Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

John Lear ''captator de suflete '' pe Luna ?!

Creat de @Lex, 21 Martie 2011, 13:59:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

@dab270277, nu mi-am pus întrebarea ce cauþi tu pt cã nu mã priveºte ce anume cauþi. Dar ai putea deschide un subiect la care sã zici singur WOW, ºi poate apoi sã spunã ºi alþii. Eu unul aºtept cu interes.

PS - sugerez sã ne pãstrãm pãrerile din acest topic în legãturã cu subiectul. Altfel vor ajunge la gunoi. Cât despre susþinãtorii lui TVM chiar nu-mi afecteazã convingerile, dimpotrivã. Fiecare cu drumul sãu, aºa cum bine ai spus. :)

Xanadron

#31
Incepind un pic offtopic, nu ma pot abtine sa nu subscriu la opinia colegului @biss vizavi de relevantza ZERO a evaluarile critice venite din partea unor observatori "pasivi" ai forumului - in primul rind din cauza lipsei totale a argumentelor in sustinerea teoriei unui Rufon "neinteresant". :-P
Astept deci din partea detractorilor macar o analiza (negativa, evident... dar argumentata) a vreuneia din postarile lui Urban de pilda - din deloc putinele lui interventii comparabile cu orice expunere academica elevata - si mai vorbim dupa... ;)

In orice caz, fie si doar prin aducerea la lumina a unor teme esentiale pentru cunoasterea unor fenomene ignorate de mass-media "mainstream", ce-ar ramine altfel "ingropate" in tsunami-ul de informatie internautica, Rufon ESTE interesant. :rainbow:
Chiar facind abstractie de sclipirile admirabile ale ideilor/interpretarilor unor postari (nu toate si-ale tuturor, evident), ce fac ca forumul asta sa nu aiba vreun motiv de-a fi cumva complexat in fatza altora vestice de renume (ca ATS ori OMF).

Strict ontopic acum: ce-i clar 100% e faptul ca straniul "turn selenar" inalt de 8 mile (cca. 13 km) - indiferent c-ar capta sau nu sufletele terranilor - EXISTA.



Deductii conjuncturale se pot face insa in numar practic nelimitat apropo de scopul existentzei lui.
Unele pot fi gasite aici:

http://www.thelivingmoon.com/47john_lear/01archives/Soul_Catcher_Moon.htm

Sau aici:

http://apod.nasa.gov/apod/ap070603.html





Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

#32
Biblia ne spune cã dacã ai fãcut numai bine pe pãmânt,dupã moarte vei merge în..rai.Aceastã afirmaþie deºii este strãveche,are chiar un sâmbure de adevãr în ea.Iatã ºi o altã variantã a acestei strãvechi promisiuni,mai adaptatã însã ºi pe înþelesul unui trãitor al celui de-al 2-lea mileniu:
Nu omul ci filmul vieþii sale este captat de acel''captator''care este de  fapt un sistem de relee situat mai precis în spatele Lunii,cãci luna este doar un halou conceput ca paravan pentru a masca aceastã navã gigant pomenitã ºi în biblie ca Marele Curcubeu.sau Lumea Morþilor.
Acest mare semn al ''iertãrii ºi legãmântului dintre Creator ºi oameni'' a fost vizibil în primã fazã de pe pãmânt,dar mai apoi când oamenii au devenit''rãi''(adicã s-au civilizat),sa constatat cã pentru ca aceºtia sã poatã totuºi sã''dea roade''trebuie neapãrat sã se simtã absolut liberi ºi stãpâni,ºi de aceia a fost necesar a se ascunde totul;inclusiv adevãrul.
Pentru cã altfel EI erau mereu printre noi(ca ciobanii printre oi).Aºa însã sânt obligaþi a se ascunde mereu,pentru a nu ''strica marfa''.Uneori însã îi mai surprindem pe cei trimiºi sã ne testeze,ºi tare am mai vrea sã ºtim cine or fii,ce vor, ºi de ce se ascund de noi,fãrã sã înþelegem însã vreodatã,cã dacã vom ºtii adevãrul vom..pierii.Viaþa ne spun EI;trebuie trãitã,nu studiatã. Nu de geaba ni se atrage atenþia cã''Adevãr grãiesc vouã cã acela care îmi va vedea faþa acela cu siguranþã va murii''.Desigur cã nu este vorba aici despre fãþãul LOR ci despre adevãrul ascuns cu atâta grijã.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

@Lex


Tayka

Citat din: @Lex din  25 Martie 2011, 23:12:16
de ce daca aflam adevarul vom pierii?
Pentru cã dacã vei ºti de fapt cã eºti proprietatea cuiva,nu prea vei mai avea chef de trãit.Dar ei ºtiu cã'' ÎTR-UN SISTEM PREVIZIBIL
LIBERUL ARBITRU N-AR PUTEA EXISTA'',ºi atunci fac tot posibilul ca sistemul sã parã imprevizibil,ºi chiar ..inexistent.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

@Lex

bun , si in ce fel vom pierii? nu mai avem chef de trait sa zicem , murim si o luam de la capat dupa cum e teoria.si doar atat?  :moon:

pri3st3ss

Citat din: @Lex din  25 Martie 2011, 23:45:27
murim si o luam de la capat dupa cum e teoria.si doar atat?  :moon:


ideea e sa evoluam spiritual,,,asta e partea buna
daca e sa acceptam acest "turn " al sufletelor ca fiind un adevar incontestabil, atunci suntem elemente reciclabile...nimic nu se pierde,totul se transforma
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

@Lex

iddea o stim cu totii noi cel putin care ne agitam pe acest subiect, ce e deranjant ca unii se considera proprietatea altora mai evoluati ca noi.am fost, suntem , poate vom mai fii manipuati genetic si poate prin ASTA multa lume intelege le apartinem Dar ceea ce nu le apartine cu adevarat este Duhul  ca sa nu mai zicem expresia gresita Sufletul  :-P  care poate acum cand face parte din ciclul de reincarnari al mult iubitei Terra este captivat de aceste relee si sa speram ca intr-o buna zi vom putea pleca din acest colt de Univuers si sa fim cu adevarat liberi in toate sensurile.DACA se poate.asta este cel mai suparator ca suntem cumva la mana acestor baietii (sau poate nu)si aici ca sa atzatz si mai mult subiectul ce ne facem cu celelalte rase de E.T care in mod sigur ne viziteaza si nu sunt putine si dupa cum vedem multi din acesti ''baietii'' interactioneaza cu unu cu altu adica dragii de noi, oamenii.daca unii din acesti ''baietii'' foarte evoluati se hotarasc intr-o zi sa coboare din ale lor ''bmw -uri'' si ''mertz-ane'' zburatoare si incep bineintels intr- o perioada indelungata incet incet sa spuna fiintei numita om cum sta treaba prin univers si cum sta treaba cu viata si evolutia in general si poate au si ei o idee despre evolutia noastra si a watcher-ilor nostrii.sa fim realistii intr-o zi tot o sa se intample si asta , sa facem contact cu ei asta daca nu se apasa butonul RESTART GAME.ei si atunci? omul afla adevarul . ce fac baietii astia in situatia asta.??! :-)

Tayka

#38
Citat din: @Lex din  25 Martie 2011, 23:45:27
bun , si in ce fel vom pierii? nu mai avem chef de trait sa zicem , murim si o luam de la capat dupa cum e teoria.si doar atat?  :moon:
Dacã dupã ce mori crezi cumva cã o sã o mai iei vreodatã dela vreun capãt,te înºeli amarnic.Ceiace rãmâne de tine ºi merge la Turn,nu îþi mai aparþine.De fapt þie ca OM nu îþi aparþine nimic,ºi dacã stai bine ºi te gândeºti;nici mãcar tu nu îþi aparþii...eºti doar ,aºa o biatã apariþie..efemerã,purtãtoare.Un fel de cloºcã generatoare de..life experience.-Sorry  :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

@Lex

ma refer ca daca nu esti suficient de evoluat spiritual esti trimis IAR pe Pamant si incepi viata DIN NOU. la asta ma refer (cel putin asa este teoria) sau nu?  :-D  Acum , cati oameni atatea teorii si nici una nu spune 100 % sigur ca asta e adevarul . yo unu parca n-as crede mai nimic din ce tine de Turn pt. ca majoritatea lor sunt speculatii sau multi vin cu teorii''am auzit eu , am citit eu undeva'' si sincer yo nu cred ca suntem decat niste de amarate de gaini care fac ''pui'' si adevarata noastra natura AIA care a fost la inceput este ALTA. si vin decat cu o intrebare? De ce dracu am fost modificati genetic de avem numa' 3 % din ADN activat.sunt atat de prosti ''baietii'' astia incat atunci cand  ne au creat , am fost creati la fel ca ei  atat de evoluati si dintr-o data s-au gandit ei ca nu e bine si ia hai sa-i facem prosti p astia si sa ne batem joc de ''jucaria noastra''(sau poate aici a intervenit povestea cu adam si eva).nush, nu se leaga.sa ne gandim ca cercetarile in ADN -il uman avanseaza mereu si sunt facute mereu descoperiri care ne duc la o cunoastere din ce in ce mai buna asupra lui.Daca intr-o zi vom gasii o cale sa activam si restul ADN ului. sa ne gandim ca atunci Noi vom fii cu adevarat niste ZEI.yo zic ca in asta consta de fapt tot secretul si viata omului.parerea mea. si cum ramane cu restul de ''baietii'' care umbla prin spatiu dupa cum am pus intrebarea.cum ramane cu ei si noi?  :-P     :martiansmile:  take care

jean

#40
Citat din: Tayka din  25 Martie 2011, 22:32:39
acel''captator''care este de  fapt un sistem de relee situat mai precis în spatele Lunii,cãci luna este doar un halou
De ce neaaparat in spatele Lunii? Luna a fost fotografiata si pe partea nevazuta, in plan fizic nu are nimic deosebit fata de partea vazuta de pe Pamant, dor relieful este mai accidentat. Este doar un halou?.... :lol: Sa fim seriosi, cum au alunizat acele sonde, nave pe suprafata dura a unui halou?... :-D Nu este adevarat, Luna este la fel de reala fizic ca orice alt corp din sistemul solar, mintea noastra este cea care ne joaca feste.
Citat din: @Lex din  26 Martie 2011, 08:56:06
yo unu parca n-as crede mai nimic din ce tine de Turn
Bine faci....Dupa parerea mea nu exista un asemenea turn, cel putin in planul fizic.
Citatadevarata noastra natura AIA care a fost la inceput este ALTA
Poti fi sigur ca asa este, sunt de aceasi parere.
CitatDe ce dracu am fost modificati genetic de avem numa' 3 % din ADN activat
Nu prea cred acest lucru, mai de graba, nu stim inca ce fac celelalte gene care credem noi ca sunt in plus. Fiecare particica din corpul nostru are un scop bine determinat. Nu este nimic de prisos. Chiar tu ai spus: ,,sa ne gandim ca cercetarile in ADN -il uman avanseaza mereu si sunt facute mereu descoperiri care ne duc la o cunoastere din ce in ce mai buna asupra lui''.
Citat''baietii'' astia incat atunci cand  ne au creat , am fost creati la fel ca ei
La fel ca ei nu inseamna si identici. Este la fel cum noi am crea o papusa dupa chipul si asemanarea noastra sau un android. Seamana cu noi, doar atat, in rest este diferit. Dupa parerea mea chiar nu este de dorit sa fim identici cu ei. Si daca nu suntem identici cu ei nu avem nici cunoasterea si inteligenta lor.
Suntem fiinte adaptate acestui mediu in care traim, probabil asemanatori in anumite puncte de vedere cu ei.
Citat din: Tayka din  26 Martie 2011, 00:41:04
Dacã dupã ce mori crezi cumva cã o sã o mai iei vreodatã dela vreun capãt,te înºeli amarnic.
Nu sunt de aceasi parere cu Tayka, sunt destule exemple ca, constiinta omului nu dispare o data cu moartea fizica. mai multe persoane si-au reamintit din vietile trecute, a fost verificat, cazurile de moarte clinica, etc.
O zi buna va doresc.
Adevarul este dincolo de noi

Tayka

Citat din: jean din  26 Martie 2011, 10:06:15
De ce neaaparat in spatele Lunii? Luna a fost fotografiata si pe partea nevazuta, in plan fizic nu are nimic deosebit fata de partea vazuta de pe Pamant, dor relieful este mai accidentat. Este doar un halou?.... :lol: Sa fim seriosi, cum au alunizat acele sonde, nave pe suprafata dura a unui halou?...
Toþi cei care zic cã au aselenizat de fapt au aselenizat pe..acea navã care de-a lungul mileniilor a acumulat asteroizi ºi praf cosmic formându-ºi(voit)o crustã asemãnãtoare unui sol planetar,dar cun te descurci cu explicaþiile atunci când cosmonauþii au lovit acel''sol''ºi care apoi a rãsunat ca un imens recipient gol? :?
Misiunea Apollo 13,ratatã din unele puncte de vedere,a constituit o imensã reusitã a confruntarii directe om-Cosmos.Pe langa aceasta(Daca tot era in zona),treapta a treia a rachetei Saturn V a fost dirijata sa cada pe Luna;impactul a fost echivalent cu exploziaa 11 tone TNT.De data aceasta,au transmis seismografele,Luna a vibrat 3 ore si 20 minute,pana la 40-60 km adancime.Explicarea unor semnale atat de lungi ar corespunde teoriei unor savanti rusi:Luna e goala in interior.Si are o coaja metalica groasa.La fel sa intamplat si cu treapta a treia a rachetei Saturn care a dus pe Luna expeditia Apollo 14.Luna a vibrat "ca un gong" mai bine de 3 ore,pana la aceeasi 40-60 km sub scoarta.Concluzia?In interiorul Lunii exista ceva foarte tare,ca transmite vibratiile foarte bine.Wernher Von Braun declara ca viteza undelor seimice propagate in masa Lunii pare sa creasca pana la 20 km adancime,apoi scade brusc.Ca si cum undele ar trece printr-un strat de material foarte dens,ca apoi sa patrunda intr-o zona cu densitate foarte scazuta.Tragand linie si sintetizand diversele modele preconizate de specialisti pentru structura interna a Lunii se poate trage concluzia:O MINGE DE TITAN" Am scris acest scurt articol pentru cei deschisi la minte,lipsiti de ignoranta si neândoctrinaþi de religie si stiintã,(ceiace nu e în cazul tãu;un strãvechi user la RufOn).
Ei bine acel ''obiect''era vãzut, cunoscut ºi recunoscut în antichitate ca Lumea Zeilor,el navigheazã mereu pe aceiaºi orbitã geo-staþionarã,având dupã cum bine ºtim ºi multe alte influenþe benefice asupra Terrei.
Nu reflecta însã lumina solarã în timpul nopþii pãmântene,ºi de aceia i sa construit un halou spre partea Terei,prin care au trecut toate misiunile terestre fãrã al sesiza,dar care devine vizibil de pe pãmânt în timpul nopþii deoarece reflectã razele soarelui.Iar dacã noi oamenii numim Lunã ceiace vedem noaptea,atunci desigur cã acel releu'' captator''se aflã în spatele ei.
Faptul cã EI existã ºi locuiesc ºi pe acolo poate ºi dinaintea vieþii pe Terra o cinfirmã ºi Richard Hoagland in cartea:Nasa-Istoria Secreta,care ne spune cã pe luna exista ruine vechi de miliarde de ani.Cand sa analizat o rocã de pe lunã adusa de echipajul apollo,sa constatat cu stupoare ca este mai veche decat pamantul cu circa 1 miliard de ani,adica avea venerabila varsta de 5,3 miliarde de ani.Asta a dãramat chiar toate teoriile privitoare la faptul ca Luna este desprinsã din Pamant.Dar unii inca mai sustin asta.Ca si teoria lui Darwin.

Citat din: jean din  26 Martie 2011, 10:06:15
...Nu sunt de aceasi parere cu Tayka, sunt destule exemple ca, constiinta omului nu dispare o data cu moartea fizica. mai multe persoane si-au reamintit din vietile trecute, a fost verificat, cazurile de moarte clinica, etc.
Dacã ai citii mai atent expunerea mea vei constata cã ºi eu am scris despre acea ce tu numeºti ''conºtiinþa omului''cun cã nu ar nu dispare odatã cu el ci dinpotrivã merge mai departe..la turn.Numai cã ea nu aparþine omului,aºa cum nici un prunc nu aparþine unei mame purtãtoare,care a fãcut doar un contract cu mama naturalã ºi nimic mai mult. :lol:
ªi tocmai de aceia ziceam eu cã tu ca om ''Dacã dupã ce mori mai crezi cumva cã o sã o mai iei vreodatã dela capãt,te înºeli amarnic.'' :cry:


Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

#42
CitatNu de geaba ni se atrage atenþia cã''Adevãr grãiesc vouã cã acela care îmi va vedea faþa acela cu siguranþã va murii''.Desigur cã nu este vorba aici despre fãþãul LOR ci despre adevãrul ascuns cu atâta grijã.
Din moment ce atatia suntem vii pe-aici inseamna ca adevarul este cu totul altul si-l vom afla dupa moarte, nu ? (strict referindu-ma la interpretarea ta data pasajului respectiv)
Cat despre "turn" nu cred o iota pana nu-mi demonstreaza cineva de ce trebuiesc captate sufletele/duhurile sau cum mai vreti sa le numiti, utilitatea in sine a gestului si modalitatea de captare. In alta ordine de idei toate sufletele/duhurile sunt captate ? sau doar anumite suflete/duhuri ?
M-am saturat de Zohar ca de mere acre... cine zice ca Zoharul traseaza directia tutror sufletelor/duhurilor ? poate le traseaza doar pe cele ale celor ce folosesc acel Zohar..; Poate ce scrie acolo nu se refera si la sufletul/duhul meu... Asa ca pana nu-mi explica cineva corect ce este sufletul/duhul, ce este cu RH-ul negativ si de ce a aparut, si multe alte chestii, nu cred nici o iota despre "turnul" captator de suflete.
Cat despre Luna, da, e foarte posibil sa fie goala pe dinauntru (si nu numai ea) la fel cum si mai mult posibil este sa fi fost pusa pe aceasta orbita, la fel cum si mai mult posibil este ca a fost si este in continuare locuita. Dar cine sunt locuitorii stiu doar o mana de oameni cu siguranta, si ma tem ca nu noi suntem acea mana de oameni (si mai am certitudinea ca pe luna exista chiar si baze ale cel putin unei tari de pe Pamant si cred ca turnul acela a avut si "poate" mai are o cu totul alta utilitate).
Ma uimeste aceasta acceptiune tacita a faptului ca suntem si vom fi mereu sclavii unora care ba ne vor sufletele, ba ne vor sangele, ba ne vor constiinta, etc... Nu zic, in mai toate traditiile se vorbeste despre cei ce fura suflete... dar in acelasi timp se vorbeste si despre suflete libere ! (sau Duhuri daca suna mai bine!)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Guest

Citat din: Siberia din  26 Martie 2011, 14:19:08

Ma uimeste aceasta acceptiune tacita a faptului ca suntem si vom fi mereu sclavii unora care ba ne vor sufletele, ba ne vor sangele, ba ne vor constiinta, etc... Nu zic, in mai toate traditiile se vorbeste despre cei ce fura suflete... dar in acelasi timp se vorbeste si despre suflete libere ! (sau Duhuri daca suna mai bine!)


Adevar graiesti! Suntem de exemplu proprii nostri sclavi, ca atunci cand avem vreo dependenta de ceva anume.

andrei

  Bravo Siberia!
Ai pus punctul pe I.De fapt chiar doream sa spun acelasi lucru.Si eu sunt satul de aceasta permanenta stare de alerta vis-a-vis de ce doresc altii sa fure de la noi.Daca nu vor aur(ca au de unde sa ia),daca nu vor nici constiinta (ca nu prea avem)am gasit totusi ceva la  care sa ravneasca tot Universul:sufletul.Nici noi nu prea stim ce e,dar am ajuns la concluzia ca ar fi ceva bun de furat. :-D Pentru ce naiba nu putem sa invingem conditionarile,care ne fac sa credem ca tot timpul,sunt unii ce ne doresc raul cu tot dinadinsul? Cred ca asta tine de insusi natura umana si de conditionarile noastre de civilizatie aflata la inceputul existentei rationale.De ce pentru o supercivilizatie,crearea vietii in Univers nu ar fi un fel de arta,la fel cum ar fi  pt. noi pictura sau muzica?Ma rog fiecare cu parerile lui,dar cred totusi ca traim intr-un fel de paranoia permanenta,alimentata de fel de fel de carti si filme comerciale,facute de unii care exploateaza la maxim frica asta ancestrala de necunoscut a fiintei umane.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.