a selecta conditiile naturale, corespunzatoare scopurilor lor.  Rolul experimentului natural este important in procesul studierii posibilitatilor cognitive ale omului la diferite etape de varsta si la determinarea principiilor concrete de formare a personalitatii.


si multe alte exemple iti pot da....eu nu cred sincer ca trebuie sa ascunzi ceva de un copil {asa cum poate ne vad} decat la vedere; si cu atat  mai mult intr-o institutie in care majoritatea omenirii are muuuulta-poate prea multa- incredere.din cauza asta am dat exemplu biserica si nu cimitirul,notariatul etc....



Citat din: Tayka din  27 Martie 2011, 13:13:27
EI ne considerã o subspecie de-a lor creatã de EI pentru uz personal,dar cãreia dea-lungul testelor i-a fost necesarã ºi''implantarea''unui infim procent de inteligenþã,aceasta însã fiind strict necesarã pentru cã prin diversificarea acþiunilor unei vieþi inteligente,creºtea implicit ºi valoarea...''mãrfii''.Se pare însã cã tocmai acest infim procent de inteligenþã ne-a schimbat statutul,ºi ne-a propulsat de-la motivaþia de fiinþe create pentru sacrificiu, la fiinþe libere,

care inteligenta?
care libertate?
care valoare? momentan suntem niste mere gaunoase...bine,nu generalizez,dar uita-te in jur...vezi u ceva valoros,moral,inteligent in comportamentul uman? eu nu


Citat din: Tayka din  27 Martie 2011, 13:13:27
ºi probabil undeva o instanþã (sau poate o conºtiinþã) supremã îi obligã la daune morale,adicã;Îþi ofer o viaþã,te las sã faci ce vrei cu ea,îþi ofer toate condiþiile prielnice vieþii tale,mã strãduiesc sã te simþi complect liber ºi nu sclavul meu,iar dupã ce mori ºi nu mai exiºti,îmi vei plãtii ºi tu cumva pentru toate serviciile acordate ºi anume cu..conºtienþa ta,;experienþa ta de viaþã,cu care ori cum dupã moartea ta nu vei mai avea ce face.În acest sens va trebuii sã-þi ''implantez''la naºtere un fel de hiper-mykro-cip,care însã nu te va deranja cu nimic de-a lungul vieþii tale,rãmânând normal în stend-bay.
ºi culegând doar experienþe din viaþa ta.Iar pentru cã nu putem semna contractul la începutul vieþii tale,tu fiind atunci micuþ,ºi prostuþ,îþi voi da posibilitatea sã o faci în viaþã,ºi dacã reuºeºti cumva dea lungul vieþii tale sã mã înþelegi,vom revenii asupra contractului ºi te voi face egal cu mine,iar dacã nu vom reuºii sã ne înþelegem va trebuii sã rãmâi repetent ºi sã...mori.
cat de trist suna.... :oops:
daune morale???hmmm..stii ce am inteles din postul tau? ca de fapt e vb de un fel de ying/yang, dzeu/satana.
revin cu intrebarile
care daune morale?
care libertate?
care servicii acordate?
care fiind "micut" si cum sa semnez contractul cat sunt in viata?...nu inteleg si oricum contravine conceptiilor mele,asa ca explica-mi te rog eu cred altceva despre a fi |micut".... eu cred de ex ca semnezi un contract inainte de nastere..iar termenii acelui contract ti-i alegi singur..singur stabilesti unde,cum,cand,in ce mod

sa-i intelegem?cum?e un nonsens ce spui aici din punctul meu de vedere...adik u esti mare si tare in parcare,ma faci limitat si apoi ai pretentia sa te inteleg?cum sa te inteleg daca nu cunosc jocul si nici jucatorii si nici regulile jocului?/?asta e chestia cu " * " din contract si probabil scrie cu caractere 1 undeva cat mai jos in pg unde oricum nu citeste nimeni...


si cine crezi ca te va face pe tine egal? ma indoiesc...aici e ca in companiile alea mari care te amagesc la angajare cu "poti promova daca muncesti si esti alaturi de companie;desigur vom reveni asupra contractului si vom adauga anumite procente la salariu", dar care iti uita loialitatea si munca si tot....

Citat din: Tayka din  27 Martie 2011, 13:13:27
iar dacã nu vom reuºii sã ne înþelegem va trebuii sã rãmâi repetent ºi sã...mori.

pai cum sa raman repetent,dak u imi iei
Citat din: Tayka din  27 Martie 2011, 13:13:27
experienþa ta de viaþã,cu care ori cum dupã moartea ta nu vei mai avea ce face.În acest sens va trebuii sã-þi ''implantez''la naºtere un fel de hiper-mykro-cip,care însã nu te va deranja cu nimic de-a lungul vieþii tale,rãmânând normal în stend-bay.
ºi culegând doar experienþe din viaþa ta.

adik imi dai,apoi imi iei si ma trimiti inapoi tabula rasa,dupa care iar imi iei cand mor si tot asa,dar ai pretentia sa te inteleg si sa ajung egalul tau :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
apai cum vine asta????ori ne jucam cu totii pana la capat,ori o lasam balta



Citat din: @Lex din  27 Martie 2011, 19:14:56
taika cum poti sa spui ca DUPA MOARTE nu mai avem ce face cu constiinta.poi te contrazici singur.NOI suntem constiinta , lasa trupul asta muritor  cum  sa nu ne mai foloseasca constiinta daca NOI suntem constiinta.Nu corpul mimeaza constiinta  ci Constiinta mimeaza trupul.dupa ce murim, tot noi suntem aia care parasim acest corp si ne ducem cine stie unde, Constiinta noastra , cu ea simtim ce si cum intampla dincolo pentru ca asta suntem.stim doar ca materia e alcatuita din atomi , atomi care la randul lor sunt 99% goi la interior.totul e enrgie.Noi suntem energia sau constiinta cum vrei   :-P

de acord cu tine...trupul e un templu,un vehicul



Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Xanadron

#51
Citeva scurte precizari:
1. John Lear are o conceptie interesanta (influentata de acelasi "Sleeper" = Lou Baldin), desi nu tocmai 100% originala ;) apropo de "calatoriile/reincarnarile sufletului" - infinitul examen al invatarii traiului integru, fara invidie, ura sau lacomie" ("After a soul is born it starts to learn living life with integrity and without envy, hate or greed").
Read more: http://lucianarchy.proboards.com/index.cgi?board=johnlear&action=display&thread=6965#ixzz1HryznCXR
2. Evident ca-n orice analiza ar trebui sa facem o distinctie clara intre notiunea de "spirit" = KA si spirit (BA), primul fiind "amprenta" gindurilor>trairilor>actiunilor "lumesti" ale sufletului divin/nemuritor = BA-ul egiptenilor.
Mai multe detalii bine punctate si documentate - (si) aici:
http://www.jayweidner.com/KaBa4.htm

3. Lear precizeaza ca rolul "turnului selenar" ar fi ala de "router", nu doar de "catcher" al sufletzelelor. Nu intru-n detalii - care cuprind si aparentul liber arbitru absolut al sufletelor de a-si alege in linii mari "terenul de incercari" in viitoarea reincarnare -, fiindca asta ar cere in primul rind discutii pe baza a cel putin 20 de lucrari (variatii pe aceeasi tema cumva) privitoare la teoriile "afterlife" din preistoria culturii umane, continuind cu Mme Blavatski, B.P Hasdeu etc si terminind cu TVM si Programul Terra (accesarea volumului mare de discutii cu dr. T.V.Moldovan de-aici - tocmai fiindca-s contradictorii - n-ar strica oricum forumistilor mai noi).

4. "Prostiile" :-D (apud Jean) sper ca nu se considera a fi cele referitoare la existentza FIZICA a "turnului lunar", care exista bine-merci pe Luna. :moon:
Clar ca-n rest se pot nega/contrazice orice gen de supozitii/ipoteze, oricum extrem de greu demonstrabile (daca nu chiar imposibil, pe lumea... ASTA).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

am gasit site-ul lui Lou Baldin asta.   http://www.ufolou.com/     mai jos de clipuri ii sunt adresate diferite intrebari de la cititori si el le raspunde.poate gasim mai multe raspunsuri acolo    :fullmoon:  dar oricum raman sceptic in teoria cu turnul   :-)

Xanadron

Citat din: @Lex din  29 Martie 2011, 10:51:25
am gasit site-ul lui Lou Baldin asta.   http://www.ufolou.com/     mai jos de clipuri ii sunt adresate diferite intrebari de la cititori si el le raspunde.poate gasim mai multe raspunsuri acolo    :fullmoon:  dar oricum raman sceptic in teoria cu turnul    :-)

Si eu ramin la fel de sceptic. :-D

P.S. Mai multe despre conceptia lui Lou Baldin gasiti - repet - aici:

http://ufospeak.com/index.cgi?board=sleeper
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


@Lex

am ascultat si eu ce zice baiatu' asta in interviu si un lucru e sigur: e plin de bull sh....vine cu niste explicatii la niste intrebari de te doare capu' o luna.  :moon:

SLEAH19

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

Citat din: SLEAH19 din  30 Martie 2011, 11:49:59
    Interesant. Oarece legaturi cu topicul.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/marturii-incredibile-aflat-in-coma-a-vazut-cum-arata-raiul.html
   

Mda, chiar are oarece conexiuni cu tema topicului.
Controversata teorie a "soul-catcherului lunar" :moon: are de fapt adepti tocmai datorita raportarii de fenomene similare de catre majoritatea celor aflati temporar la granitza dintre viatza si moarte.

Explicatiile date acestor fenomene (trecerea printr-un tunel spre "lumina", prezentza unor fiintze eterice :-) insotitoare etc) sint pe cit de diverse, pe atit de controversate, pornind de la seci teorii fiziologice (= procese biochimice de prin creier) si terminind cu cele mai abracadabrante :-D ipoteze ezoterice.
Care nu pot fi insa automat catalogate drept gogosi. ;)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

off topic ca vad ca tot am luat o pe calea asta stiu si eu un caz renumit al unei femei sau barbat care in timpul unei operetii a avut un OBE .SI aici nu vine cu dovezi ca i s-a parut ca trece prin nush ce tunel , intalneste alte rude decedate de mult, omul vine cu explicatie cum ar fii iesit din trup in timpul operatiei si chiar a relatat cum a auzit conversatia medicilor pe timpul operatiei, cum si-a vazut trupul fiinf deasupra lui undeva intr-un colt si multe alte detalii pe care ulterior doctorii le-au confirmat.acum nush daca e adevarat 100% sau nu dar sa fim deschisi la orice subiect. daca d am un search  pe 'guagal'' s-ar putea sa gasim cazul.

Xanadron

#59
Da, cazul pare sa fi fost real - nu-i de mirare ca exista pina si forumuri dedicate fenomenelor OBE (Out of Body Experiences), tehnicilor de provocare a "calatoriilor astrale" s.a.m.d.:

http://personal-freedom.org/forum/forum_topics.asp?FID=8

Back ontopic: Richard Hoagland a anuntat anul trecut ca va prezenta o noua imagine CLARA a turnului de pe Luna :moon: presupus a avea rol de soul-catcher (sau soul-router, in fine...)
Promisiunea lui pare sa aiba insa aceeasi soarta cu cele - la fel de neonorate - ale dr. Greer... ;)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/